...ψύξη, κοπή σε σχήμα V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ανάπαυση σε κελάρι.
Συστατικά: Ιβηρικό μπούτι από βελανίδια, Αλάτι
Βάρος: 1,400 Kg
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Ζεστό κόψιμο, ψύξη, κοπή σε σχήμα V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ανάπαυση σε κελάρι.
Βάρος: 1,400 Kg
Συστατικά: Ιβηρικό μπούτι από βελανίδια, Αλάτι...
Χαμόν και Ιβηρικά αλλαντικά.
Τα προϊόντα μας από την Ιβηρία είναι η αντανάκλαση του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτύσσονται: η δασική περιοχή, ένα δώρο της φύσης όπου τα δείγματα μας μεγαλώνουν και αναπτύσσονται για να προσφέρουν τα καλύτερα ιβηρικά προϊόντα.
Στην Castro y González, προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η βιώσιμη ανάπτυξη αυτής της πηγής ζωής και είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι κάθ...
... φέτες στην Κοινότητα της Βαλένθια. Συνδυασμένο με αυτό, το μαχητικό και επιχειρηματικό του πνεύμα τον οδήγησε να ιδρύσει το πρώτο του ξηραντήριο ζαμπόν στην τοποθεσία Τσέστε, όπου πραγματοποιούνταν η πλήρης διαδικασία ωρίμανσης του ζαμπόν, δηλαδή από το αλάτισμα μέχρι την εμπορία του ωριμασμένου προϊόντος, τόσο ολόκληρου όσο και σε φέτες. Σήμερα, η Jamones Moreno είναι μια εδραιωμένη επιχείρηση...
... καθοδηγούμενα από το σοφό χέρι του αλλαντοποιού. Η εγγύηση, η γεύση και η προσαρμογή στα πιο σύγχρονα συστήματα στις εγκαταστάσεις μας, διασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα των αλλαντικών και αλμυρών προϊόντων της Ferju. Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά ή χρωστικές. Ορισμένα από τα προϊόντα μας είναι: Cecina de León IGP, Χειροποίητος χορηγός (σάρκα, κούλα και βελόνα), Χειροποίητος σαλάμι (σάρκα και κούλα), Ισπανικός ζαμπόν, Λόμο embuchado, Φυσική πανσέτα (καπνιστή και μαριναρισμένη), Ξηρή γλώσσα (χοιρινή και βοδινή), Μαριναριστό παϊδάκι, Καπνιστό λαγό.
Στις εγκαταστάσεις μας των 12.000 τετραγωνικών μέτρων, πραγματοποιούμε κυρίως την αλάτισμα, ξήρανση και ωρίμανση ζαμπόν (με την εγγύηση του CONSORCIO DEL JAMON SERRANO και της ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ - ETG) καθώς και παλέτες, προχωρούμε σε αποκόκκαλο και κοπή (ζαμπόν και παλέτες αποκοκκαλισμένα ολόκληρα και μισά, με δέρμα χωρίς δέρμα και πλήρως γυαλισμένα, καθώς και ζαμπόν και παλέτα...