...Εξωθημένη τροφή πουλερικών για κατεύθυνση κρέατος από 50 έως σφαγή
(ρυθμός σίτισης: 200 γρ/κεφαλή την ημέρα)
ΣΥΝΘΕΣΗ: Σιτάρι, Πλήρης λιπαρή σόγια, Κρέας και γεύμα οστών, Γεύμα ψαριού, Λάδι ηλιόσπορου
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H
ΟΡΥΚΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ: σίδηρος, χαλκός, μαγγάνιο, ιώδιο, σελήνιο
Κοκκώδης, εξωθημένη τροφή, η οποία είναι το τελικό στάδιο στη διαδικασία σίτισης νεαρών κοτόπουλων και άλλων φυλών κρέατος από 50 ημέρες έως σφαγή. Είναι μια πλήρης τροφή και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός μίγματος, εφόσον δεν υπάρχει θερμική επεξεργασία.
...Κόψτε, ψιλοκόψτε, τεμαχίστε, περιστρέψτε, ανακατέψτε, ξεφλουδίστε, τυλίξτε. Ό,τι και να πείτε, είναι εδώ. Όλα όσα χρειάζεστε για την επεξεργασία και την προετοιμασία τροφίμων.
Εξοπλισμός κρεοπωλείου και επεξεργασίας κρέατος από τις Mainca, Electrolux, Boston Atlas και Talsa.
...Το δέρμα είναι μια πολύτιμη πρώτη ύλη για την παρασκευή κράκερ, σνακ και ρολών κρέατος. Αναλογία ενέργειας (π | λι | υ): 33% | 67% | 0%. Περιέχει πολλή κολλαγόνο, ελαστίνη και ελαστικές υφές που διατηρούνται μετά την θερμική επεξεργασία.
Κατασκευαστής: Ουκρανία
Χαρακτηριστικό: Ψυχρό, Κατεψυγμένο
Ψυχρά προϊόντα: 12 ημέρες στους 0 +4 ºC
Κατεψυγμένα προϊόντα: 6 μήνες στους -18 ºC...
... (πουλερικά, πρόβατα, χοίροι), σφαγές, επεξεργασίακρέατος, συλλογή αποβλήτων, κτηνιατρικές δραστηριότητες κ.λπ.
Είναι εξοπλισμένο ως στάνταρ με 2 θαλάμες καύσης (κύρια - για την καύση αποβλήτων και δευτερεύουσα - για τη διατήρηση των εκπομπών σε ελάχιστη θερμοκρασία 850 βαθμών Κελσίου για 2 δευτερόλεπτα (πριν τις εκκενώσει, καθαρές, στην ατμόσφαιρα), μια ξεχωριστή πόρτα για την απομάκρυνση της...
...Χαρτί συσκευασίας με επεξεργασία παραφίνης για τρόφιμα και χαρτιά περιτυλίγματος τροφίμων.
Το κερωμένο χαρτί είναι κατάλληλο για τρόφιμα, κυρίως για την περιτύλιξη ψαριών, κρέατος και σοκολάτας, χάρη στην αντοχή του σε υγρασία και λίπη, επομένως είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για άμεση επαφή με τυριά, βούτυρο και για την περιτύλιξη σοκολάτας και λιπαρών τροφίμων.
Το κερωμένο χαρτί διατηρεί τα τρόφιμα...
...Το αλάτι τουρσί ή το αλάτι τουρσί νιτρίτη χρησιμοποιείται στην επεξεργασίακρέατος. Το αλάτι τουρσί νιτρίτη είναι ένα λεπτόκοκκο ειδικό αλάτι με ακριβώς δοσομετρημένη περιεκτικότητα σε νιτρίτη.
... χωρίς θερμική επεξεργασία. Όλες οι φάσεις των προϊόντων μας Dardanos Fine Food Extra Virgin Olive Oil, από την καλλιέργεια μέχρι τη χρήση από τον καταναλωτή, είναι καταγεγραμμένες και ιχνηλάσιμες.
Αξία οξύτητας: μέγ. 0.6%
Η διαδικασία σφίξιμου πραγματοποιείται σε μέγιστη θερμοκρασία 77 °F. (25 °C)
Τα παρασκευασμένα προϊόντα αποθηκεύονται σε μέγιστη θερμοκρασία 64.4 °F - 68ºF σε ειδικά κλιματιζόμενες αποθήκες. (18°C - 20°C)
Οι συγκομισμένες ελιές πιέζονται εντός μέγιστου 8 ωρών.
Δεν περιέχονται χρωστικές, πρόσθετα ή γλυκαντικά.
Νότια Κορέα, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
... 201. Χρησιμοποιείται επίσης για διακοσμήσεις κτιρίων.\n\nOur Company: Η SAMSUNGSTS είναι ηγέτιδα εταιρεία που ειδικεύεται σε ψυχρής έλασης, σκληρούς και θερμικά επεξεργασμένους χάλυβες υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, καθώς και σε κράματα χάλυβα, ταινίες ανοξείδωτου χάλυβα, λεπίδες χλοοκοπτικών και λεπίδες πριονιού κρέατος και λεπίδες για φέτες ψωμιού. Προμηθεύουμε υλικά σε 17 χώρες (Ιαπωνία...
...Αυτή η έκδοση της Finocchiona IGP έχει καθαρό βάρος περίπου 500 γρ. και είναι συσκευασμένη ολόκληρη σε φυσικό έντερο.
Η Finocchiona IGP παράγεται από κομμάτια εκλεκτού χοιρινού κρέατος. Μεταξύ αυτών βρίσκουμε: ώμο, προσούτο, σκαμόν, κόπα και μπέικον. Η επεξεργασία χαρακτηρίζεται από την προσθήκη αρωματικών σπόρων άγριου μάραθου, αλατιού, πιπεριού και σκόρδου. Αυτό το φυσικό και γνήσιο μείγμα...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του κρεατικού προϊόντος που υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία και ονομάζεται "Morcilla". Μορφή: σακούλα 5kg...
... εκπαιδευμένο προσωπικό. Τα προϊόντα φροντίζονται από την αναπτυξιακή φάση μέχρι την επεξεργασία και την παραγωγή. Προμηθεύουμε μια μεγάλη ποικιλία κατεψυγμένου χοιρινού κρέατος, όπως:
κατεψυγμένα χοιρινά έντερα
κατεψυγμένος χοιρινός εγκέφαλος...
... ατμοκαθαριστές έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί.
Στον καθαρισμό μηχανών, οι βιομηχανικοί ατμοκαθαριστές είναι πολύ χρήσιμοι.
Υπολείμματα υλικών όπως μεταλλικά σωματίδια, λίπη και έλαια μπορούν να απορροφηθούν χωρίς προβλήματα.
Σε μεγάλες αρτοποιίες και κρεοπωλεία, αφαιρούν υπολείμματα σοκολάτας, γλάσου και κρέατος.
Κατά την αφαίρεση λιπών και ελαίων από τα παραγωγικά κομμάτια στη βιομηχανία, ο βιομηχανικός ατμοκαθαριστής είναι πάντα έτοιμος προς χρήση.
Οι περισσότεροι βιομηχανικοί ατμοκαθαριστές λειτουργούν σε μεγάλο βαθμό χωρίς επιπλέον καθαριστικά, γεγονός που φέρνει σημαντικές εξοικονομήσεις.
... βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να γνωρίσετε το βιολογικό παραγωγικό σύστημα, τους κανονισμούς που το διέπουν και τις μεθόδους που σας επιτρέπουν να ελέγχετε. Αυτό σας επιτρέπει να κατανοήσετε ποιοι είναι οι μηχανισμοί και εγγυάται ένα παραγωγικό σύστημα που χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό βιωσιμότητας και ευημερίας των ζώων. Η παραγωγή κρέατος μας βασίζεται στη γραμμή της βιομηχανίας τροφίμων, είναι το σύνολο όλων των υποκειμένων και των βημάτων που συμβάλλουν στην παραγωγή, επεξεργασία, διανομή και εμπορία του κρέατός μας.
... ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ: Γωνιακός τριταρνέ με κοχλία φόρτωσης και εργασίας για την άλεση ολόκληρων μπλοκ κρέατος κατεψυγμένου και για την επεξεργασία φρέσκου κρέατος. Φόρτωση της χοάνης περίπου 550 λίτρα. Δυνατότητα επεξεργασίας περισσότερων μπλοκ ταυτόχρονα.
...Η Doly-Com Distributie SRL είναι ηγέτης στην επεξεργασίακρέατος στη Ρουμανία, με έδρα το Μποτοσάνι, Ρουμανία. Ένα από τα μεγαλύτερα σφαγεία για βοοειδή, προβατοειδή και εργοστάσιο αποκοπής χοιρινού, βοδινού και αρνιού/κατσικιού.
Η εταιρεία έχει ικανότητα σφαγής 60.000 ζώων ετησίως και παραγωγική ικανότητα 2.672 τόνων ανά εβδομάδα, καλύπτοντας 7.477,65 τ.μ.
Είμαστε πιστοποιημένοι ως ένας από τους...
...Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες έχουμε επενδύσει από την αρχή μας και που έχουν κάνει την La Hoguera μια μεγάλη μάρκα δεσμευμένη στην υγεία και το μέλλον.
Στην LA HOGUERA, καλλιεργούμε τις γαίες μας και εκτρέφουμε τους χοίρους μας. Η γενετική βάση πάνω στην οποία εργαζόμαστε είναι η ΡΑΖΑ DUROC, που χαρακτηρίζεται από την παροχή υψηλής ποιότητας κρέατος, αυτό, σε συνδυασμό με μια εντελώς φυσική...
... καθημερινά στο τραπέζι όλη τη γεύση των ιταλικών αλλαντικών. Η εταιρεία ασχολείται με τη σφαγή, την επεξεργασία και το εμπόριο χοιρινού κρέατος, εξασφαλίζοντας πάντα μια φρέσκια και γνήσια ποικιλία. Μεταξύ των προϊόντων: φρέσκο και κατεψυγμένο χοιρινό κρέας, λουκάνικα, προσούτο, σαλάμι, ζαμπόν, κοππά, μορταδέλα, κουλατέλο, παντσέτα και κοτεχίνο.
...κονσερβοποιίας, κρέατος και για τη συσκευασία. Λεπίδες και κοπτικά εργαλεία λείες ή οδοντωτές για συσκευαστές. Λεπίδες για τη μηχανική βιομηχανία, αλευροβιομηχανία, βιομηχανία καουτσούκ, πλαστικού και για το packaging, για την επεξεργασία λαμαρίνας, κοπής απορριμμάτων και θρυμματισμού απορριμμάτων. Η παραγωγική ικανότητα της Righi Inox είναι πολύ ευέλικτη, χάρη στο ευρύ και σύγχρονο πάρκο μηχανημάτων που...
... από το Grieskirchen έχει εδώ και χρόνια καλή φήμη στους τομείς τροφίμων, στην επεξεργασίακρέατος, σε σφαγεία, γαλακτοκομεία, αρτοποιεία, στο εμπόριο τροφίμων, σε τυροκομεία, ζυθοποιίες και παραγωγούς ποτών, στη βιομηχανία ψαριών και πουλερικών, στην επεξεργασία μπαχαρικών, στη χημική βιομηχανία κ.λπ. εκτός από την Αυστρία, εξυπηρετεί επίσης τη Βαυαρία και την παραμεθόριο περιοχή.
Η Global Trading Italia S.r.l. που βρίσκεται στη via ss.115 Modica, στην επαρχία της Ραγκούσα, είναι εξειδικευμένη στη μεσολάβηση κρεάτων.
Η Global Trading Italia S.r.l. που βρίσκεται στη Modica στην επαρχία της Ραγκούσα, ασχολείται με τη μεσολάβηση κρεάτων, στην Ιταλία και στην Ευρώπη, συγκεκριμένα με το εμπόριο κρέατος, την εξαγωγή φρέσκου κρέατος, την επεξεργασίακρέατος, δηλαδή βοδινό κρέας...
Το σφαγείο José Calatayud e Hijos, S.A. είναι μια εταιρεία από τη Λα Ριόχα που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της πριν από περισσότερα από 40 χρόνια. Η κύρια δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην επεξεργασίακρέατος πουλερικών και στις κοπές τους. Από την αρχή της, έχει διαφοροποιηθεί πάντα με βάση την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Ήδη τοποθετημένοι στον...
... πολλές άλλες διαφορετικές κομμάτια όχι μόνο για τους τομείς της αγροδιατροφής και των ποτών, αλλά και για τον φαρμακευτικό τομέα, τις χημικές βιομηχανίες και την αυτοκινητοβιομηχανία. Η κατασκευή κομματιών κατά παραγγελία περιλαμβάνει εργασίες μηχανικής κατεργασίας, συγκόλλησης, κοπής πλάσματος και κοπής με υδροβολή, καθώς και επεξεργασία επιφάνειας μέσω σφαιροβολής, αμμοβολής ή λείανσης. Τα κομμάτια...
... συσκευές είναι απαραίτητες για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως η επεξεργασίακρέατος και ψαριών, οι φούρνοι, η πώληση λαχανικών και φρούτων, καθώς και η συνολική βιομηχανία εστίασης, όπου η ποιότητα του προϊόντος συνδέεται άμεσα με την ορθότητα της ψυκτικής υποδομής. Η ColdVink ξεχωρίζει όχι μόνο ως προμηθευτής, αλλά και ως συνεργάτης που σκέφτεται τις συγκεκριμένες ανάγκες και...
Η επιχείρηση ΑΛ-ΕΜ, που ασχολείται με την επεξεργασίακρέατος, είναι οικογενειακή και δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στην παραγωγή χοιρινού, βοδινού, μοσχαρίσιου και πουλερικού κρέατος. Κάθε μέρα επεξεργαζόμαστε περίπου 60 τόνους κρέατος. Προμηθεύουμε χονδρεμπόρους, κρεοπωλεία, καταστήματα, εστιατόρια και ξενοδοχεία, καθώς και κυλικεία, σχολεία και νοσοκομεία. Για τη γαστρονομία προτείνουμε...