...Αυτό το μπλοκ με αυθεντική γεύση προσφέρει μια ποικιλία από νόστιμα δημητριακά: κεχρί, καφέ λιναρόσπορο, σουσάμι, κολοκύθα και φαγόπυρο. Ένα τραγανό και νόστιμο μείγμα για να συμπληρώσει τη σειρά υπογραφών σας.
...Χωρίς αρώματα και χρωστικές, η φυσική τους τροφή με βάση τον πουρέ σμέουρου θα σας θυμίσει τη γεύση της παιδικής σας ηλικίας, διατηρώντας παράλληλα ένα τραγανό μπισκότο!
Συστατικά: Αλεύρι ρυζιού, σιρόπι γλυκόζης, πουρές σμέουρου 17%, αλεύρι καλαμποκιού, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, αλεύρι ολικής άλεσης ρυζιού, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού, ζελατινοποιητής: Πεκτίνη
Ίχνη: Σόγια, Γάλα, Ξηροί καρποί, Φιστίκια...
Η NSA HALAL είναι ένας χονδρέμπορος που δραστηριοποιείται στους τομείς: τροφίμων, κατεψυγμένων προϊόντων, κρεάτων, ποτών, αλλαντικών, αλλά και στα προϊόντα υγιεινής. Η εταιρεία NSA HALAL είναι επίσης παρούσα στους τομείς και τις ενώσεις επιχειρήσεων της βιομηχανίας.
Προτείνουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, με τιμές πάντα πολύ ελκυστικές και πάντα με ένα πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό.
Η NS...
...Οι βελτιωτές μας για την αρτοποιία προσφέρουν πραγματική αντοχή και αποτελεσματικότητα, οδηγώντας στην παραγωγή ψωμιού που διαθέτει τις ποιότητες που αναμένει ο πελάτης (τραγανό, όγκος, χρώμα, υφή).
Η CARIF διαθέτει πολλές σειρές συστατικών για την αρτοποιία:
- Οι CARIMIX που επιτρέπουν τη βελτίωση και διευκόλυνση της εργασίας των επαγγελματιών, διορθώνοντας μία ή περισσότερες παραμέτρους της...
...Τα churros της Maison Caudalie: νόστιμα καμπυλωτά ντόνατς! Μια ωμή ζύμη, έτοιμη προς τηγάνισμα (χωρίς προηγούμενη απόψυξη) σε λάδι στους 200°, μέχρι να αποκτήσει ένα τέλεια χρυσαφένιο και τραγανό ντόνατ.
Το αυθεντικό churros "original" όπως θα το βρείτε στο νότο της Ισπανίας, πρέπει να ζαχαρωθεί (μετά το τηγάνισμα), σε μια ζαχαροθήκη, όπως γίνεται στις εκθέσεις, θα είναι τραγανό, γευστικό και...
... γυάλινο βάζο που περιέχει το τραγανό και λιωμένο μπισκότο μας, το κανιστρελλί.
ένα βάζο με φουντούκια ελαφρώς καβουρδισμένα με αλάτι Γκεράντ, έχουμε φροντίσει να τα αναμείξουμε ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.
Αναφορά: MESGOURCAR...
... διακρίνεται από τη φρέσκια μύτη του, τις νότες ανανά, λυκίσκου και τροπικών φρούτων.
Φρέσκο και τραγανό, θα είναι ο ιδανικός σύντροφος για τα απεριτίφ σας και θα ταιριάξει με πιάτα θαλασσινών, σε σαλάτα.
Αυτό το κρασί θα σερβίρεται ιδανικά στους 8°C-10°C...
... δημιουργώντας αντίθεση: η κρεμώδης μους με το μαλακό μπισκότο και το κρατσανιστό ενσωμάτωμα. Κατάλληλο για κατάψυξη και γρήγορη κατάψυξη, παραμένει τραγανό.
Εφαρμογές: Έτοιμο προς χρήση. Για να μαλακώσει η υφή, το προϊόν μπορεί να θερμανθεί για λίγα δευτερόλεπτα στο μικροκύματα και στη συνέχεια να απλωθεί απευθείας στη βάση του μπισκότου. Χρησιμοποιείται ως ενσωμάτωμα, απλώστε απευθείας το...
...Οι σοκολάτες Twix συνδυάζουν ένα τραγανό μπισκότο με κρεμώδη καραμέλα και κρεμώδη σοκολάτα γάλακτος για να τις απολαύσετε σε κάθε νόστιμο μπουκιά. Κάθε μπάρα 50 γρ περιέχει δύο δάχτυλα σοκολάτας.
Κρεμώδης γέμιση καραμέλας
Κατάλληλο για χορτοφάγους
Κασέρ
32x50γρ...
Παραγωγός εκλεκτών στρειδιών από το Saint-Vaast-La-Hougue. Ετήσια παραγωγή 70 τόνων. Το στρείδι από το Saint-Vaast-La-Hougue έχει διάσημη γεύση καρυδιού, είναι πολύ ισορροπημένο, γενναιόδωρο και τραγανό. Επιπλέον, είναι πολύ ιωδιούχο.
... με λίγο σάρκα, πλούσιο σε νερό και ισορροπημένο σε γεύση
- Spéciales de claire: στρείδι με κανονικό σχήμα, μεγαλύτερος όγκος σάρκας
- Fines de claire verte Label Rouge: προϊόν ανώτερης ποιότητας, με λίγο σάρκα και το τόσο αγαπητό πράσινο χρώμα
- Spéciales Lambert: πολύ σάρκινο στρείδι, στρογγυλού και κοίλου σχήματος με σφιχτή και τραγανή σάρκα
- Pousses en claire Label Rouge: το υψηλής ποιότητας στρείδι της λεκάνης Marennes-Oléron, με πολύ σημαντικό ποσοστό σάρκας, σφιχτό και τραγανό με έντονη γεύση του τόπου.
Η ποιότητα είναι η λέξη-κλειδί για τα ιδρύματα LAMBERT.
Από την ίδρυσή της, η Roy René αντλεί τις συνταγές της από την πιο αγνή παράδοση των ζαχαρωτών και γλυκών της Προβηγκίας. Καλισόν, Νουγκά, Ζαχαρωτά… Από τη χρυσή, ευγενή και γενναιόδωρη ζύμη του καλισόν μέχρι τον τραγανό μαύρο νουγκά σε λεπτές φέτες, η Roy René αναδεικνύει τα υλικά, τις γεύσεις και τις γεύσεις, για τους καθαρόαιμους και τους γλυκατζήδες όλων των ηλικιών. Όλες αυτές οι γλυκές...
Sté Médicis, ειδικός σε γλυκίσματα και σοκολατάκια με αμύγδαλα, τραγανό νουγκά, σε σχήμα dragées. Νέες γεύσεις: καραμέλα με αλάτι Guérande, gianduja, κρέμα νουγκά, καπουτσίνο από καθαρή arabica.
Δημιουργημένη πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, η μπισκοτοποιία μας βρίσκεται λίγα βήματα από το κάστρο του Σαμπόρ. Ακολουθούμε την παραδοσιακή τέχνη της μπισκοτοποιίας, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Μασλίβ (Loir-et-Cher, 41). Το Palet Solognot είναι το κύριο προϊόν μας! Μια παραδοσιακή συνταγή, ένα μπισκότο βουτύρου ελαφρώς τραγανό, γεμισμένο με σταφίδες μαριναρισμένες σε ρούμι.
Προτείνετε στους πελάτες σας το μπισκότο που πάντα ονειρεύονταν.
Το “mi-cuit” είναι ένα μαλακό μπισκότο όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες, μισοψημένο στο εσωτερικό και τραγανό εξωτερικά.
Πάντα σε εγρήγορση για τις τάσεις, αναπτύσσουμε από το 2019 προϊόντα “trendy” γύρω από το μπισκότο, πραγματοποιώντας μάρκετινγκ σε διάσημα μέρη.
Πρόσφατα αναπτύξαμε την προσφορά B2B μας για να επωφεληθούν οι πελάτες σας από την απόλαυση των μπισκότων μας.
Σήμερα έχουμε μια όμορφη κοινότητα με περισσότερους από 150.000 ανθρώπους (tiktok και instagram) που αναζητούν τα προϊόντα μας.
Θα είστε ο επόμενος;...
Η παραγωγή μας από στρείδια καλλιεργείται με παραδοσιακό τρόπο σε παραχωρήσεις στον Κόλπο των Veys, που βρίσκεται στην ακτή του Calvados στη Βόρεια Νορμανδία, Γαλλία. Χάρη στον πλούτο του περιβάλλοντός της, ο κόλπος των Veys προσφέρει ένα στρείδι καλά σάρκινο, γλυκό και τραγανό, που του δίνει την ονομασία Στρείδι Ειδικό του Isigny. Τηλ 0231219133 Κινητό 0607867994...
Γιατί να επιλέξετε το χαλάλ κρεοπωλείο στην Πουατιέ. Η ποιότητα του νέου κρέατος είναι δύσκολο να περιγραφεί, δεδομένου ότι είναι μια συγκεχυμένη σκέψη που ελέγχεται από τις προτιμήσεις των πελατών. Δεδομένου ότι το τραγανό κρέας είναι ιστός ζωντανού οργανισμού που είναι κατάλληλος για κατανάλωση, τα χαρακτηριστικά ποιότητας επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες, όπως η μυϊκή δομή, το κομμάτι που...