...Εξαιρετικό κρασί που προέρχεται από προσεκτική επιλογή σταφυλιών Cannonau, κυρίως από αμπέλια άνω των 40 ετών και καλλιεργημένα σε αμπελώνες.
Μετά από αργή ζύμωση με τις φλούδες, που πραγματοποιείται σε μικρούς ανοξείδωτους κάδους για περίπου 20 ημέρες, ωριμάζει σε γαλλικά βαρέλια για 24 μήνες. Ακολουθεί μια ωρίμανση σε μπουκάλι ξαπλωμένο για τουλάχιστον 8 μήνες.
Εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα με...
Η Αγροτική Επιχείρηση La Torre βρίσκεται κοντά στο Σαντάντζελο ιν Κόλλε, στην νότια περιοχή του δήμου Μονταλτσίνο. Η επιφάνεια εκτείνεται σε τριάντα έξι εκτάρια, εκ των οποίων 5,6 είναι φυτεμένα με αμπέλια. Τα κρασιά της επιχείρησης είναι το Μπρουνέλο ντι Μονταλτσίνο, το Ρόσσο ντι Μονταλτσίνο, το Άμππελιο, το Ρόσσο Τοσκάνου και σε εξαιρετικά χρόνια το Μπρουνέλο Ριζέρβα. Οι αμπελώνες που...
... Αναγέννησης. Από πάντα υπήρχε ισχυρός δεσμός μεταξύ γης και κρασιού. Ο ιστορικός Giovanni Antonio Pecci, στις αρχές του 18ου αιώνα, σε μια αναφορά για τον Μεγάλο Δούκα της Τοσκάνης, περιγράφει την τοποθεσία της σημερινής κάβας ως "σε έναν λόφο εύκολα προσβάσιμο, γεμάτο αμπέλια και ελιές, βρίσκεται το μικρό κάστρο". Το 1902, η Abbadia Ardenga λαμβάνει το πρώτο σημαντικό βραβείο για τα κρασιά που έχουν ωριμάσει πάνω από ένα χρόνο, αφιερωμένο σε επιχειρήσεις που ήδη εξάγουν εκτός Ιταλίας. Η σημερινή επιχείρηση ανανεώνεται το 1934 με την ενημέρωση του καταστατικού της.
... επιφάνεια της θάλασσας, στο κέντρο της Μεσογείου, στην Πούλια, όπου το μικροκλίμα, ευνοϊκό για τη βιολογική παραγωγή, και τα πολύτιμα μέταλλα και θρεπτικές ουσίες που υπάρχουν σε αυτές τις εδάφους προσδίδουν στα κρασιά μια πραγματικά ιδιαίτερη γεύση και άρωμα. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να διατηρήσουμε όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά των κρασιών, να γνωρίσουμε και να σεβαστούμε τη γη, να επιλέξουμε ικανό και καταρτισμένο προσωπικό και να παράγουμε σύμφωνα με το βιολογικό σύστημα.
... Taurasi. Το Παλάτι Troisi (πρώην κάστρο) είναι σήμερα η έδρα της Εταιρείας, η οποία προγραμματίζει την αποκατάσταση των αρχαίων κελαριών στις κοιλότητες του χωριού, χώρους που χρησιμοποιούνται πάντα για την παλαίωση του κρασιού. Στην Παντελερία, στον χαρακτηριστικό αμπελώνα με αμπέλια που έχει αναγνωριστεί ως παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, παράγονται οι σταφίδες zibibbo με τις οποίες...
... επαγγελματικότητα είναι οι πυλώνες μας, μαζί με την παράδοσή μας. Παρακολουθούμε προσωπικά τους αμπελώνες μας και εργαζόμαστε χειρονακτικά, εκτελούμε αραιώσεις και επιλογές προκειμένου να φέρουμε στο οινοποιείο σταφύλια ποιότητας, όπου η αυστηρότητα της οινοποίησης μας επιτρέπει να προτείνουμε κρασιά με χαρακτήρα. Σήμερα δραστηριοποιούμαστε στον τομέα ως μια σοβαρή και δυναμική Επιχείρηση, που...