Η πρωτεΐνη κάνναβης είναι μια πηγή φυτικής πρωτεΐνης που προέρχεται από τους σπόρους κάνναβης. Είναι γνωστοί για το πλήρες διατροφικό τους προφίλ, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, και είναι ιδιαίτερα πλούσιοι σε λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και ωμέγα-6. Αυτές οι πρωτεΐνες χρησιμοποιούνται συχνά σε ροφήματα, μπάρες πρωτεΐνης και άλλα τρόφιμα για να ενισχύσουν την πρόσληψη πρωτεΐνης.
Η πρωτεΐνη κολοκύθας είναι μια πηγή φυτικών πρωτεϊνών που προέρχεται από τους σπόρους κολοκύθας. Αυτή η πρωτεΐνη είναι επίσης πλούσια σε μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το ψευδάργυρο και το σίδηρο, και περιέχει ίνες.
Οι πρωτεΐνες από μπιζέλια είναι μια δημοφιλής πηγή φυτικών πρωτεϊνών, που προέρχονται από τα κίτρινα μπιζέλια. Εκτιμώνται για το διατροφικό τους προφίλ, το οποίο περιλαμβάνει υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα αμινοξέα, όπως η λυσίνη, και καλή ποσότητα σιδήρου. Οι πρωτεΐνες από μπιζέλια είναι εύκολα εύπεπτες και είναι μια επιλογή χωρίς κοινά αλλεργιογόνα όπως η γλουτένη, η λακτόζη και η σόγια, καθιστώντας τις ιδανικές για όσους έχουν τροφικές ευαισθησίες. Αυτές οι πρωτεΐνες χρησιμοποιούνται συχνά σε συμπληρώματα διατροφής, πρωτεϊνικές μπάρες και smoothies για να βοηθήσουν στην οικοδόμηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας. Εκτός από τη χρήση τους στον αθλητισμό και τη διατροφή, οι πρωτεΐνες από μπιζέλια χρησιμοποιούνται επίσης σε vegan και χορτοφαγικά τρόφιμα για να εμπλουτίσουν την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.
Η μάκα είναι ένα φυτό που προέρχεται από τις Άνδεις του Περού, επιστημονικά γνωστό ως Lepidium meyenii. Καλλιεργείται ευρέως για τις βρώσιμες ρίζες της, οι οποίες χρησιμοποιούνται τόσο ως τροφή όσο και ως συμπλήρωμα. Η μάκα προωθείται συχνά για τα υποτιθέμενα οφέλη της για την υγεία, που περιλαμβάνουν την αύξηση της ενέργειας. Η μάκα είναι διαθέσιμη σε διάφορες ποικιλίες, συμπεριλαμβανομένων των κόκκινων, κίτρινων και μαύρων.
Η αλεύρι από Κόκκινες Φακές BIO είναι ένα πιστοποιημένο βιολογικό αλεύρι οσπρίων. Σε αντίθεση με το κοινό αλεύρι σίτου και άλλα είδη αλευριού όπως το αλεύρι σίκαλης, δεν περιέχει γλουτένη. Επιπλέον, έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες σε σύγκριση με τα αλεύρια δημητριακών. Έχει το πλεονέκτημα να εμπλουτίζει τις κοινές ζύμες που βασίζονται σε αλεύρια δημητριακών με χρήσιμες θρεπτικές ουσίες όπως οι φυτικές πρωτεΐνες, ο σίδηρος και τα μέταλλα που χαρακτηρίζουν αυτό το όσπριο. Το αλεύρι από φακές φέρνει μαζί του τις ευεργετικές ιδιότητες που είναι χαρακτηριστικές αυτών των οσπρίων. Το αλεύρι από Κόκκινες Φακές μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για αλμυρά προϊόντα όσο και για γλυκά, κυρίως στην Ανατολή. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την παρασκευή φυτικών κεφτέδων και φαλάφελ, γκογκέρτι και ταλιατέλες. Στην Ινδία χρησιμοποιείται πολύ και παρασκευάζονται γκογκέρτι που ονομάζονται mangodi. Ή σε συνδυασμό με άλλα βραστά υλικά όπως ρεβίθια, κουκιά ή πατάτες.
Η Χλωρέλλα είναι ένας τύπος μονοκύτταρων πράσινων φυκιών που ανήκει στη διαίρεση Chlorophyta. Είναι ευρέως αναγνωρισμένη για το εξαιρετικό διατροφικό της προφίλ και τα οφέλη για την υγεία. Εγγενής σε γλυκό νερό, η χλωρέλλα έχει αποκτήσει δημοτικότητα λόγω των αποτοξινωτικών, θρεπτικών και αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων της.
Il kelp è un tipo di alga marina bruna appartenente all'ordine Laminariales. È una delle alghe più grandi e più nutrienti del mondo, crescendo nelle acque costiere fredde e poco profonde di tutto il mondo. Il kelp è noto per la sua rapida crescita e la sua capacità di formare foreste subacquee dense che supportano una vasta gamma di biodiversità marina.
Η πρωτεΐνη κολοκύθας είναι μια πηγή φυτικής πρωτεΐνης που προέρχεται από τους σπόρους κολοκύθας. Αυτή η πρωτεΐνη είναι επίσης πλούσια σε μέταλλα όπως το μαγνήσιο, τον ψευδάργυρο και τον σίδηρο, και περιέχει φυτικές ίνες.
Il baobab è un superfood ricavato dai frutti dell'albero di baobab, un albero maestoso e longevo originario delle regioni aride dell'Africa. Questo frutto, noto anche come "frutto della vita", è apprezzato per il suo eccezionale profilo nutrizionale e per i benefici che offre alla salute. La polpa del frutto di baobab viene essiccata naturalmente all'interno del guscio, per poi essere macinata fino a ottenere una polvere fine. Questa polvere è ricca di vitamine, minerali e fibre, rendendola un'ottima aggiunta a una dieta bilanciata.
Imballaggio:Cartoni da 20/25kg
Το λάχανο, που θεωρείται υπερτροφή, είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και οφέλη για την υγεία. Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, που υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Καλή πηγή φυτικών ινών, που προάγουν την πεπτική υγεία. Το λάχανο ανήκει στην οικογένεια των σταυρανθών, που περιλαμβάνει επίσης μπρόκολα, κουνουπίδια και λαχανάκια Βρυξελλών, όλα γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες για την υγεία.
Οι σπόροι λιναριού BIO είναι πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά και δεν είναι τυχαίο ότι είναι γνωστοί ως οι σπόροι της υγείας. Στην κουζίνα, οι σπόροι λιναριού μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Δεδομένου ότι είναι εντελώς άγευστοι, είναι ιδανικοί για να προστεθούν σε άλλα πιάτα, όπως για παράδειγμα για να εμπλουτίσουν σαλάτες ή ως βασικό συστατικό για φυτικά μπιφτέκια ή κροκέτες. Είναι επίσης εξαιρετικοί για να προστεθούν σε γλυκές ή αλμυρές ζύμες ή ακόμα και για να κάνουν πιο νόστιρο το μούσλι ή το λευκό γιαούρτι. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι οι σπόροι λιναριού μπορούν να αντικαταστήσουν τα αυγά: απλά ανακατέψτε μια κουταλιά σπόρους λιναριού αλεσμένους με τρεις κουταλιές νερού. Το μείγμα που θα προκύψει μπορεί να αντικαταστήσει ένα αυγό σε μπισκότα ή κέικ. Οι σπόροι λιναριού μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κουζίνα είτε ολόκληροι είτε αλεσμένοι σε αλεύρι για να διευκολυνθεί η απορρόφηση των θρεπτικών τους συστατικών. Αλεσμένοι ή τριμμένοι θα είναι πιο εύκολοι στην απορρόφηση από τον οργανισμό μας. Είναι επίσης φυσικά χωρίς γλουτένη.
Η Βιολογική Αλεύρι Αμάρανθου Χωρίς Γλουτένη είναι μια υγιεινή και θρεπτική επιλογή για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη ή έχουν τροφικές ευαισθησίες. Παράγεται από την άλεση των σπόρων αμάρανθου, ενός φυτού που προέρχεται από την Κεντρική Αμερική, αυτό το βιολογικό αλεύρι προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία. Περιέχει διαιτητικές ίνες που προάγουν την καλή πέψη και μια παρατεταμένη αίσθηση κορεσμού. Η παρουσία ινών μπορεί επίσης να συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Αυτό το βιολογικό αλεύρι είναι επίσης πηγή σημαντικών βιταμινών και μετάλλων. Μεταξύ αυτών, οι βιταμίνες του συμπλέγματος B παίζουν θεμελιώδη ρόλο στον ενεργειακό μεταβολισμό, ενώ μέταλλα όπως ο σίδηρος, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητα για διάφορες σωματικές λειτουργίες. Η Βιολογική Αλεύρι Αμάρανθου Χωρίς Γλουτένη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές. Είναι κατάλληλη για την παρασκευή ψωμιού, κέικ, μπισκότων και pancakes χωρίς γλουτένη.
Η Βιολογική Αλεύρι Σόργου Χωρίς Γλουτένη είναι ένα προϊόν βιολογικής υψηλής ποιότητας που προέρχεται από την άλεση των σπόρων σόργου. Αυτό το αλεύρι είναι πιστοποιημένο βιολογικό και χωρίς γλουτένη, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη ή έχουν τροφικές ευαισθησίες. Το σόργο είναι ένα αρχαίο δημητριακό που έχει χιλιάδες χρόνια ιστορίας. Προερχόμενο από την Αφρική, καλλιεργείται εδώ και αιώνες σε διάφορα μέρη του κόσμου χάρη στην προσαρμοστικότητά του σε διαφορετικά κλίματα και εδάφη. Σήμερα, το σόργο έχει γίνει ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο συστατικό στην διεθνή κουζίνα χάρη στις απίστευτες θρεπτικές του ιδιότητες. Η Βιολογική Αλεύρι Σόργου Χωρίς Γλουτένη είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών και μετάλλων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή μιας ευρείας γκάμας πιάτων, από ζυμαρικά και ψωμί μέχρι γλυκά και αλμυρές λιχουδιές. Η μαλακή της υφή και η ελαφρώς γλυκιά γεύση την καθιστούν κατάλληλη για την παρασκευή νόστιμων κέικ, μπισκότων, pancakes και πολλά άλλα.
Η σόγια, επιστημονικά γνωστή ως Glycine max, είναι ένα λοβώδες φυτό που προέρχεται από την Ανατολική Ασία. Η σκόνη πρωτεΐνης σόγιας είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη πηγή φυτικών πρωτεϊνών, που προέρχεται από τους σπόρους.
Ο Reishi είναι ένα σαπρόφυτο μανιτάρι της βελανιδιάς και του κάστανου. Ως τέτοιο, για να ζήσει, χρειάζεται το αντίστοιχο ξύλινο υπόστρωμα. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και θεραπεύει την κόπωση.
Οι βιολογικοί σπόροι κολοκύθας είναι ένα εξαιρετικό σνακ για να καταναλώσετε ως απογευματινό ή πριν από τη σωματική δραστηριότητα, παρέχοντας στον οργανισμό μια κατάλληλη πηγή ενέργειας και ορισμένα σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους σπόρους κολοκύθας όχι μόνο ως σνακ, αλλά και για να ετοιμάσετε διάφορες συνταγές: αλμυρές και γλυκές πίτες, ψωμί και αφράτες πίτες, καθώς και ανάμεικτες σαλάτες. Οι σπόροι κολοκύθας είναι εξαιρετικοί για όσους ακολουθούν μια vegan διατροφή, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κομμάτια ή σε λεπτές νιφάδες αντί για τυριά. Οι βιολογικοί σπόροι κολοκύθας είναι πλούσιοι σε βιταμίνες και μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το ψευδάργυρο και το σελήνιο για την ευημερία του οργανισμού. Η υψηλή ενεργειακή τους περιεκτικότητα τους καθιστά το ιδανικό σνακ για αθλητές ή για όσους ακολουθούν μια συγκεκριμένη διατροφή, όπως οι χορτοφάγοι ή οι vegans. Οι σπόροι κολοκύθας είναι εξαιρετικοί για να τους τσιμπολογάτε ενώ απολαμβάνετε ένα αλκοολούχο ή μη αλκοολούχο κοκτέιλ. Επιπλέον, είναι ήδη αποφλοιωμένοι και έτοιμοι προς κατανάλωση; η βολική συσκευασία είναι πολύ χρήσιμη για απεριτίφ.
Η Βιολογική Αλεύρι Τεφ Χωρίς Γλουτένη είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προέρχεται από τους σπόρους του τεφ, ενός δημητριακού χωρίς γλουτένη που είναι εγγενές στην Αφρική. Πιστοποιημένο βιολογικό και χωρίς γλουτένη, είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν μια δίαιτα χωρίς γλουτένη ή έχουν τροφικές ευαισθησίες. Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως ποιοτικές πρωτεΐνες για τους μυϊκούς ιστούς και φυτικές ίνες για υγιή πέψη, προσφέρει επίσης μια αίσθηση κορεσμού που διαρκεί. Το αλεύρι τεφ ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και παρέχει σημαντικές βιταμίνες της ομάδας B, σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο για τις σωματικές λειτουργίες. Πολυλειτουργικό στην κουζίνα, επιτρέπει την παρασκευή ψωμιού, κέικ, μπισκότων, pancakes και πολλά άλλα, χάρη στην ελαφριά του υφή και τη λεπτή γεύση. Ανακαλύψτε την βιολογική και χωρίς γλουτένη εναλλακτική λύση για νόστιμα και θρεπτικά πιάτα με την Βιολογική Αλεύρι Τεφ Χωρίς Γλουτένη.
Επίσης γνωστό ως μαύρο σιτάρι, το ωμό φαγόπυρο είναι ένα βότανο που ανήκει στην οικογένεια των Πολυγωνάτων. Συχνά ταξινομείται ως δημητριακό, αν και δεν ανήκει στην οικογένεια των Γραμμινών. Το ωμό φαγόπυρο που έχει απολεπιστεί είναι φυσικά χωρίς γλουτένη. Οι σπόροι του βιολογικού φαγόπυρου είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες και περιέχουν βιταμίνες και μέταλλα, ειδικά βιταμίνες της ομάδας B, σίδηρο, σελήνιο, κάλιο, φώσφορο, χαλκό και ψευδάργυρο. Το βιολογικό ωμό φαγόπυρο είναι ιδανικό για την παρασκευή σούπας και ζωμών με λαχανικά, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή ειδικών ζυμαρικών όπως τα πιτσοκέρια ή η πολέντα ταράγνα. Με το ωμό φαγόπυρο είναι επίσης δυνατό να παρασκευαστεί εξαιρετικό ψωμί. Οι σπόροι του απολεπισμένου φαγόπυρου δεν χρειάζονται μούλιασμα, αρκεί να τους ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό και να τους βράσετε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό (αναλογία: 1 μέρος φαγόπυρο και 2 μέρη νερού) για 20-30 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί εντελώς το νερό.
Οι πρωτεΐνες ηλιόσπορου είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που προέρχεται από τους σπόρους ηλιόσπορου (Helianthus annuus), γνωστοί για το ότι είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών πρωτεϊνών. Οι πρωτεΐνες ηλιόσπορου περιέχουν μια σημαντική ποσότητα πλήρων πρωτεϊνών, οι οποίες παρέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται το σώμα για τη σωστή λειτουργία του. Εκτός από τις πρωτεΐνες, οι πρωτεΐνες ηλιόσπορου διατηρούν μια καλή ποσότητα φυτικών ινών, οι οποίες υποστηρίζουν την πέψη και την υγεία του εντέρου. Οι πρωτεΐνες ηλιόσπορου είναι διαθέσιμες κυρίως με τη μορφή σκόνης και μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στη διατροφή.
Ο σιτάρι είναι ένα δημητριακό που ανήκει στην οικογένεια των γρασιδιών, φτωχό σε λιπαρά και πλούσιο σε πρωτεΐνες, ιδανικό για όσους ακολουθούν υποθερμιδικές δίαιτες ή θέλουν τη σωστή δόση ενέργειας πριν από την αθλητική δραστηριότητα. Οι κόκκοι του αποφλοιωμένου σιταριού παράγονται στην Ιταλία από βιολογική καλλιέργεια. Ο αποφλοιωμένος σιτάρι διαφέρει από τον ακατέργαστο λόγω της απουσίας της εξωτερικής μεμβράνης και της πιο απλής και γρήγορης διαδικασίας μαγειρέματος, αλλά είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, μέταλλα και βιταμίνες. Δεν χρειάζεται μουλιάσμα: αρκεί να τον ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα και να τον μαγειρέψετε σε νερό (αναλογία: ένα μέρος δημητριακού, δύο μέρη νερού) για περίπου 30-40 λεπτά. Μετά το μαγείρεμα, συνιστάται να περιμένετε δέκα λεπτά πριν τον καρυκεύσετε, ώστε να απορροφήσει καλά το νερό. Μπορεί επίσης να μαγειρευτεί στον ατμό ή να ψηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κύριο συστατικό σε σαλάτες, συνοδευτικά ή για την παρασκευή νόστιμων πιάτων με ψάρι ή λαχανικά.
Η χλωρέλλα είναι ένας τύπος μονοκύτταρης πράσινης άλγης που ανήκει στη διαίρεση Chlorophyta. Είναι ευρέως αναγνωρισμένη για το εξαιρετικό της διατροφικό προφίλ και τα οφέλη για την υγεία. Προερχόμενη από γλυκά νερά, η χλωρέλλα έχει αποκτήσει δημοτικότητα χάρη στις αποτοξινωτικές, θρεπτικές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.
Οι βιολογικοί σπόροι παπαρούνας είναι ένα γνήσιο και υγιεινό σνακ. Στην πραγματικότητα, οι σπόροι παπαρούνας που χρησιμοποιούνται για τρόφιμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο σε ζυμάρια προϊόντων αρτοποιίας, αλλά είναι επίσης χρήσιμοι για την παρασκευή χαλαρωτικών τσαγιών, για να εμπλουτίσουν σαλάτες και για να δώσουν ζωή σε γλυκά με ιδιαίτερες γεύσεις, καθώς ταιριάζουν πολύ καλά με τα εσπεριδοειδή, ιδιαίτερα με λεμόνια και πορτοκάλια. Οι σπόροι παπαρούνας είναι πλούσιοι σε λιπαρά και πρωτεΐνες, μπορούν να είναι είτε λευκοί είτε μαύροι και χαρακτηρίζονται από την έντονη αρωματική τους γεύση. Παρέχουν μια καλή πηγή ασβεστίου, βιταμίνης C, μαγνησίου και καλίου. Αυτοί οι μικροί και ευαίσθητοι σπόροι μπορούν επίσης να προστεθούν σε αφεψήματα και τσάγια για μια πιο πλούσια και έντονη γεύση. Οι βιολογικοί σπόροι παπαρούνας είναι επίσης καλοί για να καταναλώνονται φυσικοί ως σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας ή πριν από τη σωματική δραστηριότητα. Οι σπόροι παπαρούνας είναι φυσικά χωρίς γλουτένη, επομένως είναι εξαιρετικοί για να ενσωματωθούν στη διατροφή όσων πάσχουν από κοιλιοκάκη, αλλά και για χορτοφάγους και vegans.
Τα Shiitake (επιστημονικό όνομα Lentinus Edodes) είναι θεραπευτικά μανιτάρια που προέρχονται από την Άπω Ανατολή. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, περιέχουν καλές ποσότητες βιταμίνης D. Σημαντική πηγή βιταμινών της ομάδας B και πολλών μετάλλων, όπως σίδηρος, κάλιο, φώσφορος, μαγνήσιο, ασβέστιο και θείο.
T-shirt γυναικείο με λαιμόκοψη, 100% οργανικό βαμβάκι, κομψό και εξαιρετικής ποιότητας - T-shirt γυναικείο με λαιμόκοψη, 100% οργανικό βαμβάκι υψηλής ποιότητας, κομψό και εξαιρετικής ποιότητας. Η κομψή T-shirt με λαιμόκοψη για γυναίκες, από οργανικό βαμβάκι υψηλής ποιότητας, είναι προσαρμόσιμη με εξαιρετικά κεντήματα, εκτυπώσεις, στρας, Swarovski, λογότυπα και κείμενα κατά παραγγελία του πελάτη. Όλες οι προσαρμογές είναι υψηλής ποιότητας και οικολογικά βιώσιμες, καθώς πραγματοποιούνται εσωτερικά στην επιχείρηση.
Ελάχιστη ποσότητα: 30 τεμ.
Μεγέθη: XS S M L XL XXL XXXL
Τιμές: κατόπιν αιτήματος
Η Curcuma longa, κοινώς γνωστή ως κουρκουμάς, είναι ένα ποώδες φυτό της οικογένειας Zingiberaceae. Είναι γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, χάρη στην κύρια ενεργή ένωση της, την κουρκουμίνη.
Οι βιολογικοί πράσινοι φασόλια αζούκι, γνωστά και ως ιαπωνικά φασόλια, αποτελούν μια διαφορετική λύση σε σχέση με τα κλασικά αποξηραμένα φασόλια, καθώς διαθέτουν σημαντικές θρεπτικές αξίες που είναι απαραίτητες για τον οργανισμό μας. Πράγματι, όπως και σε όλα τα όσπρια, τα βιολογικά πράσινα φασόλια αζούκι είναι πλούσια σε βιταμίνες της ομάδας B, σε αδιάλυτες φυτικές ίνες και σε μέταλλα: μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο και κάλιο. Τα βιολογικά φασόλια αζούκι πωλούνται σε έντονο πράσινο χρώμα, με μικρό μέγεθος και εξαιρετική αντοχή κατά το μαγείρεμα. Αυτά τα όσπρια, λόγω του ότι είναι αποξηραμένα, χρειάζονται μούλιασμα για μερικές ώρες πριν το μαγείρεμα, ώστε να γίνουν πιο μαλακά για τις συνταγές σας. Τα πράσινα φασόλια αζούκι, που προέρχονται από την Ασία, είναι κατάλληλα για vegans, vegetarians, άτομα με κοιλιοκάκη και για όσους ακολουθούν μια υποθερμιδική διατροφή, καθώς είναι φτωχά σε λιπαρά. Από γαστρονομική άποψη, τα βιολογικά πράσινα φασόλια αζούκι μπορούν να καταναλωθούν για την παρασκευή σούπας.
Είναι ένα σύμπλεγμα από αιθέρια έλαια ειδικά για τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος. Χρησιμοποιείται σε συνεργασία με την Κρέμα Πίλινγκ AF, χάρη στα φυσικά του συστατικά, ασκεί δερμοκαθαριστική και αναζωογονητική δράση στο τριχωτό της κεφαλής, ιδιαίτερα όταν υπάρχει παρουσία σμήγματος και πιτυρίδας.
Ιδιαίτερα:
- Αιθέριο Έλαιο Θυμαριού: ασκεί αντιμικροβιακή δράση, συμβάλλοντας στη μείωση της υπερβολικής έκκρισης σμήγματος και της πιτυρίδας.
- Εκχύλισμα Φασκόμηλου: ασκεί δερμοκαθαριστική και ρυθμιστική δράση στις φυσιολογικές λειτουργίες του δέρματος.
- Εκχύλισμα Δενδρολίβανου: αποτελεσματικό κατά του υπερβολικού σμήγματος και της πιτυρίδας, ασκεί επίσης τονωτική δράση στο δέρμα και διεγείρει τον θύλακα της τρίχας.
- Αιθέριο Έλαιο Μέντας: καταπραΰνει, αναζωογονεί και τονώνει το δέρμα.
- Εκχύλισμα Ρόκας: πλούσιο σε βιταμίνες A, B1, B2, C, E και σε μεταλλικά άλατα, τονώνει το δέρμα και διεγείρει την μικροκυκλοφορία.
- Ουρία: ένα από τα συστατικά του NMF (Φυσικός Παράγοντας Υγρασίας), είναι ενυδατική και μειώνει τις παχιές περιοχές του δέρματος.
Φιάλη σαλόνι: 50 ml
Η μορίνγκα (Moringa oleifera) είναι ένα φυτό που προέρχεται από τις τροπικές και υποτροπικές περιοχές, όπως η Ινδία και η Αφρική, και συχνά χαρακτηρίζεται ως "superfood" λόγω της εξαιρετικής διατροφικής της αξίας και των πολλών οφελών για την υγεία. Είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, βιταμίνης A, βιταμίνης E και βιταμινών της ομάδας B.
Η Βιολογική Αλεύρι από Σαρακατσάνικο Σιτάρι είναι πιστοποιημένο Βιολογικό προϊόν. Για να παραχθεί το αλεύρι, ο πυραμιδικός σπόρος αποξεστίζεται και αλέθεται. Το άρωμα του σαρακατσάνικου σιταριού είναι ρουστίκ, με νότες ξηρών καρπών και μια σχεδόν γήινη αίσθηση, καθώς και μια ελαφριά πικρή επίγευση που προέρχεται από τους πολλούς φλαβονοειδείς που περιέχει. Πρόκειται, επομένως, για ένα αλεύρι πλούσιο από διατροφική άποψη. Το αλεύρι από σαρακατσάνικο σιτάρι είναι ένα προϊόν ιδιαίτερα περιζήτητο από όσους ακολουθούν εναλλακτικές διατροφές και από εκείνους που είναι ευαίσθητοι στη γλουτένη, καθώς αυτή απουσιάζει. Λάθος πιστεύεται ότι προέρχεται από ένα δημητριακό, ενώ στην πραγματικότητα το σαρακατσάνικο σιτάρι είναι ένα ψευδοδημητριακό, φυτό εντελώς διαφορετικό από τις γρασίδιες, με τις οποίες έχει κοινή μόνο την επεξεργασία ορισμένων τύπων προϊόντων. Στην πραγματικότητα, από βοτανική άποψη, το σαρακατσάνικο σιτάρι δεν έχει καμία σχέση με το σιτάρι, το όνομά του φαίνεται να σχετίζεται με επεισόδια που πρέπει να αναζητηθούν στο παρελθόν, όταν χρησιμοποιούνταν για την παραποίηση τροφίμων.
Ο μύκητας Maitake, γνωστός και ως Grifola frondosa, είναι ένα βρώσιμο μανιτάρι που εκτιμάται για τις γαστρονομικές και ιατρικές του ιδιότητες.
Ο Maitake είναι πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των βήτα-γλυκανών, οι οποίες πιστεύεται ότι μπορούν να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό σύστημα.