Η χλόη κριθαριού, γνωστή και ως "barley grass", είναι το νεαρό φυτό του κριθαριού (Hordeum vulgare). Είναι πλούσια σε χλωροφύλλη, βιταμίνες (όπως η βιταμίνη A, C και K), μέταλλα (όπως ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο) και απαραίτητα αμινοξέα. Η χλόη κριθαριού εκτιμάται για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, τις πιθανές αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις και την ικανότητά της να υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Οι σπόροι κολοκύθας διαθέτουν διάφορες θεραπευτικές ιδιότητες: περιέχουν τρυπτοφάνη, ένα αμινοξύ πρόδρομο της σεροτονίνης, που προάγει τη διάθεση και τον ύπνο; είναι πλούσιοι σε μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, απαραίτητα λιπαρά οξέα ωμέγα 3; έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Ο Cordyceps είναι ένα γένος μανιταριών από την κινεζική παράδοση, γνωστό για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες και τον μοναδικό του κύκλο ζωής. Διατίθεται σε μορφή σκόνης.
Η matcha είναι ένα είδος ιαπωνικού πράσινου τσαγιού που καλλιεργείται και επεξεργάζεται με ιδιαίτερο τρόπο. Η matcha είναι γνωστή για τη χαρακτηριστική της γεύση, ελαφρώς γλυκιά και umami, και για τα οφέλη της για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής περιεκτικότητάς της σε αντιοξειδωτικά και της ικανότητάς της να αυξάνει τη συγκέντρωση και την ηρεμία, χάρη στην παρουσία της L-θεανίνης και της καφεΐνης.
Η πρωτεΐνη κάνναβης είναι μια πηγή φυτικής πρωτεΐνης που προέρχεται από τους σπόρους κάνναβης. Είναι γνωστοί για το πλήρες διατροφικό τους προφίλ, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, και είναι ιδιαίτερα πλούσιοι σε λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και ωμέγα-6. Αυτές οι πρωτεΐνες χρησιμοποιούνται συχνά σε ροφήματα, μπάρες πρωτεΐνης και άλλα τρόφιμα για να ενισχύσουν την πρόσληψη πρωτεΐνης.
Η πρωτεΐνη κολοκύθας είναι μια πηγή φυτικών πρωτεϊνών που προέρχεται από τους σπόρους κολοκύθας. Αυτή η πρωτεΐνη είναι επίσης πλούσια σε μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το ψευδάργυρο και το σίδηρο, και περιέχει ίνες.
Οι πρωτεΐνες από μπιζέλια είναι μια δημοφιλής πηγή φυτικών πρωτεϊνών, που προέρχονται από τα κίτρινα μπιζέλια. Εκτιμώνται για το διατροφικό τους προφίλ, το οποίο περιλαμβάνει υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα αμινοξέα, όπως η λυσίνη, και καλή ποσότητα σιδήρου. Οι πρωτεΐνες από μπιζέλια είναι εύκολα εύπεπτες και είναι μια επιλογή χωρίς κοινά αλλεργιογόνα όπως η γλουτένη, η λακτόζη και η σόγια, καθιστώντας τις ιδανικές για όσους έχουν τροφικές ευαισθησίες. Αυτές οι πρωτεΐνες χρησιμοποιούνται συχνά σε συμπληρώματα διατροφής, πρωτεϊνικές μπάρες και smoothies για να βοηθήσουν στην οικοδόμηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας. Εκτός από τη χρήση τους στον αθλητισμό και τη διατροφή, οι πρωτεΐνες από μπιζέλια χρησιμοποιούνται επίσης σε vegan και χορτοφαγικά τρόφιμα για να εμπλουτίσουν την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.
Η μάκα είναι ένα φυτό που προέρχεται από τις Άνδεις του Περού, επιστημονικά γνωστό ως Lepidium meyenii. Καλλιεργείται ευρέως για τις βρώσιμες ρίζες της, οι οποίες χρησιμοποιούνται τόσο ως τροφή όσο και ως συμπλήρωμα. Η μάκα προωθείται συχνά για τα υποτιθέμενα οφέλη της για την υγεία, που περιλαμβάνουν την αύξηση της ενέργειας. Η μάκα είναι διαθέσιμη σε διάφορες ποικιλίες, συμπεριλαμβανομένων των κόκκινων, κίτρινων και μαύρων.
Η αλεύρι από Κόκκινες Φακές BIO είναι ένα πιστοποιημένο βιολογικό αλεύρι οσπρίων. Σε αντίθεση με το κοινό αλεύρι σίτου και άλλα είδη αλευριού όπως το αλεύρι σίκαλης, δεν περιέχει γλουτένη. Επιπλέον, έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες σε σύγκριση με τα αλεύρια δημητριακών. Έχει το πλεονέκτημα να εμπλουτίζει τις κοινές ζύμες που βασίζονται σε αλεύρια δημητριακών με χρήσιμες θρεπτικές ουσίες όπως οι φυτικές πρωτεΐνες, ο σίδηρος και τα μέταλλα που χαρακτηρίζουν αυτό το όσπριο. Το αλεύρι από φακές φέρνει μαζί του τις ευεργετικές ιδιότητες που είναι χαρακτηριστικές αυτών των οσπρίων. Το αλεύρι από Κόκκινες Φακές μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για αλμυρά προϊόντα όσο και για γλυκά, κυρίως στην Ανατολή. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την παρασκευή φυτικών κεφτέδων και φαλάφελ, γκογκέρτι και ταλιατέλες. Στην Ινδία χρησιμοποιείται πολύ και παρασκευάζονται γκογκέρτι που ονομάζονται mangodi. Ή σε συνδυασμό με άλλα βραστά υλικά όπως ρεβίθια, κουκιά ή πατάτες.
Η Χλωρέλλα είναι ένας τύπος μονοκύτταρων πράσινων φυκιών που ανήκει στη διαίρεση Chlorophyta. Είναι ευρέως αναγνωρισμένη για το εξαιρετικό διατροφικό της προφίλ και τα οφέλη για την υγεία. Εγγενής σε γλυκό νερό, η χλωρέλλα έχει αποκτήσει δημοτικότητα λόγω των αποτοξινωτικών, θρεπτικών και αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων της.
Il kelp è un tipo di alga marina bruna appartenente all'ordine Laminariales. È una delle alghe più grandi e più nutrienti del mondo, crescendo nelle acque costiere fredde e poco profonde di tutto il mondo. Il kelp è noto per la sua rapida crescita e la sua capacità di formare foreste subacquee dense che supportano una vasta gamma di biodiversità marina.
Η πρωτεΐνη κολοκύθας είναι μια πηγή φυτικής πρωτεΐνης που προέρχεται από τους σπόρους κολοκύθας. Αυτή η πρωτεΐνη είναι επίσης πλούσια σε μέταλλα όπως το μαγνήσιο, τον ψευδάργυρο και τον σίδηρο, και περιέχει φυτικές ίνες.
Il baobab è un superfood ricavato dai frutti dell'albero di baobab, un albero maestoso e longevo originario delle regioni aride dell'Africa. Questo frutto, noto anche come "frutto della vita", è apprezzato per il suo eccezionale profilo nutrizionale e per i benefici che offre alla salute. La polpa del frutto di baobab viene essiccata naturalmente all'interno del guscio, per poi essere macinata fino a ottenere una polvere fine. Questa polvere è ricca di vitamine, minerali e fibre, rendendola un'ottima aggiunta a una dieta bilanciata.
Imballaggio:Cartoni da 20/25kg
Το λάχανο, που θεωρείται υπερτροφή, είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και οφέλη για την υγεία. Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, που υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Καλή πηγή φυτικών ινών, που προάγουν την πεπτική υγεία. Το λάχανο ανήκει στην οικογένεια των σταυρανθών, που περιλαμβάνει επίσης μπρόκολα, κουνουπίδια και λαχανάκια Βρυξελλών, όλα γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες για την υγεία.
Οι σπόροι λιναριού BIO είναι πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά και δεν είναι τυχαίο ότι είναι γνωστοί ως οι σπόροι της υγείας. Στην κουζίνα, οι σπόροι λιναριού μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Δεδομένου ότι είναι εντελώς άγευστοι, είναι ιδανικοί για να προστεθούν σε άλλα πιάτα, όπως για παράδειγμα για να εμπλουτίσουν σαλάτες ή ως βασικό συστατικό για φυτικά μπιφτέκια ή κροκέτες. Είναι επίσης εξαιρετικοί για να προστεθούν σε γλυκές ή αλμυρές ζύμες ή ακόμα και για να κάνουν πιο νόστιρο το μούσλι ή το λευκό γιαούρτι. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι οι σπόροι λιναριού μπορούν να αντικαταστήσουν τα αυγά: απλά ανακατέψτε μια κουταλιά σπόρους λιναριού αλεσμένους με τρεις κουταλιές νερού. Το μείγμα που θα προκύψει μπορεί να αντικαταστήσει ένα αυγό σε μπισκότα ή κέικ. Οι σπόροι λιναριού μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κουζίνα είτε ολόκληροι είτε αλεσμένοι σε αλεύρι για να διευκολυνθεί η απορρόφηση των θρεπτικών τους συστατικών. Αλεσμένοι ή τριμμένοι θα είναι πιο εύκολοι στην απορρόφηση από τον οργανισμό μας. Είναι επίσης φυσικά χωρίς γλουτένη.
Η Βιολογική Αλεύρι Αμάρανθου Χωρίς Γλουτένη είναι μια υγιεινή και θρεπτική επιλογή για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη ή έχουν τροφικές ευαισθησίες. Παράγεται από την άλεση των σπόρων αμάρανθου, ενός φυτού που προέρχεται από την Κεντρική Αμερική, αυτό το βιολογικό αλεύρι προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία. Περιέχει διαιτητικές ίνες που προάγουν την καλή πέψη και μια παρατεταμένη αίσθηση κορεσμού. Η παρουσία ινών μπορεί επίσης να συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Αυτό το βιολογικό αλεύρι είναι επίσης πηγή σημαντικών βιταμινών και μετάλλων. Μεταξύ αυτών, οι βιταμίνες του συμπλέγματος B παίζουν θεμελιώδη ρόλο στον ενεργειακό μεταβολισμό, ενώ μέταλλα όπως ο σίδηρος, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητα για διάφορες σωματικές λειτουργίες. Η Βιολογική Αλεύρι Αμάρανθου Χωρίς Γλουτένη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές. Είναι κατάλληλη για την παρασκευή ψωμιού, κέικ, μπισκότων και pancakes χωρίς γλουτένη.
Η Βιολογική Αλεύρι Σόργου Χωρίς Γλουτένη είναι ένα προϊόν βιολογικής υψηλής ποιότητας που προέρχεται από την άλεση των σπόρων σόργου. Αυτό το αλεύρι είναι πιστοποιημένο βιολογικό και χωρίς γλουτένη, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη ή έχουν τροφικές ευαισθησίες. Το σόργο είναι ένα αρχαίο δημητριακό που έχει χιλιάδες χρόνια ιστορίας. Προερχόμενο από την Αφρική, καλλιεργείται εδώ και αιώνες σε διάφορα μέρη του κόσμου χάρη στην προσαρμοστικότητά του σε διαφορετικά κλίματα και εδάφη. Σήμερα, το σόργο έχει γίνει ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο συστατικό στην διεθνή κουζίνα χάρη στις απίστευτες θρεπτικές του ιδιότητες. Η Βιολογική Αλεύρι Σόργου Χωρίς Γλουτένη είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών και μετάλλων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή μιας ευρείας γκάμας πιάτων, από ζυμαρικά και ψωμί μέχρι γλυκά και αλμυρές λιχουδιές. Η μαλακή της υφή και η ελαφρώς γλυκιά γεύση την καθιστούν κατάλληλη για την παρασκευή νόστιμων κέικ, μπισκότων, pancakes και πολλά άλλα.
Ο βερμπαμώτης είναι ένα φρούτο που προέρχεται από την Καλαβρία, στην Ιταλία, και χρησιμοποιείται συχνά για να αρωματίσει ποτά και φαγητά. Ο χυμός του χρησιμοποιείται επίσης για την παραγωγή μαρμελάδων και λικέρ, όπως το διάσημο λικέρ λεμονιού.
ΟΦΕΛΗ
Ο βερμπαμώτης είναι πλούσιος σε βιταμίνη C, οργανικά οξέα και φλαβονοειδή, και έχει αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ο βερμπαμώτης μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη.
ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Στην κουζίνα, ο βερμπαμώτης χρησιμοποιείται συχνά για να αρωματίσει γλυκά, μαρμελάδες και ποτά, όπως το τσάι και τον καφέ. Είναι επίσης ένα κοινό συστατικό σε ορισμένες συνταγές κρέατος και ψαριού, όπου χρησιμοποιείται για να προσδώσει ένα φρέσκο και αρωματικό άρωμα.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σε διατροφικό επίπεδο, ο βερμπαμώτης είναι καλή πηγή βιταμίνης C, με περίπου 40 mg ανά 100 g φρούτου. Περιέχει επίσης μικρές ποσότητες από
Ελαφριά κρέμα προσώπου, πλούσια σε αποτοξινωτικά δραστικά συστατικά, ειδικά διαμορφωμένη
για λιπαρές και ακάθαρτες επιδερμίδες, που χρειάζονται στοχευμένη δράση κατά
των εσωτερικών και εξωτερικών ακαθαρσιών και προάγουν την κυτταρική ανανέωση. Μεταξύ των συστατικών,
το σουλφοραφάνιο είναι ένας γνωστός ενεργοποιητής των ενζύμων αποτοξίνωσης φάσης II. Επίσης,
bελτιώνει την αντοχή των κυττάρων του δέρματος σε περιβαλλοντικούς ρύπους και ελεύθερες
ρίζες. Η ελαφριά και γρήγορα απορροφητική υφή του καθιστά το δέρμα φρέσκο και ματ.
Αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος, εξασφαλίζοντας σφριγηλότητα και τόνο
ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΤΥΠΟΥ Ι Συμβάλλει στη συνεχή διαδικασία ανανέωσης του δέρματος
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε Συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες
ΣΥΝΕΖΥΜΟ Q10 Αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση κατά των υπεροξειδίων και κατά της απώλειας
ελαστικότητας και της δημιουργίας ρυτίδων
Συσκευασία: 30 δισκία
Υαλουρονικό οξύ: 20 mg
Κολλαγόνο τύπου Ι: 2 mg
Βιταμίνη Ε: 5 mg
Η σόγια, επιστημονικά γνωστή ως Glycine max, είναι ένα λοβώδες φυτό που προέρχεται από την Ανατολική Ασία. Η σκόνη πρωτεΐνης σόγιας είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη πηγή φυτικών πρωτεϊνών, που προέρχεται από τους σπόρους.
Συμπυκνωμένος ορός κατάλληλος για ακαθαρτοδερμα και λιπαρές επιδερμίδες, πλούσιος σε δραστικά συστατικά με αποτοξινωτική δράση για την καταπολέμηση των εσωτερικών και εξωτερικών ακαθαρσιών, όπως οι ατμοσφαιρικοί ρύποι και οι ελεύθερες ρίζες, και προάγει την κυτταρική ανανέωση. Προσφέρει φρεσκάδα και λάμψη, εξαλείφει την λιπαρή όψη του προσώπου. Δεν περιέχει αλκοόλ και δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα.
Μια κρέμα προσώπου κατά της γήρανσης σχεδιασμένη να ικανοποιεί τις ανάγκες της ώριμης ή πολύ ξηρής επιδερμίδας που δείχνει σημάδια γήρανσης και έλλειψης ελαστικότητας. Αποτελείται από δύο καθαρές δραστικές ουσίες που δρουν μειώνοντας ορατά τις ρυτίδες και προσφέροντας σφριγηλότητα: Argireline (Acetyl Hexapeptide-8), ένα καινοτόμο εξαπεπτίδιο "όμοιο με το μπότοξ" με ανυψωτική και αντιρυτιδική δράση και το Άλφα Λιποϊκό Οξύ (Θειοτικό Οξύ) που ονομάζεται επίσης ALA ή Θειοτικό Οξύ, ασκεί αντιοξειδωτική δράση ικανή να καταπολεμήσει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών. Είναι επίσης εμπλουτισμένο με Πανθενόλη και Βισαβολόλη, με καταπραϋντικές ιδιότητες που στοχεύουν στη μείωση ερεθισμών και ερυθρότητας, και Τοκοφερόλη (Βιταμίνη Ε), με αντιοξειδωτική δράση για την πρόληψη της γήρανσης της επιδερμίδας. Η παρουσία καθαρού Υαλουρονικού Οξέος, για μια σωστή καθημερινότητα, προσφέρει ενυδάτωση και η Βιταμίνη C, για να φωτίσει και να σφίξει την υφή του προσώπου. INCI: Νερό, λάδι από Prunus Amygdalus Dulcis, γλυκερίνη.
Ο Reishi είναι ένα σαπρόφυτο μανιτάρι της βελανιδιάς και του κάστανου. Ως τέτοιο, για να ζήσει, χρειάζεται το αντίστοιχο ξύλινο υπόστρωμα. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και θεραπεύει την κόπωση.
Οι βιολογικοί σπόροι κολοκύθας είναι ένα εξαιρετικό σνακ για να καταναλώσετε ως απογευματινό ή πριν από τη σωματική δραστηριότητα, παρέχοντας στον οργανισμό μια κατάλληλη πηγή ενέργειας και ορισμένα σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους σπόρους κολοκύθας όχι μόνο ως σνακ, αλλά και για να ετοιμάσετε διάφορες συνταγές: αλμυρές και γλυκές πίτες, ψωμί και αφράτες πίτες, καθώς και ανάμεικτες σαλάτες. Οι σπόροι κολοκύθας είναι εξαιρετικοί για όσους ακολουθούν μια vegan διατροφή, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κομμάτια ή σε λεπτές νιφάδες αντί για τυριά. Οι βιολογικοί σπόροι κολοκύθας είναι πλούσιοι σε βιταμίνες και μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το ψευδάργυρο και το σελήνιο για την ευημερία του οργανισμού. Η υψηλή ενεργειακή τους περιεκτικότητα τους καθιστά το ιδανικό σνακ για αθλητές ή για όσους ακολουθούν μια συγκεκριμένη διατροφή, όπως οι χορτοφάγοι ή οι vegans. Οι σπόροι κολοκύθας είναι εξαιρετικοί για να τους τσιμπολογάτε ενώ απολαμβάνετε ένα αλκοολούχο ή μη αλκοολούχο κοκτέιλ. Επιπλέον, είναι ήδη αποφλοιωμένοι και έτοιμοι προς κατανάλωση; η βολική συσκευασία είναι πολύ χρήσιμη για απεριτίφ.
Αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες και αντιβακτηριακό. Ιδανικό για: λειτουργία αρθρώσεων/αρθρώσεων, ρευματοειδή αρθρίτιδα, ψωρίαση, σκληροδερμία, εξανθήματα και κνησμό. Συμπληρωματικό σε θεραπείες ακτινοθεραπείας και χημειοθεραπείας.
Συσκευασία: 30 γαστροανθεκτικά δισκία
Η Βιολογική Αλεύρι Τεφ Χωρίς Γλουτένη είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προέρχεται από τους σπόρους του τεφ, ενός δημητριακού χωρίς γλουτένη που είναι εγγενές στην Αφρική. Πιστοποιημένο βιολογικό και χωρίς γλουτένη, είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν μια δίαιτα χωρίς γλουτένη ή έχουν τροφικές ευαισθησίες. Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως ποιοτικές πρωτεΐνες για τους μυϊκούς ιστούς και φυτικές ίνες για υγιή πέψη, προσφέρει επίσης μια αίσθηση κορεσμού που διαρκεί. Το αλεύρι τεφ ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και παρέχει σημαντικές βιταμίνες της ομάδας B, σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο για τις σωματικές λειτουργίες. Πολυλειτουργικό στην κουζίνα, επιτρέπει την παρασκευή ψωμιού, κέικ, μπισκότων, pancakes και πολλά άλλα, χάρη στην ελαφριά του υφή και τη λεπτή γεύση. Ανακαλύψτε την βιολογική και χωρίς γλουτένη εναλλακτική λύση για νόστιμα και θρεπτικά πιάτα με την Βιολογική Αλεύρι Τεφ Χωρίς Γλουτένη.
Επίσης γνωστό ως μαύρο σιτάρι, το ωμό φαγόπυρο είναι ένα βότανο που ανήκει στην οικογένεια των Πολυγωνάτων. Συχνά ταξινομείται ως δημητριακό, αν και δεν ανήκει στην οικογένεια των Γραμμινών. Το ωμό φαγόπυρο που έχει απολεπιστεί είναι φυσικά χωρίς γλουτένη. Οι σπόροι του βιολογικού φαγόπυρου είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες και περιέχουν βιταμίνες και μέταλλα, ειδικά βιταμίνες της ομάδας B, σίδηρο, σελήνιο, κάλιο, φώσφορο, χαλκό και ψευδάργυρο. Το βιολογικό ωμό φαγόπυρο είναι ιδανικό για την παρασκευή σούπας και ζωμών με λαχανικά, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή ειδικών ζυμαρικών όπως τα πιτσοκέρια ή η πολέντα ταράγνα. Με το ωμό φαγόπυρο είναι επίσης δυνατό να παρασκευαστεί εξαιρετικό ψωμί. Οι σπόροι του απολεπισμένου φαγόπυρου δεν χρειάζονται μούλιασμα, αρκεί να τους ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό και να τους βράσετε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό (αναλογία: 1 μέρος φαγόπυρο και 2 μέρη νερού) για 20-30 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί εντελώς το νερό.
Οι πρωτεΐνες ηλιόσπορου είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που προέρχεται από τους σπόρους ηλιόσπορου (Helianthus annuus), γνωστοί για το ότι είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών πρωτεϊνών. Οι πρωτεΐνες ηλιόσπορου περιέχουν μια σημαντική ποσότητα πλήρων πρωτεϊνών, οι οποίες παρέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται το σώμα για τη σωστή λειτουργία του. Εκτός από τις πρωτεΐνες, οι πρωτεΐνες ηλιόσπορου διατηρούν μια καλή ποσότητα φυτικών ινών, οι οποίες υποστηρίζουν την πέψη και την υγεία του εντέρου. Οι πρωτεΐνες ηλιόσπορου είναι διαθέσιμες κυρίως με τη μορφή σκόνης και μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στη διατροφή.