...Το Calua Blend προέρχεται από τη συνένωση των ποικιλιών κορατίνα, μπιανκολίλα και νοτσελάρα του Μπελίτσε με μια μικρή ποσοστιαία αναλογία γκαραφά και τσερασούλα.
Σήμερα, μέσω της ένωσης επιλεγμένων και διαφορετικών ποικιλιών ελιών, έχει δημιουργηθεί ένα μείγμα εκχυλισμάτων ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας που ονομάζεται Calua Blend.
Το Calua Blend στοχεύει στην παραγωγή νέων γεύσεων και...
...Από το 1948 ασχολούμαστε με την ελαιοκαλλιέργεια και την φρουτοκαλλιέργεια "ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΟΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ" παρακολουθώντας και ελέγχοντας όλη την αλυσίδα από την παραγωγή των φυτών στους φυτωρίους μας μέχρι την επεξεργασία και πώληση ελιών επιτραπέζιων, ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας, φυτών και φρούτων. Όλα τα προϊόντα μας πιστοποιούνται και εγγυώνται από πλήθος καθημερινών ελέγχων ποιότητας, εκτός...
... σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας, συγκομιδής και έκθλιψης του ελαιολάδου. Για να παραγάγουμε τον καφέ μας Colibri, δίνουμε τη μέγιστη προσοχή στην παραγωγή ενός καλού καφέ, από την καλλιέργεια μέχρι την καβουρδιστική διαδικασία. Ο καφές μας 100% αραβικά παράγεται στην Ονδούρα ακολουθώντας αυστηρές γεωργικές πρακτικές και, στη συνέχεια, επεξεργάζεται χειροποίητα στην Ιταλία από τα χέρια έμπειρων...
... παραγωγή μας ελιών βρίσκεται στην περιοχή D.O.P. Μόντε Έτνα, ακριβώς στα εδάφη, ηφαιστειακής προέλευσης, των δήμων Μπιανκαβίλα και Σάντα Μαρία ντι Λικοδία (υψόμετρο 555 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας), εδώ οι ελαιώνες μας καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση χημικών προϊόντων.
Οι ελιές, που ωριμάζουν στον ήλιο της Σικελίας και στις ζεστές ηφαιστειακές γαίες, συλλέγονται μεταξύ Νοεμβρίου και Ιανουαρίου αποκλειστικά με το χέρι μέσω της "Μπρουκάτουρας". Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στο ελαιόλαδό μας να διατηρεί όλες τις ποιότητες και τις εξαιρετικές οργανωτικές ουσίες.
... τη καθαρή γεύση του, ικανό να αναδείξει τη γεύση κάθε πιάτου χωρίς να βαραίνει τις γεύσεις. Σε αυτό το χαρακτηριστικό και καινοτόμο ελαιοτριβείο της Βενετίας χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι επεξεργασίας των ελιών, ξεκινώντας από τη συλλογή που γίνεται αυστηρά με το χέρι, ώστε να μην βλάψει τον καρπό πριν από την άλεση.
Εκτός από την προσεκτική και σχολαστική εργασία παραγωγής εξαιρετικού...
... προσοχή από τις διάφορες ποικιλίες που υπάρχουν στην περιοχή της Αμπρούτσο, αλέθονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τη συγκομιδή σε παραδοσιακό ελαιοτριβείο με γρανίτες, με έκθλιψη από "πρώτη ψυχρή έκθλιψη" που διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του πιο γνήσιου ελαιολάδου ανώτερης κατηγορίας, που αποκτάται αποκλειστικά μέσω μηχανικών διαδικασιών όπως μια πραγματική έκθλιψη ελιών.
... ελαιοκομικής περιόδου, τα μέλη παραδίδουν τις ελιές καθημερινά και η άλεση τους πραγματοποιείται εντός 24 ωρών με μηχανικές διαδικασίες (ψυχρή εξαγωγή); αυτός ο τρόπος επιτρέπει την παραγωγή ενός εξαιρετικού ελαιολάδου ανώτερης ποιότητας. Οπτικά, το ελαιόλαδό μας, που παράγεται αποκλειστικά στην περιοχή του ΦΑΡΝΕΖΕ, παρουσιάζει ένα σμαραγδένιο πράσινο χρώμα με χρυσές ανταύγειες και εκπέμπει μια...
... συσκευασία. Οι ελαιώνες μας βρίσκονται στη Σικελία, στις εξής επαρχίες, στις πλαγιές του Έτνα. Η ποικιλία: Nocellara Etnea. Πολυλειτουργική ποικιλία καθώς είναι κατάλληλη για την παραγωγή ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας με πολύ χαμηλή οξύτητα, καθώς και για την επεξεργασία ελιών για επιτραπέζια χρήση. "Το ελαιόλαδό μας είναι 100% ιταλικό". Η διαδικασία παραγωγής ξεκινά με την καλλιέργεια των...
...Η Vivai Russo ιδρύθηκε τη δεκαετία του '60, εξειδικευμένη στην παραγωγή και εμπορία δασικών, διακοσμητικών, μεσογειακών, φοινικόδεντρων, τροπικών και επίσης καρποφόρων, εσπεριδοειδών και ελιών. Στη δεκαετία του '90, η εταιρεία ενισχύεται από μια νέα δύναμη που καθορίζει την ανάπτυξή της, την "Sicilville", η οποία δραστηριοποιείται σε όλη την Ιταλία στον τομέα του σχεδιασμού και της κατασκευής πάρκων, βιλών και κήπων, κατασκευής πράσινων χώρων, υπηρεσιών κηπουρικής, κήπων σε ταράτσες και τεχνητών λιμνών.
... διαχειρίζεται μια επιχείρηση εξαγωγών που της επέτρεπε να διασχίζει τους ωκεανούς. Οι μέθοδοι καλλιέργειας, λίπανσης και προστασίας των φυτών είναι ακόμη σήμερα εντελώς φυσικοί, η συγκομιδή των ελιών γίνεται κατά την κορυφαία περίοδο ποιοτικής απόδοσης και η γρήγορη μεταφορά του καρπού στο ελαιοτριβείο είναι τα βασικά στοιχεία που μας έχουν επιτρέψει να επιτύχουμε το υψηλό παραγωγικό πρότυπο που μεταφέρεται...
... επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες του μύλου και κυρίως στα προϊόντα του να αναγνωρίζονται εδώ και χρόνια ως σύμβολο γνησιότητας και νοστιμιάς. Ο Ελαιουργικός Μύλος Carmignani προσφέρει στους πελάτες του μια επιλεγμένη παραγωγή ελαιολάδου και κρασιού, αλλά και κονσέρβες και σαπούνια.
... επίσκεψη στους χώρους και η παρακολούθηση της επεξεργασίας των ελιών. Ο Αρχαίος Ελαιουργικός Μύλος Tavian είναι όλο και πιο πεπεισμένος ότι ο σεβασμός στις παραδόσεις και το "know-how" είναι η βάση για την παραγωγή ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας. Ένα ελαιόλαδο που δεν είναι απλώς ένα απλό καρύκευμα, αλλά που θεωρείται ως μια πραγματική τροφή, ικανή να προσφέρει και να ενισχύσει τη γεύση των πιάτων και των προϊόντων στα οποία χύνεται.
... αυτές τις μεγάλες ποσότητες ελιών, έχει οδηγήσει την Ισπανία να φτάσει γρήγορα στην αιχμή της τεχνολογίας στην παραγωγή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων ειδικών για την επεξεργασία ελιών. Επιπλέον, η Ισπανία είναι η χώρα όπου η συγκεκριμένη τεχνολογία του τομέα αναπτύσσεται πιο γρήγορα. Δεσμευόμαστε να προσαρμόσουμε αυτές τις λύσεις σε μια διαφορετική αγορά όπως είναι η ιταλική, διανέμοντας επίσης...
Ο Ελαιουργικός και Μυλωνάς Ambrosini δραστηριοποιούνται εδώ και αρκετά χρόνια στον τομέα του ελαιολάδου και των δημητριακών, αφιερώνοντας τη δουλειά τους στην επεξεργασία των ελιών, στην παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου υψηλής ποιότητας και στην άλεση σίτου για την παραγωγή αλεύρων υψηλής κατηγορίας. 90 χρόνια εμπειρίας στην αδιάκοπη αναζήτηση της ποιότητας έχουν οδηγήσει το ελαιόλαδο...
... αποκλειστικής μας ιδιοκτησίας.
Εκτός από την παραγωγήελιών Ταγγιάσκα με δικά μας φυτά και την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου Ταγγιάσκα και Ιταλίας, έχουμε επίσης την παραγωγή κονσερβών, πέστο, αποξηραμένων ντοματών και γεμιστών πιπεριών.
Η εταιρεία δίνει εξαιρετική σημασία στη διατήρηση του φυσικού αρώματος των πρώτων υλών, γι' αυτό οι ελιές αλέθονται εντός 24 ωρών από τη συγκομιδή τους και το βασιλικό μετατρέπεται σε ημιτελές προϊόν και πέστο εντός λίγων ωρών από την άφιξή του.
... σοβαρότητα. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή φυτών φρούτων, αρχαίων φρούτων, εσπεριδοειδών, ελιών, αμπελιών για επιτραπέζια και οινική χρήση, ριζώματα, φράχτες, διακοσμητικά φυτά, θάμνους τριαντάφυλλων, αναρριχώμενα τριαντάφυλλα, ενήλικα φυτά ψηλού κορμού με ετήσια παραγωγή 80.000 φυτών σε γλάστρα. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε κήπους και πράσινους χώρους, γενικά, οι υλοποιήσεις μας είναι μελετημένες ώστε να...
... ολοένα και πιο διαδεδομένου μέσου του διαδικτύου, να επεκτείνω την παραγωγή μου σε όλο τον κόσμο για να γνωρίσουν αυτό το μονοποικιλιακό ελαιόλαδο, με μοναδικές οργανωληπτικές ποιότητες, όλοι οι λάτρεις και μη του ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας. Ο στόχος της εταιρείας είναι να γνωρίσουν και οι λιγότερο έμπειροι στον τομέα τα μεγάλα πλεονεκτήματα των ελιών μας, ιδιαίτερα της ποικιλίας Peranzana. Η...
... CAPASONI και βαρελιών που προορίζονται για τη ζύμωση και τη συντήρηση του κρασιού. Το 1989 σημειώθηκε μια σημαντική στροφή, καθώς όλα τα εκτάρια που εκτείνονται πέρα από 150 εκτάρια μετατράπηκαν στη μέθοδο της Βιολογικής Γεωργίας.
Για την παραγωγή του: NEGROAMARO ROSSO - NEGROAMARO ROSÈ - FIANO BIANCO με τη βιολογική μέθοδο.
...στην ορεινή περιοχή στους πρόποδες των βουνών της Sila. Το ιδιαίτερα κατάλληλο μικροκλίμα της και το ακόμη αμόλυντο περιβάλλον ευνοούν την καλλιέργεια εσπεριδοειδών και ελαιώνων, παράγοντας, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους βιολογικής γεωργίας, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Ήδη στην αρχαία Magna Grecia (6ος-5ος αιώνας π.Χ.) αυτές οι περιοχές ήταν φημισμένες για την παραγωγή ελαιολάδου και μελιού.
Παρέχουμε υπηρεσίες σχεδίασης, κατασκευής και μετά την πώληση υποστήριξης για τις μηχανές μας. Στον τομέα του ελαιολάδου κατασκευάζουμε τις εξής μηχανές: Γραμολέ, Θραυστήρας τόσο με σταθερή όσο και με κινητή σχάρα, Πλυντήριο ελιών, Αποφλοιωτής, Κοχλίες, Δονητικά κόσκινα, Μηχανή για πυρήνα σε δύο ή τρεις φάσεις, Μηχανή για την παραγωγή ελαιόφυλλων. Στον τομέα σχοινιών, παράγουμε μια μηχανή για την παραγωγή σχοινιού από 2 έως 12 χιλιοστά.
... από τον αγροτουρισμό αναπτύσσεται η αγροτική μας δραστηριότητα, 15 εκταρίων και 6000 ελαιόδεντρων για την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου και ελιών επιτραπέζιας κατανάλωσης με έντονο άρωμα. Αποκλειστικά για τους πελάτες μας, αφιερωνόμαστε στην παραγωγή λαχανικών και φρούτων, της γνησιότητας των οποίων διασφαλίζεται περισσότερο και καθίσταται δυνατή από την περιορισμένη παραγωγή. Το επιχειρηματικό συγκρότημα αποτελείται από ευρύχωρες αίθουσες που έχουν πρόσφατα ανακαινιστεί με γούστο και κομψότητα για να φιλοξενήσουν τις εκδηλώσεις σας και από άνετα και ιδιωτικά δωμάτια για τις διαμονές σας.
...Το Ελαιοτριβείο Μιλάτζο προσφέρει διάφορους τύπους ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας, παραγόμενους αποκλειστικά στην ενδοχώρα της Σικελίας. Εκτός από την παραγωγή που προέρχεται από τη συγκομιδή και την άλεση των δικών του ελιών, για να προσφέρει ένα επιπλέον προϊόν ποιότητας, το Ελαιοτριβείο Μιλάτζο συνεργάζεται με ορισμένες αγροτικές επιχειρήσεις που διαθέτουν εκτενή ελαιώνες στην περιοχή του Καστελβετράνο (TP) με την τυπική ελιά της περιοχής, που ονομάζεται συνήθως "Νοτσελάρα Ντελ Μπελίτσε".
... σταθερά θερμοκήπια, βιολογικά και μη φυτοφάρμακα, δίκτυα για περιφράξεις, δίκτυα συλλογής ελιών, εργαλεία εργασίας, αθλητικά μαχαίρια, μαχαίρια σφαγής, μέτρα ασφαλείας, όπλα και πυρομαχικά για κυνήγι και σπορ, παπούτσια πεζοπορίας και πολλά άλλα προϊόντα.