... μερίδων με κανονικές σφαίρες ταπιόκας, ή 10 μερίδων αν προτιμάτε τις σφαίρες ταπιόκας με καστανή ζάχαρη! Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα του σιροπιού και το μέγεθος του ποτηριού που χρησιμοποιείτε.
Η συνταγή για bubble tea με καστανή ζάχαρη που προτείνει το Bubble Tea Club:
Βάλτε 1 κουταλιά σούπας σιρόπι καστανής ζάχαρης στο ποτήρι. Μπορείτε να ρίξετε το σιρόπι καστανής ζάχαρης με μια κουτάλα κατά...
...Κάστανα Γλυκά Ολόκληρα σε Σιρόπι
Τα γλυκά κάστανα σε σιρόπι χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του γλυκού κάστανου. Δεδομένου ότι βυθίζονται σε σιρόπιζάχαρης, έχουν μεγάλη διάρκεια συντήρησης (5 χρόνια). Για να φτιάξετε μια καλή επικάλυψη ώστε να αποκτήσετε γλυκά κάστανα, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας κάνοντας κλικ εδώ. Μόλις ανοίξετε το κουτί, κρατήστε τα κάστανα που δεν...
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX είναι ο ιδανικός σας συνεργάτης για μοναδικές και εκλεπτυσμένες γαστρονομικές δημιουργίες. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής, προσφέρουμε μια ποικιλία από ζάχαρες και αλάτια με εξαιρετικές βιολογικές γεύσεις, ιδανικά για να αναδείξουν τα πιάτα σας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και δώρα και σιρόπι για να ενισχύσουν τη γεύση των ποτών σας.
Προσφέρουμε αρωματισμένε...
...άμυλο, ελαιόλαδο).
Μέθοδος Παρασκευής: Μαγείρεμα του μελιού και της γλυκόζης σε καζάνι, ακολουθούμενο από την προσθήκη μαγειρεμένης ζάχαρης και στη συνέχεια αμυγδάλων.
Αλλεργιογόνα: Αμύγδαλα, πιθανές ίχνη ξηρών καρπών.
Όλα τα νουγκάτ μας είναι εγγυημένα ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.
Συστάσεις Αποθήκευσης: Διατηρείτε κλειστό και μακριά από την υγρασία σε θερμοκρασία μεταξύ 18 και 22°C (64 και 72°F).
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες...
...Κονσέρβα 250 ml.
Και μέσα τι έχει;
Γάλα αποβουτυρωμένο 75% (προέλευση: ΕΕ), καφές 19% (νερό, εκχύλισμα καφέ, εκχύλισμα καφέ χωρίς καφεΐνη), ζάχαρη, πυκνωτικά: κυτταρίνη, κυτταρίνη γόμα, καραγενάνες, σταθεροποιητής: κιτρικά άλατα καλίου, σιρόπι καραμελωμένης ζάχαρης, άρωμα, αλάτι.
Αλλεργιογόνα υπό μεγεθυντικό φακό
Γάλα.
Να το διατηρείτε σωστά δεν είναι δύσκολο
Πριν από το άνοιγμα, διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το άνοιγμα, καταναλώστε αμέσως. Ακόμα καλύτερο όταν είναι κρύο.
Κονσέρβα προς ανακύκλωση...
...Ανακαλύψτε το βιολογικό σιρόπι χουρμάδων μας, με μοναδική γεύση και κυρίως, χωρίς προσθήκη ζάχαρης!
Επίσης γνωστό ως "μελάσα" ή "μέλι χουρμάδων", το σιρόπι χουρμάδων είναι ο χυμός που προέρχεται από φυσικούς χουρμάδες.
Για να παραχθεί, οι χουρμάδες υποβάλλονται σε μια πολύ ακριβή διαδικασία μαγειρέματος και στη συνέχεια πιέζονται και φιλτράρονται.
Το βιολογικό σιρόπι χουρμάδων Les Palmiers...
...Ελαφριά και τραγανά, οι φρυγανιές Melba είναι ο καρπός ενός εμπορικού μυστικού. Μαγειρεμένες σε ανοιχτό καλούπι, η ζύμη μπορεί να φουσκώσει ελεύθερα, επιτρέποντας έτσι στα δημητριακά να απελευθερώσουν όλη τη γεύση που χαρακτηρίζει τις φρυγανιές ROGER.
Φρυγανιές από αλεύρι σίτου Aix
Αλεύρι σίτου, γλουτένη, φυτικά λίπη (όχι υδρογονωμένα έλαια και λίπη (φοινικέλαιο και κραμβέλαιο), νερό), μαγιά αρτοποιίας, αλάτι, σιρόπι invert ζάχαρης, βύνη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας (χωρίς ΓΤΟ).
Συσκευασία: περίπου 22 ανά κουτί...
...Μια μοναδική σαφρανίσια ειδικότητα με βάση το βιολογικό σιρόπιζάχαρης από ζαχαροκάλαμο. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με πρωτότυπα κοκτέιλ: κίρ, πούντς… Αλλά και με δημιουργικά επιδόρπια με σιρόπι σαφράν σε επικάλυψη πάνω σε γλυκά, παγωτά, σε σαλάτες φρούτων…
Σιρόπι σε φιάλη ενός τετάρτου λίτρου (30 cl)
Βάρος: 300 γρ...
...Αυτές οι κονσέρβες παρασκευάζονται από φρέσκα, ώριμα και υγιή φρούτα, καθαρισμένα, πλυμένα, απογυμνωμένα από τα μέρη τους που, σύμφωνα με τη χρήση, δεν χρησιμοποιούνται: φλούδες, σπόροι, κοτσάνια, κάλυκες κ.λπ... Κομμένα σε δύο μισά, τοποθετημένα και σφραγισμένα σε αεροστεγή δοχεία με σιρόπιζάχαρης πρώτης ποιότητας.
... είναι επίπεδο και στη συνέχεια ψήνεται στον φούρνο, δημιουργώντας ένα τραγανό πέταλο.
Στη σειρά των φυσικών flakes χωρίς προσθήκη ζάχαρης, η Grillon d'Or σας προτείνει:
=> Τα Flakes σιταριού, σε σακούλα 250g.
Συστατικά:
Σιτάρι* 96%, αλάτι, σιρόπι καλαμποκιού*
* 100% των γεωργικών συστατικών προέρχονται από βιολογική γεωργία
Προέλευση: ΕΕ και εκτός ΕΕ
Αλλεργιογόνα: Γλουτένη. Πιθανές ίχνη σόγιας, σουσαμιού, ξηρών καρπών και φιστικιών.
... του συνδετικού ιστού στον χόνδρο και συμμετέχει στη διατήρηση μιας καλής οστικής δομής.
Πότε συνιστάται;
Το ERGYPHYTUM μπορεί να συνιστάται για την άνεση των αρθρώσεων, για την καλή δημιουργία του συνδετικού ιστού και όταν υπάρχει ανάγκη αποστράγγισης των οξέων.
Η εμπειρία της Nutergia
Χωρίς αλκοόλ, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς γλυκαντικά, χωρίς τεχνητές γεύσεις.
Η θάλασσα, μια συγκέντρωση...
...πιστοποίηση GMP, μηδέν THC
Εύκολη δοσολογία ανάλογα με το βάρος
Βρείτε σε κάθε καραμέλα CBD την εξής σύνθεση:
CBDdiol (CBD) ευρέος φάσματος 5mg
γλυκαντική δύναμη ζάχαρη και σιρόπι γλυκόζης
παχύρρευστο ζελατίνη (χοιρινή), οξύτητα
Ρυθμιστής οξύτητας κιτρικό οξύ
αρώματα
χρωστικές μπλε λαμπερές, κίτρινη κοχενίλη, κουρκουμίνη
συντηρητικά σορβικό κάλιο, λάδι κραμβιού
Συσκευασία από ανακυκλώσιμο PET. Σκεφτείτε την ανακύκλωση!
Συστάσεις χρήσης
Συνιστούμε να παίρνετε 2 έως 3 gummies CBD ανά ώρα στο τέλος της ημέρας. Μην παίρνετε καραμέλα CBD πριν οδηγήσετε. Μην δίνετε σε έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.
...Προσφέρουν τόσο γεύση όσο και χρώμα.
Εάν η προσφορά γεύσης στο τελικό τρόφιμο αποδεικνύεται, το καμένο ζάχαρο θα επισημαίνεται ως: «καραμέλα (σιρόπι γλυκόζης, νερό, ζάχαρη) ή (ζάχαρη, νερό)». Εάν προσφέρει μόνο χρώμα, η επισήμανση θα είναι: «χρωστική: E150a».
...Το Βιολογικό Φυσικό Άρωμα Βανίλιας μας, υδροδιαλυτό, γαλλικής παραγωγής, συμπυκνωμένο και 100% φυσικό (πιστοποιημένο βιολογικό), θα σας επιτρέψει να προσθέσετε μια φρουτώδη και λεπτή γεύση βανίλιας σε όλες τις παρασκευές σας.
Αποτελείται από αρωματικές παρασκευές, φυσικές αρωματικές ουσίες, σιρόπι invert ζάχαρης*, νερό, αιθυλική αλκοόλη*.
(*Προερχόμενα από βιολογική γεωργία)
Ιδανικό για να...
...Αυτό που ονομάζεται νεοκλασικό· το να το δοκιμάσεις είναι να το υιοθετήσεις
Συστατικά :
Πολυτελές γαλλικό τζιν, χυμός βατόμουρου, χυμός λεμονιού, σιρόπιζάχαρης, μάραθος, κόλιανδρος, κιτρικό οξύ
Μέγεθος : 1 λίτρο (10 κοκτέιλ)
Αλκοόλ : 18% vol.
Σερβίρισμα : Άμεσα σε ένα ποτήρι τύπου old fashioned γεμάτο με πάγο ή θρυμματισμένο πάγο
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΤΟΥ
Πιστοί στη φιλοσοφία μας, δοκιμάσαμε πολλά...
Η SLAUR SARDET είναι σήμερα ένας από τους κύριους Γάλλους κατασκευαστές αλκοολούχων ποτών και σιροπιών.
Ιδανικά τοποθετημένη, στο Χάβρη, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το πρώτο γαλλικό λιμάνι για τη μεταφορά κοντέινερ, η SLAUR SARDET είναι αποφασιστικά στραμμένη προς την εξαγωγή και απολαμβάνει διεθνή φήμη.
Προσοχή: η κατανάλωση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία.
...Φυσική γεύση βανίλιας από τη Μαδαγασκάρη, διαθέσιμη σε διάφορες συγκεντρώσεις από 0,4% έως 5% βανιλίνης σε διάφορους φορείς όπως PEG, γλυκερίνη και σιρόπιζάχαρης.
...Μια γλυκόξινη σάλτσα εμπνευσμένη από την Ινδία, φτιαγμένη υπέροχα από τη μάρκα Encona. Ως λάτρεις των πικάντικων/γλυκών γεύσεων, μας γοητεύει αυτή η γλυκιά και νόστιμη κρεολική σάλτσα που συνοδεύει πιάτα με ρύζι, πουλερικά και λαχανικά. Η ισορροπία μεταξύ πολτού μάνγκο, φρούτων του πάθους και πιπεριού Habanero είναι τέλεια ελεγχόμενη! Συστατικά: Νερό, πολτός μάνγκο, σιρόπιζάχαρης, πολτός πιπεριού (Habanero, νερό, αλάτι, οξικό οξύ), συμπυκνωμένος χυμός φρούτου του πάθους, άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, άρωμα. Παρασκευάζεται στην Αγγλία 142 Ml 3 000 (Κλίμακα Scoville)...
... αντιπροσωπεύει το ένα τέταρτο του ΑΕΠ με την παραγωγή καφέ, ζάχαρης και μπανάνας, και απασχολεί το 50% του ενεργού πληθυσμού.
Τα ρούμια της Γουατεμάλας έχουν την ιδιαιτερότητα να ωριμάζουν σε υψηλό υψόμετρο στα βουνά. Γενικά αποστάζονται από μελάσα ή μέλι ζαχαροκάλαμου (σιρόπι ζαχαροκάλαμου), αυτά τα ρούμια ωριμάζουν με τη μέθοδο σολέρα.
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα για την παραγωγή ποιοτικών ρουμιών.
«RON» της Γουατεμάλας
Ρούμι μελάσας από τη Γουατεμάλα: απόσταξη στήλης, ηλικίας 2/3 ετών, ωριμασμένο σε βαρέλι από Αμερικανική βελανιδιά πρώην Bourbon.
Η γεύση του είναι μια πρόσκληση σε ένα ταξίδι!
... κοπή ή κλάδεμα, και οι σφένδαμοι συμβιώνουν με άλλα είδη δέντρων, για ένα αρμονικό και ισορροπημένο δάσος, πιστοποιημένο βιολογικό.
Το βιολογικό σιρόπι σφενδάμου παράγεται στα μέσα Μαρτίου και στα τέλη Απριλίου. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της Φάρμας Vifranc αντικατοπτρίζονται σε αυτό το εξαιρετικό σιρόπι, μέσω ιδιαίτερα απαιτητικών μεθόδων εργασίας στον σφενδαμότοπο και παραγωγής του σιροπιού...
Αποικολητές από το 1920, η εταιρεία FAMILLE MICHAUD APICULTEURS συνεργάζεται με παραγωγούς και συσκευαστές μελιού. Παράγει γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη, καραμέλες με μέλι, μπισκότα με μπαχαρικά, σιρόπι αγαύης, σιρόπι σφενδάμου και κομμάτια ζάχαρης σφενδάμου για τη μεγάλη διανομή καθώς και για τη RHF και τους βιομηχανικούς τομείς τροφίμων, βρεφικής τροφής και καλλυντικών. Προσφέρει μια πλήρη...
Η PRUNEAUX DE MENET είναι ειδικός στον Πυρηνικό Δαμάσκηνο Agen, με, χωρίς κουκούτσι, γεμιστό, με σοκολάτα, με κρασί, σε σιρόπι, σε κρέμα, σε πολτό χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Email στο MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Προσφέρουμε αποξηραμένα βερίκοκα, ανανά, σύκα, φράουλες, μάνγκο. Αυτά τα φρούτα συνδυάζονται με κράνμπερι, μήλα, αχλάδια, ροδάκινα, αποξηραμένες παπάγιες...