Η μία από τις πρώτες χρήσεις αυτού του φυτικού ελαίου είναι στο μασάζ. Διεισδύει στο δέρμα, το θρέφει, το μαλακώνει και το καθαρίζει με φυσικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Εφαρμοσμένο ως μάσκα στο πρόσωπο, βοηθά επίσης στην καταπολέμηση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών και των σημαδιών του χρόνου, επιβραδύνοντας τη κυτταρική γήρανση. Το έλαιο φενουγκρέκ είναι μια εξαιρετική θεραπεία κατά της γήρανσης, που βοηθά στην πρόληψη και την καταπολέμηση της εμφάνισης των πρώτων ρυτίδων. Αυτές οι συγκεκριμένες ιδιότητες σχετίζονται με την παρουσία αντιοξειδωτικών και ευεργετικών δραστικών συστατικών κατά της γήρανσης του δέρματος.
Αν μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτό το φυτικό έλαιο στο πρόσωπο, μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε σε ολόκληρο το σώμα. Η μαλακτική δράση του ελαίου επεκτείνεται σε όλη την επιφάνεια του σώματος: στήθος, πόδια, χέρια, κ.λπ. Κάνει το δέρμα πιο μαλακό, πιο σφιχτό και τονωμένο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το φυσικό έλαιο είναι επίσης αποτελεσματικό όταν εφαρμόζεται σε σκασμένο, ερεθισμένο, ξηρό δέρμα ή δέρμα επιρρεπές σε ραγάδες. Μπορούμε να προλάβουμε την εμφάνισή τους.
SKU:COS00774
όγκος:30ml
Ρύζι
Το ρύζι είναι ένα καλλιεργούμενο φυτό. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα είδος φυτού που καλλιεργήθηκε για ανθρώπινη χρήση και έχει εξελιχθεί από άγρια φυτά. Το ρύζι (Oryza) είναι ένα δημητριακό, με την Κίνα να είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και καταναλωτής και την Ταϊλάνδη ο μεγαλύτερος εξαγωγέας.
Το ρύζι αναπτύσσεται ως μια διακλαδισμένη ταξιανθία. Η ταξιανθία περιέχει μεταξύ 50 και 500 στάχυα, καθένα από τα οποία περιέχει ένα άνθος. Ο καρπός και αργότερα οι κόκκοι περιβάλλονται από καλαμιά. Η διαδικασία ανάπτυξης του ρυζιού διαρκεί κατά μέσο όρο μεταξύ 3 και 6 μηνών.
Ιστορία του ρυζιού
Η προέλευση του ρυζιού βρίσκεται στην Ασία. Περίπου 9000 χρόνια πριν, άρχισαν εκεί να καλλιεργούν ρύζι στις τροπικές περιοχές. Οι κόκκοι ρυζιού ανακαλύφθηκαν στο χωριό Σανγκσάν. Η καλλιέργεια των φυτών επέτρεψε στον άνθρωπο να ζει σε ένα μέρος. Στο Σανγκσάν βρέθηκε ρύζι σε δοχεία και πέτρες, μαζί με εργαλεία για την άλεση του ρυζιού.
Το ρύζι άρχισε να καταναλώνεται πιο συχνά μόνο τον 15ο αιώνα στην Ε…
Ένοχη απόλαυση είναι ένα γκουρμέ και εκλεπτυσμένο μαύρο τσάι. Η καρύδα και το αμύγδαλο συνδυάζονται υπέροχα για μια ανακουφιστική και νόστιμη έγχυση.
Αναφορά: AMPECH
Καλυφθείτε κάτω από την κουβέρτα σας και απολαύστε αυτό το μείγμα κανέλας και πορτοκαλιού, μια κλασική γεύση των Χριστουγέννων, που σας τυλίγει με τη γλυκύτητα και την απόλαυσή της. Θα μεταφερθείτε στην ατμόσφαιρα των χριστουγεννιάτικων αγορών σε λίγα δευτερόλεπτα.
Αναφορά: NOE21010
Οι καρύδες καρυδιών κατατάσσονται ως ένα από τα πιο ευγενή είδη ξηρών καρπών. Ήταν ένα σημαντικό στοιχείο της διατροφής των ντόπιων κατοίκων της Βόρειας Αμερικής. Οι καρύδες έχουν μια ελαφρώς γλυκιά και βουτυρώδη γεύση, γι' αυτό ταιριάζουν τέλεια με όλες τις πίτες, τα επιδόρπια και τις σοκολάτες. Είναι ένα συστατικό της διάσημης πίτας καρυδιού, που παρασκευάζεται για την Ημέρα Ευχαριστιών. Το 90% των λιπαρών που περιέχονται στις καρύδες καρυδιών είναι υγιή και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για την υγεία του δέρματος και τη σωστή καρδιοαγγειακή λειτουργία. Μειώνουν την LDL (δηλαδή την κακή χοληστερόλη), χάρη στην οποία προστατεύουν από την ανάπτυξη αθηροσκλήρωσης. Οι καρύδες περιέχουν βιταμίνες: C, E, K και βιταμίνες του συμπλέγματος B, καθώς και μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το μαγγάνιο και τον χαλκό. Το μαγγάνιο υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και επιταχύνει τη διαδικασία της χοληστερόλης, ενώ ο χαλκός είναι απαραίτητος για τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, που μεταφέρεται στην καλή.
Το ταχίνι είναι μια ψημένη πάστα σουσαμιού που είναι πολύ δημοφιλής στη Μέση Ανατολή. Κερδίζουμε όλο και περισσότερη δημοτικότητα λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή πάστας ρεβιθιών που ονομάζεται χούμους, Μπάμπα Γκανούς (ένα πιάτο από μελιτζάνα), χαλβά, σάλτσα ταχινιού, ντιπ και ως προσθήκη σε κέικ και επιδόρπια. Οι σπόροι σουσαμιού περιέχουν βιταμίνες: A, B1, B2, B3, B6 και B9 και E, καθώς και μεγάλες ποσότητες ψευδαργύρου, φωσφόρου, μαγνησίου, μαγγανίου, χαλκού, καλίου, νατρίου, ασβεστίου και σιδήρου. Περιέχουν πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, υγιή ακόρεστα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά. Οι σπόροι σουσαμιού περιέχουν δύο μοναδικές ουσίες: τη σεζαμίνη και τη σεσαμολίνη. Και οι δύο ανήκουν στους λιγνάνες, οι οποίοι έχουν ιδιότητες μείωσης της χοληστερόλης. Η σεζαμίνη είναι επίσης ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει το ήπαρ.
κορεσμένα λιπαρά οξέα 6.66g - 33%
υδατάνθρακες 10g - 4%, εκ των οποίων σάκχαρα 1.6g - 2%
πρωτεΐνη 23.2g - 46%
φυτικές ίνες 7.9g
αλάτι 0.033g - 1%*RWS - αναφορά διατροφικής αξίας
<strong> χρήση </strong> Υλικό για χούμους, μπάμπα γκανούς, χαλβά
Προέλευση
Η λαχανίδα είναι ένα φυλλώδες καλλιεργούμενο φυτό που μπορεί να αναπτυχθεί σε όλους τους τύπους εδάφους και είναι ένα τυπικό χειμερινό λαχανικό.
Η λαχανίδα είναι απόγονος του άγριου λάχανου. Προήλθε από τη Μικρά Ασία και μεταφέρθηκε στην Ευρώπη από νομάδες γύρω στο 600 π.Χ. Από το 1661, η λαχανίδα μπορεί να βρεθεί ως πιάτο σε ολλανδικά βιβλία μαγειρικής.
Επεξεργασία σε σκόνη
Η φρέσκια λαχανίδα αποξηραίνεται και στη συνέχεια αλέθεται σε σκόνη. Σε αυτή τη διαδικασία, τα θρεπτικά συστατικά παραμένουν εντελώς ανέπαφα.
Διατροφικές αξίες και χρήσεις
Η λαχανίδα περιέχει φυτικές ίνες και θείο που βοηθούν στην πέψη, αντιοξειδωτικά και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Είναι επίσης πλούσια σε σίδηρο, ασβέστιο, πολλές βιταμίνες A, K και C. Υπάρχουν 100 χιλιοστόγραμμα βιταμίνης C σε 100 γραμμάρια λαχανίδας.
Έτσι, η λαχανίδα μπορεί δικαίως να χαρακτηριστεί ως υπερτροφή.
Αυτή η σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε ένα λαχανικό smoothie. Μπορεί επίσης να προστεθεί σε χυμούς και να χρησιμοποιηθεί σε σούπες, σάλτσες, κάρυ, λαχανικά πιάτα, σαλάτες και, φυσικά, πουρέ πατάτας! Ανακατέψτε την σε στιφάδο εντύπου ή δώστε στο στιφάδο λαχανίδας σας μια επιπλέον ώθηση.
Η αλεύρι ρυζιού είναι ένα προϊόν χωρίς γλουτένη, με λεπτή, ουδέτερη γεύση. Προέρχεται από αλεσμένο ρύζι. Χρησιμοποιείται καθημερινά στην ασιατική κουζίνα για την παρασκευή ρυζογκοφρέτας και ρυζοχαρτιού, που είναι αργότερα συστατικό των γνωστών ρολών άνοιξης. Δεδομένου ότι το αλεύρι δεν περιέχει γλουτένη, η ζύμη μετά το ψήσιμο μπορεί να είναι πολύ εύθραυστη, σαν άμμος. Για να το αποτρέψετε, π.χ. συνδυάστε το αλεύρι ρυζιού με άλλο αλεύρι (π.χ. πατάτας, ταπιόκας, κάστανου), αυξήστε τον αριθμό των αυγών ή προσθέστε κατά το ψήσιμο μια ώριμη μπανάνα, καθώς και περισσότερα λιπαρά.
<strong> Σύνθεση: </strong> Αλεύρι ρυζιού
<strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 1481KJ/349kcal - 18%RWS* Λιπαρά 0.7g - 1% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.15g < 1% Υδατάνθρακες 76.9g - 30% εκ των οποίων 2g ζάχαρη - 2% Πρωτεΐνη 7.6g - 15% Ίνες 2.3g Αλάτι 0.1g - 2% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας
<strong> Χρήση </strong> συστατικό γλυκών αρτοσκευασμάτων, κέικ, τηγανίτες, κρέπες, χορτοφαγικά κεφτεδάκια, για πάχυνση σούπας και σαλτσών.
Προέλευση
Αυτό το κρυσταλλικό αλάτι προέρχεται από την αλυσίδα αλατιού στο Πακιστάν. Η αλυσίδα αλατιού ανήκει γεωλογικά, αλλά όχι γεωγραφικά, στο ορεινό σύστημα των Ιμαλαΐων. Το αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένα φυσικό επιτραπέζιο αλάτι ηλικίας περίπου 250 εκατομμυρίων ετών. Χωρίς χημικές προσθήκες και/ή υγρά μέσα, εξορύσσεται όπως γίνεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το αλάτι Ιμαλαΐων σχηματίστηκε πριν από περισσότερα από 250 εκατομμύρια χρόνια κατά την εξαφάνιση του αρχαίου ωκεανού. Συλλέγεται με το χέρι στα υψίπεδα του Θιβέτ. Παλαιότερα, το αλάτι από τα Ιμαλάια ονομαζόταν επίσης "αλάτι του βασιλιά", επειδή το αλάτι υψηλής ποιότητας πωλούνταν μόνο στην τοπική αριστοκρατία. Το ροζ χρώμα προέρχεται από τα μέταλλα που έχει απορροφήσει το αλάτι, όπως το χλωριούχο νάτριο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο.
Αυτό το αλάτι Ιμαλαΐων είναι λεπτό κρυσταλλικό αλάτι που δεν έχει υποστεί επεξεργασία και διατηρεί όλες τις καλές ιδιότητες που έχει το αλάτι. Τα περισσότερα άλατα που διατίθενται στην αγορά είναι επεξεργασμένα...
Η μάσκα μαλλιών DÔM LABS Organic Honey χρησιμοποιεί οργανικά και φυσικά συστατικά που είναι ασφαλή για τα μαλλιά και λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν φριζάρισμα ή σπάσιμο.
Οι πρωτεΐνες σίτου σε ορισμένες από τις μάρκες μας βοηθούν στην ενίσχυση των μαλλιών και παρέχουν επίσης απαραίτητα μέταλλα που ενισχύουν τις ρίζες και προάγουν τον όγκο! Χρησιμοποιούμε επίσης αιθέρια έλαια (τα οποία έχουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες) για να ανακουφίσουμε προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής όπως η πιτυρίδα ή η ερεθιστικότητα των μαλλιών που προκαλείται από το άγχος της ρύπανσης.
Όλες οι μάσκες μας είναι χειροποίητες στο εργαστήριό μας για να σας προσφέρουμε ένα προϊόν με μοναδικό χαρακτήρα και αυθεντική σύνθεση.
SKU: COS0030MSQ
Βάρος: 0.3 kg
Εκτός από το ότι είναι βιολογικό, είναι επιλεγμένο από εμάς!
Αυτή η βιολογική αιθέριο έλαιο λιβάνι προέρχεται από την απόσταξη της ρητίνης του δέντρου λιβάνι.
Σας εγγυόμαστε ένα αιθέριο έλαιο υψηλής ποιότητας, αποσταγμένο με σεβασμό προς το φυτό σύμφωνα με τις παραδοσιακές και χειροποίητες τεχνικές των συνεργατών παραγωγών μας. Άνθρωποι και γυναίκες που είναι εξίσου παθιασμένοι και ενδιαφέροντες. Έτσι, το επιλέξαμε προσεκτικά σύμφωνα με τις πρακτικές υπεύθυνης προμήθειας μας: Ηθική προσέγγιση, Ιχνηλασιμότητα Bel Air, Δείγματα, Εργαστηριακές αναλύσεις, Οσφρητική δοκιμή.
Ερχόμενες από εδώ ή από αλλού, οι αιθέριες μας ουσίες προέρχονται από μια παραδοσιακή και χειροποίητη τεχνογνωσία, επιτρέποντας μια βέλτιστη εξαγωγή. Χάρη σε αυτή τη μέθοδο παραγωγής χειροποίητης και παραδοσιακής «από το χωράφι στο μπουκάλι», μπορείτε να ανακαλύψετε ένα βιολογικό αιθέριο έλαιο λιβάνι, πλούσιο σε αρωματικές μοριακές ενώσεις και μεγάλης ποιότητας.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του λιναριού είναι γνωστές εδώ και πολλούς αιώνες. Οι σπόροι περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, διαιτητικές ίνες, βιταμίνες B, βιταμίνη E και K, αλουμίνιο και χολίνη, μακρο- και μικροστοιχεία: φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο και σελήνιο. Εκτός από το γεγονός ότι είναι μια εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών, βιταμινών και μετάλλων, επηρεάζει τέλεια την υγεία του πεπτικού συστήματος, καταπραΰνοντας τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με τα στομαχικά έλκη, την υπεροξύτητα και την καούρα. Βελτιώνει την εντερική περισταλτική και βοηθά στην απομάκρυνση των επιβλαβών τοξινών από το σώμα. Το λιναρόσπορο δείχνει χαλαρωτική ερεθιστικότητα και ενυδατική δράση για τις βλεννογόνους. Ένα από τα πιο υγιεινά έλαια πιέζεται από τους σπόρους λιναριού. Περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά οξέα 3.7 g - 18% υδατάνθρακες 29.1 g - 11% περιλαμβάνοντας σάκχαρα 1.5 g - 3% πρωτεΐνη 18.5 g - 37% αλάτι 0.01 g < 1% *RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων <strong> εφαρμογή </strong> Η ημερήσια πρόσληψη του λ
Μαύρο τσάι Assam*, -Νότια Ινδία*, βασιλικός*, φλούδες λεμονιού*, φυσική γεύση, τουλσί*, λεμονόχορτο*, βύσσινο*, βασίλισσα των λιβαδιών*, φράουλα (3%)*, φραγκοστάφυλο. *Προϊόν βιολογικής γεωργίας
Συμβουλές παρασκευής για 1 L παγωμένου τσαγιού
15-20 γρ./L τσαγιού
1 λίτρο νερού
Ζάχαρη ή μέλι για περισσότερη γλυκύτητα
Φρέσκα φρούτα και/ή φρέσκος δυόσμος για περισσότερη φρεσκάδα
Για ένα παγωμένο τσάι «που θα σας μαγέψει», αφήστε το να εκχυλιστεί σε βραστό νερό (85-90°C) για 3 έως 5 λεπτά. Αφαιρέστε τα φύλλα που έχουν εκχυλιστεί. Προσθέστε κατά βούληση, ζάχαρη (ή μέλι) στην ακόμα ζεστή εκχύλιση και αφήστε το να ξεκουραστεί. Μόλις η εκχύλιση κρυώσει, φυλάξτε την στο ψυγείο για 30/40 λεπτά. Στη στιγμή της γευστικής δοκιμής, προσθέστε μερικά παγάκια και, αν θέλετε, μερικά κομμάτια φρέσκων φρούτων ή φύλλα φρέσκου δυόσμου. Σερβίρετε πάντα παγωμένο και αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί!
Αναφορά: RECCOMM102
Αφήστε πίσω σας το άγχος και ανανεωθείτε με φυσικούς τρόπους, μια εύκολη λύση για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Κάντε κλικ στο "Προσθήκη στο καλάθι" για να παραλάβετε το βιολογικό σας άρωμα χώρου "Pause Méditation" γρήγορα στο σπίτι σας.
Επωφεληθείτε άμεσα από αυτό το άρωμα "Pause Méditation" ή προσφέρετέ το ως δώρο στους αγαπημένους σας και μοιραστείτε μαζί μια ήρεμη και χαλαρή ατμόσφαιρα! Καλή ενέργεια και χαλάρωση εγγυημένα.
Η καρύδα
Η καρύδα είναι ένας καρπός του φοίνικα καρύδας. Η σάρκα δεν είναι σάρκινη, αλλά ινώδης. Ο καρπός βρίσκεται σε μια πράσινη φλούδα που αφαιρείται μετά τη συγκομιδή. Μετά την αφαίρεση, βγαίνει ο τριχωτός ξύλινος καρπός.
Ιστορία
Η καρύδα έχει την προέλευσή της στον Ειρηνικό και διαδόθηκε μέσω των ωκεανών. Κυρίως στη Νότια Ασία, η καρύδα χρησιμοποιείται για κάθε είδους σκοπούς. Πριν από την εποχή μας, η καρύδα έπαιξε ρόλο στη ζωή των Ασιατών. Οι καρύδες μεταφέρθηκαν στον δυτικό κόσμο από εξερευνητές, κάνοντάς την ευρέως γνωστή.
Δημιουργία αλευριού καρύδας
Στην καρύδα υπάρχει σάρκα. Η σάρκα ξύνεται από τους καρπούς και στη συνέχεια πιέζεται για να διαχωριστεί το λάδι καρύδας από τη σάρκα. Η υπόλοιπη σάρκα ξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται ή αλέθεται σε αλεύρι. Το αλεύρι καρύδας είναι έτσι η ξηρή και αλεσμένη σάρκα της καρύδας.
Το αλεύρι καρύδας είναι χωρίς γλουτένη και μια καλή εναλλακτική λύση για το σιτάρι και άλλα δημητριακά. Το αλεύρι καρύδας είναι εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και προσφέρει μια ελαφρώς γλυκιά γεύση…
Προέλευση: Ο δέντρο Moringa, γνωστός και ως δέντρο του τύμπανου, προέρχεται από την Ινδία, το Νεπάλ και το Πακιστάν. Σήμερα καλλιεργείται και εκτός αυτών των περιοχών. Μπορεί να βρεθεί στην τροπική Αφρική, τη Νότια Αμερική, την Κεντρική Αμερική, την Καραϊβική και σε μεγάλες περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η Moringa oleifera είναι κυρίως γνωστή ως σημαντική πηγή τροφής. Αποκαλείται το "φυσικό τρόφιμο των τροπικών". Το δέντρο χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως στην παραδοσιακή ιατρική στην Ασία και τη Δυτική Αφρική και παράγει βρώσιμους λοβούς που έχουν γεύση παρόμοια με αυτή του σπαραγγιού.
Επεξεργασία: Τα φύλλα Moringa συλλέγονται από βιολογικά δέντρα στην Ινδία. Τα φύλλα ταξινομούνται, πλένονται, στραγγίζονται και ξηραίνονται στη σκιά. Τελικά, τα φύλλα αλέθονται σε πολύ λεπτή σκόνη.
Γεύση και χρήση: Αυτή η σκόνη Moringa από την Ινδία έχει έντονο πράσινο χρώμα και φρέσκια γεύση.
Το υδρολύμα λεβάντας είναι καταπραϋντικό, τόσο ψυχικά όσο και δερματικά, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους! Έχει πολλά οφέλη, όπως:
- κατασταλτικό: η παρουσία λιναλόλης και λιναυλικής ακετάτης σε αυτό το υδρολύμα προάγει τη χαλάρωση. Έτσι, καταπολεμά το άγχος και την νευρική αναστάτωση, που μπορεί για παράδειγμα να είναι υπεύθυνα για την αϋπνία.
- αναλγητικό: καταπραΰνει τον πόνο γαστρικής προέλευσης καταπολεμώντας τους πεπτικούς σπασμούς. Η λιναλόλη και η λιναυλική ακετάτη επιτρέπουν επίσης την ανακούφιση από τις ημικρανίες.
- αντιφλεγμονώδες: η λεβάντα έχει την ικανότητα να ανακουφίζει τη δερματική φλεγμονή, όπως τα τσιμπήματα εντόμων ή αυτά που προκαλούνται από επιφανειακά εγκαύματα, όπως το ηλιακό έγκαυμα.
- απωθητικό: όπως κάθε λεβάντα που σέβεται τον εαυτό της, το υδρολύμα έχει απωθητική δράση για να απωθεί τις ψείρες, τα τσιμπούρια και τις ψύλλους.
- επουλωτικό: Το υδρολύμα λεβάντας προάγει την επούλωση επιφανειακών πληγών ή μετά από δερματικά προβλήματα, όπως η ακμή ή το έκζεμα, για παράδειγμα. Επιταχύνει την αναγέννηση του δέρματος.
SKU:HYD05
Βάρος:0.5 kg
Όγκος:250ml
Τι είναι η ζάχαρη από φοινικόδεντρο Arenga;
Η ζάχαρη από φοινικόδεντρο Arenga παρασκευάζεται από το νέκταρ του φοινικόδεντρου ζάχαρης (Arenga Pinnata). Το οργανικό νέκταρ Arenga διηθείται και εξατμίζεται μέχρι να κρυσταλλωθεί σε ζάχαρη. Η ζάχαρη από φοινικόδεντρο Arenga είναι λιγότερο γλυκιά από τη συνηθισμένη κρυσταλλική ζάχαρη.
Η ζάχαρη από φοινικόδεντρο Arenga είναι υγιεινή
Η ζάχαρη από φοινικόδεντρο Arenga περιέχει πολλές υγιεινές ουσίες. Περιέχει διάφορα μέταλλα, βιταμίνες, πρωτεΐνες και αμινοξέα. Υπάρχουν επίσης πολλοί αντιοξειδωτικοί παράγοντες σε αυτήν. Είναι καλύτερη από τη φυσιολογική ζάχαρη, λόγω του χαμηλότερου γλυκαιμικού της δείκτη (30-35).
Ο λευκός μουριάς κερδίζει δημοτικότητα εδώ και κάποιο καιρό, ιδιαίτερα μεταξύ των ατόμων που θέλουν να προλάβουν την υψηλή γλυκόζη ή που επιθυμούν να χάσουν βάρος. Για θεραπευτικούς σκοπούς, χρησιμοποιούνται οι καρποί, τα φύλλα και η ρίζα του λευκού μουριά, με κάθε μέρος του φυτού να έχει ελαφρώς διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες. Έχουν ευχάριστη και γλυκιά γεύση με μια ξινή νότα. Οι καρποί έχουν αντιοξειδωτικές, αποτοξινωτικές, αντιβακτηριακές και αντιϊικές ιδιότητες. Ρυθμίζουν τη λειτουργία του εντέρου. Περιέχουν πηκτίνες, τανίνες και φλαβονοειδή. Χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη της νόσου του γαστροδωδεκαδακτύλου. Κορεσμένα λιπαρά 0g - 0% υδατάνθρακες 75g - 29%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 38g - 42% πρωτεΐνη 4,2g - 8% ίνες 5g - 0,18g - 3% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής <strong> Χρήση </strong> ιδανικό σνακ στο σπίτι, σε ταξίδια, στο σχολείο ή στη δουλειά. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός για μούσλι, κέικ, παγωτό και επιδόρπια.
Πιπεριά (Capsicum annuum)
Η Κόκκινη Πιπεριά Εδέσματος Σκόνη Λεπτή χωρίς σπόρους είναι ένα προϊόν χωρίς σπόρους, που σημαίνει ότι έχει διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να σπαρθεί αυτό το προϊόν. Η Κόκκινη Πιπεριά Εδέσματος Σκόνη Λεπτή χωρίς σπόρους είναι επομένως μόνο για χρήση στην κουζίνα.
Σκόνη μπαομπάμπ
Ο μπαομπάμπ είναι ο καρπός του δέντρου μπαομπάμπ, το οποίο ονομάζεται επίσης Adansonia Digitata ή δέντρο του πιθήκου. Το τελευταίο όνομα οφείλεται στους πολλούς τύπους πιθήκων που ζουν από τους καρπούς του μπαομπάμπ. Το δέντρο μπορεί να ζήσει πολύ καιρό και είναι το μεγαλύτερο δέντρο στην Αφρική. Όχι μόνο ο καρπός είναι χρήσιμος για τη ζωή στην Αφρική. Σχεδόν όλα τα μέρη του δέντρου είναι χρήσιμα, γι' αυτό και ονομάζεται συχνά «Δέντρο της ζωής». Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα είναι ότι χρησιμοποιεί τον κορμό του ως δεξαμενή νερού. Κατά την περίοδο των βροχών, το δέντρο του πιθήκου εξασφαλίζει επαρκή αποθέματα, ώστε να μπορεί να επιβιώσει τις ξηρές περιόδους. Ο κορμός στη συνέχεια χρησιμοποιείται από τον πληθυσμό ως κατάστημα, στάβλος για ζώα ή περίπτερο. Ο καρπός έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά. Επίσης, η σκόνη μπαομπάμπ είναι εξαιρετική πηγή ασβεστίου και πολύ πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα. Αφού ο καρπός επεξεργαστεί σε σκόνη, αποτελείται κατά περίπου 50% από ίνες (π…
Ρουίμπος*, μέλι-θάμνος*, ιβίσκος*, φλούδα λεμονιού*, παπάγια*, μάνγκο*, μέντα*, μούρα Γκότζι*, φυσική γεύση μάνγκο, λεμονόχορτο*, παντζάρι*. *Προϊόντα βιολογικής γεωργίας
Συμβουλές παρασκευής για 1 L παγωμένου τσαγιού
15-20 γρ./L τσαγιού
1 λίτρο νερού
Ζάχαρη ή μέλι για περισσότερη γλυκύτητα
Φρέσκα φρούτα και/ή φρέσκια μέντα για περισσότερη φρεσκάδα
Για ένα παγωμένο τσάι «που θα σας μαγέψει», αφήστε το να εκχυλιστεί σε βραστό νερό (85-90°C) για 7 έως 10 λεπτά. Αφαιρέστε τα φύλλα που έχουν εκχυλιστεί. Προσθέστε κατά βούληση, ζάχαρη (ή μέλι) στην ακόμα ζεστή εκχύλιση και αφήστε το να ξεκουραστεί. Μόλις η εκχύλιση κρυώσει, κρατήστε την στο ψυγείο για 30/40 λεπτά. Στη στιγμή της γευστικής δοκιμής, προσθέστε μερικά παγάκια και, αν θέλετε, μερικά κομμάτια φρέσκων φρούτων ή φύλλα φρέσκιας μέντας. Σερβίρετε πάντα παγωμένο και αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί!
Αναφορά: ROO21007
Μάρκα: Μάνγκο-Παπάγια
Το βιολογικό λάδι καρύδας είναι το λάδι υψηλότερης ποιότητας από την πρώτη πίεση, ψυχρής πίεσης και μη καθαρισμένο. Προέρχεται από οικολογικές καλλιέργειες. Παράγεται ως αποτέλεσμα της πίεσης της σάρκας του καρπού της καρύδας. Έχει μόνιμη σύσταση και λευκό χρώμα σε θερμοκρασία έως περίπου 26 °C. Κάτω από 26 °C, απαιτείται ημι-υγρή σύσταση. Είναι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τηγάνισμα. Το 93% της σύνθεσης του λαδιού είναι κορεσμένα λιπαρά οξέα (λαυρικό, μυριστικό, παλμιτικό, στεατικό, καπρυλικό, καπρικό). Σε αντίθεση με τα ζωικά λίπη, αυτά είναι κορεσμένα λιπαρά μέσης αλυσίδας, τα οποία το σώμα μετατρέπει άμεσα σε ενέργεια και δεν συσσωρεύονται με τη μορφή λίπους ή καταθέσεων. Το υπόλοιπο 7% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα (ωμέγα-9 ελαικό και ωμέγα-6 λινολεϊκό). Αυτά τα συστατικά είναι αυτά που κάνουν το λάδι τόσο πολύτιμο.
Εκτός από το ότι είναι βιολογικό, είναι επιλεγμένο από εμάς!
Αυτή η βιολογική αιθέριο έλαιο καζεπούτ προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων καζεπούτ, που ονομάζεται επίσης καζεπούτι.
Σας εγγυόμαστε ένα ποιοτικό αιθέριο έλαιο, αποσταγμένο με σεβασμό προς το φυτό σύμφωνα με τις παραδοσιακές και χειροποίητες τεχνικές των συνεργατών παραγωγών μας. Άνθρωποι και γυναίκες που είναι εξίσου παθιασμένοι και ενδιαφέροντες.
Έτσι, το επιλέξαμε προσεκτικά σύμφωνα με τις πρακτικές υπεύθυνης προμήθειας μας: Ηθική προσέγγιση, Ιχνηλασιμότητα Bel Air, Δείγματα, Εργαστηριακές αναλύσεις, Οσφρητική δοκιμή.
Ερχόμενες από εδώ ή από αλλού, τα έλαιά μας προέρχονται από παραδοσιακή και χειροποίητη τεχνογνωσία, επιτρέποντας μια βέλτιστη εξαγωγή. Χάρη σε αυτή τη μέθοδο παραγωγής χειροποίητης και παραδοσιακής «από το χωράφι στο μπουκάλι», μπορείτε να ανακαλύψετε ένα βιολογικό αιθέριο έλαιο καζεπούτ, πλούσιο σε αρωματικές μοριακές ενώσεις και μεγάλης ποιότητας.
Η ινουλίνη είναι ένα φυσικό πολυμερές, που δεν αφομοιώνεται από τον άνθρωπο, χάρη στο οποίο λειτουργεί ως διαιτητική ίνα. Εμφανίζεται στις ρίζες και τους βολβούς ορισμένων φυτών (ραδίκι, αχλάδι της Ιερουσαλήμ, αγκινάρα, μπαρντόκ, κρεμμύδι, σκόρδο, μπανάνες), συχνά εξάγεται από το ραδίκι. Η ινουλίνη χαρακτηρίζεται από χαμηλές θερμίδες και λεπτή γλυκύτητα. Δεδομένου ότι είναι 10 φορές λιγότερο γλυκιά από τη ζάχαρη, γενικά δεν χρησιμοποιείται ως υποκατάστατό της. Η ινουλίνη χρησιμοποιείται ως ζελέ, πυκνωτικό και σταθεροποιητική ουσία. Η προσθήκη ινουλίνης στα τρόφιμα μειώνει την περιεκτικότητα σε θερμίδες, αναστέλλει την όρεξη και αυξάνει την αίσθηση κορεσμού. Χάρη σε αυτό, βελτιώνει τον έλεγχο της ποσότητας τροφής που καταναλώνεται. Λειτουργεί σε άτομα με δίαιτες αδυνατίσματος. Η ινουλίνη λειτουργεί ως πρεβιοτικό, διεγείρει την ανάπτυξη της φυσιολογικής εντερικής βακτηριακής χλωρίδας και, επομένως, έχει θετική επίδραση στην υγεία.