MOLINO MAGRI - ΑΛΕΥΡΑ, ΗΜΙΤΕΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
Η Molino Magri, ιδρυθείσα το 1929 και εδρεύουσα στο Marmirolo, Mantova, μεταφέρει από πατέρα σε γιο για πέντε γενιές την αγάπη για την Τέχνη της Άλεσης.
Η Molino Magri είναι μια αλευροποιία που, από την επεξεργασία επιλεγμένου μαλακού σίτου, παράγει μια ευρεία γκάμα αλευριών επαγγελματικής χρήσης για αρτοποιία, πιτσαρίες, ζαχαροπλαστική, βιομηχανία και εστίαση, ικανών να καλύψουν κάθε ανάγκη της αγοράς.
Το πνεύμα της καινοτομίας που χαρακτηρίζει πάντα τη δουλειά της εταιρείας είναι βαθύ, καθώς αφηγείται και ενώνει την παράδοση με την περιοχή στην οποία ζει.
Η Molino Magri έχει αποκτήσει και συνεχίζει να εφαρμόζει πολλές πιστοποιήσεις, επιβεβαιώνοντας τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για να διασφαλίσει την ποιότητα και την ασφάλεια, προσαρμόζοντας τις διαδικασίες της σε ολοένα και πιο αυστηρούς κανονισμούς για την προστασία του καταναλωτή.
Στην αγορά B2B είμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες για τους επαγγελματίες, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για τη βελτίωση της παραγωγής και της ποιότητας των τελικών προϊόντων. Η ευρύτερη οπτική της εταιρείας είναι να διασφαλίσει την ικανοποίηση των πελατών μας, παράγοντας τρόφιμα νόστιμα, γευστικά και υγιεινά. Αυτό καθίσταται δυνατό χάρη στη συνεργασία με επαγγελματίες πιτσαδόρους, αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες.
W: 320 - 330. Αλεύρι τύπου '00' που προέρχεται από επιλεγμένους ιταλικούς, ευρωπαϊκούς και βορειοαμερικανικούς σπόρους, βελτιστοποιημένο για να διευκο...
W: 290 ÷ 310. Επαγγελματικό μείγμα μαλακών αλεύρων σίτου, ιδανικό για πίτσα με πολύ ψηλό και αέρινο χείλος.
Η DOPPIAESSE προέρχεται από την άλεση μερ...
W: 250 - 260. Αλεύρι τύπου '00' που προέρχεται από επιλεγμένα ιταλικά και ευρωπαϊκά σιτηρά, με πλαστικότητα και δύναμη, κατάλληλο για άμεσες ζύμες μέτ...
W: 270 ÷ 290. Αλεύρι σίτου τύπου ‘0’. Η ROUTE36 είναι το ιδανικό αλεύρι για την Πίτσα σε Ρόδα και όλες τις παρασκευές που απαιτούν πολύ εκτατά ζυμάρια...
W: 270 ÷ 290. Αλεύρι τύπου '0' (διαθέσιμο επίσης '00' με ελάχιστη παραγγελία 1 παλέτα) που προέρχεται από επιλεγμένα ευρωπαϊκά σιτηρά, με χαρακτηριστι...
Μείγμα ολικής αλέσεως σίτου με φύτρα και κομμάτια σίτου, αφυδατωμένο προζύμι. Είναι ιδανικό για την παραγωγή ολικής αλέσεως ρωμαϊκής πίτσας, αέρινης κ...
Αλεύρι που προέρχεται από ιταλικά σιτηρά, με μεγάλη πλαστικότητα και περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ιδανικό για φρέσκια ζυμαρικά. Διαθέσιμο σε συσκευασί...
W: 380 - 400. Αλεύρι τύπου '00' που προέρχεται από επιλεγμένους ιταλικούς, ευρωπαϊκούς και βορειοαμερικανικούς σπόρους, για ζύμες με μακρά ζύμωση. Ιδα...
W: 310 ÷ 330. Τύπος '1' αλεύρι με χαμηλή επεξεργασία, πλούσιο σε ίνες και μέταλλα. Είναι ιδανικό για ζύμες μέσης/μακράς ζύμωσης και μπορεί να διατηρηθ...
W: 200 - 220. Αλεύρι τύπου '00' που προέρχεται από επιλεγμένα ιταλικά και ευρωπαϊκά σιτηρά, με καλή πλαστικότητα, κατάλληλο για άμεσες ζύμες με σύντομ...
W: 400 ÷ 420. Αλεύρι Τύπου 55 που προέρχεται από τους καλύτερους σιτηρών της Βόρειας Αμερικής, για πιο απαιτητικούς pizzaiolos. Είναι ιδανικό για ζύμω...
Η PASTAPIU είναι το αλεύρι σίτου τύπου '00' που έχει μελετηθεί για την παραγωγή φρέσκιας ζυμαρικής.
Διαθέτοντας μεγάλη πλαστικότητα και ελαστικότητα χ...
W: 120 - 130. Αλεύρι τύπου '00' που προέρχεται από επιλεγμένα ιταλικά και ευρωπαϊκά σιτηρά. Ιδανικό για γρήγορες ζύμες. Επιτρέπει την παραγωγή μιας τρ...