Η MVO Distribution, έμπορος σε όλους τους τύπους κρέατος από το 2002, σας προσφέρει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, κρέατα από ΧΟΙΡΟ / ΒΟΔΙΝΟ / ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ / ΜΟΣΧΑΡΙ / ΘΗΡΑΣ / ΑΡΝΙ / ΚΡΕΑΣ ΑΡΝΙΟΥ / ΠΑΠΙΑ / ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ / ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ / ΕΛΚΟΣ / ΚΡΕΑΣ ΓΑΪΔΟΥΡΑ ...
Διαπραγματευόμαστε απευθείας με τους συνεργάτες σφαγείων και κοπτών που είναι παρόντες στην αγορά της Γαλλίας και της ΕΕ, προσφέροντας ιδιαίτερα...
... επίσης bresaola, cecina ή κρέας grison ανάλογα με τις συνταγές και τις περιοχές, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών χρησιμοποιώντας μόνο 3 συστατικά: βοδινό κρέας, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από το Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Αποξηραμένο κρέας από κομμάτια που προέρχονται από το μηρό του βοδινού, αυτό το αποξηραμένο βοδινό σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς...
... δυνατότητες: πουλερικά (κομμάτια), χοιρινό ρολό, μπριζόλες, αρνί, ρολό βοδινού, στήθος χοιρινού, κρέας από κιμά, πορτσέτα και άλλες πρωτεΐνες
Προαιρετικό Wi-Fi για παρακολούθηση και διαχείριση συνταγών μέσω της πλατφόρμας Fri-Jado SmartConnect...
...Η ιδανική λιχουδιά για σκύλους για τις συνεδρίες εκπαίδευσης
Αυτή η λιχουδιά είναι μια πραγματική απόλαυση λόγω της σπογγώδους υφής της. Ο αποξηραμένος πνεύμονας είναι μια πολύ ελαφριά, αέρινη και αρωματική λιχουδιά και λειτουργεί πολύ καλά ως εργαλείο επιβράβευσης, καθώς μπορεί να κοπεί εύκολα σε μικρά κομμάτια. Ο πνεύμονας βοδινού αποξηραίνεται αργά με προσοχή για να αφαιρεθεί η υγρασία και να...
... τον πιο αρμονικό και ομοιογενή τρόπο. Οι ηχητικές παρεμβολές μπορούν να εξαλείφονται με τη μετάδοση ήρεμης και αναπαυτικής κλασικής μουσικής. Η Grand Caractère συνεργάζεται με Ιάπωνες αγρότες που τιμούν την παράδοση της εκτροφής αυτού του εξαιρετικού βοδινού. Η περίοδος πάχυνσης μπορεί να διαρκέσει έως και 900 ημέρες ανάλογα με τις εκμεταλλεύσεις, για να εξασφαλίσει ένα κρέας με λεπτή φρουτώδη γεύση και απαλή υφή που δεν έχει συγκρίσιμη.
... Patrimoniam εντάσσεται σε μια διαδικασία αυστηρής ποιότητας προκειμένου να προσφέρει προϊόντα που παρασκευάζονται με τη μεγαλύτερη προσοχή, σύμφωνα με παλιές παραδοσιακές συνταγές.
Για να μοιραστούμε την αριστεία, τα πιο ευγενή κομμάτια του χοίρου και του βοδινού επιλέγονται και ταξινομούνται αυστηρά. Οι καρυκεύσεις είναι αποτέλεσμα μοναδικών παρασκευών και μιγμάτων που κατασκευάζονται εξ...
... περιορισμούς. Ανακαλύψτε τα καλύτερα κομμάτιαβοδινού από γαλλικές ράτσες και προέλευση, όπως η entrecôte, η côte de bœuf, το φιλέτο βοδινού, το Tomahawk και η Picanha. Για να παρκάρετε, ο Shérif σας προσκαλεί να χρησιμοποιήσετε το Parking Louis Aragon, που βρίσκεται 3 λεπτά με τα πόδια από το Steakhouse σας. Τέλος, σημειώστε ότι με την κάρτα επιβράβευσης απολαμβάνετε έκπτωση 10% σε κάθε σας επίσκεψη.