...Σερβίρεται κατά προτίμηση μεταξύ 6ºC – 8ºC.
Ποικιλία σταφυλιών: Chardonnay και Garnacha
Σημείωση γευσιγνωσίας: Ελκυστικό μπλε χρώμα, καθαρό και λαμπερό. Έντονα αρώματα μεσογειακών φρούτων. Αίσθηση φρούτου, άφθονες και λεπτές φυσαλίδες, φρέσκες και αφρώδεις.
Παραγωγή: Μακράν 4 ώρες για να απορροφηθούν πλήρως τα αρώματα. Ελαφριά πίεση. Ζύμωση στους 12ºC σε ανοξείδωτους κάδους. Αργότερα, όλα τα γλεύκη που το αποτελούν δοκιμάζονται και συνδυάζονται για ομογενοποίηση. Η δεύτερη ζύμωση πραγματοποιείται σε ισοβαρικό δοχείο για να συλληφθούν οι φυσαλίδες και τελικά εμφιαλώνεται.
...Barricas de madera de roble americano o francés με χωρητικότητα 225L που έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως με κόκκινο κρασί. Κατάλληλες για να ξαναχρησιμοποιηθούν για την ωρίμανση αλκοολούχων ποτών, μπύρας, κρασιού ή ξυδιού.
Δουλεύουμε με πελάτες που χρησιμοποιούν αυτές τις χρησιμοποιημένες βαρέλες για την παραγωγή των ποτών τους.
Διαθέτουμε επίσης δέστρες ή μεταλλικές βάσεις για την αποθήκευσή τους σε αποθήκη ή αποστακτήριο.
Πραγματοποιούμε αποστολές από την Ισπανία σε όλο τον κόσμο με φορτηγά ή πλήρη κοντέινερ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
...Προϊόν που προέρχεται από αφρώδες κρασί και μέλι. Κλασική παραγωγή αφρώδους κρασιού. Σεβασμός στη φυσική ζύμωση στη φιάλη (14 μήνες).
Φυσικό, αρωματικό και λουλουδάτο. Φρέσκια είσοδος με γλυκές νότες μεσογειακού μελιού.
Εταιρεία που βρίσκεται στην επαρχία της Βαρκελώνης, 45 χλμ. από την πρωτεύουσα και πολύ καλά συνδεδεμένη. Ασχολείται με την παραγωγή αλκοολούχων ποτών, τρυγικού οξέος, ελαίου σταφυλιού και αιθυλικής αλκοόλης.
Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1972, από τη συγχώνευση τεσσάρων μικρών αλκοολούχων εταιρειών και δύο σημαντικών παραγωγών κρασιού. Οι παραγωγοί διασφάλιζαν την επεξεργασία των υποπροϊόντων τους, και οι μικρές αλκοολούχες εταιρείες που ενώθηκαν, μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στις μεγάλες επενδύσεις που ήδη υπήρχαν σε αυτή τη δραστηριότητα.
ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΕΣΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ. Όλα ξεκίνησαν με τους προ-προπάπους μας, οι οποίοι ασχολούνταν με την καλλιέργεια δημητριακών και την κατασκευή βαρελιών για τη συντήρηση του κρασιού, καθώς στην Μπενικαρόλ καλλιεργούνταν αμπέλια για την παραγωγή του διάσημου κρασιού Carlón, μέχρι που η φυλλοξήρα κατέστρεψε τους αμπελώνες και...
... Vivre. Είμαστε παρόντες σε τρεις ηπείρους: Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες αλυσίδες, μεσαίες επιχειρήσεις και μικρούς διανομείς. Η παραγωγή συνδυάζει την παράδοση με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, ανανεώσιμες ενεργειακές πηγές και σεβασμό στο περιβάλλον. Στην εφαρμογή του Στόχου 3.5 της Απόφασης RES/70/1 που εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών το 2015, στο...
Ο καλύτερος ζαμπόν από την Εξτρεμαδούρα. Αγροβιομηχανική επιχείρηση που βρίσκεται στην Εξτρεμαδούρα και είναι αφιερωμένη στην παραγωγή των καλύτερων ιβηρικών ζαμπόν από την Εξτρεμαδούρα. Υπερβολική ποιότητα. Πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Πώληση ιβηρικών χοίρων, χοιριδίων και εξαγωγή ζωντανών ζώων. Διαθέτουμε γραμμές παραγωγής ελαιολάδου, κρασιού και μεταλλικού νερού.
...Ήδη το 1985, επιτράπηκε στην τοπική κοινότητα της Almendralejo να παράγει CAVA, υπό την δική της Ονομασία Προέλευσης CAVA. Το οινοποιείο μας παράγει και ωριμάζει με παραδοσιακό τρόπο σε υπόγειες κάβες, ακολουθώντας την παραδοσιακή μέθοδο, με παραγωγή άνω των μισού εκατομμυρίου φιαλών CAVA ετησίως. Στην εργασία μας, έχουμε μόνο στο μυαλό μας την παραγωγή όλων αυτών των φιαλών με τον μοναδικό κοινό παρονομαστή της ποιότητας. Αυτή η δέσμευση επιβεβαιώνεται από σημαντικά βραβεία τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, αναγνωρίζοντας την εργασία μας. Η αγάπη και η προσπάθεια πάντα ανταμείβονται.
... της αναγέννησης της Ριόχα από τη δεκαετία του '70. Δημιουργήθηκε μια νέα σχολή αμπελοκαλλιέργειας με στόχο την πλήρη έκφραση του χαρακτήρα κάθε αμπελώνα, ειδικά παλαιών.... Επιλέχθηκαν οι καλύτεροι αμπελώνες της περιοχής για την παραγωγή σταφυλιών πρώτης ποιότητας μέσω της καλύτερης διαχείρισης των σημαντικών αυτών αμπελώνων (πάνω από 1.000 εκτάρια).
Υπάρχουν περισσότερες από 30.000 δρύινες κάβες...
Εταιρεία αναφοράς στην Ισπανία για την επείγουσα παραγωγή, την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει. Κουτιά από χαρτόνι, κομμένα ή εκτυπωμένα με σχέδιο. Αναφορά σε κουτιά από χαρτόνι, κουτιά για μπουκάλια σαμπάνιας, καβας, κρασιού ή ελαιολάδου, συσκευασίες για μετακομίσεις, χριστουγεννιάτικα πακέτα, αμερικανικά κουτιά και κουτιά από χαρτόνι κομμένα...
... ηλεκτρικές μας αντιστάσεις και οι θερμαντικές αντιστάσεις μπορούν επίσης να προσαρμοστούν. Πάνω από 40 χρόνια κατασκευάζουμε ηλεκτρικές αντιστάσεις, θερμαντικές αντιστάσεις και θωρακισμένους θερμαντήρες για βιομηχανικές εφαρμογές, με υψηλή αξιοπιστία και τεχνολογία, διατηρώντας ταυτόχρονα μεγάλη ευελιξία στην βιομηχανική παραγωγή, γρήγορους χρόνους παράδοσης, εκτέλεση σχεδίων και μια ευρεία γκάμα διαμέτρων και μηκών.
Η Bontap S.L., μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1987, ασχολείται με την κατασκευή φυσικών φελλών για ήσυχα κρασιά, παρέχοντας προϊόντα αποδεδειγμένης ποιότητας σε μικρούς και μεσαίους παραγωγούς κρασιού. Με μια πορεία που ξεκίνησε στο εμπόριο και τις τεχνικές, εξελίχθηκαν στην παραγωγή το 1993. Από το 2000, έχουν επεκτείνει την αγορά τους πέρα από τα σύνορα, με εξαγωγές που ξεπερνούν το 50% της παραγωγής. Η Bontap καταβάλλει προσπάθειες να παρέχει ένα σύστημα συμφωνημένης ποιότητας στους πελάτες της, διασφαλίζοντας ένα τακτικό, ελεγχόμενο και αξιόπιστο προϊόν.
... κρασί του Ρουμπιός στη θέση που πάντα του ανήκε, λόγω παράδοσης, λόγω των ποικιλιών του και λόγω της ποιότητας των κρασιών του.
Το Señorío de Rubiós είναι μια διαφορετική οινοποιία μέσα στην Ονομασία Προέλευσης Rías Baixas, καθώς επενδύει στην παραγωγή με αυτόχθονες κόκκινες ποικιλίες χωρίς να παραμελεί την παραγωγή λευκών κρασιών.
Σήμερα, το Señorío de Rubiós παράγει διάφορους τύπους κρασιού: λευκά, κόκκινα, ροζέ και αφρώδη, που είναι η αντανάκλαση της ουσίας αυτής της γης και το αποτέλεσμα της φιλοσοφίας εργασίας μας.
Η Bodega Otazu είναι το οινοποιείο που βρίσκεται πιο βόρεια στην Ισπανία για την παραγωγή κόκκινου κρασιού. Βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα από την Παμπλόνα και περιβάλλεται από τη Σιέρα ντελ Περδόν και τη Σιέρα ντε Ετσαουρί, με τον ποταμό Άρκα να λειτουργεί ως φυσικό όριο. Όλα τα κρασιά της παρασκευάζονται αποκλειστικά από σταφύλια που προέρχονται από τις 110 εκτάρια ιδιόκτητου αμπελώνα που...
... εξαιρετικής ποιότητας της περιοχής μας" · Βιολογικό μαύρο βερμούτ "με βότανα της μεσογειακής περιοχής" · Βιολογική μπύρα χειροποίητης παραγωγής "φτιαγμένη με ρύζι, πορτοκάλι και μούστο κρασιού" · Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με βιολογικό πορτοκάλι · Βιολογική μαρμελάδα πορτοκαλιού "με ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο" ·
Αν ψάχνετε για Χειροποίητα, Γκουρμέ και Βιολογικά προϊόντα, ίσως θα έπρεπε να μας δοκιμάσετε.
... κρασιά μας χάρη στη στενή συνεργασία μας με την Οινοποιία U.C. Iniestense, η οποία έχει βραβευτεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως ο καλύτερος παραγωγός βιολογικών κρασιών στην Ισπανία. Η προνομιακή τοποθεσία της Οινοποιίας, ανάμεσα στις κοιλάδες του ποταμού Χούκαρ και του Γκαμπριέλ, προσφέρει ένα τέλειο μικροκλίμα για την παραγωγήκρασιού. Η συνεχής εργασία και η αφοσίωση στη βελτίωση των προϊόντων μας σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας είναι ο λόγος της επιτυχίας μας. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτού του μέσου, με ευχαρίστηση θα σας προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες.
... σταφύλια από κάθε Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης της Ισπανίας, Tempranillo στη Ribera del Duero και Rioja, Verdejo στη Rueda και Monastrell στην Jumilla, ποιο είναι το αποτέλεσμα; Κρασιά με τέλεια ισορροπία μεταξύ των παραδοσιακών γεύσεων και των πιο σύγχρονων. Γι' αυτό έχουμε σχεδιάσει τα κρασιά που "θα θέλαμε να μοιραστούμε οπουδήποτε και οποτεδήποτε". Είναι σαφές, η παραγωγή καλών κρασιών απαιτεί...
Η Virgen de las Viñas Bodega y Almazara ιδρύθηκε το 1961 στην τοποθεσία Tomelloso, Ισπανία. Με μέση ετήσια παραγωγή 150 εκατομμυρίων λίτρων λευκού και κόκκινου κρασιού, εμφιαλώνει περίπου 12 εκατομμύρια μπουκάλια ετησίως. Οι κύριοι πελάτες είναι από τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία, ενώ διανέμεται επίσης σε άλλες περιοχές της Ευρώπης, στην Ιαπωνία και στην Κίνα. Η ποιότητα των κρασιών αναγνωρίζεται με πολυάριθμα διεθνή βραβεία. Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση βελτίωσης και μελλοντικής ανάπτυξης.
... ζύμωσης του μούστου, και με υψηλές συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής στους εσωτερικούς τοίχους τους.
Διαθέτει επίσης συσκευές ψύξης μούστου για την παραγωγήκρασιού πρώτης ποιότητας. Με τον ίδιο τρόπο, διαθέτει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και την πιο προηγμένη τεχνολογία στην άλεση των σταφυλιών μας (εξοπλισμός διαχωρισμού τανγκενσιαλ, συσκευές ψύξης), επιτυγχάνοντας έτσι τα καλύτερα αποτελέσματα...
Η Bodegas Vinival είναι μια οινοποιία με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας, ηγέτης στην παραγωγήκρασιού σε χύμα και είναι μία από τις πρώτες οινοποιίες στην Ισπανία που άρχισαν να εξάγουν κρασί. Είμαστε στην αιχμή της ισπανικής οινοποιητικής βιομηχανίας, δουλεύοντας με τεχνολογία τελευταίας γενιάς. Το 2016, παράγουμε περισσότερα από 61 εκατομμύρια λίτρα κρασιού. Προμηθεύουμε κρασί σε χύμα σε μικρούς...
...Μικρή οικογενειακή οινοποιία που ανήκει στην DOCa Rioja (Πιστοποιημένη Ονομασία Προέλευσης Rioja), η οποία έχει τις ρίζες της στον αμπελουργό Χοσέ Μαρία Νεστάρες, πατέρα των σημερινών ιδιοκτητών, ο οποίος, το 1998, ξεκίνησε την παραγωγήκρασιού σε χύμα μορφή και σταδιακά αποφάσισε να φτιάξει "το καλύτερο κρασί που είναι δυνατό". Βρίσκεται στη Λα Ριόχα Μπάχα και παράγει τα κρασιά της αποκλειστικά...
Η Bodegas CEPA21 συγκεντρώνει σε μια σύγχρονη, μινιμαλιστική και λειτουργική οινοποιία, όλη τη σοφία που έχει συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια γενεών για την παραγωγή κρασιών σύγχρονου στυλ. Η γενική σύλληψη της οινοποιίας στοχεύει να ανταποκριθεί στην εικόνα του κρασιού που παράγεται σε αυτήν, στηριζόμενη σε έννοιες όπως η σύγχρονη αισθητική, η ηρεμία, η κομψότητα, η αρμονία, η λιτότητα και η πληρότητα, όλα αυτά για να εξάγουν το καλύτερο από μία από τις πιο ευγενείς ποικιλίες σταφυλιών στον κόσμο, την ποικιλία Tinto Fino.
...Η Tomada de Castro ιδρύθηκε το 1998 στη Ribadumia, στην καρδιά της κοιλάδας του Salnés, μια προνομιούχα περιοχή για την παραγωγήκρασιού Albariño. Η οινοποιία μας είναι οικογενειακή, με μια εκτενή παράδοση στον τομέα του κρασιού που ξεπερνά τον έναν αιώνα. Γι' αυτό, η φιλοσοφία μας είναι να παρακολουθούμε προσεκτικά την επιλογή των σταφυλιών μας, διατηρώντας την παραγωγή όσο το δυνατόν πιο...
... ζάχαρη, καπρίτσια κανέλας, ρολά κρασιού και σφολιάτα. Χρησιμοποιούμε γέμιση από μαλλί αγγέλου για τις πιτούλες, τις μαγιονέζες και άλλα. Χρησιμοποιούμε γέμιση από κρέμες για να φτιάξουμε τους πεπίτους, τη σφολιάτα και τα ρολά. Χρησιμοποιούμε γέμιση σοκολάτας για να φτιάξουμε τη σφολιάτα. Επίσης, παρασκευάζουμε πάστα αμυγδάλου, καρυδιού και κουκουναριού με ζάχαρη και χωρίς ζάχαρη. Πιστεύουμε ότι έχουμε μια ευρεία ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας.
Παράγουμε χειροποίητα κρασιά DOP Jumilla σε οικολογική παραγωγή, Τιντος, Ροζέ και Λευκά. Διαθέτουμε επίσης μαρμελάδα κρασιού. Τα κρασιά μας είναι αναγνωρισμένα για την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και για την προώθηση της αυτόχθονης ποικιλίας Monastrell. Διαθέτουμε αμπελώνες φυτεμένους σε Άμεση Ρίζα και με κλήματα που είναι άνω των 60 ετών, με περιορισμένη παραγωγή αλλά εξαιρετική ποιότητα.
Η εταιρεία Construcciones mecánicas FORNS, S.A. ιδρύθηκε το 1900 και είναι αφιερωμένη στην κατασκευή μηχανημάτων και εργαλείων στον τομέα του κρασιού για την παραγωγή κρασιών και σαμπάνιας. Κατασκευάζουμε, διανέμουμε και εμπορευόμαστε μηχανές για τον τομέα της εμφιάλωσης. Πραγματοποιούμε πλήρεις εγκαταστάσεις εμφιάλωσης για κρασιά, σαμπάνιες και λικέρ.
- Αποπαλετοποιητές μπουκαλιών...
... τόνων, καθημερινή σπορά σπόρων 1.500 τόνων. Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης, είμαστε μοναδικοί κατασκευαστές: Λάδι ηλιόσπορου, λάδι σόγιας, λάδι καλαμποκιού, λάδι βαμβακιού, μαργαρίνη, φυσικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φυσικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από το Αιγαίο, ελαιόλαδο Riviera. Επίσης, ασχολούμαστε με την προμήθεια ορισμένων από τα κύρια προϊόντα που κυμαίνονται από ποτά, μπαχαρικά, βιομηχανία κρασιού, επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας.
... ειδική καθοδήγηση στην κουλτούρα του κρασιού. Ξεχωρίζει το γεγονός ότι είμαστε η μοναδική κάβα στον κόσμο με πλανητάριο, που μας βοηθά να εξηγήσουμε τη δουλειά μας. Εδώ σας αφήνουμε έναν σύνδεσμο με ένα ρεπορτάζ 4 λεπτών από την εκπομπή Agrosfera του TVE2, όπου μπορείτε να μας γνωρίσετε καλύτερα. https://www.youtube.com/watch?v=8o6RitY_YSk...