...Η ολικήςαλέσεως ζυμαρικά παρασκευάζεται από μαλακό σιτάρι, προσφέροντας περισσότερη γεύση και ευχαριστώντας τους γευστικούς σας κάλυκες κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Σε σχήμα μαφαλντίνε, ταιριάζει τέλεια με κάθε είδους κρέας.
Καθαρό βάρος: 300g...
...Η αλεύρι T150, γνωστό και ως ολικής άλεσης αλεύρι, είναι το αλεύρι που διατηρεί σχεδόν ολόκληρο τον σπόρο σίτου, συμπεριλαμβανομένων των φλοιών και του βλαστού. Είναι το πιο πλούσιο σε ίνες και θρεπτικά συστατικά, με πιο κοκκώδη υφή και χαρακτηριστικό καστανό χρώμα. Το «T150» υποδηλώνει υψηλό ποσοστό τέφρας, που σημαίνει μέγιστη περιεκτικότητα σε μέταλλα που υπάρχουν στο ολόκληρο σιτάρι. Η γεύση του είναι ισχυρή και έντονη, θυμίζοντας τον αυθεντικό χαρακτήρα των παλιών ψωμιών.
Προέλευση: Ουκρανία.
Συσκευασία: σακούλα από χαρτί kraft 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Παλετοποίηση: 750-950kg.
...Ανάλογα με το επίπεδο επεξεργασίας, μπορούμε να αποκτήσουμε :
Αλεύρι ολικήςαλέσεως (T150) : Περιέχει ολόκληρο τον κόκκο, πλούσιο σε ίνες.
Αλεύρι ημι-ολικήςαλέσεως (T110) : Λίγο λιγότερο πλούσιο σε ίνες, αλλά ακόμα θρεπτικό.
Λευκό αλεύρι (T45 ή T55) : Πιο ελαφρύ και χρησιμοποιείται για ζαχαροπλαστική, λευκό ψωμί και πολλές μαγειρικές παρασκευές.
Η αλεύρι σιταριού είναι πολύ ευέλικτο για συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Φέρνει υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και μερικές φορές ίνες.
...Η αλεύρι μας περιλαμβάνει ολόκληρο τον κόκκο. Πλούσιο σε υδατάνθρακες, είναι πηγή διαρκούς ενέργειας για τον οργανισμό μας. Ως ολικήςαλέσεως, περιέχει επίσης φυτικές ίνες και πολλά θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες του συμπλέγματος B, που είναι χρήσιμες για τη γενική μας ευημερία.
Τα ζυμαρικά; Εγώ τα φτιάχνω!
Χρήση: μόνα τους ή σε μείγμα για τα σπιτικά σας ζυμαρικά, σούπες, επιδόρπια, κέικ, ψωμιά…...
...Σύνθεση: 70% αλεύρι σίτου τύπου 110 (Ημι-ολικής άλεσης) 30% αλεύρι σίτου ολικής άλεσης τύπου 150 και νερό.
Μαγείρεμα: 4 έως 6 λεπτά το μέγιστο.
Συντήρηση σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από την υγρασία.
Αλλεργιογόνο: Γλουτένη
Ζυμαρικά: 500γρ...
...Περιεχόμενο συσκευασίας
3 x Ρούσκ τοστ από το Aix χωρίς αλάτι
3 x Ρούσκ τοστ με γλουτένη 20%
3 x Ολικήςαλέσεως ρούσκ
3 x Ρούσκ από γερμανικό σιτάρι με σουσάμι...
...Πλήρης βρώμη 66%, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, ηλιέλαιο, ρύζι, ολικήςαλέσεωςσιτάρι, αλάτι, σιρόπι ρυζιού, αλεύρι σίτου, σιρόπι κριθαριού.
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας, φιστικιών ή ξηρών καρπών. Η προέλευση του οφείλεται στον Ελβετό γιατρό Maximilian Bircher-Benner (στην πραγματικότητα, στα ελβετικά γερμανικά αυτό το προϊόν ονομάζεται birchermuesli, από το όνομα του γιατρού και το muesli που...
... διατροφή.
Ολικήςαλέσεως λειτουργικές αλεύρες
Οι ολικήςαλέσεως αλεύρες προέρχονται από την άλεση ολόκληρου του κόκκου. Συνιστώνται για την υγεία καθώς είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, μέταλλα και βιταμίνες. Γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς στην Ευρώπη, χρησιμοποιούμενες στην αρτοποιία, στα δημητριακά πρωινού ή σε διαιτητικά προϊόντα. Ωστόσο, παρουσιάζουν τρία κύρια μειονεκτήματα που περιορίζουν τη χρήση τους.