...Συνεταιριστική οινοποιία D.O. Rueda ποιότητας. Έτος ίδρυσης: 2007. Ιδιόκτητα αμπέλια: 170 εκτάρια. Ικανότητα παραγωγής: 1.800.000 φιάλες/έτος. Ποικιλίες: Verdejo, Sauvignon blanc, Viura (κρασιά Rueda), Tempranillo (ροζέ κρασί). Η ποιότητα των κρασιών μας επιβεβαιώνεται από τα βραβεία και τις αναγνωρίσεις που έχουμε λάβει σε διακεκριμένους εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Μάρκες: Reina de...
... Taurasi. Το Παλάτι Troisi (πρώην κάστρο) είναι σήμερα η έδρα της Εταιρείας, η οποία προγραμματίζει την αποκατάσταση των αρχαίων κελαριών στις κοιλότητες του χωριού, χώρους που χρησιμοποιούνται πάντα για την παλαίωση του κρασιού. Στην Παντελερία, στον χαρακτηριστικό αμπελώνα με αμπέλια που έχει αναγνωριστεί ως παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, παράγονται οι σταφίδες zibibbo με τις οποίες...
... στην αριστερή όχθη του Γουαδιάν), προσδίδει στα κρασιά χαρακτηριστικά sui generis και μεγάλη ποιότητα. Τα κρασιά που παράγονται εκεί είναι ισχυρά και συμπυκνωμένα, τόσο ως προς το χρώμα όσο και ως προς το άρωμα.
... και ένα πιο κομψό κρασί, σαφώς ένα κρασί terroir. Το VALE DE PIOS είναι ένα μεγάλο κρασί που παράγεται από προσεκτικά επιλεγμένα σταφύλια από τα καλύτερα αμπέλια μας. Οι ποικιλίες που το απαρτίζουν και η αναλογία τους στο τελικό μείγμα εξαρτώνται από τις συνθήκες της χρονιάς. Θα κυκλοφορήσει στην αγορά μόνο σε εξαιρετικά χρόνια. Το PIOS είναι ένα κρασί terroir, που επιδιώκει να συνδυάσει αρχαίες τεχνικές αμπελουργίας και οινοποίησης με τα σύγχρονα πρότυπα των πιο αναγνωρίσιμων σχολών οινολογίας. Ένα μοναδικό κρασί που εκφράζει όλη μια ατμόσφαιρα, όλη μια ιστορία, όλη μια κουλτούρα.
...Τα ξηρά κρασιά Silvaner, Scheurebe και Riesling είναι η ειδικότητα της οικογένειάς μας εδώ και γενιές! Το αρχαίο οινοποιείο της κτήματός μας βρίσκεται στο χωριό Iphofen, το 'ιστορικό θησαυροφυλάκιο' της Φρανκονίας. Είναι το έδαφος Gypsum Keuper που χαρακτηρίζει το terroir των Πρώτων Αμπελώνων μας, εκ των οποίων ο Julius-Echter-Berg είναι ο πιο διάσημος. Εκεί, καλλιεργούμε προσεκτικά τα αμπέλια...
... κληρονομήσει όλα τα αμπέλια από τους γονείς μας και, όπως αυτοί, παράγουμε το κρασί μας με την ίδια ενθουσιασμό και αγάπη. Η μάρκα μας είναι Viña Clavidor, είναι ένα αφιέρωμα σε αυτόν, τον πατέρα μας, για το ότι μας μετέφερε όλα όσα πίστευε. Δημιουργούμε διάφορους τύπους οινοποίησης, πάντα σκεπτόμενοι τον τύπο εδάφους όπου βρίσκεται το αμπέλι, την κατεύθυνση και άλλες ειδικές παραμέτρους που εκτιμούμε, πάντα με στόχο να αποτυπώσουμε την μέγιστη έκφραση στα κρασιά μας.
... προερχόμενες από άλλες οινοπαραγωγικές περιοχές και διεθνείς ποικιλίες. Το τοπίο, τυπικά μεσογειακό, αποτελείται από ήπιες κυματιστές πεδιάδες που καταλαμβάνουν λίγο περισσότερα από 1.500 εκτάρια συνολικής έκτασης, εκ των οποίων 460 εκτάρια είναι καλλιεργημένα με αμπέλια και περίπου 80 εκτάρια με ελαιώνες. Φιλοξενώντας μια κληρονομιά 194 φυτευμένων ποικιλιών, 37 από τις οποίες είναι σε πλήρη παραγωγή. Αυτή...
Ο τομέας LAURENS είναι ειδικευμένος στην παραδοσιακή παραγωγή και πώληση κρασιών, απεριτίφ και αλκοολούχων ποτών. Έτσι, ο τομέας παράγει κρασιά AOC Marcillac ροζέ, κόκκινα και παλιά αμπέλια, ραταφιά ροζέ, κόκκινο, λευκό, τζεντιάν και καρέσα, καθώς και αποστάγματα από δαμάσκηνο, άγριο δαμάσκηνο, αχλάδι William, τζεντιάν, σορβιά και μαρκ από Marcillac. Ο τομέας εκτείνεται σε 21 εκτάρια με μέση ηλικία 20 ετών. Ο τομέας LAURENS υιοθετεί μια λογική γεωργία.