... τη καθαρή γεύση του, ικανό να αναδείξει τη γεύση κάθε πιάτου χωρίς να βαραίνει τις γεύσεις. Σε αυτό το χαρακτηριστικό και καινοτόμο ελαιοτριβείο της Βενετίας χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι επεξεργασίας των ελιών, ξεκινώντας από τη συλλογή που γίνεται αυστηρά με το χέρι, ώστε να μην βλάψει τον καρπό πριν από την άλεση.
Εκτός από την προσεκτική και σχολαστική εργασία παραγωγής εξαιρετικού...
... προσοχή από τις διάφορες ποικιλίες που υπάρχουν στην περιοχή της Αμπρούτσο, αλέθονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τη συγκομιδή σε παραδοσιακό ελαιοτριβείο με γρανίτες, με έκθλιψη από "πρώτη ψυχρή έκθλιψη" που διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του πιο γνήσιου ελαιολάδου ανώτερης κατηγορίας, που αποκτάται αποκλειστικά μέσω μηχανικών διαδικασιών όπως μια πραγματική έκθλιψη ελιών.
... ελαιοκομικής περιόδου, τα μέλη παραδίδουν τις ελιές καθημερινά και η άλεση τους πραγματοποιείται εντός 24 ωρών με μηχανικές διαδικασίες (ψυχρή εξαγωγή); αυτός ο τρόπος επιτρέπει την παραγωγή ενός εξαιρετικού ελαιολάδου ανώτερης ποιότητας. Οπτικά, το ελαιόλαδό μας, που παράγεται αποκλειστικά στην περιοχή του ΦΑΡΝΕΖΕ, παρουσιάζει ένα σμαραγδένιο πράσινο χρώμα με χρυσές ανταύγειες και εκπέμπει μια...
Το ελαιόλαδο Jordan είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Σήμερα, ο Bastian Jordan ηγείται της Jordan Olive Oil, στην τρίτη γενιά. Οι ποικιλίες ελιάς Kolovi και Adramitiani είναι οι δύο τύποι ελιών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του ελαιολάδου μας και καλλιεργούνται αποκλειστικά στο ελληνικό νησί Λέσβος. Οι ελιές ψυχρής έκθλιψης επεξεργάζονται φυσικά, διατηρώντας τη μοναδική τους γεύση και το λεπτό τους άρωμα. Η φιλοσοφία μας είναι απλή: να παράγουμε ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου σε λογική τιμή.
... την παραγωγή ελαιόλαδου και τη συγκομιδή, μέχρι την αποθήκευση του λαδιού, περνώντας από τις μετατροπές που υφίσταται και οι οποίες διασφαλίζουν την ποιότητά του.
Η ALVAIA προτιμά την παλιά μέθοδο ψυχρής πίεσης για την παραγωγή του λαδιού της. Αυτή η παραδοσιακή διαδικασία επεξεργασίας των ελιών έχει σταδιακά παραμεριστεί για να δώσει χώρο σε σύγχρονες διαδικασίες εξαγωγής με μεταβολές θερμοκρασίας...
... Ισπανία ως Tempranillo), Touriga Nacional (ένα σταφύλι που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στο κρασί του Πόρτο) και Alicante Bouschet (με την έντονη διακοσμητική του χρήση).
ΕΛΙΕΣ: στην ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία ελιών αυτόχθονης ή ισπανικής προέλευσης σε ελαιώνα 80 εκταρίων. Η φύτευση ελιών έγινε βιολογική το 2012. Μετά την ψυχρή έκθλιψη, οι ελιές μετατρέπονται σε λάδι εξαιρετικής ποιότητας, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Οι ελιές πιέζονται σε πιεστήρια της υψηλότερης ποιότητας. Όλες οι φάσεις της διαδικασίας υποβάλλονται τακτικά σε έλεγχο ποιότητας.
... συσκευασία. Οι ελαιώνες μας βρίσκονται στη Σικελία, στις εξής επαρχίες, στις πλαγιές του Έτνα. Η ποικιλία: Nocellara Etnea. Πολυλειτουργική ποικιλία καθώς είναι κατάλληλη για την παραγωγή ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας με πολύ χαμηλή οξύτητα, καθώς και για την επεξεργασία ελιών για επιτραπέζια χρήση. "Το ελαιόλαδό μας είναι 100% ιταλικό". Η διαδικασία παραγωγής ξεκινά με την καλλιέργεια των...
Η TORCLUM είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση αφιερωμένη στην καλλιέργεια ελιών, την παραγωγή λαδιού και την εμπορία του προϊόντος της στον τελικό πελάτη, προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας σε λογική τιμή.
... του '60, η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μετατράπηκε στην παραγωγή επιτραπέζιων ελιών, αναπτύσσοντας διάφορα στυλ ελιών: Πράσινη Σεβιγιάνα, Μαχάδα, Κάμπο Ρεάλ, φυσικές και μαύρες. Το 1975 δημιουργήθηκε η "SANMER" (η SANMER προέρχεται από τα αρχικά των ονομάτων SANchez MERino), εστιάζοντας στην παραγωγή μαύρων ελιών, παραγωγή της ποικιλίας Manzanilla Cacereña.
... ελιών, που παράγει ένα λάδι υψηλής ποιότητας. Ο τεχνικός σύμβουλος για την παραγωγή ελαιολάδου είναι ο Μηχ. Ζοάο Γκόμες. Η ΑΔΕΓΚΑ ΝΤΑ ΦΙΓΚΕΙΡΙΝΧΑ έχει σχεδιαστεί για ετήσια παραγωγή 800 χιλιάδων λίτρων κρασιού. Αυτή τη στιγμή έχει αποθηκευτική ικανότητα 1,3 εκατομμυρίων λίτρων κρασιού.
...Η Vivai Russo ιδρύθηκε τη δεκαετία του '60, εξειδικευμένη στην παραγωγή και εμπορία δασικών, διακοσμητικών, μεσογειακών, φοινικόδεντρων, τροπικών και επίσης καρποφόρων, εσπεριδοειδών και ελιών. Στη δεκαετία του '90, η εταιρεία ενισχύεται από μια νέα δύναμη που καθορίζει την ανάπτυξή της, την "Sicilville", η οποία δραστηριοποιείται σε όλη την Ιταλία στον τομέα του σχεδιασμού και της κατασκευής πάρκων, βιλών και κήπων, κατασκευής πράσινων χώρων, υπηρεσιών κηπουρικής, κήπων σε ταράτσες και τεχνητών λιμνών.
Μια συριακή εταιρεία παραγωγής τροφίμων στην Τουρκία, εξαρτόμαστε από την παροχή ποιότητας στην κατάλληλη τιμή. Παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας για το σπίτι. Δυνατότητα συσκευασίας κατόπιν αιτήματος. Συσκευασία και προετοιμασία διαφόρων αγαθών για αποστολή (τα προϊόντα μας και άλλα προϊόντα). Τα προϊόντα μας: Μακντούς - θυμάρι - πελτέ πιπεριάς - ελαιόλαδο - διάφοροι τύποι ελιών - πελτές ροδιού - φρέκι - ξηρή συριακή μολόχια - μπαχαρικά.
... διαχειρίζεται μια επιχείρηση εξαγωγών που της επέτρεπε να διασχίζει τους ωκεανούς. Οι μέθοδοι καλλιέργειας, λίπανσης και προστασίας των φυτών είναι ακόμη σήμερα εντελώς φυσικοί, η συγκομιδή των ελιών γίνεται κατά την κορυφαία περίοδο ποιοτικής απόδοσης και η γρήγορη μεταφορά του καρπού στο ελαιοτριβείο είναι τα βασικά στοιχεία που μας έχουν επιτρέψει να επιτύχουμε το υψηλό παραγωγικό πρότυπο που μεταφέρεται...
... επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες του μύλου και κυρίως στα προϊόντα του να αναγνωρίζονται εδώ και χρόνια ως σύμβολο γνησιότητας και νοστιμιάς. Ο Ελαιουργικός Μύλος Carmignani προσφέρει στους πελάτες του μια επιλεγμένη παραγωγή ελαιολάδου και κρασιού, αλλά και κονσέρβες και σαπούνια.
... επίσκεψη στους χώρους και η παρακολούθηση της επεξεργασίας των ελιών. Ο Αρχαίος Ελαιουργικός Μύλος Tavian είναι όλο και πιο πεπεισμένος ότι ο σεβασμός στις παραδόσεις και το "know-how" είναι η βάση για την παραγωγή ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας. Ένα ελαιόλαδο που δεν είναι απλώς ένα απλό καρύκευμα, αλλά που θεωρείται ως μια πραγματική τροφή, ικανή να προσφέρει και να ενισχύσει τη γεύση των πιάτων και των προϊόντων στα οποία χύνεται.
... αυτές τις μεγάλες ποσότητες ελιών, έχει οδηγήσει την Ισπανία να φτάσει γρήγορα στην αιχμή της τεχνολογίας στην παραγωγή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων ειδικών για την επεξεργασία ελιών. Επιπλέον, η Ισπανία είναι η χώρα όπου η συγκεκριμένη τεχνολογία του τομέα αναπτύσσεται πιο γρήγορα. Δεσμευόμαστε να προσαρμόσουμε αυτές τις λύσεις σε μια διαφορετική αγορά όπως είναι η ιταλική, διανέμοντας επίσης...
... μεγάλης ποιότητας, τις περισσότερες φορές με παραδοσιακό τρόπο, αν και σήμερα διαθέτει τον πιο προηγμένο εξοπλισμό της αγοράς, τόσο στην παραγωγή του λαδιού, όσο και στην επεξεργασία της παραλαβής της ελιάς και την αποθήκευση του λαδιού, διαθέτοντας σήμερα μία από τις πιο σύγχρονες και καλύτερα εξοπλισμένες αποθήκες της περιοχής. Με τον ίδιο τρόπο ενσωματώνουμε διάφορα προϊόντα όπως το σπαράγγι και το μέλι, πάντα με την καλύτερη επεξεργασία και παραγωγή που υπάρχουν.
... κουλτούρας ελιάς, στα τραπέζια σας. Η πιπεριά, μια από τις αναγκαίες γεύσεις σε πολλές κουζίνες του κόσμου, έχει χρησιμοποιηθεί σε κάθε πιάτο, από σαλάτες μέχρι ζυμαρικά, και στη παραγωγή μπαχαρικών και σάλτσας. Η ΙΔΕΑΛ Γεωργία διαθέτει ετήσια παραγωγική ικανότητα 5000 τόνων για την επεξεργασία πιπεριών σε λωρίδες, ψητές πιπεριές και καυτερή σάλτσα πιπεριάς.
Ο Ελαιουργικός και Μυλωνάς Ambrosini δραστηριοποιούνται εδώ και αρκετά χρόνια στον τομέα του ελαιολάδου και των δημητριακών, αφιερώνοντας τη δουλειά τους στην επεξεργασία των ελιών, στην παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου υψηλής ποιότητας και στην άλεση σίτου για την παραγωγή αλεύρων υψηλής κατηγορίας. 90 χρόνια εμπειρίας στην αδιάκοπη αναζήτηση της ποιότητας έχουν οδηγήσει το ελαιόλαδο...
... παραγωγή ελαιολάδου. Από την ημέρα που αποκτήσαμε όλους τους ελαιώνες μας, φροντίζουμε σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας. Η παραγωγή του καλύτερου ελαιολάδου με τα πιο υγιή συστατικά, επεξεργάζοντας τις ελιές με τον πιο σωστό τρόπο, είναι το πάθος μας... Σε μόλις 2 χρόνια, έχουμε κερδίσει πάνω από 65 βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς και είμαστε η μόνη τουρκική μάρκα ελαιολάδου που μπήκε στην...
Η SAT Santiago Apóstol είναι μια ελαιουργία στη Villa del Prado (Κοινότητα της Μαδρίτης). Η προέλευση των ελιών μας βρίσκεται εξ ολοκλήρου εντός του δήμου Villa del Prado, από όπου προέρχονται όλοι οι συνεργάτες μας. Η παραγωγή μας γίνεται σχεδόν αποκλειστικά με ελιές της ποικιλίας cornicabra, με μικρές ποσότητες από τις ποικιλίες arbequina και manzanilla cacereña. Το ελαιόλαδο εξαιρετικής...
Στην Alcoliva είμαστε επαγγελματίες αφιερωμένοι στην παραγωγή, συσκευασία και διανομή επιτραπέζιων ελιών και τουρσιών. Διαθέτουμε περισσότερες από 300 αναφορές σε διάφορες μορφές, τόσο για τον τελικό καταναλωτή όσο και για επιχειρήσεις τροφίμων και φιλοξενίας με ειδικές συσκευασίες και συνθήκες. Στην Alcoliva αναλαμβάνουμε από την επιλογή της πρώτης ύλης, μέχρι τη συντήρηση, παραγωγή, συσκευασία...
... η ελιά.» Η ανθρωπότητα καλλιεργεί περισσότερες από 2.500 ποικιλίες ελιών παγκοσμίως εδώ και περισσότερα από 4.000 χρόνια. Μόνο το 10% του παραγόμενου λαδιού είναι λάδι ελιάς εξαιρετικής ποιότητας. Η BSNS Tarım έχει συνειδητοποιήσει ότι η βιολογική καλλιέργεια ελιάς είναι ένα δάνειο προς τη φύση και ενεργεί ανάλογα παράγοντας ελαιόλαδο με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Επεξεργαζόμενη τις...
... στο τραπέζι σας με την προσεκτική επιλογή των ελιών μας, την φυσική και υγιεινή παραγωγή μας και τις μεθόδους αποθήκευσής μας. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε υγιεινά προϊόντα και να σας κάνουμε ευτυχισμένους, διατηρώντας την ποιότητά μας και εξελίσσοντας συνεχώς τον εαυτό μας.
... αποκλειστικής μας ιδιοκτησίας.
Εκτός από την παραγωγήελιών Ταγγιάσκα με δικά μας φυτά και την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου Ταγγιάσκα και Ιταλίας, έχουμε επίσης την παραγωγή κονσερβών, πέστο, αποξηραμένων ντοματών και γεμιστών πιπεριών.
Η εταιρεία δίνει εξαιρετική σημασία στη διατήρηση του φυσικού αρώματος των πρώτων υλών, γι' αυτό οι ελιές αλέθονται εντός 24 ωρών από τη συγκομιδή τους και το βασιλικό μετατρέπεται σε ημιτελές προϊόν και πέστο εντός λίγων ωρών από την άφιξή του.
...Προσφέρει επίσης μια εκτενή ποικιλία γκουρμέ μινιατούρων, εστιασμένων στη μαζική εστίαση, όπως οι μινιατούρες ελιών, σταφίδων και καρυδιών, φτιαγμένες από συνταγές ζύμης που συνδυάζουν επιλεγμένα και προσεκτικά προετοιμασμένα υλικά, συνδυάζοντας έτσι την παράδοση με τη μοντέρνα προσέγγιση, με αποτέλεσμα την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας. Στην ΠΑΝΙΦΙΚΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΜΕΛΙΑ επιδιώκεται η συνένωση της γνώσης προηγούμενων γενεών με την τεχνολογική καινοτομία των σύγχρονων διαδικασιών παραγωγής.
Η περιοχή του Αιγαίου στην Τουρκία είναι η χώρα των σύκων. Τα βουνά της είναι καλυμμένα με δέντρα σύκων και ελιών. Αυτά τα προϊόντα, που είναι δώρο του Θεού, αποτελούν το βιοπορισμό του λαού. Η ετήσια παραγωγή μπορεί να φτάσει τα 100 εκατομμύρια τόνους. Η καλύτερη ποιότητα βρίσκεται στην περιοχή υψομέτρου 600-8800 μέτρων. Ασχολούμαστε με τα αποξηραμένα σύκα εδώ και 40 χρόνια. Το σύνθημά μας είναι ποιότητα, πάντα ποιότητα. Με τις θερμές μας ευχές.
Η Escamilla είναι μια ανδαλουσιανή εταιρεία με πάνω από 60 χρόνια αφιερωμένα στην παραγωγή, επεξεργασία και συσκευασία επιτραπέζιων ελιών. Είμαστε μια εταιρεία με μακρά παράδοση και ιστορία αφιερωμένη στην παραγωγή επιτραπέζιων ελιών. Έχουμε συνδυάσει την καινοτομία και την τεχνολογία μέσω της βελτίωσης των διαδικασιών μας και της ανάπτυξης νέων προϊόντων. Η Escamilla είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη ενός πολύ αντιπροσωπευτικού προϊόντος της περιοχής μας: την Aceituna Sevillana.
... απομακρύνονται από τη σκόνη και τα φύλλα τους. Στη συνέχεια πλένονται με νερό. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά με μηχανικές μεθόδους και μόνο με τη χρήση νερού. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής δεν χρησιμοποιούνται χημικά. Το παραγόμενο ελαιόλαδο είναι πηγή βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών. Είναι όπως ο φρέσκος χυμός φρούτων που πιέζουμε στο σπίτι. Είναι έτοιμο προς κατανάλωση. Μυρίζει όπως φρέσκο...