...Το Maitake είναι ένα βρώσιμο μανιτάρι που εκτιμάται για τα πιθανά οφέλη του για την υγεία. Κοινό στην ιαπωνική και βόρεια αμερικανική κουζίνα, τα μανιτάρια Maitake έχουν γήινη γεύση και είναι ευέλικτα σε μαγειρικά πιάτα όπως σούπες και τηγανητά. Είναι επίσης διαθέσιμα σε μορφή συμπληρώματος. Η ενσωμάτωση του Maitake στη διατροφή σας προσφέρει πιθανά οφέλη για την υγεία.
EC number:923-783-9...
...Η τηγανητή μας μανιτάρια αποτελείται από κομμένα μανιτάρια Παρισιού, μαγειρεμένα και καρυκευμένα με ελαιόλαδο, μαϊντανό, αλάτι και σκόρδο.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 10 x 300 γρ.
...
Προστίθεται προς το τέλος της διαδικασίας μαγειρέματος, τα μανιτάρια στρειδιών ταιριάζουν καλά με λευκά κρέατα και θαλασσινά, τηγανητά και βραστά.
Περιγραφή/Γεύση
Τα αποξηραμένα μανιτάρια στρειδιών είναι γενικά μικρά, με διάμετρο 2 έως 5 εκατοστά, και αποτελούνται από επίπεδες, συρρικνωμένες, ζαρωμένες και ελαφρώς καμπυλωτές καπάκια με λίγα έως καθόλου κοτσάνια. Ορισμένα αποξηραμένα μανιτάρια στρειδιών...
... με την κρεατώδη υφή του δημιουργεί μια εκλεπτυσμένη λιχουδιά, που εκτιμάται ιδιαίτερα στην γαλλική κουζίνα. Αυτά τα κομψά μανιτάρια προσφέρουν μια ιδιαίτερη απόλαυση και είναι εξαιρετικά ως ορεκτικό, για την εμπλουτισμένη σάλτσα και τηγανητά πιάτα, καθώς και για την παρασκευή εκλεπτυσμένων ριζότο.
Πριν από τη χρήση, ρίξτε νερό πάνω στα αποξηραμένα μανιτάρια και αφήστε τα να μουλιάσουν για περίπου...
...Η σάλτσα από μανιτάρια «Maiski» είναι μια κλασική κρεμώδης χειμερινή σάλτσα με τηγανητάμανιτάρια που είναι γεμάτη γεύση. Ταιριάζει εξαιρετικά με τηγανητό κόκκινο κρέας, τραγανό πουλερικό, αλλά προσθέτει επίσης μια επιπλέον νότα στα πιάτα με άγρια κρέατα. Στην κύρια φωτογραφία έχουμε αυτή τη σάλτσα επιπλέον διακοσμημένη με μπλε μαρμαρωτό τυρί όπως το «Gorgonzola» ή το «Blauwe Achelse», κομμάτια φουντουκιού και φύλλα δεντρολίβανου. Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπεις τηγανητό κρέας λαγού, μπαλάκια πατάτας, μήλα «Maiski» με κράνμπερι και τη σάλτσα μας από μανιτάρια!
... προετοιμασίας
Τα μανιτάρια της Ασίας χρειάζονται ελάχιστο καθάρισμα. Πρέπει να τα σκουπίσετε με ένα υγρό πανί (το πλύσιμο με πολύ νερό θα τους αφαιρούσε μέρος της γεύσης τους).
Στο μανιτάρι της Ασίας, όλα είναι καλά. Είναι «έτοιμο προς χρήση».
Μαγειρέψτε αυτό το μανιτάρι για πολύ λίγο χρόνο. Το Αυτί του Ιούδα τρώγεται ωμό, βρασμένο ή μαγειρεμένο. Δίνει μια ασυνήθιστη υφή σε σούπες, σαλάτες, τηγανητά πιάτα, λαχανικά και στιφάδο. Απορροφά το υγρό μαγειρέματος και τη γεύση των τροφίμων με τα οποία συνδυάζεται.
Συμβουλές συντήρησης
Τα Αυτιά του Ιούδα μας πωλούνται σε...
... (pessacléognan) και γαρονικά χαλίκια. Ο Graves rouge διαθέτει την γαλλική ετικέτα AOC (Appellation d'Origine Contrôlée) καθώς και την ευρωπαϊκή ετικέτα AOP (Appellation d'Origine Protégée).
Ακολουθεί μια πρόταση μενού των οποίων όλα τα πιάτα θα ταιριάζουν τέλεια με τον Graves rouge:
Ορεκτικά:
- Gratton de lormont
- Tricandilles
- Πασχαλινό πιτάκι
- Παστό κρέας λαγού με στυλ Gisors
- Σαλάμι με ροκφόρ
Ορεκτικά:
- Τηγανητάμανιτάρια από το Μπορντό
- Ομελέτα με μανιτάρια chanterelles
- Αυγά μολέ Masséna
- Αυγά scrambled με δάσος
- Ποτηράκια αυγών χωρίς ανησυχία
Κυρίως πιάτα:...
Η ομάδα GELPASS είναι εξειδικευμένη στα κατεψυγμένα λαχανικά, μανιτάρια και φρούτα. Είναι ένας σημαντικός παίκτης στον τομέα των «κατεψυγμένων φυτικών προϊόντων» από το 1996. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα από ακατέργαστα ή επεξεργασμένα προϊόντα. Από λαχανικά και μανιτάρια μέχρι φρούτα και αρωματικά βότανα, καθώς και πουρέδες, τηγανητά ή ατομικά γκρατέν.
Στην υπηρεσία της βιομηχανίας τροφίμων με...