Η TOM PRESS προτείνει στους επαγγελματίες όλο τον εξοπλισμό για τη συντήρηση, την επεξεργασία τροφίμων και τη μαγειρική: Νο 1 για τους λάτρεις του σπιτικού.
Η TOM PRESS σχεδιάζει και διανέμει περισσότερες από 5.000 αναφορές εξοπλισμού και προϊόντων για τη συντήρηση, τη μαγειρική και την επεξεργασία τροφίμων. Με αυτόν τον εξοπλισμό, μπορείτε να παράγετε και να επεξεργάζεστε φρούτα και λαχανικά, κ...
...Βordeaux
Συνδυασμός :
60% Cabernet Franc - 40% Merlot
Δυνατότητα παλαίωσης :
Περίπου 5 χρόνια
Οινοποιήσεις
Μηχανικές συγκομιδές, διαλογή των σταφυλιών με πυκνότητα, προζυμωτική εκχύλιση σε κρύο για μία εβδομάδα, αλκοολική ζύμωση, πίεση του στέμφυλου και στη συνέχεια ωρίμανση 6 μηνών σε δεξαμενές inox με ξύλινες τάβλες.
... Οίκου Σαμπάνιας Louis Roederer.
Ποικιλίες: καμπερνέ σοβινιόν 51%, μερλό 43%, καμπερνέ φραν 3%, πετί βερντό 3%
Οινοποίηση: οινοποίηση κατά τμήματα σε ξύλινεςδεξαμενές και σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες τριγωνικές δεξαμενές.
Ωρίμανση: 12 μήνες σε βαρέλια (εκ των οποίων το 33% είναι νέα)
Γευσιγνωσία: Ένα ενδιαφέρον κρασί με καλά ισορροπημένο χυμό (δέρμα και κεράσι) και δομή που έχει κερδίσει πολύ σε κομψότητα. Η ισορροπία γίνεται γύρω από ένα πλούσιο σε μερλό χαρμάνι, η ωρίμανση είναι άψογη, ούτε πολύ ούτε λίγο.
...Το κρασί: Η cuvée Nuance του Jérôme Arnoux είναι ένα νόστιμο μείγμα Chardonnay και Savagnin που αποτελεί μια εξαιρετική εισαγωγή για όσους θα ήθελαν στη συνέχεια να δοκιμάσουν τις χαρές του Vin Jaune. Πράγματι, ενώ το Chardonnay εδώ οινοποιείται με κλασικό τρόπο σε φουντούκια (μεγάλες ξύλινεςδεξαμενές), το Savagnin οινοποιείται κάτω από πέπλο, όπως ένα κρασί jaune, για περισσότερα από δύο χρόνια...
...
Συνοδεία φαγητού
ψητό καναρίνι στη σούβλα, ψητή αλόη, ψητή χήνα.
Οινοποίηση
Το Château Smith Haut Lafitte εργάζεται με κάθε οντότητα terroir ξεχωριστά. Η συγκομιδή επωφελείται από τις τελευταίες τεχνολογίες χάρη σε ένα διαχωρισμό με δόνηση και οπτική επιλογή. Η οινοποίηση γίνεται σε κωνικές ξύλινεςδεξαμενές. Το κρασί στη συνέχεια ωριμάζει σε βαρέλια για 18 μήνες (60% νέα).
Μάτι: έντονο...
Ο Frédéric SENTUC, τεχνίτης που δραστηριοποιείται στην κοινότητα Mios στη Gironde, είναι δημιουργός επίπλων από ανακυκλωμένα βαρέλια και ξύλινεςδεξαμενές. Οι δημιουργίες του είναι ποικίλες και ασυνήθιστες:
- ρουστίκ σαλόνια
- γλάστρες
- μπαρ και διπλά μπαρ
- πολυθρόνες
- κλουβιά για σκύλους
- τραπέζια
- καρέκλες
- πάγκοι
- και πολλά άλλα προϊόντα
Ο Frédéric SENTUC αναλαμβάνει επίσης πρωτότυπες...
... και οι συσκευασίες μας που έχουν απορριφθεί είναι σαν καινούργια. Η σημαντική μας αποθήκη μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε σε όλες τις αιτήσεις σας για αγορά και πώληση παρτίδων κουτιών. Εμπορευόμαστε επίσης ταχυδρομικά κουτιά, επενδεδυμένες θήκες, θήκες με φυσαλίδες, γωνίες από χαρτόνι, ετικέτες, σακούλες με κλείσιμο, χαρτί kraft, χαρτί στήριξης, αφρούς, ρολά από κυματοειδές χαρτόνι και γωνίες προστασίας. Πωλούμε επίσης πλαστικές δεξαμενές για τη συλλογή και αποθήκευση βρόχινου νερού ή άλλων υγρών. Με την ROUFFIGNAC, δώστε μια δεύτερη ζωή στις συσκευασίες και εξοικονομήστε από 30 έως 50 %.
... τοποθετούνται απευθείας στο πιεστήριο. Ο χυμός που προκύπτει, που ονομάζεται μούστος, κατεβαίνει στο κελάρι μετά τη καθίζηση και τοποθετείται σε βαρέλια, όπου θα πραγματοποιηθεί η αλκοολική ζύμωση. Για τα κόκκινα κρασιά, τα σταφύλια απομακρύνονται εν μέρει από τους βλαστούς (ο στόχος είναι να διαχωριστούν οι ράγες από τους βλαστούς); στη συνέχεια, μαλακώνουν σε δεξαμενές (κατά προτίμηση ξύλινες) για μια...