Le vin est une boisson millénaire, symbole de convivialité et de savoir-vivre, qui trouve ses racines dans les plus beaux terroirs du monde. Qu'il soit rouge, blanc ou rosé, chaque vin est unique, marqué par son cépage, son terroir et le savoir-faire du vigneron. Les vins rouges se caractérisent par des arômes intenses de fruits rouges, de cassis, ou de cerise, parfois accompagnés de notes épicées ou boisées, parfaits pour accompagner viandes rouges et plats mijotés. Les vins blancs, plus légers et frais, offrent des saveurs fruitées et florales qui se marient idéalement avec les fruits de mer, poissons et plats plus légers.
ORIGINE - TERROIR
Vin rouge Médoc Cru Bourgeois
Pontet Barrail βρίσκεται στην κοινότητα του Bégadan και ανήκει στην οικογένεια Bibey από το 1970. Ο γιος, Jérôme, ανέλαβε τα ηνία το 2002 και συνέβαλε σημαντικά στη βελτίωση της φήμης και της ποιότητας των κρασιών του. Η οικογενειακή εργασία που πραγματοποιείται στο αμπέλι του Château έχει επιβραβευτεί με την ονομασία «Cru Bourgeois», που το καθιστά σήμερα αναφορά στο Médoc.
Τα 17 εκτάρια του Château Pontet Barrail εκτείνονται σε ένα αργιλώδες-ασβεστολιθικό και αμμώδες-χαλικώδες έδαφος που επιτρέπει στους αμπελώνες, με μέση ηλικία 38 ετών, να ανθίζουν πλήρως.
VINIFICATION
Παραδοσιακή σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές inox, ωριμασμένο σε βαρέλια από δρυ ανανεωμένα κατά τρίτα.
CÉPAGES
60% Cabernet Sauvignon
30% Merlot
6% Petit Verdot
4% Cabernet Franc
DÉGUSTATION
Ρόμπα γκρανάτ με ρουμπινί περίγραμμα.
Μύτη με καπνιστές νότες, με αρώματα από γλυκές μπαχαρικές, σύκα και ώριμα μαύρα φρούτα.
[terdézom] είναι ένα ελαφρύ και ισορροπημένο βιολογικό κόκκινο κρασί. Είναι εύκολο να το ανακαλύψει κανείς και ταιριάζει τέλεια σε ένα ευρύ κοινό. "Είναι ένα κρασί που πίνουμε με ευχαρίστηση."
Γευσιγνωσία
Αυτό το κρασί παρουσιάζει μια όμορφη ρουμπινί απόχρωση με βιολετί ανταύγειες και ένα μπουκέτο από μαρμελάδα φρούτων.
Η γεύση περιέχει πολλά φρούτα καθώς και πικάντικες και βανιλένιες νότες, μαλακούς τανίνες και μια ωραία διάρκεια. Διατηρεί τον φρουτώδη χαρακτήρα του στην επίγευση με αρώματα από μαύρα φρούτα όπως η μουριά και το μαύρο φραγκοστάφυλο.
Συσκευασία 3 λίτρα
Το Domaine de Mont-Aigu σας προσφέρει την πώληση κρασιών με χαρακτήρα όπως το côtes-du-rhône και το Châteauneuf-du-pape. Παραγγείλετε online και ελάτε να παραλάβετε τις αγορές σας στο αμπέλι μας μέσω της υπηρεσίας Click & Collect.
Le Ti’Punch παραδοσιακό και οικογενειακό για τα Χριστούγεννα με πορτοκάλι συνδυασμένο με ένα μοναδικό «σπιτικό» μείγμα 11 μπαχαρικών.
Σύνθεση: Βιολογικό Λευκό Ρούμι Γαλλίας ωριμασμένο σε παλιές βαρέλες Κονιάκ, Βιολογικό Πορτοκάλι, Βιολογική Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο Δίκαιου Εμπορίου, μείγμα 11 βιολογικών μπαχαρικών.
Σερβίρεται κρύο, μόνο του ή σε κοκτέιλ, τόσο ως απεριτίφ όσο και ως χωνευτικό.
Διαστάσεις: 10 × 10 × 19 εκ.
Μακράν: Σύντομη σε γυάλινες φιάλες ανακύκλωσης.
Ποσοστό αλκοόλ: 35,5°
Βάρος: 1,2 κιλά
CÉPAGES : 35% Merlot ; 15% Cabernet Sauvignon; 50% Cabernet Franc
2016 : WINE ENTHUSIAST : 90/100 : « Δώδεκα μήνες σε ξύλο και πλούσιοι τανίνες συνδυάστηκαν για να δώσουν σε αυτό το κρασί έναν ισχυρό και δομημένο χαρακτήρα. Ένα ζουμερό υπόβαθρο γεύσεων από μαύρη δαμάσκηνο και η οξύτητα θα συνεχίσουν πιθανώς να δίνουν σε αυτό το κρασί μια νότα φρεσκάδας ακόμη και καθώς ωριμάζει. Πιείτε αυτό το κομψό κρασί από το 2021. »
Αργυρό Μετάλλιο BORDEAUX 2019
2015 : GUIDE HACHETTE 2018 : « Το merlot και οι δύο καμπερνέ μοιράστηκαν τους ρόλους τους σε αυτό το γευστικό μίγμα που, για τα δύο τρίτα, έχει ωριμάσει δεκαοκτώ μήνες σε επαφή με το ξύλο. Το αποτέλεσμα: Ένα κρασί με διακριτική μύτη στην αρχή, ανοιχτό σε μαύρους καρπούς και μπαχαρικά κατά την αερισμό; μια όμορφη οσφρητική ατμόσφαιρα που παρατείνεται από μια ευρύχωρη, απαλή, στρογγυλή γεύση χωρίς να λείπει η δομή και υπογραμμισμένη από μια λεπτή μεταλλική υφή. »
Ιδιοκτήτης: Jean Pierre Rivière
Επιφάνεια: 3,5 Ha
Έδαφος: αμμο-αργιλώδες
Ιστορία: Το Château d’Issan 2021 είναι ένα κρασί από το Margaux που προέρχεται από ένα αμπελώνα 59 εκταρίων. Διανεμημένο σε τρεις ονομασίες, αυτό το terroir είναι εγκατεστημένο σε λόφους από χαλίκι και σε πλημμυρισμένες λόφους τυπικές της ονομασίας. Το Blason d’Issan είναι το Δεύτερο Κρασί του Château d’Issan.
Ποικιλίες: 52% Merlot, 46% Cabernet Sauvignon, 2% Petit Verdot
Οινοποίηση: Συλλεγμένα χειροκίνητα, τα σταφύλια μεταφέρονται με προσοχή στο οινοποιείο με βαρύτητα όπου πραγματοποιούνται οινοποιήσεις κατά παραγγελία σε θερμορυθμισμένες ανοξείδωτες δεξαμενές.
Ωρίμανση: βαρέλια από δρυ
Γευσιγνωσία: Ένας θεϊκός θρόισμα από λεπτά και φρέσκα λουλούδια συνδυάζεται με αρώματα από ώριμα φρούτα και μόκα σε μια νόστιμη και γοητευτική μύτη. Η γεύση είναι απόλαυση, με γενναιόδωρες και γλυκές νότες, φρέσκες που υποστηρίζονται από έναν πολύ όμορφο κόκκο, λεπτό και μεταξένιο.
Le Pinot Noir, cépage emblématique des grands vins
rouges de Bourgogne.
CLIMAT
Situé sur la commune de Dracy-le-Fort, le climat
“Clos Jus”, classé en Premier Cru, est une parcelle de 6
hectares et 55 ares ceinte de murets. Nos vignes puisent
dans une terre rouge argilo-calcaire, des sous-sols très
calcaires et caillouteux, toute l’intensité et la profondeur
qui caractérisent notre Givry 1er Cru “Clos Jus”.
Vinification et élevage
Récolte des raisins à parfaite maturité. Tri sélectif des
meilleures grappes grâce à une analyse photométrique
a réception de la vendange. Cuvaison pendant 15 jours.
Pressurage pneumatique afin de préserver la qualité des
jus. Fermentation malo-lactique en fûts. Élevage en fûts
(fûts neufs et fûts de 5 ans d’âge) pendant 12 mois. Mise
en bouteille au moment optimal et repos du vin avant la
commercialisation.
NOTES DE Dégust ation
Ce vin à la robe rouge cerise révèle un nez complexe
Température de service:16 - 18°C
Ποικιλία: Vermentinu 20 ετών 25 hl/hec 6 500
φιάλες.
Συγκομιδή: πρωινή και χειρονακτική
Οινοποίηση: Άμεση πίεση χωρίς θειώδη / Ψυχρή απολάσπωση 48 ώρες / Ζύμωση και ζύμωση 14-15°C
Ωρίμανση σε λεπτά οινολάσπης 6 μήνες σε φυσικές θερμοκρασίες.
Φιλτράρισμα, ελαφρύ θειώδες και εμφιάλωση.
Εμφιάλωση την άνοιξη.
Γευσιγνωσία:
- Ζωντανό κίτρινο χρώμα;
- Έντονη αρωματική ένταση που χαρακτηρίζεται από φρούτα με λευκή σάρκα και κίτρινες ανθοφορίες του μακί;
- Ζωντανή, στρογγυλή και τεντωμένη γεύση. Οπισθορινική αίσθηση σε αρμονία με τη μύτη.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
Ο ΕΛΕΓΑΝΤ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ DIGBY
Ένα μεγάλο έργο με τους σχεδιαστές έχει αναληφθεί για να καταστήσει τον διανομέα κρασιού μας σε ποτήρι αισθητικά ευχάριστο, λιτό και κομψό. Οι φινιρίσματα είναι προσεγμένα, τα υλικά εκλεκτά. Αυτή η εργασία συνεχίστηκε φυσικά και στο έπιπλο μας κατά παραγγελία.
ΠΡΑΚΤΙΚΟ
ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Το έπιπλο μας ενσωματώνει, στον κρυφό του συρτάρι, την ιδανική θέση για τον κύλινδρο αζώτου σας. Πρακτικό και συμπαγές, αυτό το έπιπλο έχει σχεδιαστεί κατά παραγγελία γύρω από τον διανομέα κρασιού μας.
ΕΝΑΣ ΚΙΝΗΤΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ
Διαθέσιμες ως επιλογή, το έπιπλο μας μπορεί να φιλοξενήσει ρόδες ώστε να καταστήσει τη μηχανή κρασιού σας κινητή. Κατά τη διάρκεια της ημέρας στην εστίαση, το βράδυ στο μπαρ, όλα είναι δυνατά. Εσείς αποφασίζετε κάθε στιγμή πού είναι πιο αποδοτικός ο διανομέας Digby σας.
Το κρασί: Η οικογένεια Fourny μας ενθουσιάζει για άλλη μια φορά με αυτό το υπέροχο Champagne Rosé 1er Cru Brut. Το χρώμα του είναι έντονο και μια υπέροχη αρωματική παλέτα εκρήγνυται στο στόμα: εκφραστικά μικρά κόκκινα φρούτα, νότες από μπριός και φουντούκι, αυτή η φιάλη σίγουρα έχει έναν όμορφο ραφιναρισμένο χαρακτήρα. Ένα απόλαυση της πολυπλοκότητας που μπορεί να εκτιμηθεί τόσο ως απεριτίφ όσο και στο τραπέζι, και ιδιαίτερα με ένα επιδόρπιο από κόκκινα φρούτα. Νόστιμο!
Ο τομέας: Οι δύο αδελφοί Charles-Henry και Emmanuel Fourny είναι επικεφαλής του τομέα Veuve Fourny από το 1993. Αντιπροσωπεύουν την 5η οικογενειακή γενιά αυτής της υπέροχης εκμετάλλευσης, των αμπελώνων της οποίας βρίσκονται κυρίως στο Vertus (Côte des Blancs). Οι έδαφος είναι ασβεστολιθικά, κρητινώδη και η οινοποίηση είναι πολύ λίγο παρεμβατική (εγγενείς ζύμες, χαμηλές δόσεις που γίνονται μόνο με ζάχαρη από σταφύλια κ.λπ.).
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Αφρώδες κρασί
Δόση: Brut (6g/L)
Ποικιλίες: 70% Chardonnay & 30% Pinot noir
AOC: Champagne 1er Cru
Φύλαξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2030
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C
Σχόλιο
Η παρουσία των Dupuy στις εκτάσεις του Puisseguin χρονολογείται από τον Μεσαίωνα. Ο Gérard, απόφοιτος οινολογίας, ανέλαβε το 1995 αυτό το κτήμα που απέκτησε η οικογένειά του το 1864 και το διαχειρίζεται χωρίς χημικές επεξεργασίες από το 1947. Βρισκόμενοι στην καρδιά του χωριού Puisseguin, οι αμπελώνες του Château Vieux Moulin Noir καταλαμβάνουν μια επιφάνεια 19 εκταρίων στην διάσημη αργιλώδη-ασβεστολιθική πλαγιά του Saint-Emilion. Στο κέντρο υψώνεται η καρτουζία του 19ου αιώνα, οι τοίχοι από πέτρα επιτρέπουν στην κάβα του να προσφέρει τις βέλτιστες συνθήκες για την ωρίμανση ενός εξαιρετικού κρασιού, με σταθερή θερμοκρασία γύρω στους 13°C. Αυτό το κρασί συμβολίζει τον σεβασμό προς το terroir και τις παραδοσιακές μεθόδους οινοποίησης: οι ζύμες είναι αυτόχθονες και οι οινοποιήσεις πραγματοποιούνται χωρίς πρόσθετα προϊόντα, όπως απαιτεί ο κανονισμός της Βιολογικής Γεωργίας.
Ποικιλίες: Merlot (70%), Cabernet Franc (25%), Cabernet Sauvignon (5%)
Παραγωγός: Οικογένεια Dupuy στο Montagne (33570)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2021
Συνταγή εποχής που παρασκευάζεται μόνο από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου από φρούτα που προέρχονται από την παραγωγή της Νορμανδίας. Με όμορφο ροζ χρώμα, η σοδειά Φρούτα Κόκκινα είναι γευστική και φρουτώδης με νότες από φρέσκες φράουλες και σμέουρα.
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Γαλλία
Περιοχή παραγωγής: Νορμανδία
Ονομασία: Λικέρ με Καλαβδό
Εσοδεία: 2020
Αλκοόλ: 25°
Περιεκτικότητα: 50cl
Η Καλλυψώ είναι ένα γεμάτο σώμα σιδεράκι, επιβλητικό και αμετάκλητο. Η μύτη είναι λεπτή και προσκαλεί. Το χρώμα είναι αχυρένιο κίτρινο. Στο στόμα, λίγο αυστηρό, αποκαλύπτει ένα δομημένο σιδεράκι ελαφρύ σε ζάχαρη με μια αναζωογονητική και αλμυρή επίγευση.
Μεικτό βάρος: 1340g / 2,2lb
Βάρος κουτιού των 6: 9kg / 19,8lb
Αποκλειστική υπηρεσία κρασιού σε περιορισμένη έκδοση, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα με κομψή μαύρη γυαλιστερή φινίρισμα. Περιλαμβάνει:
- Ανοιχτήρι/άνοιγμα 2 σταδίων.
- Σχεδιασμένο ανοιχτήρι.
- Κόπτης καπακιών με μηχανισμό πίεσης.
Παρουσιάζεται σε θήκη Experience Edition Limitée, με μοναδικό σχέδιο και προστατευμένο από δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Κάρτα από ανακυκλωμένο χαρτόνι με περιγραφή της περιορισμένης έκδοσης περιλαμβάνεται.
Από τον τέλειο συνδυασμό μεταξύ αποκλειστικότητας και σχεδίου γεννήθηκε η Limited Edition, μια ειδική συλλογή προωθητικών ιδεών σε περιορισμένη έκδοση. Ένα νέο concept, εμπνευσμένο από τη συγχώνευση προϊόντων υψηλής ποιότητας με τις τελευταίες τάσεις, σε περιορισμένες εκδόσεις, προσφέροντας μια μοναδική, αποκλειστική και αξέχαστη εμπειρία δώρου.
Αρ. 1616
Φέρτε μια πινελιά Dolce Vita στα προϊόντα σας με αυτό το κουτί από λευκοσίδηρο, αυθεντική αναπαραγωγή της εμβληματικής Fiat 500, με επίσημη άδεια. Ιδανικό για να περιέχει και να αναδείξει κέικ, μπισκότα, σοκολάτες ή γλυκά, συνδυάζει τον διαχρονικό ιταλικό σχεδιασμό με μια οικολογικά υπεύθυνη προσέγγιση, καθώς ο λευκοσίδηρος είναι πλήρως ανακυκλώσιμος.
Με διαστάσεις 212 x 94 x 92 mm, αυτό το συμπαγές και ανθεκτικό κουτί εξασφαλίζει μια κομψή και πρακτική παρουσίαση, εμπνευσμένη από το ιταλικό vintage πνεύμα. Ο μοναδικός του σχεδιασμός, σε συνδυασμό με προσεγμένες φινιρίσματα, προσφέρει μια ελκυστική λύση συσκευασίας για τις μάρκες της βιομηχανίας τροφίμων που επιθυμούν να αφήσουν εντύπωση.
Μια επιλογή υψηλής ποιότητας που αναδεικνύει τη ιταλική γοητεία, για μια βιώσιμη και στιλάτη συσκευασία που θα προσθέσει αξία στα προϊόντα σας, ενώ σέβεται το περιβάλλον.
Ο ξίδι με μέλι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδυάζει τα οφέλη του ξιδιού και τις θρεπτικές ιδιότητες του μελιού. Αυτό το ξίδι παρασκευάζεται με προσοχή για να προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, ιδανικό για να ντύσετε τις σαλάτες σας ή να χρησιμοποιηθεί στις μαρινάδες σας. Με μια γλυκιά και ελαφρώς γλυκιά γεύση, το ξίδι με μέλι είναι απαραίτητο σε κάθε κουζίνα. Είναι επίσης γνωστό για τις πεπτικές του ιδιότητες και τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, γεγονός που το καθιστά μια υγιεινή επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη διατροφή τους.
Ενσωματώνοντας το ξίδι με μέλι στη διατροφή σας, μπορείτε όχι μόνο να ενισχύσετε τη γεύση των πιάτων σας, αλλά και να επωφεληθείτε από τις θετικές του επιδράσεις στην υγεία. Είτε είστε επαγγελματίας σεφ είτε λάτρης της μαγειρικής, αυτό το ξίδι θα προσθέσει μια πινελιά πρωτοτυπίας στις συνταγές σας. Μην περιμένετε άλλο για να ανακαλύψετε αυτό το πολυλειτουργικό προϊόν που θα σας ενθουσιάσει και θα εμπλουτίσει τα πιάτα σας με έναν νόστιμο και υγιεινό τρόπο.
Η CDA Essential είναι μια αυτόματη ετικετοθέτης ειδικά σχεδιασμένη για τη βιομηχανία κρασιού.
Αυτή η συσκευή εφαρμόζει έως και δύο ετικέτες (ετικέτα και αντετικέτα) σε φιάλες κρασιού χρησιμοποιώντας την ακριβή τεχνική ετικετοθέτησης 3 σημείων.
Επιπλέον, διευκολύνει την ομαλοποίηση μεταλλικών ή PVC καψουλών. Ένα σύστημα ρύθμισης ρυθμού εξασφαλίζει γρήγορη και αποτελεσματική ετικετοθέτηση, επιτρέποντας την ετικετοθέτηση έως και 800 φιαλών ανά ώρα.
Αυτή η ετικετοθέτης ξεχωρίζει για την ευκολία χρήσης της και την ταχεία προσαρμογή της (χωρίς ανάγκη πρόσθετου εξοπλισμού) σε διάφορα μεγέθη φιαλών, από τη φιάλη 1/2 έως το Magnum.
Ρυθμός ετικετοθέτησης: Έως 800 φιάλες/ώρα
Ετικετοθέτηση: Έως 2 ετικέτες
Ειδικευμένη στο σχεδιασμό και την εκτύπωση προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων ετικετών, ιδιαίτερα στον τομέα της καλλυντικής, η CBS Labels παράγει ετικέτες υψηλής ποιότητας που πληρούν τις τεχνικές απαιτήσεις και περιορισμούς των πελατών της.
Ο ιδανικός σύντροφος για όλες τις συνταγές σας με κρασί, ή απλά για να ενισχύσετε τα πιάτα σας. Ιδανικό για κόκκινες σάλτσες, το μαγείρεμα κρεάτων, τις ατμισμένες πατάτες, τα πιάτα με ντομάτα, τις παραδοσιακές σούπες.
Το κρασί, κόκκινο ή λευκό, στην προετοιμασία των φαγητών χρονολογείται από την Αρχαιότητα και υπάρχουν ακόμη πολλές αποδείξεις σήμερα στην τοπική κουζίνα.
Αδύνατο να αναφερθεί το κόκκινο κρασί στην κουζίνα χωρίς να σκεφτούμε το κοτόπουλο κρασάτο, το βοδινό Μπουργκινιόν, τη ντομάτα και πολλές άλλες συνταγές. Μετά την εξάτμιση του αλκοόλ, το κόκκινο κρασί προσφέρει τα τανίνες του που θα δώσουν στα πιάτα αυτόν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα.
SKU:SGEVR250
Γενναιόδωρος και αρωματικός, αυτός ο Viognier εκφράζεται με νότες από φρούτα με κίτρινη σάρκα και μια πινελιά λευκών λουλουδιών. Ως απεριτίφ, θα συνοδεύσει τέλεια τοστ με κατσικίσιο τυρί & μέλι, κέικ με σολομό & άνηθο ή κρητικές φρυγανιές. Στο γεύμα, συνδυάστε τον με καλαμάρια στη σχάρα, ριζότο με σπαράγγια, κοτόπουλο σε κατσαρόλα με δεντρολίβανο ή με γαρίδες flambées. Μπορείτε επίσης να τον απολαύσετε απλά δροσερό, με φίλους ως απεριτίφ.
Χωρητικότητα: 75 cl
Αλκοολικός βαθμός: 13 % VOL
Ο σαμπάνια είναι το πιο πολυτελές αφρώδες κρασί στον κόσμο, σύμβολο κομψότητας και γιορτής. Παράγεται αποκλειστικά στην περιοχή της Champagne, στη Γαλλία, και παρασκευάζεται σύμφωνα με αυστηρές παραδοσιακές μεθόδους που του προσδίδουν τον μοναδικό του χαρακτήρα. Προέρχεται κυρίως από τρεις ποικιλίες σταφυλιών — τον Chardonnay, τον Pinot Noir και τον Pinot Meunier — και διακρίνεται για τις λεπτές φυσαλίδες του και τα λεπτά αρώματα φρούτων, λουλουδιών και brioche. Είτε είναι brut, extra-brut, είτε demi-sec, κάθε τύπος σαμπάνιας προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, συχνά αναδεικνυόμενη από μια αναζωογονητική οξύτητα και μια μακρά επίγευση στο στόμα.
Οι μεγάλες σαμπανιέρες, φημισμένες σε όλο τον κόσμο, προσφέρουν vintage και non-vintage cuvées, καθώς και σαμπάνιες Blanc de Blancs ή Blanc de Noirs, προσφέροντας έτσι μια ποικιλία που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Είτε πρόκειται για γάμο, γιορτή, είτε για μια απλή στιγμή εκλεπτυσμένης απόλαυσης
ORIGINE
Ροζέ κρασί Bordeaux
Το Château Cazeau απολαμβάνει μια υπέροχη γαλλική χάρτη που οι ρίζες της χρονολογούνται από τον 16ο αιώνα. Βρίσκεται ιδανικά στο Gornac, σε έναν από τους παλαιότερους δρόμους του Entre-Deux-Mers, μόλις λίγα χιλιόμετρα ανατολικά του Sauveterre de Guyenne.
Ο αμπελώνας του, που εκτείνεται σε περισσότερα από 300 εκτάρια, εκ των οποίων τα 6 είναι αφιερωμένα στην παραγωγή αυτού του ροζέ, επωφελείται από μια εξαιρετική τοποθεσία σε λόφους αργιλοασβεστολιθικών εδαφών που φτάνουν τα 110 μέτρα υψόμετρο και είναι κυρίως στραμμένοι προς τον νότο. Οι αμπελώνες, που είναι φυτεμένοι γύρω από το κάστρο, είναι σοφά κατανεμημένοι μεταξύ κόκκινων και λευκών ποικιλιών ανάλογα με τα terroirs.
Με μέση ηλικία 35 ετών, καλλιεργούνται με προσοχή, με παραδοσιακό τρόπο και με σεβασμό στο περιβάλλον τους. Το ευρύχρωμο κελάρι διαθέτει όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις (έλεγχος θερμοκρασίας, πνευματικά πιεστήρια, μικροοξυγόνωση) που απαιτούνται για την παραγωγή σπουδαίων κρασιών.