Η Tenute Bruno είναι η κάρτα επισκεπτών μιας περιοχής που αναδεικνύει την παραγωγή ελαιολάδου και κρασιού, που βασίζεται στη Νότια Ιταλία, στην κοινότητα Maruggio. Η επιχείρηση εκτείνεται σε μια περιοχή όπου οι ελαιώνες και οι αμπελώνες καλλιεργούνται σύμφωνα με τις αυστηρότερες οικολογικές γεωργικές μεθόδους. Οι εντυπωσιακοί παλιοί ελαιόδενδροι κυριαρχούν στη σκηνή, με τους μοναδικούς...
...επεξεργασία κρέατος, παραγωγήκρασιού και αποστακτήρια, κ.λπ.) όσο και σε μη τροφίμων βιομηχανίες (όπως μηχανική, υφαντουργία/χρωστικές, χημική, φαρμακευτική και βιομηχανία χαρτιού, κ.λπ.) - στον τομέα του πόσιμου νερού, προμηθεύουμε λύσεις για την αφαίρεση μετάλλων όπως σίδηρος, μαγγάνιο και αρσενικό, μη μεταλλικών ιονικών ενώσεων όπως νιτρικά, νιτρώδη και αμμωνία, οργανικών ρύπων όπως φυτοφάρμακα...
Τα κρασιά Σαρδηνίας της Κάβας Γιογαντίνου, που ειδικεύεται στην παραγωγήκρασιού εδώ και πάνω από μισό αιώνα, διαθέτει 250 συνεργαζόμενους αμπελουργούς με συνολική εκτάση αμπελώνων 320 εκταρίων, έχοντας έτσι μια αδιαμφισβήτητη ηγεσία μεταξύ των κρασιών Σαρδηνίας. Με μια σύγχρονη γραμμή εμφιάλωσης, εγγυάται μια ωριαία παραγωγή 4500 φιαλών και προσφέρει έτσι κρασιά Σαρδηνίας σε εθνικές και διεθνείς αγορές. Η Κάβα Γιογαντίνου χαρακτηρίζεται λοιπόν από μια υψηλού επιπέδου παραγωγή με παραγωγικές πιστοποιήσεις D.O.C.G.G, D.O.C. και I.T.G. Κρασιά Σαρδηνίας.
...η γκάμα περιλαμβάνει ελαιόλαδα, πάστες μπαχαρικών, φρουτώδεις αλείψεις, αποξηραμένα και κονσερβοποιημένα φρούτα. Χρησιμοποιούνται φρέσκα φρούτα από την περιοχή, όπως για παράδειγμα οι μιραμπέλες από το Markgräfler Land. Στην παραγωγή, η gourmet & gusto αποφεύγει τεχνητούς ενισχυτές γεύσης και τεχνητά συντηρητικά. Μέχρι να ολοκληρωθεί η νέα ιστοσελίδα gourmet & gusto, τα προϊόντα που παράγονται στην δική της βιοτεχνία προσφέρονται στο κατάστημα bio-nawa.
Σήμερα - η γκάμα εδώ στο κατάστημα bio-nawa επεκτείνεται συνεχώς με περιβαλλοντικά φιλικά προϊόντα καθημερινής χρήσης.
...Μικρή οικογενειακή οινοποιία που ανήκει στην DOCa Rioja (Πιστοποιημένη Ονομασία Προέλευσης Rioja), η οποία έχει τις ρίζες της στον αμπελουργό Χοσέ Μαρία Νεστάρες, πατέρα των σημερινών ιδιοκτητών, ο οποίος, το 1998, ξεκίνησε την παραγωγήκρασιού σε χύμα μορφή και σταδιακά αποφάσισε να φτιάξει "το καλύτερο κρασί που είναι δυνατό". Βρίσκεται στη Λα Ριόχα Μπάχα και παράγει τα κρασιά της αποκλειστικά...
... προϊόντων. Το υλικό που χρησιμοποιείται στην παραγωγή των δοχείων είναι ο ανοξείδωτος χάλυβας AISI 304, των οποίων τα τεχνικά χαρακτηριστικά επιτρέπουν τη βέλτιστη χρήση των δοχείων για τη διάρκεια και την υγιεινή.
Είμαστε οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ στον ΚΟΣΜΟ που διαθέτουμε πιστοποίηση NSF για το Σωληνωτό βαρέλι EUROPA των 75LT και 100LT. Η NSF είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός στον κόσμο στον τομέα της επαλήθευσης...
... αρχές. Διαθέτουμε συνεχώς πλήθος προϊόντων γύρω από την αποστολή και τη συσκευασία και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας αξιόπιστα και γρήγορα εδώ και πάνω από 100 χρόνια. Επιπλέον των αποθεμάτων μας, έχουμε εξειδικευτεί στην ατομική παραγωγή κουτιών και ειδικών μορφών συσκευαστικών υλικών. Οι ειδικές μορφές και τα δικά μας χαρτοκιβώτια κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας στη Γερμανία. Η Eugen Schmidt...
Τεχνολογία συσκευασίας, χαρτονένες προθήκες, χαρτονένιο κουτί (FEFCO), μακέτα, κουτί δώρου, κουτί παπουτσιών, κουτί κρασιού, χάρτινη τσάντα, κατασκευή stand σε μικρές και μεγάλες ποσότητες! Από το σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή!
... μικρές παρτίδες (<50 τεμ.) σε ανταγωνιστικές τιμές
Ειδικές συσκευασίες: ακόμη και με επενδυμένο πολυαιθυλένιο (mm 0,8) σε συνδυασμό με χαρτόνι (προστασία κατά της τριβής).
Δείγματα: γρήγορη παράδοση, παραγωγή με ειδικό εκτυπωτή
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τζίρος: € 11 εκατ.
Ζώνες παράδοσης: Triveneto
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Η Cartabox S.r.l. είναι πιστοποιημένη ISO 9001:2008 από την Bureau Veritas Italia S.p.a.
... προϊόντα για την παραγωγή σπιτικού κρασιού, λικέρ κ.λπ. Η ικανοποίηση των πελατών μας ήταν πάντα η υψηλότερη προτεραιότητά μας. Προσπαθούμε ώστε όλες οι παραγγελίες να εκτελούνται χωρίς προβλήματα και σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.
Η εταιρεία essedielle ασχολείται με το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία βιοτεχνολογιών, βοηθητικών και προσθέτων για τον τομέα του κρασιού, των ποτών και των τροφίμων γενικότερα.
Η essedielle προσφέρει στον οινολόγο μια πλήρη γκάμα ζυμών σε μορφή LSA (Ξηρή Ενεργή Ζύμη), ένα χρήσιμο εργαλείο στη σύγχρονη οινολογία, καθώς και τροφές και ενεργοποιητές σχεδιασμένους για να καλύπτουν τις...
... εκτάρια που βρίσκονται στη Ζαγόρα, στην περιοχή της Μαλαισίας e Madhe. Αυτή η περιοχή έχει μακρά παράδοση στην καλλιέργεια της αυτόχθονης ποικιλίας σταφυλιού Kallmet. Η θέση του αμπελώνα, που βρίσκεται 300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, το κλίμα και η γεωγραφική θέση δημιουργούν ένα ιδανικό μέρος για την παραγωγήκρασιού υψηλής ποιότητας. Στην παραγωγή τέτοιων αρωματικών κρασιών, έχει...
Η LALLEMAND είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στη δραστηριότητα των ζυμών. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τη δεκαετία του 1970 με την παραγωγή αποβλήτων και ζυμών κρασιού. Στη δεκαετία του 1980, η LALLEMAND δημιούργησε έναν ευρωπαϊκό κλάδο, ακολουθούμενο από κλάδους στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Νότια Αμερική, στη Νότια Αφρική, στην Αυστραλία και στην Ασία. Από την αρχή της δεκαετίας του 2000, η...
Η ÜNSA MAKİNA, ως οικογενειακή επιχείρηση, παρέχει υπηρεσίες στον τομέα των τροφίμων, ειδικότερα στην παραγωγή, προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τεχνολογίες επεξεργασίας φρούτων και τη βιομηχανία ποτών. Ιδρύθηκε το 1972 και είναι μια ηγετική μάρκα στην εγκατάσταση εργοστασίων παραγωγής χυμού φρούτων, συμπυκνωμάτων, σάλτσας, πετιμέζι, μαρμελάδας, μελιού, κρασιού, ξυδιού, σέλινου, μονάδων...
Βρίσκεται στο Νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας, πιο συγκεκριμένα στο τμήμα του Tarn, το κτήμα LES VIGNES DE GARBASSES παράγει κρασιά υπό την ετικέτα Vin de Pays des Côtes du Tarn. Οι αμπελώνες του κτήματος προορίζονται κατά 85% για την παραγωγή κόκκινου κρασιού και κατά 15% για την παραγωγή λευκού κρασιού. Οι ερυθρές ποικιλίες είναι οι Syrah, Gamay, Merlot, Cabernet Franc και Sauvignon, καθώς και 2...
Το Château Beaumont βρίσκεται στο Haut-Médoc κοντά στο Μπορντό. Το Château Beaumont έχει επιλέξει μια βιώσιμη παραγωγήκρασιού προκειμένου να παράγει σταφύλια υψηλής ποιότητας με τον μεγαλύτερο σεβασμό προς το περιβάλλον. Τα κρασιά Beaumont έχουν μια μαλακή, θηλυκή, σατινένια δομή. Οι τανίνες είναι γενικά λειωμένες και απαλές. Μπορούν να απολαύονται νέες, εκτός από ορισμένες χρονιές.
... στη Fossalta, αυτός και ο πατέρας του ξεκίνησαν μια μικρή παραγωγή κρασιών που ήταν αποτέλεσμα σχολαστικής έρευνας για τις ποικιλίες σταφυλιών που καλλιεργούνται στην περιοχή Triveneto, ακόμη και τις λιγότερο γνωστές, όπως Grappariol, Rabosino Bianco, Perera, Verdisa, κ.ά.
Το 1987, για να εκμεταλλευτούν την εμπειρία τους, ίδρυσαν τη δική τους οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής κρασιού, με έδρα το...
Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον κόσμο του ελαιολάδου και του κρασιού εδώ και πολλές γενιές, πάντα με οικογενειακή διεύθυνση. Σήμερα, τα ηνία κρατούν οι ξαδέλφοι Φάμπιο και Ρομπέρτο, οι οποίοι έχουν φέρει μια πνοή νεότητας και ενθουσιασμού στην παραγωγή, πάντα υπό την επίβλεψη των γονιών τους, Αυγούστου και Φούλβιο, οι οποίοι μπορούν να καυχηθούν για πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας στον τομέα. Από τα 10 στρέμματα αμπελώνα που φροντίζουμε προσωπικά μεταξύ της Βαλτενέσι και της Λουγκάνα, παράγουμε τα κλασικά κρασιά του Γκάρντα.
... Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συνέχεια, ο γιος του, Ζαν Μπαροννά, αναλαμβάνει την επιχείρηση και αποφασίζει να αναθέσει την καλλιέργεια των αμπελιών τους σε έναν οινοπαραγωγό, προκειμένου να αφιερωθεί αποκλειστικά στην εμπορία του κρασιού. Δίνουν μια πολύ σημαντική ώθηση στην εταιρεία, αρχικά στη Λυών και τη Βιλ φρανς, στη συνέχεια στην περιοχή Ρονα-Άλπ και τελικά σε όλη τη Γαλλία…...
Η Bodegas CEPA21 συγκεντρώνει σε μια σύγχρονη, μινιμαλιστική και λειτουργική οινοποιία, όλη τη σοφία που έχει συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια γενεών για την παραγωγή κρασιών σύγχρονου στυλ. Η γενική σύλληψη της οινοποιίας στοχεύει να ανταποκριθεί στην εικόνα του κρασιού που παράγεται σε αυτήν, στηριζόμενη σε έννοιες όπως η σύγχρονη αισθητική, η ηρεμία, η κομψότητα, η αρμονία, η λιτότητα και η πληρότητα, όλα αυτά για να εξάγουν το καλύτερο από μία από τις πιο ευγενείς ποικιλίες σταφυλιών στον κόσμο, την ποικιλία Tinto Fino.
... πολυπλοκότητας. Χρησιμοποιούμε περισσότερες από έξι χρωματικές οθόνες εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας CMYK, εκτύπωσης pad, θερμής σφράγισης, διακόσμησης με χρυσό, ασήμι, πλατίνα, φινίρισμα (χαράξιμο, ματ) και επικάλυψη με διάφορα χρώματα και βαθμούς διαφάνειας ή πυκνότητας.
Η εταιρεία διαθέτει καλούπια για την παραγωγή γυάλινων μπουκαλιών για τη βιομηχανία κρασιού και σκληρού αλκοόλ. Με...
...Η Tomada de Castro ιδρύθηκε το 1998 στη Ribadumia, στην καρδιά της κοιλάδας του Salnés, μια προνομιούχα περιοχή για την παραγωγήκρασιού Albariño. Η οινοποιία μας είναι οικογενειακή, με μια εκτενή παράδοση στον τομέα του κρασιού που ξεπερνά τον έναν αιώνα. Γι' αυτό, η φιλοσοφία μας είναι να παρακολουθούμε προσεκτικά την επιλογή των σταφυλιών μας, διατηρώντας την παραγωγή όσο το δυνατόν πιο...
... μεγάλος τομέας που καλύπτει τα πάντα, από επώνυμα προϊόντα για το σπίτι, ρούχα, καλάθια δώρων, μια φιάλη κρασιού και ούτω καθεξής. Θυμηθείτε ότι μια μικρότερη εταιρική χριστουγεννιάτικη δωρεά είναι απολύτως εντάξει - η ίδια η πράξη μετράει!
...Η AP di PALLADINI GIANLUCA E F.LLI SNC. είναι εξειδικευμένη στην παραγωγή μηχανών για τον τομέα του κρασιού και του ελαιολάδου. Η εταιρεία κατασκευάζει ημι-αυτόματες και αυτόματες μονομπλόκ μηχανές για γέμισμα και κλείσιμο (τόσο με επίπεδο καπάκι όσο και με βιδωτό) με ικανότητα γέμισης έως 800 φιάλες/ώρα; Συστήματα εμφιάλωσης για φιάλες, κονσέρβες και μπουκάλια; Κλείσιμο με βιδωτό καπάκι, επίπεδο...
Γεννημένος από τη δραστηριότητα των φυτωριούχων αμπελιών πριν από 120 χρόνια, σήμερα ο Όμιλος MERCIER αντιπροσωπεύει ένα δίκτυο επιχειρήσεων που περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες – παραγωγή φυτών αμπελιού, παραγωγή και διανομή κρασιών, υποδοχή και οινοτουρισμό, αποτελώντας έτσι έναν πραγματικό Πόλο Εξειδίκευσης της Αμπέλου και του Κρασιού.
Ο Ιταλός Τσέσκον βρίσκεται στην Ιταλία, δίπλα στην πόλη της Βενετίας, και καυχιέται για 55 χρόνια οικογενειακής ιστορίας στην παραγωγήκρασιού. Ο Ιταλός, ιδρυτής του οινοποιείου, παρέδωσε σοφά την παραδοσιακή τέχνη στις κόρες του Γκλόρια και Γκρατσιέλα και στον γιο του Ντομένικο, οι οποίοι τώρα ηγούνται του κτήματος. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους εστιάζεται στις ντόπιες ποικιλίες όπως το Μαντζόνι...
Είτε πρόκειται για την συσκευασία και αποστολή εμπορευμάτων και δειγμάτων προϊόντων, την προσαρμοσμένη παραγωγή εκτυπώσεων, την διεκπεραίωση χρονοβόρων αποστολών, υπηρεσίες πακέτων, την παραγγελία ή αγορά διαφόρων υλικών συσκευασίας online, εθνική ή διεθνή αποστολή κρασιού, αποστολή αξίας ή αποστολή αποσκευών σε επαγγελματική συσκευασία, εμείς διευκολύνουμε την καθημερινότητά σας στον επιχειρηματικό τομέα!
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΠΕΛΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ (CVRVV) είναι ένας διατομεακός οργανισμός που έχει ως σκοπό την εκπροσώπηση των συμφερόντων των επαγγελματιών που εμπλέκονται στην παραγωγή και εμπορία του πράσινου κρασιού και την υπεράσπιση της περιφερειακής και εθνικής κληρονομιάς που συνιστά την ονομασία προέλευσης του. Η CVRVV είναι διαπιστευμένη από το Πορτογαλικό Ινστιτούτο...