Στην καρδιά του Λανγκντόκ και της Χώρας των Καθαρών, στο Καστελνούνταρι, στην Αόντ, η SODICAS CONSERVERIE υπό την επωνυμία Audary, δημιουργεί για την ευχαρίστησή σας το καλύτερο της παραδοσιακής κουζίνας του Νότου. Κασουλέ, κονφί, μαγειρεμένα πιάτα, πατέ, ζαμπόν, φουά γκρα, τόσα πολλά προϊόντα που αναδεικνύουν την καλή ζωή και την καλή διατροφή. Τα προϊόντα μας από τον τόπο και οι παραδοσιακές μας συνταγές γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στους καταναλωτές.
... γκρα, γεμιστές πέρδικες με φουά γκρα, φλούτες μαγκρέ με φουά γκρα, πατέ με κάστανα και φουά γκρα - Μαγειρεμένα πιάτα: παουπιέτες πάπιας με φουά γκρα, γεμιστά λάχανα με φουά γκρα, σοτέ πάπιας με τρούφες, κασουλέ με κονφί πάπιας, κονφί πάπιας, κονφί χήνας, μαγειρεμένες τρούφες - Τοπικά πατέ: πατέ Κορέζ, πατέ με δαμάσκηνα και φουά γκρα, τερίνα δασική, τερίνα με 2 ελιές και φουά γκρα - Καπνιστά μαγκρέ, γαστέρες πάπιας και χήνας, ποικιλία σαλάτας - Δώρα και επιχειρηματικά δώρα κατά παραγγελία - Κατασκευή κονσερβών κατά παραγγελία σύμφωνα με τη συνταγή σας με εξατομικευμένη ετικέτα.
...Η ROGER VIDAL είναι μια ΜΜΕ που ειδικεύεται στην παραγωγή γκουρμέ προϊόντων «Made in France»: πατέ, τερίνα, ειδικές συνταγές και αλειφές που εξάγονται από τη δεκαετία του '90 στην διεθνή αγορά: Βραζιλία, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία, Δανία, Τσεχική Δημοκρατία, Ολλανδία κ.λπ.
Η εταιρεία προσφέρει παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα που διανέμονται σε εκλεκτά παντοπωλεία, κάβες...
...Η Maison de l'Ail Noir είναι εξειδικευμένη στην κατασκευή και διανομή μιας ποικιλίας προϊόντων με βάση το μαύρο σκόρδο, όπως σκελίδες μαύρου σκόρδου, κεφάλια σκελίδας, πάστα μαύρου σκόρδου, ψημένα φιστίκια με σκόρδο, καρύδια κάσιους με σκόρδο, Olivad, μπισκότα με σκόρδο, ριλέτες από σκουμπρί και λουκάνικο χοιρινού και πατέ χοιρινού κ.λπ..... Η Maison de l'Ail Noir προσφέρει προϊόντα ιδιωτικής...
... γυαλιού, πλαστικού και μετάλλου. Οι σωλήνες κατασκευάζονται από τον συνεργάτη μας, την ομάδα ALBEA.
Από σχεδόν 25 χρόνια, η Embalforme είναι ο προμηθευτής σας συσκευασιών για τον τομέα της κοσμετολογίας και των φαρμακευτικών εργαστηρίων. Προμηθευτής βάζου γυαλιού όπαλ, βάζου γυαλιού 50 ml, βάζου για πατέ, βάζου για κεριά, στοίβες βάζων, φιαλών και airless, σωλήνων laminate, καπακιών για βάζα, πωμάτων για φιάλες, άκρων roll-on, σταγονόμετρων, σπατουλών και καπακιών.
Βρείτε μας στο www.embalforme.fr...
... ένα εξαιρετικό επίπεδο αξιοπιστίας. Πάνω από 8.000 συστήματα LUTETIA έχουν εγκατασταθεί παγκοσμίως για την εκτέλεση διαδικασιών απόψυξης, αλατίσματος, φάσης, θερμικής επεξεργασίας, ξήρανσης και καπνίσματος, ψύξης και κρυογενετικής. Η LUTETIA αναπτύσσει τεχνολογικές διαδικασίες για όλες τις παραγωγές σας: Χοιρινές αλλαντικές (μαγειρεμένος ζαμπόν, μπέικον, πατέ), Ξηρές αλλαντικές (κόππα, ξηρό ζαμπόν, ξηρό λουκάνικο, Κοβούργο), Μαριναρισμένα προϊόντα, Επεξεργασμένα προϊόντα πουλερικών (ζαμπόν πουλερικών, νάγκετς), Ψητά και καπνιστά κοτόπουλα, Θαλάσσια προϊόντα (σολομός, κεφαλόποδα).
...Από πάνω από τριάντα χρόνια, είμαστε τεχνίτες-κατασκευαστές πάπιας και χήνας, καθώς και κάστανων στη Δορντόν. Οι κονσέρβες μας παρασκευάζονται επί τόπου, σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές του Περίγκορ. Η κονσερβοποιία είναι ανθρώπινης κλίμακας. Τα πατέ και τα μαγειρεμένα πιάτα (κασουλέ, κονφί, σιβέτ…) παρασκευάζονται με προσοχή και υπόκεινται στη μεγαλύτερη προσοχή, καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Το εργαστήριό μας είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και το HACCP. Οι αξίες που υπερασπιζόμαστε είναι η φιλοξενία, η γαστρονομία, η παράδοση και η ποιότητα.
...), χοιρινό (πατέ Βάσκου, πατέ Βάσκου με πιπέρι Espelette, πατέ της υπαίθρου, rillettes, hure, βάσκικο λουκάνικο, confits και confit χοιρινού Ibaïona) και, θηράματα (terrines από λαγό, terrines από αγριογούρουνο και salmis από palombe). Τέλος, η χασαποταβέρνα Mayté παράγει απαραίτητες συνταγές από τη Χώρα των Βάσκων όπως το axoa, την piperade και τα βάσκικα έντερα, καθώς και συνταγές όπως το cassoulet ή το boeuf bourguignon.
Βρίσκεται στη Χώρα των Βάσκων, η εταιρεία ARNABAR ειδικεύεται στην παραγωγή φουά γκρα και βασκικών προϊόντων. Έτσι, παράγει και εμπορεύεται τα παρακάτω τοπικά προϊόντα: μπλοκ φουά γκρα, ολόκληρο φουά γκρα, ημι-μαγειρεμένο φουά γκρα, κονφί πάπιας, αχόα, βασκικές συνταγές, πατέ και ριλέτες, λουκάνικα, αλλαντικά, πιπέρι Εσπελέτ, κρασιά και ποτά της Χώρας των Βάσκων, γλυκές σπεσιαλιτέ, θαλασσινά προϊόντα κ.λπ. Η ARNABAR προσφέρει επίσης γκουρμέ κουτιά που μπορούν να προσφερθούν ως εταιρικά δώρα.
Από το 1985, η Maison Wurfel έχει γίνει ειδικός στα μανιτάρια σε όλες τους τις μορφές: αποξηραμένα, σε λάδι, ως μαγειρικές βοηθήσεις, έτοιμα πιάτα ή πατέ. Προσφέρουμε επίσης χειροποίητες ζυμαρικά, αλείμματα, γλυκές λιχουδιές με ένα μέρος της επιλογής μας σε βιολογικά προϊόντα. Στην αναζήτησή μας για αυθεντικότητα και ποιότητα, η Maison Wurfel σας προτείνει επίσης μια επιλογή μοναδικών προϊόντων...
Ιδρυμένη το 1948 στη Νεράκ, στο Λοτ-ετ-Γκαρόν, η εταιρεία LOU GASCOUN έχει χτίσει τη φήμη της για σχεδόν 50 χρόνια σε ένα μόνο προϊόν: την διάσημη κίτρινη κονσέρβα πατέ από χοιρινό συκώτι, που προέρχεται από μια οικογενειακή συνταγή. Όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται χειροποίητα, βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές της Νότιας Δυτικής Γαλλίας, αποτελούμενα από φρέσκα υλικά που έχουν επιλεγεί προσεκτικά και παρασκευάζονται χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά. Προσφέρουμε φουά γκρα, πατέ, ματλεότ από χέλια, σούπα από την περιοχή του Αρκασόν, λάμπρο, κ.ά.
Η ΦΑΡΜΑ UHARTIA είναι η ειδικός στον εκτρεφόμενο πάπια. Έχουμε δημιουργήσει μια παραδοσιακή εκτροφή πάπιας και ένα εργαστήριο γαλακτοκομίας με καλαμπόκι πριν ξεκινήσουμε την παραγωγή χειροποίητων προϊόντων της φάρμας στις εγκαταστάσεις μας σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΕ. Έτσι, σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων με βάση την πάπια, όπως φουά γκρα από εκτρεφόμενη πάπια, κονσέρβες πάπιας, ριλέτες πάπιας, πατέ με φουά γκρα και έτοιμα πιάτα όπως η ντάμπλ πάπια ή τα γεμιστά κοχύλια.
Το Domaine de la Barbe, επίσης γνωστό ως Foie Gras Kuster, παράγει φουά γκρα από πάπια και φουά γκρα από χήνα.
Το κτήμα προσφέρει φουά γκρα χωρίς πρόσθετα ή χημικά συντηρητικά. Το κτήμα εμπορεύεται επίσης ειδικότητες με φουά γκρα, πατέ, ριγιόν, γκραττόν, κονφί, γαστέρες, κονφί ειδικότητες, αποξηραμένα φιλέτα καθώς και έτοιμα πιάτα όπως το κασουλέ Περικουρντίν.
Ως μεταποιητές ξηρών καρπών και...
Από το 1984, η εταιρεία CERIMPORT δημιουργεί, κατασκευάζει και διανέμει συσκευασίες τροφίμων από γυαλιστερό κεραμικό. Όλες οι τερίνες από κεραμικό για τη συσκευασία προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα (πατέ, ριλέτες, φρέσκα ή κατεψυγμένα έτοιμα γεύματα, προϊόντα catering, γλυκά προϊόντα κ.λπ.). Οι σειρές μας έχουν εμπλουτιστεί με βάση τις απαιτήσεις σας και σήμερα παρουσιάζουμε περισσότερες από...
...εμπορεύεται ορεκτικά όπως ριγιέτες πάπιας και πατέ με βάση το φουά γκρα, καθώς και ειδικότητες όπως κονσέρβα πάπιας με πορτοκάλι και κασουλέτ Λανζαγκουά. Η Φάρμα της Γκρεζελάδη διαθέτει επίσης μια ευρεία γκάμα από κουτιά περιφερειακών προϊόντων.
Τα προϊόντα πωλούνται στα δικά μας καταστήματα, σε εκλεκτά παντοπωλεία και εστιατόρια.
Μια αίθουσα σεμιναρίων με σύνδεση καθώς και μια αίθουσα εστίασης είναι υπό κατασκευή για το 2016.
Η DROSERA GOURMANDE είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραδοσιακή παραγωγή περιφερειακών τροφίμων.
Η DROSERA GOURMANDE παράγει έτσι πολλά τρόφιμα με βάση την πάπια, όπως το φουά γκρα, τα μπλοκ φουά γκρα, τις μους φουά γκρα, τα γαστέρια, τα κονφί, τα φιλέτα πάπιας κ.λπ.
Η επιχείρηση προσφέρει επίσης τριπού, λουκάνικα, πατέ, φριτόν, κασουλέ, γκαλαντίνες, τερίνα για το απεριτίφ και τερίνα θηραμάτων.
...Η Maison TEIL που βρίσκεται στο Aurillac ειδικεύεται στην παραγωγή αλλαντικών.
Η Maison παράγει ζαμπόν, λουκάνικα, τερίνα, φριτόν, πατέ Auvergne και τυπικά αλλαντικά γλυκίσματα όπως το φύλλο με Bleu d'Auvergne ή την πίτα με πατάτες.
Τα φρέσκα ζαμπόν δεν καταψύχονται ποτέ, αλατίζονται στο χέρι, με ξηρό αλάτι και σύμφωνα με την παραδοσιακή μεθόδο Auvergne. Η ξήρανση και η ωρίμανση των ζαμπόν...
...βοδινό Limousin, μοσχάρι Limousin, γαλλικό χοιρινό, αρνί, άλογο και πουλερικά από την Challans. Το μενού και οι επιλογές του αλλάζουν με την εποχή. Ο τροφοδότης συνεργάζεται με τοπικούς παραγωγούς και ετοιμάζει παραδοσιακά πιάτα με φρέσκα προϊόντα. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα πακέτα κρέατος (βοδινό, μοσχάρι, χοιρινό, πουλερικά και μικτό), μπουφέ (ωμά λαχανικά, σαλάτες, ταμπουλέ, πατέ/ριλέτ, ποικιλία αλλαντικών, συνοδευτικά, διάφορα κρέατα επιλογής και πιατέλα τυριών), διάφορα ζεστά πιάτα, ψητά και συνοδευτικά.
...Όλα μας τα πάπια εκτρέφονται σε περισσότερα από 20000 τ.μ. πάρκου. Οικογενειακή φάρμα που εφαρμόζει αυτοδύναμη εκτροφή, πάχυνση με λευκό καλαμπόκι, εγκεκριμένη κονσερβοποιία. Η πολιτική μας βασίζεται στην ποιότητα εκτροφής, την ιχνηλασιμότητα των τροφίμων του ζώου. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Προσφέρουμε μια σειρά κονσερβών που προέρχονται αυστηρά από την εκτροφή μας: φουά γκρα, πατέ, γαλατίνη, κονφί.
Η J.BLANC SA είναι μια παραδοσιακή επιχείρηση που ειδικεύεται σε φουά γκρα, πατέ και έτοιμα φαγητά. Προϊόντα υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στις παραδόσεις, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά. Πιστοποίηση ΒΙΟ για μια σειρά από πατέ, καθώς και για τον πουρέ μήλου. Τρεις χορτοφαγικές τερίνα στον κατάλογο. Δημιουργία γαστρονομικών πακέτων για δήμους και επιτροπές επιχειρήσεων. Δυνατότητα εξαγωγής και μεγάλων ποσοτήτων.
Από το 1929, η εταιρεία BESSE FOIE GRAS είναι ειδικευμένη στην παραγωγή και εμπορία του φουά γκρα.
Έτσι, η επιχείρηση προσφέρει ημιμαγειρεμένα φουά γκρα, φουά γκρα από πάπια, φουά γκρα από χήνα και ειδικές παρασκευές με φουά γκρα. Προσφέρει επίσης τερίνα, πατέ, κονφί πάπιας, κασουλέ Λαντ και γκουρμέ κουτιά για τις Επιτροπές Επιχειρήσεων.
Ιδρυμένη το 1982, η συνεταιριστική FOIE GRAS DE CHALOSSE συγκεντρώνει σήμερα 80 παραγωγούς. Επιθυμώντας να διατηρήσουν την τεχνογνωσία τους, τις τοπικές παραδόσεις και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους, οι κτηνοτρόφοι δεσμεύτηκαν από το 1999 στη διαδικασία Label Rouge. Όλα τα ζώα εκτρέφονται σε ελεύθερη βοσκή, παχαίνονται με καλαμπόκι σε συλλογικά πάρκα. Είναι τουλάχιστον 104 ημερών όταν εισέρχονται στον συνεταιρισμό. Ο συνεταιρισμός FOIE GRAS DE CHALOSSE παράγει φουά γκρα, γαστέρες, κονσέρβες, φιλέτα, μαντσόν, ριλέτες, τερίνα και πατέ από πάπιες.
Προμηθευτές μπαχαρικών κοτόπουλου, μεξικάνικων μπαχαρικών, μπαχαρικών για merguez, μπαχαρικών για κιμά με ή χωρίς χρωστική, μπαχαρικών για λουκάνικα μπάρμπεκιου, μπαχαρικών για πατέ, μπαχαρικών για ξηρούς λουκάνικους, μπαχαρικών για σκόρδο λουκάνικους, πρόσθετα για ζαμπόν. Προμηθευτές αλουμινένιων συσκευασιών για catering, πλαστικών συσκευασιών, μαχαιροπίρουνων, τροφίμων απορρυπαντικών. Βακτηριοκτόνα τροφίμων.
Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του νοτίου δυτικού τμήματος: Η Caprices Ariegeois είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην Αριέτζ, στους πρόποδες των Πυρηναίων, που σας προσφέρει προϊόντα της περιοχής, παραδοσιακά μαγειρεμένα πιάτα του Νοτίου Δυτικού τμήματος, μεταξύ των οποίων ο παραδοσιακός ολόκληρος φουά γκρα από πάπια, κονσέρβες μαγειρεμένες με λίπος πάπιας, σπιτικά πατέ, πάστα πάπιας με πορτοκάλι, κονφί και γκουρμέ σετ.
... και φίλους Βέλγους, εισάγοντας στη γκάμα μας μια επιλογή από βέλγικες μπύρες, Orval, Lindemans. Ενθαρρύνουμε τους παραγωγούς μας να στραφούν προς τη βιολογική γεωργία και ήδη προσφέρουμε έναν ορισμένο αριθμό βιολογικών κρασιών και τερινών ή πατέ βιολογικής προέλευσης.
... τεχνίτες της Λωραίνης προκειμένου να γνωστοποιήσει την ποιότητα, τη γεύση και την αυθεντικότητα των προϊόντων τους και να διασφαλίσει την πολιτιστική κληρονομιά της Λωραίνης. Έτσι, η εταιρεία σήμερα έχει περίπου σαράντα παραγωγούς και περισσότερα από 500 προϊόντα (madeleines, bergamotes συνδυάζονται με αποστάγματα, μαρμελάδες και πατέ..). Χάρη στην επιτυχία που σημείωσε, η επιχείρηση κατάφερε να...
Η οικογενειακή επιχείρηση SOULEILLES FOIE GRAS παράγει φουά γκρα από γενιά σε γενιά.
Μια παραδοσιακή εκτροφή, μια υγιεινή διατροφή, μια σεβαστή σίτιση των ζώων και μια μοναδική τεχνογνωσία επιτρέπουν στην επιχείρηση να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Εκτός από τα φουά γκρα, η επιχείρηση προσφέρει στους πελάτες της τερίνα, πατέ, κρέμες φουά γκρα, φιλέτα, λουκάνικα, γκρατόν, γαστέρες, φιλετάκια πάπιας, τουρνεντό πάπιας, λουκάνικα πάπιας, παϊδάκια πάπιας κ.λπ. Επίσης, εμπορεύεται γκουρμέ πιάτα.
Η εταιρεία MAS, που βρίσκεται στο Rouget στο Cantal, είναι ειδικευμένη στα αλλαντικά, τις αλμυρές και τις παραδοσιακές κονσέρβες του Κεντρικού Ορεινού Όγκου.
Η επιχείρηση προσφέρει προϊόντα με απλές και αυθεντικές συνταγές. Προσφέρει, για παράδειγμα, ένα ξηρό ζαμπόν που ωριμάζει έως και 24 μήνες στο ξηραντήριο του Rouget και ένα πατέ καθαρού χοίρου που παρασκευάζεται στο χέρι.
Η Maison MAS είναι γνωστή για την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της.
Η εταιρεία PIERRE OTEIZA παράγει περιφερειακά τρόφιμα. Προσφέρουμε ζαμπόν, κοιλιές, φιλέτα, λουκάνικα, chorizos, garbures, βελουτέ, φουά γκρα, rillette, πατέ, confits, cassoulets, τυριά και κρασί. Διανέμουμε τα προϊόντα μας στη Γαλλία και στο εξωτερικό.