Η Μακά είναι ένα ριζώδες λαχανικό, των οποίων οι ιδιότητες και η δράση χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους του Περού εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παραδοσιακή περουβιανή ιατρική προτείνει τη χρήση των ριζών MAC κυρίως για την ενίσχυση. Οι Μακά Σκηνές είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης. Περιέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της Αργινίνης. Η ρίζα MAC αποτελείται από περίπου 70% υδατάνθρακες και 20% διαιτητικές ίνες. Η σκόνη ρίζας περιέχει λίπος περίπου 4%, από το οποίο έως και 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα MAC περιέχει μια σειρά βιταμινών όπως A, B1, B2, B6, C και E, καθώς και ανόργανων συστατικών - ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού βράζουν την αποξηραμένη ρίζα με γάλα ή νερό, για να επιτύχουν αρωματική πολτό. Επιπλέον, παράγουν αλεύρι από την αποξηραμένη ρίζα, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιούν για την προετοιμασία καθημερινών πιάτων και για το ψήσιμο.
Το vegan λαρδί παρασκευάστηκε με βάση ρεβίθια και φαγόπυρο με προσθήκη μήλου και ψητού κρεμμυδιού. Είναι 100% vegan και είναι ιδανικό ως συνοδευτικό σε όλα τα είδη ψωμιού. Είναι πλούσιο σε υγιεινούς υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Ο ψιλοκόπτης, γνωστός επίσης ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι πραγματικός θησαυρός υψηλής διατροφικής πρωτεΐνης. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος B, βιταμίνης C, φολικού οξέος καθώς και διαιτητικών ινών και πολλών μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των εντερικών κινήσεων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Στην πολέντα θα βρούμε πολλή πρωτεΐνη, η οποία είναι παρόμοια με τις πρωτεΐνες από τα όσπρια και τις φυτικές ίνες. Περιέχει εξωγενείς αμινοξέα: λυσίνη που βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου που ενισχύει την ανοσία και τρυπτοφάνη απαραίτητη για την παραγωγή σεροτονίνης.
Η μάκα είναι ένα ριζικό λαχανικό, των οποίων οι ιδιότητες και η δράση χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους του Περού εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παραδοσιακή ιατρική του Περού συνιστά τη χρήση των ριζών ΜΑΚ κυρίως για την ενίσχυση. Οι αποχρώσεις ΜΑΚ είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Περιέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της αργινίνης. Η ρίζα ΜΑΚ αποτελείται από περίπου 70% υδατάνθρακες και 20% διαιτητικές ίνες. Η σκόνη ρίζας περιέχει περίπου 4% λίπος, εκ των οποίων έως και 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα ΜΑΚ περιέχει ένα σύνολο βιταμινών όπως A, B1, B2, B6, C και E και ανόργανων συστατικών - Ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού αναμιγνύουν τη ξηρή ρίζα με γάλα ή νερό για να αποκτήσουν μια αρωματική πολτό. Επιπλέον, παράγουν αλεύρι από τη ξηρή ρίζα, το οποίο χρησιμοποιούν στη συνέχεια για την προετοιμασία καθημερινών πιάτων και ψησίματος.
Η πάστα ξηρών καρπών, γνωστή και ως φυστικοβούτυρο στην "απαλή" εκδοχή της, παρασκευάζεται με 100% φυστίκι, επίσης γνωστό ως γη, χωρίς άλλες περιττές προσθήκες. Σε σύγκριση με άλλους ξηρούς καρπούς, οι αραχίδες ξεχωρίζουν για την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη B3, φυτικές ίνες και μέταλλα, ειδικά κάλιο. Είναι πηγή ακόρεστων λιπαρών οξέων. Η ροζ-κόκκινη φλούδα τους περιέχει πολυφαινόλες, τοκοφερόλες και φλαβονοειδή που έχουν την ικανότητα να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> ψημένα φυστίκια & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία 2527kj/609kcal - 30%RWS*Λιπαρά 49g - 70%Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 9.3g - 46%Υδατάνθρακες 16g - 6%Εκ των οποίων σάκχαρα 4g - 4%Πρωτεΐνη 26g - 52%Αλάτι 0.018g & lt; 1%*RWS - αναφορά διατροφικής αξίας & nbsp ; <strong> Χρήση </strong> για άλειμμα σε σάντουιτς, τοστ, τηγανίτες και βάφλες. Η πάστα είναι κατάλληλη ως σνακ, μπορείτε, για παράδειγμα, να κόψετε σκληρούς καρπούς (καρότα, μήλα, ραπανάκια) σε
Ψάχνετε για μια ράφια που δεν είναι μόνο λειτουργική, αλλά και συμπληρώνει αισθητικά τη διακόσμηση της επιχείρησής σας; Ένα ράφι από κόντρα πλακέ είναι η τέλεια επιλογή! Κατασκευασμένο από φυσικό και οικολογικό υλικό, είναι όχι μόνο ανθεκτικό, αλλά ταιριάζει επίσης τέλεια σε διάφορες διατάξεις. Το ράφι έχει σχεδιαστεί για την βέλτιστη παρουσίαση οικολογικών προϊόντων. Διαθέτει ευρείες ράφια που προσφέρουν χώρο για διάφορους τύπους τροφίμων, μπαχαρικών και άλλων οικολογικών προϊόντων. Ο διαφανής σχεδιασμός του ραφιού επιτρέπει στους πελάτες εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα και τα παρουσιάζει ταυτόχρονα αισθητικά.
Το ράφι είναι διαθέσιμο σε λεκιασμένη ή εκτυπωμένη εκδοχή. Το λεκιασμένο κόντρα πλακέ προσδίδει στον εσωτερικό χώρο μια ζεστή και φυσική αίσθηση, ενώ το εκτυπωμένο κόντρα πλακέ μπορεί να είναι ένα ελκυστικό στοιχείο διακόσμησης. Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα κατασκευής ενός ραφιού κατά παραγγελία, προσαρμόζοντας έτσι το μέγεθος και την εμφάνιση στις ατομικές σας ανάγκες.
Διαστάσεις: 600x400x1900 mm
Υλικό: Λεκιασμένο, εκτυπωμένο και κόντρα πλακέ
Προορισμός: Καταστήματα, εκθέσεις, χονδρέμποροι, αποθήκες
Ο Κουινέρον, γνωστός επίσης ως κινόα ή περουβιανό ρύζι, είναι ο λεγόμενος Ψευδοσπόρος, δηλαδή ένα φυτό που παράγει αμυλούχους σπόρους, αλλά δεν είναι πραγματικά. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου εκτιμάται για τη θρεπτική του αξία εδώ και αιώνες. Ονομάζεται «άγιος των Ίνκας». Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να εμφανίζει αντιϊικές και ανοσοδιεγερτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντι-αλλεργικές και αντιϊικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά σημαντικής ποσότητας φλαβονοειδών. Το Κίμος δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύπεπτο. Το κόκκινο ρύζι έχει πιο εκφραστική γεύση και άρωμα από το λευκό Κουινόα. Έχει μια ελαφρώς τραγανή φλούδα και ταιριάζει καλά σε σαλάτες. Μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία για να δώσει μια γεύση καρυδιού και να χρησιμοποιηθεί σε επιδόρπια. 6,1 γρ - 9%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 0,7 γρ - 3% υδατάνθρακες 57 - 22%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0
Οι αυλακώσεις κριθαριού, όπως υποδηλώνει το όνομά τους, είναι φτιαγμένες από κόκκους κριθαριού. Ανάλογα με την τεμαχισμένη μορφή, τις διαχωρίζουμε σε κριθάρι μαργαρίτα, δηλαδή, ολόκληρους κόκκους χωρίς φλούδες, χυλό πεδίου: σπασμένο κριθάρι μαργαρίτα και μαργαρίτα, που είναι θρυμματισμένο και γυαλισμένο. Είναι πηγή πλούσια σε ίνες: έχει την μεγαλύτερη ποικιλία κριθαριού μαργαρίτας. Το κριθάρι είναι πηγή βιταμινών Β - B1, B2, B6, βιταμίνη Ε, Κ, PP, φολικό οξύ και πυρίτιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, μαγγάνιο και χαλκό. Η βιταμίνη Κ υποστηρίζει το κυκλοφορικό σύστημα και την πήξη του αίματος και ενισχύει τη δομή των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων. Τα μεταλλικά συστατικά και η βιταμίνη Ε και το φολικό οξύ υποστηρίζουν την καταπολέμηση της αναιμίας. Οι βιταμίνες της ομάδας Β που περιέχονται στις αυλακώσεις βοηθούν στην απαλλαγή από τις επιπτώσεις του άγχους, στη βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης, και επίσης υποστηρίζουν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> κριθάρι gordridge & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100 γρ </strong> αξία σε
Η Χλωρέλλα είναι ένα γλυκό νερό άλγης πλούσια σε πολλά θρεπτικά συστατικά. Είναι πιο ακριβή από τη Σπιρουλίνα λόγω της μεγαλύτερης και πιο περίπλοκης διαδικασίας παραγωγής της. Στη σύνθεσή της μπορούμε να βρούμε, μεταξύ άλλων, βιταμίνες C, D, E και βιταμίνες του συμπλέγματος B. Είναι επίσης μια πολύτιμη πηγή: σιδήρου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, φωσφόρου και ιωδίου. Οφείλει το σκούρο πράσινο χρώμα της στην παρουσία χλωροφύλλης. Η Χλωρέλλα, χάρη στην περιεκτικότητα σε βιταμίνη B12 και σίδηρο, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ χορτοφάγων, vegan, εγκύων γυναικών και ενεργών αθλητών. Περιέχει περισσότερα από διπλάσια ποσά νουκλεϊκού οξέος και χλωροφύλλης από τη σπιρουλίνα, αλλά λιγότερη πρωτεΐνη και λίγο βήτα-καροτένιο. Η Χλωρέλλα είναι η μοναδική πράσινη πηγή ενός θρεπτικού συστατικού που ονομάζεται παράγοντας ανάπτυξης χλωρέλλας (CGF). Χάρη στο CGF, βελτιώνει τις διαδικασίες ανάπτυξης στα παιδιά, διατηρεί την υγεία σε προχωρημένη ηλικία, θεραπεύει τραυματισμούς και ξεκινά μια αύξηση όπου είχε σταματήσει λόγω ασθένειας ή εκφυλιστικής κατάστασης.
Οι κουκουνάροι (Piniols) είναι βρώσιμοι σπόροι από διάφορους τύπους πεύκου. Όπως και οι άλλοι ξηροί καρποί, οι κουκουνάροι έχουν πολλές διατροφικές αξίες. Οι ξηροί καρποί προέρχονται από κώνους επιλεγμένων ποικιλιών πεύκου. Υπό την επίδραση της θερμότητας, ανοίγουν, απελευθερώνοντας σκληρούς σπόρους σε μια απότομη κλίμακα. Αφού αφαιρεθούν οι κλίμακες, αποκτώνται γλυκοί και θρεπτικοί ξηροί καρποί, με λεπτή γεύση και χαρακτηριστικό δασικό άρωμα. Αυτό που τους ξεχωρίζει από τους άλλους ξηρούς καρπούς είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο. Είναι πλούσια πηγή βιταμίνης Κ, η οποία είναι υπεύθυνη για τη σωστή διαδικασία πήξης του αίματος και μειώνει επίσης τις υπερβολικές εμμηνορροϊκές αιμορραγίες, την οστική υδροψία, που προστατεύει από την οστεοπόρωση. Περιέχουν επίσης βιταμίνες A, C, E και της ομάδας B, καθώς και πολύ φώσφορο και κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο και νάτριο.
Η γιαγιά του ψυλλίου, επίσης γνωστή ως μεσογειακή γιαγιά, είναι μια εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, οι ίνες αυξάνουν την αίσθηση κορεσμού. Μετά την επαφή με το νερό, οι σπόροι καλύπτονται με βλέννα και σχηματίζουν ένα ζελέ, το οποίο βοηθά σε εντερικές παθήσεις. Βελτιώνει τη βακτηριακή χλωρίδα του εντέρου, την ασπίδα και την αντιφλεγμονώδη δράση. 3G - 10%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 1 g - 5% υδατάνθρακες 13g - 5%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων < 0,6 g < 1% πρωτεΐνη 14g - 28% ίνες 51g < 0,01g < 1% * RWS - Τροφή αναφοράς <strong> χρήση </strong> Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση μετά την προετοιμασία: 2-3 κουταλάκια του γλυκού ψυλλίου πρέπει να χυθούν με ένα ποτήρι χυμό ή νερό, να αφήσουν περίπου 20 λεπτά και μετά να πιουν. Μπορείτε να το πάρετε δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και το απόγευμα.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η γενική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι η εξάλειψη των επιπτώσεων του άγχους και η προσαρμογή του σώματος σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Το Shiitake <em> (Lentinus edodes) </em>, στην Πολωνία γνωστό και ως σκληροί Ιάπωνες, έχει εξαιρετικές ιδιότητες υγείας που χρησιμοποιούνται στην ιατρική εδώ και αιώνες στην Άπω Ανατολή. Σε αυτές τις περιοχές, τα μανιτάρια shiitake ονομάζονται ακόμη και "το ελιξίριο της ζωής", επειδή πιστεύεται ότι προσφέρουν στον άνθρωπο υγεία και ακόμη και μακροχρόνια ζωή. Δεν είναι περίεργο: αυτά τα καφέ και σάρκινα μανιτάρια με κατσαρό καπέλο είναι ένας θησαυρός συστατικών που έχουν θετική επίδραση στη λειτουργία του σώματος. Όλα έχουν ρεκόρ περιεκτικότητας σε κάλιο και νιασίνη (βιταμίνη B3), ειδικά. Υπάρχει επίσης ενίσχυση της βιταμίνης D, καθώς και ασβέστιο και φώσφορος.
Η Chocorella είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός ρεβιθιών, χουρμάδων και κακάου, προσφέροντας μια νόστιμη κρέμα για τη λιπαρή επικάλυψη σάντουιτς. Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για ανθυγιεινές και δημοφιλείς σοκολατένιες κρέμες. <strong> Σύνθεση: </strong> βρασμένα ρεβίθια 49%, χουρμάδες 19%, νερό, λάδι κραμβής, φιστίκι 4.4%, σκόνη κακάου 0.5%, αλάτι Χιμάλαϊων <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 955kJ/290kcal, πρωτεΐνες 11.3g, κορεσμένα λιπαρά οξέα 1.3g, υδατάνθρακες 22.9g <strong> Η Chocorella θα λειτουργήσει ως προϊόν για τη λιπαρή επικάλυψη ψωμιού, καθώς και ως προσθήκη στη μαγειρική και διάφορους τύπους επιδορπίων. Η πάστα μπορεί να προστεθεί σε τηγανίτες και βάφλες. Μια υγιεινή εναλλακτική λύση για τις δημοφιλείς σοκολατένιες κρέμες. <strong> Σχόλια </strong> αποθηκεύστε σε θερμοκρασία έως 20 °C. Μετά το άνοιγμα, φυλάξτε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Νόστιμη και υγιεινή πάστα ντομάτας παρασκευασμένη με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, σέλινο με προσθήκη αποξηραμένων ντοματών. Είναι εξαιρετική ως προσθήκη σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα, έχει ευχάριστη και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> μαγειρεμένα ρεβίθια 34,8% (ρεβίθια, νερό), ψητά λαχανικά 28% (καρότα, κρεμμύδια, σέλινο), νερό, ηλιέλαιο, αποξηραμένες ντομάτες 1,9%, ξίδι μηλίτη, θαλασσινό αλάτι, σκόρδο, μπαχαρικά και βότανα (μπορεί να περιέχει ίχνη μουστάρδας και σόγιας) & nbsp; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 557kj / 133kcal λιπαρά 8,4g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1,1g, υδατάνθρακες 9,3g, εκ των οποίων σάκχαρα 2,4g, φυτικές ίνες 3,4g, πρωτεΐνες 3,4g, αλάτι 0,8g & nbsp; <strong> Χρήση </strong> για άλειμμα ψωμιού, των
Ψάχνετε για μια κομψή και λειτουργική ράφια για την παρουσίαση προϊόντων μούσλι; Έχουμε την τέλεια λύση για εσάς! Ένα display από κόντρα πλακέ είναι μια εξαιρετική επιλογή για καταστήματα υγιεινής διατροφής, delicatessen, καθώς και φούρνους και καταστήματα τροφίμων.
Το φυσικό και οικολογικό υλικό κόντρα πλακέ είναι ανθεκτικό και ταιριάζει τέλεια σε διάφορες διαρρυθμίσεις. Το display έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη παρουσίαση δημητριακών προϊόντων. Διαθέτει ευρείες ράφια που προσφέρουν χώρο για διάφορους τύπους προϊόντων, όπως π.χ. χυλό, ζυμαρικά, αλεύρι, δημητριακά πρωινού και άλλα. Η ράφια είναι διαθέσιμη σε βαμμένη ή εκτυπωμένη εκδοχή. Το βαμμένο κόντρα πλακέ προσδίδει στον εσωτερικό χώρο μια ζεστή και φυσική αίσθηση, ενώ το εκτυπωμένο κόντρα πλακέ μπορεί να είναι ένα ελκυστικό στοιχείο διακόσμησης. Κατόπιν παραγγελίας, κατασκευάζουμε οποιοδήποτε μέγεθος και προσαρμόζουμε το μέγεθος και την εμφάνιση στις ατομικές σας ανάγκες.
Διαστάσεις: 600x400x1800 mm
Υλικό: Βαμμένο, εκτυπωμένο και λουστραρισμένο κόντρα πλακέ
Προορισμός: Τρόφιμα, οικολογικό
Νόστιμο και υγιεινό πατέ ντομάτας παρασκευασμένο με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, σέλινο με προσθήκη αποξηραμένων ντοματών. Είναι εξαιρετικό ως συνοδευτικό σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη, ελαφρώς πικάντικη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> Μαγειρεμένα ρεβίθια 34.8% (ρεβίθια, νερό), ψητά λαχανικά 28% (καρότα, κρεμμύδια, σέλινο), νερό, ηλιέλαιο, αποξηραμένες ντομάτες 1.9%, ξίδι μηλίτη, θαλασσινό αλάτι, σκόρδο, μπαχαρικά και βότανα (μπορεί να περιέχει ίχνη μουστάρδας και σόγιας) & nbsp; <strong> διατροφικές αξίες ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία 557kJ/133kcal, λιπαρά 8.4g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1.1g, υδατάνθρακες 9.3g, εκ των οποίων σάκχαρα 2.4g, πρωτεΐνη 3.4g, φυτικές ίνες 3.4g, αλάτι 0.8g & nbsp; <strong> χρήση </strong> για άλειμμα ψωμιού, σάντουιτς και τοστ. & nbsp; <strong> σχόλια </strong> μετά το άνοιγμα Αποθηκεύστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Τα φρούτα κράνμπερι είναι πλούσια πηγή βιταμινών (C, B, E, K), μετάλλων (νάτριο, κάλιο, φώσφορος, ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρος), φυτικών ινών, οργανικών οξέων, καροτενοειδών, φλαβονοειδών, τανινών και πηκτίνης. Το κράνμπερι δεν χάνει τις ιδιότητές του κατά τη διάρκεια θερμικής επεξεργασίας, γι' αυτό, για τα οφέλη στην υγεία, μπορείτε να καταναλώσετε τις παρασκευές του, οι οποίες δεν είναι τόσο ξινές όσο τα φρέσκα φρούτα κράνμπερι. Η Cravina λειτουργεί εξαιρετικά στην πρόληψη υποτροπών λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Οξινίζει τα ούρα, γεγονός που οδηγεί στην εξόντωση των βακτηρίων που βρίσκονται στην κύστη. Επιπλέον, τα οξέα που περιέχονται στο κράνμπερι μειώνουν την προσκόλληση των βακτηρίων, χάρη στα οποία εκκρίνονται στα ούρα. Τα οξέα που περιέχονται στο κράνμπερι είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη και θεραπεία των νεφρολιθίασεων. Το αποξηραμένο κράνμπερι επίσης προλαμβάνει τις ασθένειες των ούλων και τον σχηματισμό πλάκας. Η Cravina έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η τακτική κατανάλωσή της μπορεί να μειώσει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης (LDL) και να αυξήσει το επίπεδο της καλής (HDL).
Ο κινόα, γνωστός επίσης ως κινόα ή περουβιανό ρύζι, είναι το λεγόμενο ψευδοσπόρο, δηλαδή ένα φυτό που παράγει αμυλούχους σπόρους, αλλά δεν είναι πραγματικά. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου εκτιμάται για τη θρεπτική του αξία εδώ και αιώνες. Ονομάζεται «άγιος των Ίνκας». Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να δείξει αντιϊικές και ανοσοδιεγερτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντι-αλλεργικές, αντιϊικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά υψηλής ποσότητας φλαβονοειδών. Ο κινόα δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύπεπτος.%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 0,7 γρ - 3% υδατάνθρακες 57 - 22%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0 γρ - 0% πρωτεΐνη 14 γρ - 28% αλάτι 0,01 γρ & lt; 1% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής & nbsp; <strong> Χρήση </strong> Οι σπόροι κινόα πρέπει να ξεπλένονται σε νερό πριν από το μαγείρεμα. Μαγειρέψτε για περίπου 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Το γαϊδουράγκαθο σε διάφορες μορφές: αποξηραμένο, λάδι γαϊδουράγκαθου, αλεσμένο ή σε μορφή ολόκληρων σπόρων, είναι γνωστό για τις ιδιότητές του που υποστηρίζουν τη λειτουργία του ήπατος. Το γαϊδουράγκαθο έχει μια μοναδική σύνθεση και θεραπευτικές ιδιότητες. Περιέχει φλαβονοειδή, οργανικά οξέα, βιταμίνες C και K, πρωτεΐνες, μεγάλη ποσότητα λινελαϊκού οξέος, ανόργανα άλατα και σιλυμαρίνη. Το γαϊδουράγκαθο είναι ένας ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, έχει καθαριστική και αντιφλεγμονώδη δράση, διεγείρει την αναγέννηση και την παραγωγή νέων ηπατικών κυττάρων - χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, σε περιπτώσεις κίρρωσης του ήπατος και λιπώδους ήπατος, προστατεύει το ήπαρ από τοξίνες, έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες. Έχει επίσης αντιθρομβωτικές και αντιπηκτικές ιδιότητες. Αυξάνει την έκκριση πεπτικών υγρών και βελτιώνει την πέψη. Τις θεραπευτικές του ιδιότητες τις οφείλει στη σιλυμαρίνη, η οποία σταθεροποιεί τις κυτταρικές μεμβράνες των ηπατοκυττάρων, προστατεύει το ήπαρ από τοξικές ενώσεις και διεγείρει τις αναγεννητικές του ικανότητες. Ιατρικά - σχήμα. Ιατρικό.
Η αμάρανθος, επίσης γνωστή ως Τζαρκλάτ, είναι ένα από τα αρχαιότερα φυτά που ο άνθρωπος άρχισε να καλλιεργεί. Οι ευεργετικές του ιδιότητες εκτιμήθηκαν από τους Αζτέκους, τους Ίνκας και τους Μάγια. Σήμερα, ανήκει στην κατηγορία των τροφών που ονομάζονται "Super Foods". Ο αμάρανθος, όπως η κινόα, είναι η λεγόμενη ψευδοσπόρος. Περιέχει μεγάλες ποσότητες σιδήρου, δεν περιέχει γλουτένη και είναι πηγή φυτικών ινών και καλά απορροφημένης πρωτεΐνης που περιέχει ένα σύνολο εξωγενών αμινοξέων. Ο σπόρος περιέχει ακόρεστα λιπαρά οξέα, χάρη στα οποία μειώνεται ο κίνδυνος αθηροσκλήρωσης και άλλων καρδιοαγγειακών παθήσεων. Επιπλέον, οι βιταμίνες της ομάδας Β, οι βιταμίνες A, C και E, καθώς και τα μέταλλα: σίδηρος, ασβέστιο και μαγνήσιο, φώσφορος, κάλιο. Ο αμάρανθος περιέχει σκαλενίου - ουσίες με μεγάλη δύναμη. Το σκαλενίου είναι μια οργανική ένωση, ένα φυσικό συστατικό των λιπιδίων στο σώμα.
Πάστα ξηρών καρπών, επίσης γνωστή ως φυστικοβούτυρο, στην εκδοχή "τραγανή", δηλαδή με κομμάτια ξηρών καρπών. Παρασκευάζεται με 100% φυστίκι, επίσης γνωστό ως Γη, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η χρήση του φυστικιού, σε σύγκριση με άλλους ξηρούς καρπούς, ξεχωρίζει με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Έχουν επίσης πολλή βιταμίνη B3, φυτικές ίνες και μέταλλα, ιδιαίτερα κάλιο. Είναι πηγή ακόρεστων λιπαρών οξέων. Η ροζ-κόκκινη φλούδα τους περιέχει πολυφαινόλες, τοκοφερόλες και φλαβονοειδή που έχουν την ικανότητα να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> ψημένα φυστίκια & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία 2527KJ / 609kcal - 30% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 49G - 70%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 9,3 g - 46% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 16g - 6%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 4G - 4% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 26g - 52% ΑΛΑΤΙ 0,018g & lt; 1% * RWS - Αναφορά Διατροφικής Αξίας & nbsp; <strong> εφαρμογή </strong>
Οι σταφίδες, ή σταφύλια που έχουν αποξηρανθεί στον ήλιο, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς λιχουδιές, και η ποικιλία Thompson είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες αυτών των αποξηραμένων φρούτων.
Οι σταφίδες περιέχουν μεγάλες ποσότητες καλίου και φωσφόρου, που έχουν θετική επίδραση στο καρδιοαγγειακό σύστημα.
Είναι πλούσιες πηγές πολύτιμων βιταμινών: A, C, E, βιταμίνες του συμπλέγματος B, καθώς και μικρο- και μακροστοιχείων: κάλιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο.
Οι σταφίδες περιέχουν πολύτιμες διαιτητικές ίνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
Περιέχουν σίδηρο, χαλκό και βιταμίνες απαραίτητες για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και τη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα.
Ως μία από τις λίγες αποξηραμένες φρούτες, περιέχουν επίσης ιώδιο και βόριο.
Το ιώδιο - ένα στοιχείο που επηρεάζει θετικά τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, ενώ το βόριο βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη λειτουργία του εγκεφάλου.
Οι σταφίδες είναι πλούσια πηγή πολυφαινολών, αντιοξειδωτικών που μπορούν να προστατεύσουν τα κύτταρα από βλάβες από ελεύθερες ρίζες.
Ο Κινέρον, επίσης γνωστός ως κινόα ή περουβιανό ρύζι, είναι αυτό που ονομάζεται Ψευδοσπόρος, δηλαδή ένα φυτό που παράγει σπόρους με άμυλο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου έχει εκτιμηθεί για τη διατροφική του αξία εδώ και αιώνες. Ονομάζεται "Άγιος των Ίνκας". Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να εμφανίζει αντι-αλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιϊικές και ανοσοδιεγερτικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας φλαβονοειδών. Η κινόα δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύκολα εύπεπτη. Το κόκκινο ρύζι έχει πιο εκφραστική γεύση και άρωμα από το λευκό ρύζι. Έχει μια ελαφρώς τραγανή φλούδα και ταιριάζει καλά σε σαλάτες. Μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία που θα του δώσει γεύση καρυδιού και θα χρησιμοποιηθεί σε γλυκά. 6.1g - 9%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0.7g - 3% υδατάνθρακες 57 - 22% συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 14g - 28% αλάτι 0.
Η Vivio σε συνεργασία με την δημοφιλή influencer fitness Anka Dziedzic, ανέπτυξε μια φόρμουλα εξαιρετικής κρέμας keto βασισμένης σε αμύγδαλα. Η κρέμα δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά πάνω απ' όλα περιέχει μηδενική επεξεργασμένη ζάχαρη. Τα συστατικά που περιέχονται στην κρέμα είναι της υψηλότερης ποιότητας, και η εισαγωγή τους σε μια βιώσιμη διατροφή και έναν ενεργό τρόπο ζωής συμβάλλει στην αύξηση της καθημερινής μας ευημερίας. Η κρέμα είναι κατάλληλη για άτομα που ακολουθούν κετογονική διατροφή. Στην κετογονική διατροφή, η επιλογή προϊόντων βασίζεται σε απλές αρχές - όσο περισσότερα υγιή λιπαρά, συμπεριλαμβανομένων των ακόρεστων λιπαρών οξέων, τόσο το καλύτερο. Αποφύγετε τα πιάτα που περιέχουν υδατάνθρακες - η ποσότητά τους στη διατροφή θα πρέπει να είναι ελάχιστη και να προέρχεται κυρίως από επιτρεπόμενα λαχανικά και φρούτα. Είναι επίσης απαραίτητο να επιλέγετε προϊόντα με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Η κρέμα αμυγδάλου keto έχει μια μοναδική, μεσαία γεύση αμυγδάλου. Ετοιμάστηκε με υλικά υψηλής ποιότητας.
Η αναδιπλούμενη βάση σνακ από κόντρα πλακέ είναι η τέλεια λύση για όσους εκτιμούν την ποιότητα, τη μοντέρνα αισθητική και την αισθητική. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κόντρα πλακέ, που είναι ανθεκτικό. Η βάση διπλώνει εύκολα, χωρίς εργαλεία, και καταλαμβάνει λίγο χώρο.
Η βάση είναι διαθέσιμη σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα, επομένως μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε προϊόν και εσωτερικό χώρο. Διαθέτει τέσσερις ράφια που προσφέρουν πολύ χώρο για να εκθέσετε μια ευρεία γκάμα σνακ.
Πλάτος: 43 εκ
Βάθος: 38 εκ
Ύψος: 180 εκ
Το μαύρο ρύζι, μετά το μαγείρεμα, αποκτά μια μωβ απόχρωση, γι' αυτό και ονομάζεται επίσης μωβ. Όπως το καστανό ρύζι, δεν σερβίρεται, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ειδικά βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Το μαύρο ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και θα είναι πάντα ελαφρώς τραγανό. Χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, π.χ. επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Το μαύρο ρύζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντας έτσι από φλεγμονώδεις καταστάσεις και πολλές ασθένειες, ενώ καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων. : </strong> καστανό ρύζι & nbsp; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 1498KJ/354kcal - 18%RWS*Λίπος 3.2g - 5%εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.8g - 4%υδατάνθρακες 72g - 28%εκ των οποίων σάκχαρα 0.7g & lt; 1%πρωτεΐνη 7.7g - 15%φυτικές ίνες 3.1g αλάτι 0.03g & lt; 1%*RWS - αναφορά διατροφικής αξίας & nbsp; <strong> χρήση </strong> ξεπλύνετε με κρύο νερό και μαγειρέψτε από 30 έως 60 λεπτά. Ιδανικό για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων.
Το αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη (SMP) είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν που δημιουργείται με την εξάτμιση φρέσκου, παστεριωμένου αποβουτυρωμένου γάλακτος κατά τη διάρκεια της ξήρανσης με ψεκασμό. Το SMP είναι ένα πολυλειτουργικό συστατικό με υψηλό βαθμό διασποράς και διαλυτότητας στο νερό, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για χρήση στην βιομηχανική παραγωγή. Η ευρεία γκάμα εφαρμογών του περιλαμβάνει την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων όπως γιαούρτια, ροφήματα με βάση το γάλα, υποκατάστατα τυριού, επιδόρπια, κρέμες για καφέ και τσάι και γάλα UHT.
Το SMP έχει διάρκεια ζωής περίπου 12 μηνών. Η εύκολη χειριστικότητα και η απαλότητά του εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος σε διάφορες βιομηχανίες.
Ο γύρη από μέλισσες, συχνά αποκαλούμενος γύρη λουλουδιών, έχει πραγματικά πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες. Λόγω της περιεκτικότητάς του σε θρεπτικά συστατικά, έχει βρει χρήση ως ιατρική ουσία. Πρόσφατα, ο γύρη από μέλισσες έχει γίνει αντικείμενο ενδιαφέροντος όχι μόνο της φυσικής ιατρικής, αλλά και της κοσμετολογίας. Η διατροφική αξία του γύρη από μέλισσες χωρίς περιορισμούς προέρχεται από μια πολύ πλούσια χημική σύνθεση, καθώς έχουν ταυτοποιηθεί περισσότερες από 250 διαφορετικές ενώσεις. Περιέχει απλά σάκχαρα (φρουκτόζη, γλυκόζη), λιπαρά οξέα, περισσότερα από 30 αμινοξέα (η περιεκτικότητά τους στον γύρη φτάνει έως και 12%) και μέταλλα όπως το κάλιο, ο φώσφορος, το ασβέστιο, το μαγνήσιο, το νάτριο, το σίδηρο και τον ψευδάργυρο. Ο γύρη λουλουδιών είναι επίσης πηγή πολλών βιταμινών. Μεταξύ αυτών, οι πιο σημαντικές είναι: α, β1, β2, β3, ε, γ, pp και δ. <strong> σύνθεση: </strong> γύρη λουλουδιών <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> Βαθμός
Οι φουντούκια, όπως και άλλοι ξηροί καρποί, έχουν πολλές θρεπτικές ιδιότητες. Περιέχουν βιταμίνη Ε, που ονομάζεται "βιταμίνες της νεότητας και γονιμότητας". Επίσης, περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών B, καλίου, ασβεστίου και φωσφόρου. Χάρη σε αυτά, βοηθούν στη μείωση της πίεσης, στην ενίσχυση των οστών και των δοντιών και συμβάλλουν στην καταπολέμηση των περιττών κιλών. Οι φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες καλίου, που ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση, περίπου 680 mg ανά 100 g. Περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες φυτικών ινών και ακόρεστων λιπαρών οξέων, που μειώνουν το επίπεδο της "κακής" χοληστερόλης και αυξάνουν το επίπεδο της "καλής". Επομένως, τα φουντούκια περιλαμβάνονται στη διατροφή που αποτρέπει καρδιοαγγειακές παθήσεις. %RWS*λίπος 63g - 90% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά 4.5g - 22% υδατάνθρακες 6g - 2%, εκ των οποίων σάκχαρα 4g - 16% Φυτικές ίνες 8.9g βιαίκ 14g - 28% αλάτι 0g - 0% *Αξία αναφοράς τροφίμων <strong>χρησιμοποιήστε</strong> φουντούκια λόγω της μοναδικής αρωματικής γεύσης τους.
Οι φιστίκια, που ονομάζονται επίσης αραχίδες ή φιστίκια, διακρίνονται από την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες σε σχέση με άλλους ξηρούς καρπούς. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, οι αραχίδες δεν είναι ξηροί καρποί αλλά σπόροι οσπρίων, γεγονός που εξηγεί την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Αυτοί οι ξηροί καρποί προέρχονται από τη Νότια Αμερική, πιθανώς από τη Βραζιλία. Οι αραχίδες είναι αρκετά θερμιδοφόρες - 100g περιέχουν σχεδόν 600 θερμίδες. Είναι πλούσιες σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν θετική επίδραση στην καρδιά, ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και ρυθμίζουν την πίεση. Οι φιστίκια περιέχουν επίσης πολλές βιταμίνες Ε, που είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, και βιταμίνες Β, ιδιαίτερα φολικό οξύ και νιασίνη. Περιέχουν επίσης ψευδάργυρο, φώσφορο, μαγνήσιο, σελήνιο, ασβέστιο και σίδηρο. Είναι θησαυρός φυτικών ινών και αργινίνης - ενός πολύ σημαντικού αμινοξέος κυρίως για τους αθλητές, καθώς αυξάνει την παροχή αίματος στους μύες και τη δύναμή τους κατά την προπόνηση.
Ο αιθέριος έλαιος λεβάντας προέρχεται από την λεβάντα, γνωστή και ως λεβάντα. Το φυσικό αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει διεγερτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες, και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην χαρακτηριστική, εσπεριδοειδή μυρωδιά του. Έχει αποκτήσει δημοτικότητα ως αποτελεσματικό μέσο απώθησης κουνουπιών, καθώς και κρότωνων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από τσίμπημα κουνουπιού (εφαρμόζοντας στο δέρμα) για την ανακούφιση από την φαγούρα. Η παραδοσιακή χρήση του αιθέριου ελαίου λεβάντας περιλαμβάνει τη θεραπεία πυρετού, προβλημάτων περιόδου, και πεπτικών διαταραχών, ιδιαίτερα αυτών που προκαλούνται από παράσιτα (έχει αποπαρασιτωτική δράση). Το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες και βοηθά στη φροντίδα φλεγμονωδών καταστάσεων του δέρματος, ελκών, πληγών, δερματοζών, εκζέματος. Έχει διεγερτική και καθαριστική δράση. Στο δέρμα δρα κατά της ακμής, κατά των μυκήτων και κατά της φλεγμονής. Συνιστάται για διευρυμένους πόρους, μολυσμένο, θαμπό και χαλαρό δέρμα και ως έλαιο που προστίθεται σε μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, ανακουφίζοντας.