... λαχταριστά αρώματα από καβουρδισμένο ψωμί, βανίλια, λευκό πιπέρι και σοκολάτα. Μια μεθυστική φιάλη που αποτελεί μια υπέροχη επιλογή!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλία: 100% Syrah
IGP: Côtes Catalanes
Διατήρηση: Έτοιμο προς κατανάλωση τώρα και μπορεί να διατηρηθεί μέχρι το 2030
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C...
...Η προσφορά τσαγιού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πολύ περισσότερο από μια ιδέα, είναι μια σίγουρη επιτυχία! Το τσάι είναι ένα δώρο που έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, γι' αυτό η Very Thés έχει φανταστεί δύο λεπτές και αρωματικές δημιουργίες, πολύ όμορφες για να τις κοιτάξετε και να τις προσφέρετε: το rooibos με μάνγκο και φράουλα, καθώς και το πράσινο τσάι σοκολάτα-βατόμουρο! Η ένωση της μάνγκο και της φράουλας σε ένα βελούδινο και εξαιρετικό rooibos. «Θα σε αγαπώ τρελά» θα σας προσφέρει μια γλυκιά και εξαιρετικά αρωματική αίσθηση!
Αναφορά:RECROOORA102...
...κρέατα σε σάλτσα, θηράματα, μεγάλες πατάτες κομμένες με μαχαίρι, πιατέλα τυριών, crumble αχλάδι σοκολάτα.
Οινοποίηση
χειροποίητη συγκομιδή. Η οινοποίηση, που διεξάγεται με τρόπο τμηματικό, γίνεται σε δεξαμενές inox και ξύλου θερμορυθμισμένων. Η ωρίμανση διαρκεί από 14 έως 20 μήνες σε βαρέλια δρυός (60 έως 100% νέα, το υπόλοιπο σε βαρέλια 1 έτους).
Μάτι: βαθύ μπορντώ χρώμα.
Η συμβουλή του οινολόγου...
...Καθαρό βάρος: 350γ
Όταν η παράδοση συνδυάζεται με την απόλαυση. Δοκιμάστε την αυθεντική σκόνη γιορτινού σοκολάτας Elot, κρεμώδη και αρωματική.
Από το 1911, η σοκολάτα Elot είναι μια πραγματική θεσμός στις Αντίλλες, νόστιμη και γλυκιά, έχει μια ιδιαίτερη, ρουστίκ, αυθεντική γεύση.
Η σοκολάτα Elot είναι 100% Μαρτινίκας, παρασκευασμένη με καλό κακάο και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Απλά νόστιμη!
...Ανακούφιση από αρθρώσεις, μύες και πνεύμα.
Πλούσιο σε CBG, CBN, CBD, CBC.
Οσφρητικό και γευστικό προφίλ: Ξυλώδες, γήινο, λουλουδάτο, εσπεριδοειδές, φρουτώδες, σοκολάτα.
Ιδανικό για όλη την ημέρα.
Επίδραση: 7/10
Αρωματική δύναμη: 9/10
Μέγεθος των μπουμπουκιών: Μεσαία και συμπαγή.
Καλλιέργεια: Υδατοκαλλιέργεια
Γραμμάριο: 1, 3, 5, 10, 20, 30, 50...
...Κρεμώδης μίξη με τυπική ιταλική γεύση. Συμμαχία των καλύτερων καφέδων Arabica και Robusta με γλυκιά γεύση και πλούσιο άρωμα. Αρωματική κούπα, με μια ελαφριά οξύτητα που μόλις διαφαίνεται, αρώματα καβουρδισμένου ψωμιού, φρουτώδεις και πικάντικες νότες, και έντονο άρωμα κακάου. Έντονη επίγευση κακάου που θυμίζει μαύρη σοκολάτα.
Σύνθεση 40% Arabica, 60% Robusta - Ένταση 10...
... χρησιμοποιούμενοι χρωστικές στην βιομηχανία τροφίμων. Αναγνωρισμένες για την ποιότητά τους, οι καραμέλες χρωματισμού προσφέρουν διάφορες διαλυτές λύσεις για κάθε τύπο εφαρμογής προκειμένου να τυποποιηθεί το χρώμα.
ΚΑΨΙΜΕΝΕΣ ΖΑΧΑΡΕΣ
Σε υγρή ή σκόνη μορφή, οι καψιμένες ζάχαρες είναι καραμελωμένες ζάχαρες που προσφέρουν γεύση και/ή καραμελένιο χρώμα στα τρόφιμα.
ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ
Η αρωματική...
... ειδικές καραμέλες είναι καραμέλες που προέρχονται από την ελεγχόμενη δράση της θερμότητας σε τρόφιμα παρουσία άλλων συστατικών: γάλα, κρέμα, βούτυρο, αλμυρό βούτυρο, εκχυλίσματα φρούτων, μέλι, βύνη, σοκολάτα, φυτικά λίπη.
... φρούτα και εντυπωσιακά χρώματα), συστατικά για την παρασκευή γλυκών (συμπεριλαμβανομένων των βάσεων για την παραγωγή γλυκών, αρωμάτων για γαλακτοκομικές και φρουτένιες γεύσεις, διακοσμητικών toppings, soft serves και παγωμένων γιαουρτιών), συστατικά για εστιατόρια (συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων διαφορετικών τύπων ζεστής σοκολάτας: γαλακτοκομική ζεστή σοκολάτα, αρωματική ζεστή σοκολάτα, φρουτογλυκιά ζεστή σοκολάτα και λευκή ζεστή σοκολάτα) και άλλα προϊόντα όπως κακάο και κρέμα γλυκού.
... καλύτερη, πιο υγιεινή εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά σνακ, διατηρώντας παράλληλα τις υπέροχες γεύσεις που αναμένονται από τους καταναλωτές. Τα σνακ μας μπορεί να είναι φυσικά, αλμυρά ή γλυκά - απολαμβάνονται από ανθρώπους όλων των ηλικιών. Η ευχάριστη γεύση των εξωθημένων μπαλών προέρχεται από τα ανώτερα βιολογικά συστατικά και τα καρυκεύματα που χρησιμοποιούνται για την αρωματική τους γεύση - όπως ψημένα φιστίκια, βελγική σοκολάτα, ουγγρική πάπρικα, σκόνη κρεμμυδιού κ.λπ. Είναι δυνατές οι ειδικά αναπτυγμένες γεύσεις!
... φρούτα), από βότανα (τσουκνίδα, αψίνθιο, αγιόκλημα, ροζ, βιολέτα, λεβάντα,…), ιδιαίτερα (σπέκλος, κουμπερντόν και σοκολάτα). Πολυφρούτα και σιρόπια: ροζαλίν, σιρόπι από elderflower, σιρόπι από αρωματική ασπερούλα. Ζελέ και σιρόπια: από αχλάδια, σμέουρα, τρούφα,…...