Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Υπηρεσία
...Περιγραφή προϊόντος :
Ανακαλύψτε τη ρυθμισμένη γλυκύτητα των αιγυπτιακών σπόρων μάραθου: ξεκινήστε μια γευστική περιπέτεια με τους σπόρους μάραθου πρώτης ποιότητας. Προερχόμενοι απευθείας από την Αίγυπτο, αυτοί οι ολόκληροι πράσινοι σπόροι με άρωμα απελευθερώνουν μια μαγευτική αίσθηση γλυκόριζας και μια ζεστή, ελαφρώς γλυκιά γεύση που συμπληρώνει μια ποικιλία πιάτων.
Ζήστε μια αμετακίνητη...
... αναπνευστικού συστήματος, του γαστρεντερικού σωλήνα, των νεφρών. Τα παρασκευάσματα ροδόδεντρου έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στη θεραπεία νευρικών, ψυχικών και καρδιοπαθειών.
Δράση: Χρησιμοποιούνται κυρίως για τσάι και σε ζαχαροπλαστική με καταπραϋντική και αντισηπτική δράση.
Ο ατμός των μπουμπουκιών και των φύλλων ροδόδεντρου δίνει στο υγρό ένα λουλουδάτο άρωμα, μια ελαφρώς γλυκιά γεύση και χρυσό...
...Ο αποξηραμένος λεμόνι από το Ιράν ή το λιμού στα περσικά είναι ένα απαραίτητο συστατικό της περσικής κουζίνας.
Αυτά τα αποξηραμένα λεμόνια χαρακτηρίζονται από ξινές και ελαφρώς καπνιστές νότες που θα προσθέσουν φρεσκάδα στις παρασκευές σας.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα λεμόνια ολόκληρα ή σε κομμάτια και να τα προσθέσετε σε στιφάδο ή πιάτα με σάλτσα και σούπες. Επαναϋδροποιούνται πολύ καλά σε επαφή με υγρά.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αλέσετε αυτά τα αποξηραμένα λεμόνια σε σκόνη με τη βοήθεια ενός γουδιού για να τα αναμείξετε εύκολα με τα γλυκά σας.
...Οι αποξηραμένες μούρες κυπαρισσιού χρησιμοποιούνται για να δώσουν γεύση σε πολλά γνωστά, αλμυρά πιάτα. Μια έντονη και πικάντικη νότα καθιστά τις μούρες κυπαρισσιού ιδανικές για την παρασκευή μαρινάδων και σαλτσών, καθώς και για τουρσί.
Οι μούρες κυπαρισσιού χρησιμοποιούνται κυρίως αποξηραμένες. Το αποξηραμένο μπαχαρικό έχει μια ελαφρώς πιο έντονη αρωματική γεύση από το φρέσκο φρούτο. Ως μπαχαρικό...
...Ανακαλύψτε τη γνήσια γεύση του ακτινίδιου με το Βιολογικό Ξηρό Ακτινίδιο VIJAYA, το οποίο έχει αποξηρανθεί χωρίς καμία προσθήκη συστατικού.
Θα προσφέρει πρωτοτυπία στο απεριτίφ με τη ελαφρώς ξινή γεύση του και την τραγανή-μαλακή υφή του.
Περισσότερο από ένα απλό νόστιμο σνακ: οι φυσικά παρόντες σακχαρίτες στο ξηρό ακτινίδιο, όπως η φρουκτόζη, προσφέρουν μια σταθερή απελευθέρωση ενέργειας, κάνοντάς το ένα τέλειο σνακ για να καταπολεμήσετε τις κούραση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Αναφορά:14242.0...
...Υψηλής ποιότητας κοινό γαϊδουράγκαθο για χονδρική
Η μυρωδιά του φυτού είναι ελαφρώς αρωματική, η γεύση είναι ασθενώς και ευχάριστα πικάντικη και ξινή. Τα φύλλα και οι ανθοφορίες χρησιμοποιούνται ως μπαχαρικό, αλλά χωρίς τον βλαστό. Το αποξηραμένο θρυμματισμένο φυτό και το αιθέριο έλαιο χρησιμοποιούνται για να αρωματίσουν αλκοολούχα ποτά και μαγειρικά προϊόντα.
Το φυτό χρησιμοποιείται ευρέως στην...
...Σκόρδο (Allium sativum): Το σκόρδο ανήκει στην οικογένεια των προϊόντων σκόρδου, όπως τα κρεμμύδια, το σχοινόπρασο, το πράσο και το βασιλικό. Το σκόρδο σε κόκκους έχει πιο λεπτή υφή από το αποξηραμένο σκόρδο, αλλά είναι πιο χοντρό από τη σκόνη. Οι κόκκοι είναι λευκοκρεμώδεις και έχουν μια ισχυρή, πικάντικη, ελαφρώς γλυκιά μυρωδιά. Το σκόρδο σε κόκκους έχει καυτερή, πικάντικη γεύση.
... αυξήσουν την κυκλοφορία του αίματος. Σε ορισμένες κουλτούρες, τα
φύλλα βασιλικού μειώνουν την φαγούρα και το πρήξιμο που προκαλούνται από τα έντομα.
: Ο αποξηραμένος βασιλικός χρησιμοποιείται για να αρωματίσει διάφορους
τύπους κρεάτων, ψαριών, σαλατών και σαλτσών. Το τσάι από αποξηραμένο βασιλικό
χρησιμοποιείται συνήθως ως διεγερτικό τσάι. Ρίξτε 2
κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό ανά κούπα...
... αντικαταστήσει έως και 2 φρέσκα κεφάλια λάχανου. Το βράσιμο του ξηρού μείγματος λάχανου για 20-25 λεπτά αποκαθιστά πλήρως τις ιδιότητες και τη γεύση του. Αυτό το λάχανο είναι κατάλληλο για παραδοσιακό μπορς, χοντρόσουπα και ως συνοδευτικό σε πιάτα πουλερικών ή βοδινού.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα από κρέας, πουλερικά και πιάτα από θηράματα.
Γεύση
Ελαφρώς γλυκιά
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 26
Λίπη (γ / 100γρ)… 3,5
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 34
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 270...
... με μια ελαφριά πικράδα.
Πώς είναι η γεύση τους;
Υπάρχει μια λουλουδένια, ελαφρώς βοτανική νότα, με μια ευχάριστη αναζωογονητική επίγευση. Είναι μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ γλυκύτητας και ελαφριάς οξύτητας.
Πώς παράγονται;
Η αποξήρανση με κατάψυξη είναι μια καινοτόμος μέθοδος αποξήρανσης φρέσκων φρούτων, λαχανικών και μούρων, διατηρώντας ταυτόχρονα τις ευεργετικές τους ιδιότητες, τη γεύση και το...
...Η αλεύρι καρύδας είναι ένα παραπροϊόν του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου καρύδας. Οι αποξηραμένες ίνες καρύδας εκδιώκονται πρώτα και στη συνέχεια αλέθονται σε σκόνη. Είναι ίνα καρύδας και διατηρεί περίπου 15% από την περιεκτικότητα σε λιπαρά. Φυσικό και χωρίς ζάχαρη, έχει ελαφρώς γεύση και άρωμα καρύδας, που συνδυάζεται καλά με άλλα συστατικά και δεν κυριαρχεί. Ενώ έχει μια ελαφριά, αέρινη εμφάνιση και υφή όταν είναι αποξηραμένο, γίνεται σχετικά πυκνό όταν μαγειρεύεται ή ψήνεται.
...Η βερβένα εκτιμάται ιδιαίτερα για τη γλυκιά, ελαφρώς λεμονάτη γεύση της. Συνήθως καταναλώνεται ζεστή σε έγχυση, αλλά αποδεικνύεται επίσης ιδιαίτερα δροσιστική όταν συνδυάζεται με μέντα και απολαμβάνεται ως παγωμένο τσάι το καλοκαίρι.
Γαλλικό φυτό που παράγεται σε βιολογική γεωργία, προερχόμενο από την περμακουλτούρα, συλλεγμένο στο χέρι και αποξηραμένο σε πλέγματα.
Λατινικό όνομα: Verbena officinalis
Μορφή: αποξηραμένα φύλλα...
... του.
Μπορούμε έτσι να θαυμάσουμε το ελαφρώς κεχριμπαρένιο χρώμα του.
Η ισχυρή του μύτη αποκαλύπτει αρώματα ξηρών φρούτων, εσπεριδοειδών, νότες από αποξηραμένο βερίκοκο και κυδώνι.
Ο Σαμπάνια Claude PERRARD Brut Tradition είναι ιδανικός ως απεριτίφ με τυρένιες gougères. Μπορεί επίσης να σερβιριστεί ως ορεκτικό με ένα φύλλο με ζαμπόν.
Θα συνοδεύσει με επιτυχία πουλερικά ή φιλέτο βοδινού με σάλτσα.
...Ο αποξηραμένος σίτος κρέμα είναι έτοιμος να ανακαλυφθεί χωρίς καθυστέρηση! Μετά την παρουσίασή του σε φούξια, καφέ, λευκό, πορτοκαλί και φυσικό, τώρα είναι διαθέσιμος και σε κρέμα. Αυτό το μοντέρνο αποξηραμένο λουλούδι θα προσθέσει με μέτρο μια αγροτική νότα σε κάθε σας δημιουργία.
Η συμβουλή των ανθοπωλών μας: αναδείξτε ελαφρώς τους στάχυες του σίτου για να δώσετε λίγο ύψος στα μπουκέτα σας...
... αποξηραμένο μπακαλιάρο, τηγανητό αρνί και στη συνέχεια μαγειρεμένο με ένα μείγμα βοτάνων, ψητό χοιρινό ή με παγωτά και τυριά, κυρίως με τυριά κατσικίσια, που δεν είναι πολύ έντονα, όπως φρέσκα, τρυφερά ή ακόμα και ημι-ώριμα.
Βρισκόμενος στο Vaux-sur-Sûre, στην καρδιά της βελγικής Άρντενης, μεταξύ Bastogne και Neufchâteau, το οποίο είναι πραγματικός λυρικός χώρος για την αναγνωρίσιμη αλλαντοποιία, οι εγκαταστάσεις Hartman είναι εξειδικευμένες εδώ και πολλές γενιές στην αποκόλληση και κοπή χοίρων. Πολλά προϊόντα παρασκευάζονται εκεί: «Η Λαχτάρα της Sûre», ωμό ζαμπόν, αποξηραμένο και ελαφρώς καπνιστό, παρασκευασμένο με την παραδοσιακή μέθοδο. Αλλά και μαγειρεμένα ζαμπόν, λουκάνικα, πατέ, μαύρο πουτίγκα, πίεση κεφαλής,...