...•Χηλικοί μεταλλικοί: Αυτά τα μέταλλα ευνοούν την απορρόφηση και την αξιοποίηση των θρεπτικών συστατικών.
•Φρέσκο κρέας: Υψηλό ποσοστό φρέσκου κρέατος καθιστά το προϊόν πολύ νόστιμο.
•Κρέατα μεγάλης διατροφικής αξίας: Πλούσια σε πρωτεΐνες, αμινοξέα και λιπαρά οξέα ωμέγα 6, καθώς και βιταμίνες που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της επιδερμίδας, του κυκλοφορικού συστήματος και των αρθρώσεων σε άριστη κατάσταση.
...semi-finished products, deli products, including with the use of MAP, blisters, correxes, lodgments and tubes.":"Συσκευασία για ζαχαρωτά, γαλακτοκομικά, ψάρια και κρέατα, ημιτελή προϊόντα, προϊόντα deli, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης MAP, φυσαλίδων, correxes, υποδοχών και σωλήνων."}...
...Τέμπερα τροφίμων για σήμανση κρέατος.
Χειροκίνητη σήμανση και μέσω εκτυπωτή.
Οι τέμπερες μας εξασφαλίζουν τέλεια σήμανση σε φρέσκα κρέατα, ακόμη και μετά από διαδικασίες αλατίσματος, καπνίσματος ή κατάψυξης. Η σήμανση είναι απόλυτα ορατή.
Τέμπερα για MER.
Διαθέσιμες σε συσκευασίες των 1, 5 και 25 λίτρων.
Χρώματα: καφέ, κόκκινο και μπλε.
...Μηχανές ιδανικές για εργαστήρια ή μικρές παραγωγές.
Μηχανές ιδανικές για εργαστήρια ή μικρές παραγωγές.
Μελετημένη τόσο για το μασάζ όσο και για το αλάτισμα κρεάτων όπως: προσούτο προς ψήσιμο, λευκά κρέατα, κ.λπ.
Επιπλέον, είναι δυνατή η χρήση της χάρη στα περιλαμβανόμενα αξεσουάρ για την ανάμειξη μπαχαρικών και/ή φαρμάκων.
Ηλεκτρική συσκευή ελέγχου με ηλεκτρονική ρύθμιση της ταχύτητας και ρύθμιση χρόνων κύκλων εργασίας μέσω PLC.
Σειρά ME-V με δυνατότητα κενού.
...Συστατικά: μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (Tuber aestivum Vitt.), ελαιόλαδο, αλάτι, άρωμα.
Συμβουλές: ιδανικό για πρώτα πιάτα, καρπάτσιο, βραστές ή ψητές λευκές κρέατα και μπορεί να συνοδεύσει ακόμη και κάποια επιδόρπια.
Διαθέσιμο και σε μορφή 500 γρ.
...Τερουάρ: Αργιλώδες έδαφος με χαλίκι πάνω σε σχιστόλιθο
Κατάσταση: Υψηλός λαιμός
Οινοποίηση
Η αλκοολική ζύμωση και η ωρίμανση πραγματοποιούνται σε βαρέλια για ένα χρόνο.
Γευσιγνωσία μεταξύ 10 και 12°C
Μάτι: Κίτρινο
Μύτη: Φρουτώδης, μαρμελάδα, βερίκοκα
Στόμα: Αρώματα κίτρινων φρούτων και νότες από γλυκά φρούτα
Δυνατότητα παλαίωσης: 5 χρόνια
Ισορροπία: Ξηρό
Συνοδεία φαγητού και κρασιού: Ψάρια σε σάλτσα,
καρδιές αγκινάρας, λευκά κρέατα και τυριά με μαλακή ζύμη.
Λαβράκι αμερικανικά, αστακός με κρέμα και κοτόπουλο με λευκή σάλτσα.
Κλάδεμα: Διπλό Γκιό
Υψόμετρο: 100 έως 120 μ...
...Αυτή η μουστάρδα έχει παρασκευαστεί με φύκια του Ατλαντικού και θα σας συνοδεύει κατά τη διάρκεια των γευμάτων σας, κυρίως με λευκά κρέατα, βινεγκρέτ και βάση σάλτσας.
Βάρος: 0,100 kg...
... επαγγελματιών του τομέα της εστίασης, η αυστηρότητά του φροντίζει και συμβάλλει στο επίπεδο αριστείας των πιο σπουδαίων τραπεζιών.
Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Πάνω από 10.000 αναφορές αυστηρά επιλεγμένες, με υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των υπερφρέσκων προϊόντων (κρέατα, πουλερικά, BOF, φρούτα και λαχανικά) και της εκλεκτής τροφής.
Για την ανάδειξη της γαστρονομικής και χειροτεχνικής κληρονομιάς της Γαλλίας, το Le Delas έχει αναγνωριστεί ως Ποιοτικός Παραγωγός-Χειροτέχνης από το Collège Culinaire de France.
...Δεν πρόκειται για ένα προσούτο με παρατεταμένη ωρίμανση: αλλά για το καλύτερο στη δουλειά μας. Η διαδικασία παραγωγής είναι παραδοσιακή, αλλά ήδη από την αρχή η επιλογή των μηρών είναι ιδιαίτερη, τα κρέατα έχουν διαφορετική ποιότητα και μεγαλύτερη ποσότητα λίπους για να επιτρέπουν την μακρά ωρίμανση. Για τρεις εβδομάδες, τα προσούτα απορροφούν το αλάτι σε ένα υγρό (80%) και κρύο (από +1 έως +4...
...Είναι το ισοδύναμο ενός μεγάλου κρασιού από το Muscadet. Σε τυφλή δοκιμή, η μακρά ωρίμανση πάνω στις οινολάσπες θυμίζει ένα όμορφο, καλά ωριμασμένο λευκό Bourgogne. Ιδανικό ως απεριτίφ, αυτό το μεγάλο κρασί της Λίγηρας θα ταιριάξει τέλεια με όλα τα ψάρια σε σάλτσες, τα λευκά κρέατα και θα συνοδεύσει επίσης το φουά γκρα.
Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY
Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE
Région: VAL DE LOIRE
Couleur: Λευκό
Cépages: 100% Melon de Bourgogne
Mode de culture: Βιολογικό
Contenance: 75cl
Poids: 1 kg
Caractère: Ξηρό
Millésime: 2017...
...Κρέατα πρώτης ποιότητας. Ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά, όλα στη σχάρα.
Σπιτικά ορεκτικά.
Ποτά από την περιοχή μας και υψηλής ποιότητας.
Προσφέρουμε πλήρη υπηρεσία για τον γάμο σας.
Γνωρίστε μας.
... σε νερό για να αφαιρεθεί η επικάλυψη του και στη συνέχεια ξηραίνεται στον ήλιο μέχρι να ασπρίσει.
Αυτό το πιπέρι αναδεικνύει την υποβλητική και ανθώδη πλευρά του κόκκου διατηρώντας παράλληλα τη φρεσκάδα που το χαρακτηρίζει. Το λευκό πιπέρι Μαδαγασκάρης ταιριάζει υπέροχα με τις σάλτσες σας, τα ψάρια ή τα λευκά κρέατα και θα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα για τα τυριά και τα επιδόρπιά σας.
Βάρος: 250 γρ
Ποσότητα: 125γρ, 200γρ, 250γρ, 500γρ, 1000γρ...
...100% ιταλικό ελαιόλαδο παράγεται από ελιές ποικιλιών Ogliarola και Coratina: αυτό το ελαιόλαδο μας μαγεύει με τις πικάντικες και πικρές νότες της Coratina, οι οποίες εξισορροπούνται από την παρουσία της λεπτής πινελιάς της Ogliarola, δημιουργώντας ένα ελαιόλαδο με άρωμα και φρουτώδεις νότες έντονες όπως η καρδιά της Απουλίας.
ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ:
Συνδυάζεται πολύ καλά με μπρουσκέτες με ντομάτα, καρπάτσιο τόνου, σαλάτες με μανιτάρια, ψητό ραντίτσιο, λαχανόσουπες, πρώτα πιάτα με λουκάνικο, βραστό χταπόδι, κόκκινα κρέατα ή θηράματα, σκληρά τυριά ωρίμανσης.
...Ο εστραγκόν, του οποίου το λατινικό όνομα (dracunculus) σημαίνει «μικρός δράκος», είναι ένα κόσμημα της γαλλικής κουζίνας! Είναι ιδιαίτερα γνωστός για την έντονη γεύση του που θυμίζει άνηθο και ελαφρώς καμφορά.
Ο εστραγκόν ανήκει στις αρωματικές βοτάνες, τα αρώματά του συνδυάζονται θαυμάσια με τα αυγά, τα κρέατα, τα ψάρια και ενισχύουν τις περισσότερες σάλτσες: μπεσαμέλ, ταρτάρ, μαγιονέζα, βινεγκρέτ, σάλτσα ντομάτας ή ακόμα και αρωματισμένο βούτυρο.
Επιτρέπει την αρωματοποίηση του ξυδιού απλά τοποθετώντας ένα κλαδάκι μέσα στη φιάλη. Σε έγχυση, είναι γνωστός για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.
...Η χρήση έτοιμων γευμάτων είναι συχνά η καλύτερη επιλογή όταν έχετε λίγο χρόνο ή άδειο ψυγείο. Έλλειψη έμπνευσης για μαγείρεμα; Είναι καλό να έχετε κονσέρβες και κρέατα πάντα διαθέσιμα. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν απαιτούν αποθήκευση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Στο ράφι της αποθήκης μπορούν να περιμένουν για μήνες, αλλά σας εγγυόμαστε ότι μόλις γνωρίσετε τη γεύση τους, θα τα επιλέξετε πολύ πιο γρήγορα!
...ΑΦΙΝΑΡΙΣΜΑ
24 μήνες σε tonneaux των 5 ελβετικών.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Κόκκινο γρανάτη, με εκρηκτική και κομψή μύτη που θυμίζει βιολέτα και εντυπωσιάζει με την έντονη μεταλλικότητά του, καθώς και με μια ισορροπημένη φρεσκάδα και πληρότητα.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΣ
Εξαιρετικό με παρασκευές από κόκκινα κρέατα και πιάτα μακράς μαγειρέματος.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
16-18 °C
ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ
14,50%...
...Το καρύκευμα είναι κατάλληλο για μαγειρεμένα πιάτα με κρέατα, λαχανικά και ψάρια, καθώς και για τηγανητά και ψητά πιάτα, καθώς και για κρύα πιάτα (σαλάτες, αλείμματα). Δεν περιέχει πρόσθετα συντηρητικά ή αρώματα.
...Συντηρητικά Guintrand
Ζεστάνετε τη ρατατούι μας από τη Νίκαια σε μια κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, και συνοδέψτε την με κόκκινα ή λευκά κρέατα, προσθέτοντας τους χυμούς τους που έχετε κρατήσει. Αν δεν έχετε κρέας για συνοδευτικό, η ρατατούι μας από τη Νίκαια θα είναι απολαυστική απλά ζεσταμένη, περιχυμένη με λίγο ελαιόλαδο. Κρύα ή ελαφρώς δροσερή, θα εκτιμηθεί πολύ ευχάριστα όπως είναι, στα καλοκαιρινά γεύματα, ως ορεκτικό ή λαχανικό, επίσης περιχυμένη με λίγο ωμό και φρουτώδες ελαιόλαδο.
... επειδή δεν απελευθερώνει καπνό και απορροφά τις πιο δυσάρεστες οσμές). Μετά από μια πρώτη ψήσιμο που αναδεικνύει την ουσία umami που υπάρχει στα κρέατα, η unagi υποβάλλεται σε ατμό για να αφαιρεθεί το περιττό λίπος.
Νότια Κορέα, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
...κατεψυγμένου κρέατος και ψαριών, ειδικά για κρέατα με κόκαλα. Οι λεπίδες πριονιού επεξεργάζονται από την Gronding για να εξασφαλίσουν την ομαλή επιφάνεια και τα δόντια τους. Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας κράμα χάλυβα (SK4) με μοναδική τεχνολογία θερμικής επεξεργασίας, που εξασφαλίζει εξαιρετική ακαμψία δοντιών χωρίς να χάνουν την ευκαμψία τους. Η προηγμένη διαδικασία λείανσης, σχηματισμού δοντιών και υψηλής συχνότητας σκληρύνσεως καθιστά τις λεπίδες μας κατάλληλες για τις παρακάτω εφαρμογές.","MOQ":"500 κιλά"}...
... μας. Υπόσχεση του Αμβούργου!
Το Σαντσέν-Τσίλι μας ξεκινά γλυκά-πικάντικα και ευχαριστεί τους λάτρεις του τσίλι με μια μακρά, πραγματικά καυτή επίγευση! Ο τέλειος πικάντικος παράγοντας για το Chili con Carne, τη Μπολονέζ, το μαγειρευτό κρέας και τα γρήγορα μπριζόλες. Η σούπερ γεύση για κρέατα στη σχάρα και ντιπ.
Συστατικά: Θρυμματισμένα τσίλι (20 %), πράσινες φλοίδες Jalapeño (14 %), κόκκινο...
... ψυχρών ή κατεψυγμένων προϊόντων και τροφίμων όπως π.χ. ψυκτικές συσκευές για κρέατα και ψάρια, κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα, παγωτό, ευαίσθητα φάρμακα και φαρμακευτικά προϊόντα καθώς και την αποστολή ζωοτροφών.
...Μέτρια φρουτώδης εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με βοτανικές νότες και μια υπόνοια πράσινου αμυγδάλου. Κατάλληλο για ψητό ψάρι, πρώτα πιάτα, συνοδευτικά και κόκκινα κρέατα.
... παπαρούνες, με νότες κόκκινων φρούτων.
Η μαλακή και γενναιόδωρη γεύση προσφέρει στρογγυλάδα χωρίς υπερβολική οινικότητα, διατηρώντας ταυτόχρονα μια ορισμένη φρεσκάδα στην επίγευση.
Η κουβέ μας θα συνοδεύσει τέλεια τα λευκά κρέατα καθώς και τα μπάρμπεκιου σας.
Επίσης, θα μπορέσει να συμπληρώσει αρμονικά έναν σολομό με αμύγδαλα ή μια σόλα με σάλτσα Αρμορικά.
Τα τυριά κατσικίσιου γάλακτος θα είναι επίσης ένας πιστός σύντροφος.
Τέλος, η ΣΑΜΠΑΝΙΑ Claude PERRARD Brut Rosé θα απογειώσει τα επιδόρπιά σας με βάση τα κόκκινα φρούτα.
...Καπνιστή κόκκινη πάπρικα που προέρχεται από την Ισπανία. Η πάπρικα έχει ένα μοναδικό άρωμα και προσφέρει στο πιάτο μια πολύ εκλεπτυσμένη και κομψή γεύση. Η καπνιστή πάπρικα παρασκευάζεται από απλή ώριμη πάπρικα. Αρχικά, οι καρποί της ξηραίνονται και στη συνέχεια καπνίζονται. Συνδυάζεται καλά με ψητά πιάτα, ψητές πατάτες, ρύζι και λαχανικά, καθώς και με καπνιστά κρέατα. Βολικό καπάκι...
...Διανέμουμε βιολογικά προϊόντα από την Ισπανία και προϊόντα με Ονομασία Προέλευσης και I.G.P., όλα υψηλής ποιότητας από την Ισπανία. Αναλαμβάνουμε ομαδοποίηση, κρέατα, αλλαντικά, τυριά, κονσέρβες και κάθε είδους τρόφιμα.