... μερίδων με κανονικές σφαίρες ταπιόκας, ή 10 μερίδων αν προτιμάτε τις σφαίρες ταπιόκας με καστανή ζάχαρη! Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα του σιροπιού και το μέγεθος του ποτηριού που χρησιμοποιείτε.
Η συνταγή για bubble tea με καστανή ζάχαρη που προτείνει το Bubble Tea Club:
Βάλτε 1 κουταλιά σούπας σιρόπι καστανής ζάχαρης στο ποτήρι. Μπορείτε να ρίξετε το σιρόπι καστανής ζάχαρης με μια κουτάλα κατά...
... διαθέσιμη σε διάφορες συσκευασίες, προκειμένου να καλύψει τις ατομικές σας ανάγκες. Είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσους αναζητούν μια ποιοτική και αξιόπιστη ζάχαρη. Εμπιστευθείτε την ποιότητα της ζάχαρης μας για να βελτιώσετε τα πιάτα σας.
... καφέ με αυτή τη ζάχαρη λένε ότι δίνει στο ρόφημα μια ιδιαίτερη γεύση. Η ζάχαρη Demerara είναι κατάλληλη για να αρωματίσει ροφήματα, γλυκά, σάλτσες και σιρόπι, θα δώσει στα πιάτα σας μια ιδιαίτερα ήπια γεύση καραμέλας. Αυτοί οι αρωματικοί κύβοι ζάχαρης έχουν σχεδιαστεί για αργή διάλυση, αφήνοντας μια ευχάριστη γεύση μελάσας, ισορροπώντας την με τη γεύση και την ευχάριστη εμπειρία του καφέ.
...Κάστανα Γλυκά Ολόκληρα σε Σιρόπι
Τα γλυκά κάστανα σε σιρόπι χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του γλυκού κάστανου. Δεδομένου ότι βυθίζονται σε σιρόπιζάχαρης, έχουν μεγάλη διάρκεια συντήρησης (5 χρόνια). Για να φτιάξετε μια καλή επικάλυψη ώστε να αποκτήσετε γλυκά κάστανα, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας κάνοντας κλικ εδώ. Μόλις ανοίξετε το κουτί, κρατήστε τα κάστανα που δεν...
... συχνά από χορτοφάγους. Επίσης, στον τομέα της εστίασης, ο αγαυενδίκτυς χρησιμοποιείται ευρέως, για παράδειγμα, σε κοκτέιλ.
Ο πρώτος υλικός που παράγεται από διάφορες ποικιλίες αγαύης στο Μεξικό αποτελείται από γλυκόζη, αλλά κυρίως από φρουκτόζη (περίπου 80%) και διαθέτει πολύ χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Ο αγαυενδίκτυς χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο της ζάχαρης, ενώ καταναλώνεται ιδιαίτερα από χορτοφάγους και ως υποκατάστατο του μελιού. Είναι ελαφρώς πιο γλυκός από το προϊόν των μελισσών.
BIO Αγαυενσιρόπι διαλύεται γρήγορα και μπορεί να βρεθεί σε διάφορες αποχρώσεις και διαφορετικά...
...Ο σιρόπι αγαύης αποτελείται σχεδόν κατά 100% από φρουκτόζη, η οποία έχει ιδιαίτερα υψηλή διαλυτότητα και είναι περίπου 1,2 φορές πιο γλυκιά από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Αυτό το γλυκό σιρόπι θεωρείται επίσης vegan γλυκαντικό και υποκατάστατο ζάχαρης για οικιακή χρήση.
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX είναι ο ιδανικός σας συνεργάτης για μοναδικές και εκλεπτυσμένες γαστρονομικές δημιουργίες. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής, προσφέρουμε μια ποικιλία από ζάχαρες και αλάτια με εξαιρετικές βιολογικές γεύσεις, ιδανικά για να αναδείξουν τα πιάτα σας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και δώρα και σιρόπι για να ενισχύσουν τη γεύση των ποτών σας.
Προσφέρουμε αρωματισμένε...
... τριμμένη καρύδα αναμειγμένη με σιρόπιζάχαρης, προσφέροντας μια πλούσια και τροπική γεύση. Οι αντιθετικές υφές της κρεμώδους σοκολάτας και της υγρής καρύδας δημιουργούν μια ευχάριστη αισθητηριακή εμπειρία. Οι μπάρες σοκολάτας Bounty απολαμβάνονται ευρέως ως μια νόστιμη λιχουδιά, προσφέροντας μια γεύση παραδείσου σε κάθε μπουκιά.
... και γλυκαντικά. Διαθέτουμε διάφορες γεύσεις, όπως λεμόνι - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες, όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται με ζάχαρη από κάνναβη και χουρμάδες που τοποθετούνται σε σιρόπι νερού, το οποίο καταναλώνουν οι προβιοτικές καλλιέργειες. Η γεύση προέρχεται από συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (το αέριο...
... του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι σχεδόν 1,5 φορές πιο γλυκό από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Η γεύση του ελαφρού σιροπιού αγαύης είναι πιο λεπτή και ουδέτερη από τη ελαφρώς καραμελένια γεύση του σκούρου σιροπιού. Η αγαύη είναι ένα φυσικό γλυκαντικό φυτικής προέλευσης σε ημι-κρυσταλλική μορφή. Οι χορτοφάγοι το χρησιμοποιούν πρόθυμα ως υποκατάστατο του μελιού. Έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέλι...
... υποκατάστατο ζάχαρης.
Δεν μπορείτε να φτιάξετε κέικ μόνο με ερυθριτόλη, καθώς δεν είναι παράγοντας όγκου, ούτε παρέχει δομή στην παρασκευή σας. Χρειάζεστε ένα υποστηρικτικό συστατικό, π.χ. άλλο γλυκαντικό ή ίνα.
Αν προσπαθήσετε να καραμελώσετε την ερυθριτόλη, δεν θα αλλάξει ποτέ χρώμα και θα εξατμιστεί.
Αν προσπαθήσετε να φτιάξετε σιρόπι μόνο με ερυθριτόλη και αυτό κρυώσει, θα κρυσταλλωθεί αμέσως.
Η...
... σιροπιού αγαύης ελαφρού τύπου
Τα σιρόπια αγαύης χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο ζάχαρης, ως υποκατάστατο μελιού (από χορτοφάγους) και σε διάφορες μπάρες δημητριακών ως συνδετικό υλικό. Το ανοιχτόχρωμο σιρόπι αγαύης έχει ήπια και σχεδόν ουδέτερη γεύση και γι' αυτό χρησιμοποιείται συχνά σε πιάτα και ποτά με λεπτή γεύση.
Υγιεινές ιδιότητες του σιροπιού αγαύης
Το σιρόπι αγαύης είναι πλούσιο σε...
...άμυλο, ελαιόλαδο).
Μέθοδος Παρασκευής: Μαγείρεμα του μελιού και της γλυκόζης σε καζάνι, ακολουθούμενο από την προσθήκη μαγειρεμένης ζάχαρης και στη συνέχεια αμυγδάλων.
Αλλεργιογόνα: Αμύγδαλα, πιθανές ίχνη ξηρών καρπών.
Όλα τα νουγκάτ μας είναι εγγυημένα ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.
Συστάσεις Αποθήκευσης: Διατηρείτε κλειστό και μακριά από την υγρασία σε θερμοκρασία μεταξύ 18 και 22°C (64 και 72°F).
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες...
...Κονσέρβα 250 ml.
Και μέσα τι έχει;
Γάλα αποβουτυρωμένο 75% (προέλευση: ΕΕ), καφές 19% (νερό, εκχύλισμα καφέ, εκχύλισμα καφέ χωρίς καφεΐνη), ζάχαρη, πυκνωτικά: κυτταρίνη, κυτταρίνη γόμα, καραγενάνες, σταθεροποιητής: κιτρικά άλατα καλίου, σιρόπι καραμελωμένης ζάχαρης, άρωμα, αλάτι.
Αλλεργιογόνα υπό μεγεθυντικό φακό
Γάλα.
Να το διατηρείτε σωστά δεν είναι δύσκολο
Πριν από το άνοιγμα, διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το άνοιγμα, καταναλώστε αμέσως. Ακόμα καλύτερο όταν είναι κρύο.
Κονσέρβα προς ανακύκλωση...
...Ανακαλύψτε το βιολογικό σιρόπι χουρμάδων μας, με μοναδική γεύση και κυρίως, χωρίς προσθήκη ζάχαρης!
Επίσης γνωστό ως "μελάσα" ή "μέλι χουρμάδων", το σιρόπι χουρμάδων είναι ο χυμός που προέρχεται από φυσικούς χουρμάδες.
Για να παραχθεί, οι χουρμάδες υποβάλλονται σε μια πολύ ακριβή διαδικασία μαγειρέματος και στη συνέχεια πιέζονται και φιλτράρονται.
Το βιολογικό σιρόπι χουρμάδων Les Palmiers...
...κρυσταλλωμένο σιρόπι κρέμας, παλαιότερα γνωστό και ως τεχνητό μέλι. Παρασκευάζεται από ζάχαρη και ζάχαρες με διαφορετικά ποσοστά ανθόμελου
Karamell und Kulör
διάφορα σιρόπια καραμέλας και χρωστικές μεταξύ 7.500 και 40.000 EBC καθώς και ειδικές μίξεις
Spezialsirup
Σιρόπι παρασκευασμένο κατά παραγγελία του πελάτη, σιρόπι σορβιτόλης, σιρόπι απορροής ζάχαρης...
...Η μελάσα είναι ένα πολύ ιξώδες σιρόπι με σκούρο καφέ έως μαύρο χρώμα. Ως πρώτη ύλη για τη βιομηχανία τροφίμων, η μελάσα προσφέρει μια χαρακτηριστική γεύση παρόμοια με τη γλυκόριζα, πικρόγλυκη γεύση και φυσική χρώση – όλα χωρίς τη χρήση αριθμών Ε.
...Η φράουλα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σιρόπια ζάχαρης TM Maribell. Έχει γεύση καλοκαιριού και ταιριάζει τέλεια σε πολλά κοκτέιλ, λεμονάδες, milk shakes και bubble tea.
Συστατικά: Ζάχαρη, νερό, φυσική γεύση "Φράουλα", κιτρικό οξύ.
Συσκευάζεται σε γυάλινες φιάλες 0,7L ή πλαστικές φιάλες 1L.
Επιπλέον, διαθέτουμε μικρές γυάλινες φιάλες 0,25L.
Εξάγουμε παγκοσμίως.
Για να μάθετε την τιμή, παρακαλώ στείλτε email:
irina.syrup@gmail.com
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:
www.maribell.com.ua/en...
...Ο σιρόπι σφενδάμου είναι ένα σιρόπι που συνήθως παρασκευάζεται από τον χυμό του ξύλου των δέντρων σφενδάμου ζάχαρης, κόκκινου σφενδάμου ή μαύρου σφενδάμου, αν και μπορεί επίσης να παρασκευαστεί από άλλα είδη σφενδάμου. Σε ψυχρά κλίματα, αυτά τα δέντρα αποθηκεύουν άμυλο στους κορμούς και τις ρίζες τους πριν από τον χειμώνα. Το άμυλο στη συνέχεια μετατρέπεται σε ζάχαρη που ανεβαίνει στον χυμό στα...
Νότια Κορέα, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
... κορεατικής κουζίνας Μπονγκ-σεόκ Κανγκ είναι ο πρώτος και μοναδικός που έχει αναγνωριστεί ως δάσκαλος τόσο του σιροπιού δημητριακών όσο και της καραμέλας σιροπιού δημητριακών.
Το σιρόπι δημητριακών, που ονομάζεται επίσης τζοτσόνγκ, είναι ένας παραδοσιακός γλυκαντής της Νότιας Κορέας, φτιαγμένος αποκλειστικά από δημητριακά. Το τζοτσόνγκ της Doorechon παράγεται με το βράσιμο ρυζιού και κριθαριού για πολλές...
...Ελαφριά και τραγανά, οι φρυγανιές Melba είναι ο καρπός ενός εμπορικού μυστικού. Μαγειρεμένες σε ανοιχτό καλούπι, η ζύμη μπορεί να φουσκώσει ελεύθερα, επιτρέποντας έτσι στα δημητριακά να απελευθερώσουν όλη τη γεύση που χαρακτηρίζει τις φρυγανιές ROGER.
Φρυγανιές από αλεύρι σίτου Aix
Αλεύρι σίτου, γλουτένη, φυτικά λίπη (όχι υδρογονωμένα έλαια και λίπη (φοινικέλαιο και κραμβέλαιο), νερό), μαγιά αρτοποιίας, αλάτι, σιρόπι invert ζάχαρης, βύνη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας (χωρίς ΓΤΟ).
Συσκευασία: περίπου 22 ανά κουτί...
...Ο σιρόπι σφενδάμου παράγεται από τον χυμό των δέντρων του σφενδάμου ζάχαρης.
Γεύση: ελαφρώς καραμελωμένη – γλυκιά
Άρωμα: ελαφρώς καραμελωμένο
Χρώμα: χρυσοκίτρινο
Με την ολοκλήρωση του χειμώνα, τα δέντρα αρχίζουν να μεταφέρουν τον φυτικό τους χυμό από τις ρίζες στους οφθαλμούς των φύλλων. Ο συλλεγμένος χυμός δέντρου φιλτράρεται και καθαρίζεται αρχικά, μέχρι να πυκνωθεί στη διαδικασία επεξεργασίας...
...Ο βιολογικός Fairtrade ζάχαρη από άνθη καρύδας παράγεται από τα άνθη της καρύδας. Ο σιρόπι βράζεται και στη συνέχεια θρυμματίζεται μέχρι να αποκτήσει την τυπική υφή ζάχαρης. Η ζάχαρη από άνθη καρύδας δεν έχει γεύση καρύδας, αλλά είναι γλυκιά-ήπια με μια δελεαστική καραμέλα και μια πινελιά βανίλιας.
χωρίς διύλιση
Γεύση: γλυκιά-ήπια με ελαφριά νότα βανίλιας-καραμέλας.
Ιδανική για γλυκά, τσάι...
...Το πεκμέζ είναι οργανικός σιρόπι που παρασκευάζεται από χυμό, αποξηραμένο χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή νερού. Παρέχει φυσική γλυκύτητα και περιέχει βιταμίνες και μικροστοιχεία.
Καθαρό βάρος: 250 γρ
Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 320 θερμίδες
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες...