Ισπανία, Guijuelo-Salamanca
...ψύξη, κοπή σε σχήμα V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ανάπαυση σε κελάρι. Συστατικά: Ιβηρικό μπούτι από βελανίδια, Αλάτι Βάρος: 1,400 Kg Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC. Διαδικασία Παρασκευής: Ζεστό κόψιμο, ψύξη, κοπή σε σχήμα V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ανάπαυση σε κελάρι. Βάρος: 1,400 Kg Συστατικά: Ιβηρικό μπούτι από βελανίδια, Αλάτι...
Χαρτοφυλάκιο (43)
Ισπανία, Guijuelo (salamanca)
Χαμόν και Ιβηρικά αλλαντικά. Τα προϊόντα μας από την Ιβηρία είναι η αντανάκλαση του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτύσσονται: η δασική περιοχή, ένα δώρο της φύσης όπου τα δείγματα μας μεγαλώνουν και αναπτύσσονται για να προσφέρουν τα καλύτερα ιβηρικά προϊόντα. Στην Castro y González, προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η βιώσιμη ανάπτυξη αυτής της πηγής ζωής και είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι κάθ...
Χαρτοφυλάκιο (55)
Ισπανία, Guardamar Del Segura
...Αλάτι που προορίζεται για την παρασκευή αλμυρών προϊόντων, ψημένων προϊόντων και για την ωρίμανση ζαμπόν. Σακούλες των 25 κιλών.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γαλλία, Soreze
...Φουμάρισμα ορθογώνιο, πολυλειτουργικό, από ανοξείδωτο χάλυβα, διαστάσεων 48,5x29x88,5 εκ., που επιτρέπει το φουμάρισμα διαφόρων ψαριών (πέστροφες, σολομοί, χέλια...) και αλλαντικών, ακόμη και μεγάλων ζαμπόν. Η διαδικασία του φουμαρίσματος είναι δυνατή τόσο σε ζεστό όσο και σε κρύο. Το φουμάρισμα σε ζεστό επιτρέπει το φουμάρισμα (για τη γεύση) ενώ ταυτόχρονα μαγειρεύει τα τρόφιμα. Γίνεται με το...
Χαρτοφυλάκιο (195)
Ισπανία, Quart De Poblet
... φέτες στην Κοινότητα της Βαλένθια. Συνδυασμένο με αυτό, το μαχητικό και επιχειρηματικό του πνεύμα τον οδήγησε να ιδρύσει το πρώτο του ξηραντήριο ζαμπόν στην τοποθεσία Τσέστε, όπου πραγματοποιούνταν η πλήρης διαδικασία ωρίμανσης του ζαμπόν, δηλαδή από το αλάτισμα μέχρι την εμπορία του ωριμασμένου προϊόντος, τόσο ολόκληρου όσο και σε φέτες. Σήμερα, η Jamones Moreno είναι μια εδραιωμένη επιχείρηση...
Ισπανία, Pobladura de Pelayo García
... καθοδηγούμενα από το σοφό χέρι του αλλαντοποιού. Η εγγύηση, η γεύση και η προσαρμογή στα πιο σύγχρονα συστήματα στις εγκαταστάσεις μας, διασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα των αλλαντικών και αλμυρών προϊόντων της Ferju. Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά ή χρωστικές. Ορισμένα από τα προϊόντα μας είναι: Cecina de León IGP, Χειροποίητος χορηγός (σάρκα, κούλα και βελόνα), Χειροποίητος σαλάμι (σάρκα και κούλα), Ισπανικός ζαμπόν, Λόμο embuchado, Φυσική πανσέτα (καπνιστή και μαριναρισμένη), Ξηρή γλώσσα (χοιρινή και βοδινή), Μαριναριστό παϊδάκι, Καπνιστό λαγό.
Πολωνία, Zdunska Wola
...Από την αρχή της ύπαρξής μας, η στρατηγική μας βιομηχανία είναι η κτηνοτροφία και η βιομηχανία τροφίμων. Η προσφορά μας περιλαμβάνει: - έντερα (χοιρινά, αρνίσια, βοδινά) - περιβλήματα (κολλαγόνου, πρωτεϊνικά, πολυαμιδικά, φραγμένα, βισκόζης) - δίχτυα, νήματα, κορδόνια για αλλαντικά - δημητριακά (καβουρδισμένο φαγόπυρο, ψημένο, λευκό, κριθάρι, πλιγούρι, κεχρί) - ρύζι - πρωτεϊνικά παρασκευάσματα - μπαχαρικά και βότανα από όλο τον κόσμο - έτοιμες μίξεις μπαχαρικών - μπαχαρικά χωρίς πρόσθετα "E" (ντομάτα, ζωμός) - μέσα για αλάτισμα και κοπή κρέατος - μηχανές για παρασκευή ζαμπόν...
Ιταλία, Castel Goffredo
Δημιουργία σωλήνων από ελαστικό αεριζόμενο ύφασμα για την προστασία ζαμπόν, ώμων, καποκόλων, κοπών, φιλών, μπέικον κ.λπ. από οποιοδήποτε είδος εντόμου κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης. Χρησιμοποιείται εισάγοντας το ζαμπόν, καποκόλο κ.λπ. μέσα στον σωλήνα, αμέσως μετά το αλάτισμα. Χονδρική παραγωγή προστατευτικών σωλήνων για τη βιομηχανία τροφίμων, η εταιρεία μας με έδρα την επαρχία Μαντόβα παράγει...
Γαλλία, MAURON
...Armor Inox: οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1972. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή λύσεων μαγειρέματος και ψύξης καθώς και στη διαχείριση ζαμπόν και έτοιμων γευμάτων. Χτυπητό, αλάτισμα, σύστημα απόψυξης, καλούπωμα, μαγείρεμα/ψύξη ζαμπόν και έτοιμων γευμάτων, κρυογενική επικάλυψη προϊόντων IQF, παστερίωση, μεταφορά και τροφοδοσία κοπτικών μηχανών, συνεχές μαγείρεμα/ψύξη προϊόντων τύπου...
Ισπανία, Barbastro
Στις εγκαταστάσεις μας των 12.000 τετραγωνικών μέτρων, πραγματοποιούμε κυρίως την αλάτισμα, ξήρανση και ωρίμανση ζαμπόν (με την εγγύηση του CONSORCIO DEL JAMON SERRANO και της ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ - ETG) καθώς και παλέτες, προχωρούμε σε αποκόκκαλο και κοπή (ζαμπόν και παλέτες αποκοκκαλισμένα ολόκληρα και μισά, με δέρμα χωρίς δέρμα και πλήρως γυαλισμένα, καθώς και ζαμπόν και παλέτα...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play