Προϊόντα για όργανο (556)

Αλεύρι Κάστανου 500γρ

Αλεύρι Κάστανου 500γρ

Αλεύρι από κάστανα, από όλα τα αλεύρια χωρίς γλουτένη, η υφή του μοιάζει περισσότερο με αλεύρι σίτου. Λειτουργεί πολύ καλά στην οικιακή ψησίματα κάθε είδους, γλυκά και αλμυρά. Η μυρωδιά του μοιάζει με ξηρούς καρπούς, και η γεύση του αλευριού μπορεί να έχει μια ελαφριά νότα. , φωσφόρος, μαγνήσιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β. &nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> βρώσιμα κάστανα &nbsp; <strong> διατροφικές αξίες ανά 100 γ </strong> ενεργειακή αξία 1563KJ / 371kcal - 19% RWS * Λίπος 3,4 γ - 5%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0γ - 0% Υδατάνθρακες 70γ - 27%, εκ των οποίων σάκχαρα 18γ - 20% πρωτεΐνη 7γ - 14% ίνες 16γ αλάτι 0,03γ < 1% * RWS - Αναφορά διατροφικής αξίας &nbsp; <strong> Χρήση </strong> λόγω της παρόμοιας δομής του, το αλεύρι κάστανου μπορεί να αντικαταστήσει με επιτυχία το αλεύρι σίτου. Αυτό θα λειτουργήσει, μεταξύ άλλων, για: να φτιάξετε ψωμί, να ψήσετε κέικ, να φτιάξετε ζυμαρικά, να ετοιμάσετε κρέπες και διάφορους τύπους πίτας, να παχύνετε σούπες ή
Αλεύρι ρεβιθιού 1000γρ

Αλεύρι ρεβιθιού 1000γρ

Τα ρεβίθια είναι ρεβίθια ή μπιζέλια για τα μαλλιά, προέρχονται από μια ομάδα οσπρίων. Τα ρεβίθια είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και απαραίτητων αμινοξέων, επομένως μπορούν να αντικαταστήσουν το κρέας. Είναι πηγή σύνθετων υδατανθράκων και φυτικών ινών. Τα ρεβίθια παρέχουν στο σώμα πολλές βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ποσοτήτων φωσφόρου, βιταμίνης B9, σιδήρου, ψευδαργύρου, μαγνησίου και καλίου. Περιέχουν επίσης ακόρεστα λιπαρά οξέα. Ο κόφτης είναι χαμηλός σε θερμίδες και έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, και οι φυτικές ίνες που περιέχει βοηθούν στη μείωση των επιπέδων τριγλυκεριδίων και της «κακής» χοληστερόλης. Το ρεβίθι εκτιμάται ιδιαίτερα από τους vegans και όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Η αλεύρι ρεβιθιού σχηματίζεται από τα όσπρια και, επομένως, αυτό το αλεύρι χαρακτηρίζεται από μοναδική περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ενώ η γεύση του μοιάζει με τη γεύση του ουμάμι. Ο γλυκαιμικός δείκτης αυτού του αλευριού είναι σχεδόν μισός από αυτόν του σιταριού και έχει μόνο 35.
Εκχύλισμα μανιταριού Shiitake 10:1 50g

Εκχύλισμα μανιταριού Shiitake 10:1 50g

Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η κυρίαρχη ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι η εξάλειψη των επιπτώσεων του στρες και η προσαρμογή του σώματος σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Οι μανιτάρια Σιτάκε <em>(lentinus edodes)</em>, στην Πολωνία γνωστά και ως Ιαπωνικά σκληρά, έχουν εξαιρετικές υγειονομικές ιδιότητες που χρησιμοποιούνται στην ιατρική εδώ και αιώνες στην Άπω Ανατολή. Σε αυτές τις περιοχές, τα μανιτάρια Σιτάκε ονομάζονται ακόμη και "Ελιξίριο της Ζωής", καθώς πιστεύεται ότι προσφέρουν στον άνθρωπο υγεία και ακόμη και μακροχρόνια ζωή. Δεν είναι περίεργο - αυτά τα καφέ και σάρκινα μανιτάρια με το καμπυλωτό καπέλο είναι ένας θησαυρός συστατικών που έχουν θετική επίδραση στη λειτουργία του σώματος. Όλοι έχουν καταγραφεί περιεχόμενο που μειώνει την πίεση του καλίου και καταπραΰνει τη νιασίνη (βιταμίνη B3), ειδικά οι αποξηραμένες. Υπάρχει επίσης ενισχυτική βιταμίνη D καθώς και ασβέστιο και φώσφορος.
Δισκίο βιοτίνης 2,5 mg 120

Δισκίο βιοτίνης 2,5 mg 120

Η βιοτίνη, ή βιταμίνη B7, που παράγεται από τη βακτηριακή χλωρίδα του εντέρου, είναι ένα θρεπτικό συστατικό απαραίτητο για τη σωστή μετατροπή της γλυκόζης. Για αυτόν τον λόγο, είναι εξαιρετικά σημαντική για τα άτομα που παλεύουν με τον διαβήτη. Επιπλέον, η βιοτίνη παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση λιπαρών οξέων και στον μεταβολισμό της λευκίνης, η οποία ανήκει στην ομάδα των εξωγενών αμινοξέων και επηρεάζει επίσης την κατάλληλη ανάπτυξη του σώματος και την κατάσταση του δέρματος. Τα συμπτώματα της ανεπάρκειάς της περιλαμβάνουν: <ul> <li> Υπνηλία </li> <li> Απάθεια </li> <li> Ευερεθιστότητα </li> <li> Άγχος και κατάθλιψη </li> <li> Απώλεια μαλλιών </li> <li> Μπορεί να παρατηρηθούν σπασμένα νύχια </li> <li> Επιπεφυκίτιδα </li> </ul> Η βιταμίνη B7 βρίσκεται σε κρέας (χοιρινό, μοσχάρι, πουλερικά), λάδι ηλιόσπορου, καθώς και σε φρούτα: μπανάνες, πεπόνια, γκρέιπφρουτ, σταφύλια και ροδάκινα. Οι τεχνολογικές διαδικασίες και η θερμική επεξεργασία προκαλούν μερική ή ολική κατανομή της βιοτίνης που περιέχεται σε τρόφιμα, λόγω
ACAI Ζωντανό Εκχύλισμα 250Γ

ACAI Ζωντανό Εκχύλισμα 250Γ

Ο Ακάι είναι οι καρποί της βραζιλιάνικης παλμής. Έχουν ένα όμορφο μωβ χρώμα, περιέχουν μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών, βιταμινών C, E, B1, B2, B3, φωσφόρου, ασβεστίου, καλίου, σιδήρου, πρωτεϊνών, ακόρεστων λιπαρών οξέων και πολυφαινολών. Ο ΑΚΑΪ είναι ένα αποτελεσματικό όπλο κατά των ελευθέρων ριζών που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά. Το εκχύλισμα των καρπών ακάι δημιουργεί μια προστατευτική στρώση στο δέρμα, κάνοντάς το να φαίνεται πιο υγιές. Το εκχύλισμα έχει ελαφρύ στυπτικό αποτέλεσμα και βοηθά στην επούλωση ήπιων βλαβών στο δέρμα. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> 90 % εκχύλισμα (10: 1) ακάι (euterpe oleracea), 10 % μαλτοδεξτρίνη & nbsp; <strong> Χρήση </strong> Συνιστώμενη ημερήσια δόση: 3-4 κουταλάκια του γλυκού φρούτου την ημέρα. Οι καρποί ακάι μπορούν να καταναλωθούν όπως επιθυμείτε, για παράδειγμα, με γιαούρτι ή κοκτέιλ λαχανικών και φρούτων. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση κατανάλωσης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να προσθέσετε στην αγαπημένη σας κρέμα ή βάλσαμο.
100 ml μη επεξεργασμένου ελαίου κάνναβης - 100 ml μη επεξεργασμένου ελαίου κάνναβης

100 ml μη επεξεργασμένου ελαίου κάνναβης - 100 ml μη επεξεργασμένου ελαίου κάνναβης

Το λάδι κάνναβης είναι μη επεξεργασμένο λάδι. Χαρακτηρίζεται από μια πολύ αυθεντική γεύση, με μια ελαφριά νότα φουντουκιού και μια πικάντικη επίγευση. Το λάδι είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα EFA και περιέχει μια ιδανική αναλογία ωμέγα-6 προς ωμέγα-3, δηλαδή 3:1, χάρη στην οποία συμβάλλει στη ρύθμιση των λιπιδίων του σώματος και υποστηρίζει την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται σε αυτό έχει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, η Κ - υπεύθυνη για την καλή πήξη του αίματος, επιταχύνει την επούλωση των πληγών και - συμβάλλει σε μια σωστή όραση, η D και η ομάδα Β - απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του σώματός μας. Η σύνθεση περιλαμβάνει: ασβέστιο, μαγνήσιο, θείο, κάλιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και φώσφορο. Περιέχει επίσης χλωροφύλλη που βρίσκεται φυσικά στους σπόρους, η οποία έχει αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση. Το λάδι κάνναβης βελτιώνει τον μεταβολισμό, υποστηρίζει τη λειτουργία της καρδιάς, συμμετέχει στη δομή του ιστού.
Ψύλλιο Γιαγιά 1000γρ

Ψύλλιο Γιαγιά 1000γρ

Η ψυλλium γιαγιά, επίσης γνωστή ως μεσογειακή γιαγιά, είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται για να βελτιώσει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, οι ίνες αυξάνουν την αίσθηση κορεσμού. Μετά την επαφή με το νερό, οι σπόροι καλύπτονται με βλέννα και σχηματίζουν ένα ζελέ, το οποίο βοηθά σε εντερικές παθήσεις. Βελτιώνει την εντερική βακτηριακή χλωρίδα, προσφέροντας προστασία και αντιφλεγμονώδη δράση. 3G - 10% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 1g - 5% Υδατάνθρακες 13g - 5% Συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων < 0.6g < 1% Πρωτεΐνη 14g - 28% Ίνες 51g Σόλο < 0.01g < 1% *RWS - Αναφορά τροφίμου <strong> Χρήση </strong> Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση μετά την προετοιμασία: 2-3 κουταλάκια του γλυκού ψυλλium θα πρέπει να ρίχνονται σε ένα ποτήρι χυμό ή νερό, να αφήνονται για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια να καταναλώνονται. Κατά την κατανάλωση του προϊόντος, θα πρέπει να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού, τουλάχιστον 1.5l.
Ρύζι Γιασμίν 1000γρ

Ρύζι Γιασμίν 1000γρ

Ο ρύζι γιασεμί είναι μια ποικιλία ρυζιού μακρού κόκκου, που καλλιεργείται κυρίως στην Ταϊλάνδη και χρησιμοποιείται στην ασιατική κουζίνα. Εκτός από την Ταϊλάνδη, που είναι ο κύριος προμηθευτής της, το ρύζι γιασεμί καλλιεργείται σήμερα στην Καμπότζη, στο νότο του Βιετνάμ και στο Λάος. Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η γλυκιά και ελαφρώς διακριτή αρωματική του μυρωδιά που θυμίζει γιασεμί: από εδώ προέρχεται και το όνομά του. Έχει επίσης μια συγκεκριμένη γεύση, πολύ ελαφρώς γλυκιά, που μερικές φορές αποκαλείται μέλι. Το ρύζι γιασεμί έχει πολλές διατροφικές αξίες. Καταρχάς, είναι μια εξαιρετική πηγή υδατανθράκων και πρωτεϊνών, ενώ ταυτόχρονα έχει χαμηλά λιπαρά, γι' αυτό και συχνά επιλέγεται από άτομα που ασκούνται ή προσπαθούν να χάσουν βάρος. Μπορεί επίσης να καταναλωθεί από εκείνους που έχουν πεπτικά προβλήματα: το ρύζι γιασεμί είναι εύπεπτο και δεν επιβαρύνει το στομάχι, αν και αφήνει μια αίσθηση κορεσμού. Το ρύζι είναι ένα προϊόν χωρίς γλουτένη.
Αλεύρι από κεχρί 1000γρ Vivio - Αλεύρι από κεχρί 1000γρ Vivio

Αλεύρι από κεχρί 1000γρ Vivio - Αλεύρι από κεχρί 1000γρ Vivio

Η αλεύρι από κεχρί είναι φτιαγμένο από αλεσμένους σπόρους κεχρί, ένα από τα αρχαιότερα δημητριακά με πολλές υγιεινές ωφέλειες. Το κεχρί είναι ένα χωρίς γλουτένη δημητριακό και βασικό σχηματιστή, αποκαθιστά την ισορροπία του φυσικού όξινου-αλκαλικού περιβάλλοντος στο σώμα, το καθαρίζει, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και τους μύκητες. Το αλεύρι είναι εύπεπτο, μη αλλεργιογόνο, έχει μια ελαφρώς ξηρή γεύση και είναι πιο φθηνό από άλλα προϊόντα της κατηγορίας "Super Foods". Είναι πηγή διαιτητικών ινών, μαγνησίου, ακόρεστων λιπαρών οξέων, ψευδαργύρου και βιταμινών σιδήρου και Β. Το αλεύρι από κεχρί είναι μια πραγματική ένεση ευεργετικών ουσιών και μια σταθερή αποτοξίνωση για το σώμα. Το αλεύρι από κεχρί είναι επίσης πλούσια πηγή ινών, που τώρα είναι ευρέως γνωστό ως προϊόν που υποστηρίζει την απώλεια βάρους, καθώς ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα και επηρεάζει θετικά τη σταθεροποίηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Όλα αυτά μεταφράζονται σε αίσθηση κορεσμού και λιγότερες επιθυμίες. - 5% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.
Αλατισμένα ψημένα αμύγδαλα 250γρ vivio

Αλατισμένα ψημένα αμύγδαλα 250γρ vivio

Οι αμύγδαλοι είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο όχι μόνο χάρη στην εξαιρετική γεύση τους, αλλά κυρίως για την εξαιρετική περιεκτικότητα σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που είναι ωφέλιμα για την υγεία. Αυτό το προϊόν καταναλώνεται συχνά από άτομα που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή τους και στην εμφάνιση της σιλουέτας τους. Επιπλέον, επιλέγεται από άτομα που παλεύουν με υπερβολικό άγχος καθημερινά. Οι ψημένοι αλμυροί αμύγδαλοι έχουν παρασκευαστεί για τους λάτρεις των αλμυρών και υγιεινών σνακ. Δεδομένου ότι οι αμύγδαλοι είναι αρκετά θερμιδογόνοι, υποτίθεται ότι δεν θα πρέπει να καταναλώνουμε περισσότερα από 40 γρ. αμυγδάλων καθημερινά. <Span Class = "Apple-Space" Convertido " > </span> Οι αμύγδαλοι είναι ένας εξαιρετικός θησαυρός βιταμινών. Σε αυτούς βρίσκουμε, μεταξύ άλλων, βιταμίνες B, όπως: θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, φολικό οξύ και βιταμίνη B6. Επιπλέον, οι αμύγδαλοι παρέχουν στο σώμα μας πολύτιμες βιταμίνες E και A. Εκτός από το γεγονός ότι οι αμύγδαλοι μπορούν να προσφέρουν μια μεγάλη δόση ενέργειας και βιταμινών B (απαντούν
Μαγνήσιο Appleman 100G - Ισχυρό Μαγνήσιο

Μαγνήσιο Appleman 100G - Ισχυρό Μαγνήσιο

Ο φαρμακευτικός μαγνήσιος είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα σε ελεύθερη μορφή. Ο μαγνήσιος βοηθά στη διατήρηση της ηλεκτρολυτικής ισορροπίας, συμβάλλει στη διατήρηση ενός κατάλληλου ενεργειακού μεταβολισμού και στη διατήρηση υγιών οστών. Συμβάλλει στη μείωση της αίσθησης κούρασης και της κόπωσης. Ο Μαγνήσιος Jabel είναι μια πολύ καλά απορροφήσιμη οργανική μορφή μαγνησίου. Περιέχει ένα μόριο μηλικού οξέος, στο οποίο συνδέονται δύο μόρια μαγνησίου. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργεί μια μεγάλη πηγή μαγνησίου και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα μηλικού οξέος. 3000mgw περιλαμβάνοντας: μαγνήσιο - 350mg - 93% RWS ** Αναφορά διατροφικών αξιών &nbsp; <strong> εφαρμογή </strong> περίπου 3 g (3 κουταλιές των 1g) του μείγματος συμπληρωμάτων με περίπου 100-150 ml κρύου νερού ή το αγαπημένο σας ρόφημα, ανακατέψτε καλά. Καταναλώστε αμέσως μετά την προετοιμασία. &nbsp; <strong> Σχόλια </strong> αποθηκεύστε σε μέρος μη προσβάσιμο σε μικρά παιδιά.
Ρύζι γιασεμί 1000γρ

Ρύζι γιασεμί 1000γρ

Το ρύζι γιασεμί είναι ένα είδος μακρύκοκκου ρυζιού, το οποίο καλλιεργείται κυρίως στην Ταϊλάνδη και χρησιμοποιείται στην ασιατική κουζίνα. Εκτός από την Ταϊλάνδη, η οποία είναι ο κύριος προμηθευτής του, το ρύζι γιασεμί καλλιεργείται αυτή τη στιγμή στην Καμπότζη, στο νότιο Βιετνάμ και στο Λάος. Ένα από τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι η ελαφρώς αισθητή, γλυκιά μυρωδιά που θυμίζει γιασεμί - από αυτό προήλθε και το όνομά του. Έχει επίσης μια συγκεκριμένη, πολύ ελαφρώς γλυκιά γεύση, που μερικές φορές αναφέρεται ως μέλι. Το ρύζι γιασεμί έχει πολλές θρεπτικές αξίες. Πρώτα απ' όλα, είναι μια εξαιρετική πηγή υδατανθράκων και πρωτεϊνών, ενώ ταυτόχρονα έχει λίγα λιπαρά, γι' αυτό και συχνά επιλέγεται από άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό ή προσπαθούν να αδυνατίσουν. Μπορεί επίσης να καταναλωθεί από εκείνους που έχουν πεπτικά προβλήματα - το ρύζι γιασεμί είναι εύπεπτο και δεν επιβαρύνει το στομάχι, αν και αφήνει μια αίσθηση κορεσμού. Το ρύζι είναι ένα προϊόν χωρίς γλουτένη. Είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, βιταμίνης Ε και καλίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, σιδήρου και φωσφόρου.
Βρώμη βουνού 1000γρ

Βρώμη βουνού 1000γρ

Η υπερνόστιμη και εξαιρετικά υγιεινή βρώμη θα πρέπει να βρίσκεται σε κάθε κουζίνα. Είναι πηγή πολλών σημαντικών θρεπτικών συστατικών. Η κατανάλωσή τους παρέχει στο σώμα μεγάλες ποσότητες καλίου, ασβεστίου, μαγνησίου, σιδήρου και ψευδαργύρου. Είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών, οι οποίες βελτιώνουν τις πεπτικές διαδικασίες και προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, καθώς και βήτα-γλυκάνης, η οποία έχει ευεργετική επίδραση στη διαχείριση των λιπιδίων και των υδατανθράκων. Η βιταμίνη B1 και το παντοθενικό οξύ καταπολεμούν την αυξανόμενη κόπωση και την ευερεθιστότητα, τόσο κατά τη διάρκεια σωματικής όσο και πνευματικής προσπάθειας. Η βρώμη περιέχει επίσης αντικαταθλιπτικές και αποτοξινωτικές ουσίες που βελτιώνουν τη διάθεση (οι αναφερόμενες βιταμίνες B, καθώς και το σελήνιο και το μαγνήσιο που είναι απαραίτητα για τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα). Η τακτική κατανάλωση βρώμης μειώνει την ποσότητα χοληστερόλης που απορροφάται στο αίμα. 1G - 10% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 1.2g - 6% Υδατάνθρακες 63g - 24%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0.9g - 1% Πρωτεΐνη 7g - 24% Ίνες 11.9g
ΒΙΟ Χουρμάδες 1000γρ

ΒΙΟ Χουρμάδες 1000γρ

Οι βιολογικές χουρμάδες, από οικολογικές καλλιέργειες, είναι μια πολύ υγιεινή επιλογή διατροφής. Προέρχονται από ελεγχόμενες καλλιέργειες και είναι προϊόν υψηλής ποιότητας. Αποτελούν καλή πηγή διαιτητικών ινών, θρεπτικών συστατικών και αντιοξειδωτικών. Περιέχουν βιταμίνες: της ομάδας B, A, K και πολλά μέταλλα. Είναι μία από τις πιο υψηλά καταταγμένες πηγές καλίου. Τα θρεπτικά συστατικά στους χουρμάδες συνδέονται με πολλά οφέλη για την υγεία. Οι πολυφαινόλες, ενώσεις που περιέχονται στους χουρμάδες, έχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, γεγονός που βοηθά στην πρόληψη πολλών ασθενειών και λοιμώξεων. Οι χουρμάδες παρέχουν κάλιο, ένα απαραίτητο ηλεκτρολύτη για το καρδιοαγγειακό σύστημα. Το κάλιο έχει καλά γνωστή επίδραση στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Οι χουρμάδες έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και παρέχουν ίνες. Όλοι αυτοί οι τρεις παράγοντες υποστηρίζουν την κατανάλωση χουρμάδων για την υγεία της καρδιάς. Οι καρποί των χουρμάδων είναι επίσης πλούσιοι σε μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο χαλκός και το μαγνήσιο.
Ασβέστιο Καρβονικό - Λιπάσμα Ασβέστου

Ασβέστιο Καρβονικό - Λιπάσμα Ασβέστου

92-96% CaCO3 περιλαμβάνει τουλάχιστον 50% CaO
Βιολογική Σκόνη Ασβαγκάντα 100γρ

Βιολογική Σκόνη Ασβαγκάντα 100γρ

Η Ασβαγκάντα είναι ένα εκχύλισμα ρίζας του φυτού, της οικογένειας των αριθμών, που ονομάζεται Smalfish Witania, γνωστό και ως ινδικό τζίνσενγκ. Είναι ένα γνωστό βότανο που χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό στην ινδική ιατρική Αγιουρβέδα και έχει γίνει ένα δημοφιλές συμπλήρωμα λόγω των οφελών του για την υγεία. Η Ασβαγκάντα έχει προσαρμογόνο δράση. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων κορτιζόλης σε άτομα που βιώνουν χρόνια άγχος, μειώνοντας το επίπεδο άγχους και ανησυχίας. Η Ασβαγκάντα έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη δραστηριότητα των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος NK, των λεγόμενων φυσικών δολοφόνων και μειώνει τους δείκτες φλεγμονής. Η Ασβαγκάντα έχει θετική επίδραση στο καρδιοαγγειακό σύστημα, μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, υποστηρίζει κατά τις περιόδους ψυχικής και νευρικής έντασης, βελτιώνει την αντοχή του σώματος στο άγχος και βοηθά στη διατήρηση της βέλτιστης αντοχής, στα συναισθήματα ενέργειας και
Κινόα κινόα λευκή 1000γρ vivio

Κινόα κινόα λευκή 1000γρ vivio

Η κινόα, γνωστή και ως κινόα ή περουβιανό ρύζι, είναι τα λεγόμενα ψευδοσπόρια, δηλαδή ένα φυτό που παράγει αμυλώδη σπόρους, αλλά δεν είναι πραγματικά. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου εκτιμάται για τη θρεπτική της αξία εδώ και αιώνες. Αποκαλείται "άγιος των Ίνκας." Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να επιδείξει αντι-αλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, ιογενείς και ανοσοδιεγερτικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας φλαβονοειδών. Η κινόα δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύπεπτη. %Περιλαμβάνοντας κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,7g - 3% υδατάνθρακες 57 - 22% περιλαμβάνοντας σάκχαρα 0g - 0% πρωτεΐνη 14g - 28% αλάτι 0,01g < 1% *RWS - αναφορά τροφίμου αξίας &nbsp; <strong>χρήση</strong> Οι κόκκοι κινόας θα πρέπει να ξεπλένονται σε νερό πριν το μαγείρεμα. Μαγειρέψτε για περίπου 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Θα ξέρουμε ότι η κινόα είναι έτοιμη όταν εμφανιστούν οι χαρακτηριστικές "ουρές" που θα προκύψουν από τους κόκκους κινόας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Βιολογική Σκόνη Ασβαγκάντα 100γρ

Βιολογική Σκόνη Ασβαγκάντα 100γρ

Η Ασβαγκάντα είναι ένα εκχύλισμα ρίζας από το φυτό της οικογένειας των Σολανίδων, Smalfish Witania, γνωστό και ως Ινδικό Τζίνσενγκ. Είναι ένα καλά γνωστό και μακροχρόνιο βότανο στην ινδική α Ayurvedic ιατρική και έχει γίνει δημοφιλής συμπλήρωμα λόγω των οφελών για την υγεία του. Η Ασβαγκάντα έχει προσαρμογόνες ιδιότητες. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων κορτιζόλης σε άτομα που βιώνουν χρόνια στρες, μειώνοντας το επίπεδο άγχους και στρες. Έχει αποδειχθεί ότι η Ασβαγκάντα αυξάνει τη δραστηριότητα των NK -ανοσοκυττάρων, γνωστών ως φυσικοί φονείς (Natural Killers), και μειώνει τους δείκτες φλεγμονής. Η Ασβαγκάντα έχει θετική επίδραση στην καρδιά και το καρδιοαγγειακό σύστημα, μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, υποστηρίζει σε περιόδους πνευματικής και νευρικής έντασης, βελτιώνει την αντοχή του σώματος στο στρες και βοηθά στη βέλτιστη διατήρηση της ενέργειας.
Αποξηραμένα βερίκοκα 1000γρ

Αποξηραμένα βερίκοκα 1000γρ

Τα βερίκοκα είναι μια εξαιρετική πηγή πολλών αντιοξειδωτικών, συμπεριλαμβανομένων του βήτα-καροτένιου και των βιταμινών A, C και E, καθώς και καλίου. Τα αντιοξειδωτικά, ιδιαίτερα οι φλαβονοειδείς ενώσεις, βοηθούν στην προστασία του σώματός σας από το οξειδωτικό στρες, το οποίο σχετίζεται με πολλές χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη και των καρδιοπαθειών, καθώς και της παχυσαρκίας. Το βερίκοκο είναι μια εξαιρετική πηγή, που δίνει στα βερίκοκα το κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα τους, και λειτουργεί ως πρόδρομος της βιταμίνης A, που σημαίνει ότι το σώμα σας μπορεί να το μετατρέψει σε αυτή τη βιταμίνη. Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά προστατεύουν τα μάτια από τη βλάβη. Τα βερίκοκα είναι καλή πηγή διαλυτής ίνας, που θρέφει τα υγιή εντερικά βακτήρια και μπορεί να βελτιώσει την υγεία του πεπτικού συστήματος. Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε κάλιο, όπως τα βερίκοκα, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της υπέρτασης και στη μείωση του κινδύνου εγκεφαλικού επεισοδίου. Τα βερίκοκα αποξηραίνονται για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ, χρησιμοποιούνται για την παρασκευή κομπόστας και ως συστατικά των
Άγαρ 100γ Vivio

Άγαρ 100γ Vivio

Ο άγαρ, επίσης γνωστός ως άγαρ-άγαρ, είναι ένα φυσικό πυκνωτικό φυτικής προέλευσης. Παράγεται από φύκια - Krasnorostów. Ο άγαρ δεν έχει ούτε οσμή ούτε γεύση. Περιέχει πολλά πολύτιμα συστατικά όπως: μαγγάνιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο, νάτριο και ψευδάργυρο. Είναι μια ουσία που πυκνώνει πιο ισχυρά από τη ζελατίνη. Στις ετικέτες, θα τον βρούμε με το σύμβολο E-406. Χρησιμοποιείται στην vegan κουζίνα ως υποκατάστατο της ζελατίνης. Διαλύεται στους 85-95 βαθμούς Κελσίου, ενώ πυκνώνει στους 32-35 βαθμούς. Έτσι, δεν χρειάζεται να τον βάλετε στο ψυγείο. Για να επιτευχθεί η μέση σκληρότητα του ζελέ, χρησιμοποιείται η αναλογία: 1 επίπεδο κουταλάκι του γλυκού άγαρ ανά 1 φλιτζάνι υγρού. Διαλύστε τη ζελατίνη σε μικρή ποσότητα κρύου νερού και προσθέστε την σε βραστό νερό, βράστε για μερικά λεπτά. Ο άγαρ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε μαρμελάδα. Για 1,5 κιλό φρούτων και 500 γρ. ζάχαρης, προσθέστε 1-1,5 κουταλάκι του γλυκού άγαρ.
Βανίλια κοτοπουλάκι 1 κομμάτι

Βανίλια κοτοπουλάκι 1 κομμάτι

Η βανίλια είναι ένα φυτό της οικογένειας των ορχιδεών που βρίσκεται στην τροπική ζώνη. Προέρχεται από τα τροπικά δάση του νότου και της Κεντρικής Αμερικής. Αυτή τη στιγμή, καλλιεργείται κυρίως στη Μαδαγασκάρη και την Ινδονησία. Οι δακτύλιοι βανίλιας συλλέγονται σε πράσινο χρώμα και παρουσιάζουν φυσική ζύμωση. Στη συνέχεια, σκουραίνουν και αρχίζουν να μυρίζουν γλυκά και έντονα. Η καλλιέργεια της βανίλιας απαιτεί πολύ χρόνο και είναι περίπλοκη. Είναι η δεύτερη πιο ακριβή μπαχαρικό στον κόσμο μετά την κολόνια. Η βανίλια στο Λάσκι είναι πολύ πιο αρωματική από το λάδι, το εκχύλισμα ή τη σκόνη βανίλιας. & Nbsp; <strong> Η χρήση της </strong> βανίλιας είναι ένα γλυκό και εξαιρετικά αρωματικό, γλυκό μπαχαρικό. Είναι ιδανική για να αρωματίσει κέικ και άλλα γλυκά, χρησιμοποιείται επίσης για την παραγωγή σοκολάτας ή παγωτού. Η βανίλια συνδυάζεται επίσης με αλμυρά πιάτα. Ιδιαίτερα ως συστατικό στις σάλτσες ψαριού και κρέατος. Συνδυάζεται καλά με κανέλα και γαρίφαλο.
100 ml Καλλυντική πρώτη ύλη με λάδι κανέλας

100 ml Καλλυντική πρώτη ύλη με λάδι κανέλας

Πρώτη ύλη καλλυντικών με λάδι κανέλας 100 ml Vivio - Το λάδι κανέλας είναι ένα αιθέριο έλαιο που προέρχεται από τη διαδικασία απόσταξης με ατμό από τον καφέ γκρι φλοιό ή τα φύλλα του δέντρου κανέλας Σρι Λάνκα. Έχει μια πολύ ευχάριστη, έντονη και πικάντικη μυρωδιά. Τα αιθέρια έλαια που περιέχονται στην κανέλα έχουν θετική επίδραση στη λειτουργία του εγκεφάλου, τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Η δαμασκηνιά έχει καταστροφική επίδραση στα βακτήρια και τους μύκητες, γι' αυτό χρησιμοποιείται ως παράγοντας ερεθισμού και για δερματικές παθήσεις. & Nbsp; <strong> Χρήση </strong> Το λάδι κανέλας είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε σπιτικές καλλυντικές μάσκες για το δέρμα και τα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία ως προστατευτικός παράγοντας κατά των τσιμπημάτων κουνουπιών. Η κανναμόλη χρησιμοποιείται επίσης στην αρωματοθεραπεία και το μπάνιο. & Nbsp; <strong> Σχόλια </strong> Αποθηκεύστε σε δροσερό μέρος. Μην εκθέτετε άμεσα στο ηλιακό φως. Για εξωτερική χρήση.
Ρεβίθια 1 κιλό vivio

Ρεβίθια 1 κιλό vivio

Τα ρεβίθια είναι ρεβίθια ή μπιζέλια για τα μαλλιά, προέρχονται από μια ομάδα οσπρίων και έχουν πολλές ιδιότητες για την υγεία. Είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και απαραίτητων αμινοξέων, επομένως μπορούν να αντικαταστήσουν το κρέας. Είναι πηγή σύνθετων υδατανθράκων και φυτικών ινών. Τα ρεβίθια παρέχουν στο σώμα πολλές βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ποσοτήτων φωσφόρου, βιταμίνης B9, σιδήρου, ψευδαργύρου, μαγνησίου και καλίου. Περιέχουν επίσης ακόρεστα λιπαρά οξέα. Το ρεβίθι είναι χαμηλό σε θερμίδες και έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, και οι φυτικές ίνες που περιέχει βοηθούν στη μείωση των επιπέδων τριγλυκεριδίων και «κακής» χοληστερόλης. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε πολλά πιάτα, σούπες, χορτοφαγικά ζυμαρικά και γλυκά, και το τέλειο και εξαιρετικό σνακ. Πολύ ενδιαφέρον, το Aquafaba, το νερό μετά το μαγείρεμα των ρεβιθιών (τα κονσερβοποιημένα ρεβίθια έχουν τις ίδιες ιδιότητες) είναι φυσικά γεμάτο πρωτεΐνες και σαπωνίνες, και μπορεί να χτυπηθεί, όπως τα ασπράδια αυγών.
Κρέμα φυστικιού με μπισκότα 300γρ Anka Dziedzic - Vivio - Κρέμα φυστικιού με μπισκότα 300γρ Anka Dziedzic - Vivio

Κρέμα φυστικιού με μπισκότα 300γρ Anka Dziedzic - Vivio - Κρέμα φυστικιού με μπισκότα 300γρ Anka Dziedzic - Vivio

Η Vivio, σε συνεργασία με την δημοφιλή προπονήτρια και influencer Anka Dziedzic, δημιούργησε μια εξαιρετική κρέμα μπισκότου, μια λιχουδιά που δεν είναι για τους γκουρμέ. Η κρέμα βασίζεται σε κρέμα από ξηρούς καρπούς (φιστίκι) και μπισκότα σίτου. Τα δώρα από φιστίκι (Γη) που περιέχονται στην κρέμα μπισκότου είναι πλούσια σε πολύτιμες πρωτεΐνες και διαιτητικές ίνες. Επιπλέον, είναι επίσης πηγή υγιών λιπαρών, καθώς τα φιστίκια κυριαρχούνται από ακόρεστα λιπαρά οξέα. Κυρίως είναι το λινολεϊκό οξύ (omega-6) και το μονοακόρεστο λιπαρό οξύ (ολεϊκό οξύ). Τα φιστίκια περιέχουν επίσης άλφα-λινολενικό οξύ από την οικογένεια Omega-3. Τα φιστίκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες μετάλλων, δηλαδή μαγνησίου, ψευδαργύρου, καλίου και σιδήρου. Προστέθηκαν στην κρέμα με βάση τα αλεύρια σίτου και το λάδι καρύδας. Το αλεύρι σίτου είναι καλή πηγή σύνθετων υδατανθράκων. Περιέχει επίσης κάποιες ποσότητες φυτικής πρωτεΐνης. Αξίζει να δοθεί προσοχή σε αυτό το γεγονός, ειδικά όταν ακολουθείται μια διατροφή χωρίς κρέας.
Ακατέργαστο λάδι σμέουρων 50 ml Vivio

Ακατέργαστο λάδι σμέουρων 50 ml Vivio

Το λάδι από σπόρους σμέουρου παράγεται, όπως υποδηλώνει το όνομά του, από την πίεση των σπόρων (πέτρες) των σμέουρων. Έχει ελαφριά υφή, απορροφάται καλά, αφήνει το δέρμα ελαφρώς ενυδατωμένο και ελαστικό. Το λάδι από σπόρους σμέουρου χρησιμοποιείται κυρίως για τη φροντίδα του προσώπου, για ευαίσθητο, αλλεργικό και ξηρό δέρμα, για μασάζ και φροντίδα μαλλιών. & NBSP; Το 80% αυτής της σύνθεσης λαδιού αποτελείται από απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFAs) - ωμέγα-3 και ωμέγα-6. Αυτά τα λιπαρά οξέα είναι πολύ εκτιμημένα από κάθε τύπο δέρματος, ιδιαίτερα από το λιπαρό, καθώς βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων σμήγματος και στην πρόληψη του σχηματισμού μαύρων στιγμών. Είναι επίσης ευνοϊκά για τη διαμόρφωση του χρώματος, για τη λάμψη της αποχρωματισμένης περιοχής και για την ευκολία διείσδυσης των συστατικών στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Το λάδι περιέχει επίσης βιταμίνες A και E.
MSM σε δισκία 100 δισκία

MSM σε δισκία 100 δισκία

Το MSM είναι μια σύντομη ονομασία για το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, δηλαδή την οργανική ένωση του θείου. Το θείο στο σώμα: • είναι συστατικό πρωτεϊνών, ορμονών και οργανικών οξέων • βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου • είναι υπεύθυνο για την κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών • συμβάλλει στην αναγέννηση της ανεπάρκειας θείου. : • προβλήματα όρασης • απώλεια μαλλιών, κακή κατάσταση δέρματος και νυχιών • αίσθημα χρόνιας κόπωσης • απώλεια ελαστικότητας των αρθρώσεων
Acai 250g vivio εκχύλισμα

Acai 250g vivio εκχύλισμα

Ο Ακάι είναι βραζιλιάνικες φοινικίδες μούρων. Έχουν ένα όμορφο μωβ χρώμα, περιέχουν μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών, βιταμινών C, E, B1, B2, B3, φωσφόρου, ασβεστίου, καλίου, σιδήρου, πρωτεϊνών, ακόρεστων λιπαρών οξέων και πολυφαινολών. Ο Ακάι είναι ένα αποτελεσματικό όπλο κατά των ελευθέρων ριζών που είναι υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά. Το εκχύλισμα μούρων Ακάι δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα στο δέρμα, κάνοντάς το να φαίνεται πιο υγιές. Το εκχύλισμα έχει ελαφριά στυπτική δράση και βοηθά στην επούλωση ελαφρών βλαβών του δέρματος. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> 90 % εκχύλισμα (10: 1) από Ακάι (Euterpe Oleracea), 10 % μαλτοδεξτρίνη & nbsp; <strong> Χρήση </strong> Συνιστώμενη ημερήσια δόση: 3-4 κουταλάκια του γλυκού φρούτων την ημέρα. Τα μούρα Ακάι μπορούν να καταναλωθούν κατά βούληση, π.χ. με γιαούρτι ή λαχανικά και φρουτοσαλάτα. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δόση κατανάλωσης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να προσθέσετε στην αγαπημένη σας κρέμα ή βάλσαμο.
Πάστα από κάσιους 330γρ

Πάστα από κάσιους 330γρ

Οι κάσιους οφείλουν το όνομά τους σε ένα συγκεκριμένο σχήμα που θυμίζει το νεφρό. Σε αντίθεση με άλλους ξηρούς καρπούς, χαρακτηρίζονται από απαλότητα και καθαρή γλυκύτητα. Η πάστα κάσιους, λόγω της απλής σύνθεσής της, είναι ικανή να παρέχει μια σειρά από βιταμίνες και μέταλλα πολύτιμα για το ανθρώπινο σώμα. Οι υγιείς ακόρεστες λιπαρές οξέες αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή. Επιπλέον, οι κάσιους μας παρέχουν μια δόση απαραίτητων βιταμινών: A, D, E και K, καθώς και μετάλλων όπως: ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, χαλκό και σίδηρο. Οι κάσιους δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, βιταμινών και μετάλλων, αλλά και πρωτεϊνών. Επομένως, μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο συμπλήρωμα στη διατροφή των ανθρώπων που αποφεύγουν την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων καθημερινά. Η πάστα κάσιους είναι ιδανική για άλειμμα ψωμιού και τηγανίτων, ως προσθήκη σε επιδόρπια, κέικ και μπισκότα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για σάλτσες και ντρέσινγκ σαλάτας και για ξηρή ασιατική κουζίνα.
ΑΝΘΟΠΟΛΤΟΣ 1000Γ VIVIO

ΑΝΘΟΠΟΛΤΟΣ 1000Γ VIVIO

Ο γύρη των μελισσών, συχνά αποκαλούμενος γύρη λουλουδιών, έχει μια πραγματική πλούσια σειρά ευεργετικών ιδιοτήτων. Λόγω της περιεκτικότητας σε θρεπτικά συστατικά, βρήκε χρήση ως ιατρική ουσία. Πρόσφατα, η γύρη των μελισσών έχει γίνει θέμα ενδιαφέροντος όχι μόνο για την φυσική ιατρική, αλλά και για την κοσμετολογία. Η απεριόριστη θρεπτική αξία της γύρης των μελισσών προκύπτει από μια πολύ πλούσια χημική σύνθεση, καθώς έχουν ταυτοποιηθεί περισσότερες από 250 διαφορετικές ενώσεις σε αυτήν. Περιέχει απλά σάκχαρα (φρουκτόζη, γλυκόζη), λιπαρά οξέα, περισσότερα από 30 αμινοξέα (η περιεκτικότητά τους στη γύρη φτάνει έως και 12%) και μέταλλα όπως κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο, σίδηρο και ψευδάργυρο. Η γύρη των λουλουδιών είναι επίσης πηγή πολλών βιταμινών. Μεταξύ αυτών, οι πιο σημαντικές είναι: A, B1, B2, B3, E, C, PP και D. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> Γύρη λουλουδιών & NBSP; <strong> θρεπτική αξία ανά 100g <// ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ> Ενεργειακή αξία 1103kJ/ 261kcal - 13%RWS*λιπαρά
Pierzga μέλισσα 250g vivio

Pierzga μέλισσα 250g vivio

Οι γύρη είναι η βασική τροφή των μελισσών που παράγουν μέσα στην κυψέλη. Δημιουργείται από ένα μείγμα ανθοκόκκων που συλλέγουν οι εργάτριες μέλισσες με σάλιο και μέλι. Έτσι, οι σχηματισμένες γύρη μεταφέρονται από τις μέλισσες στην κυψέλη, όπου συσκευάζονται σε φέτες, όπου ζυμώνουν παρουσία γαλακτικών βακτηρίων, δημιουργώντας γύρη. Οι μελισσοκόμοι επιλέγουν τη γύρη απευθείας από την κυψέλη - φυσικά, δεν μπορούν να πάρουν πολύ, γιατί οι μέλισσες την τρώνε. Στην μελισσοκομία, αποκτούνται μικρότερες ποσότητες γύρης από ότι από γύρη, γεγονός που την καθιστά πιο ακριβό προϊόν. Η γύρη είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Υπερβαίνει επίσης το θεραπευτικό αποτέλεσμα της γύρης λόγω της πλουσιότερης σύνθεσης, της ευκολότερης απορρόφησης και της διαδικασίας συντήρησης. Η γύρη περιέχει πολλές βιταμίνες (C, B1, B2, B3, B6, B12, A, PP, K, E, H, D), καθώς και μικρο- και μακροστοιχεία όπως μαγνήσιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, κάλιο, φώσφορο ή νάτριο. Σε σύγκριση με τη γύρη, έχει λιγότερες πρωτεΐνες και λιπαρά.