... μας είναι η ιδανική επιλογή.
Ποιότητα προϊόντος Σορβικού Οξέος:
Σημειώστε ότι το σορβικό οξύ μας είναι της υψηλότερης ποιότητας, πληρώντας αυστηρές βιομηχανικές προδιαγραφές και κανονισμούς. Παράγεται μέσω μιας προσεκτικής διαδικασίας για να διασφαλιστεί η καθαρότητα και η αποτελεσματικότητα στη συντήρηση των προϊόντων σας.
Πολυλειτουργικό Συντηρητικό:
Το σορβικό οξύ είναι ένα πολυλειτουργικό...
... διοξείδιο του άνθρακα στο σώμα. Επίσης, περιλαμβάνεται στη λίστα των συντηρητικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με περιορισμούς σε καλλυντικά προϊόντα. Η μέγιστη επιτρεπόμενη συγκέντρωση στο τελικό προϊόν υπολογίζεται στο 0,6% ως σορβικό οξύ. Λειτουργεί καλύτερα σε όξινο περιβάλλον, διαφορετικά οι ιδιότητές του είναι πολύ πιο αδύναμες.
...Αεριούχο νερό, ζάχαρη, οξυντικά (κιτρικό οξύ, μηλικό οξύ), αρώματα, διορθωτής οξύτητας (κιτρικό νάτριο), συντηρητικά (σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο), γλυκαντικό (γλυκοσίτες στεβιόλης), σταθεροποιητής (αραβική γόμα, γλυκερικοί εστέρες ρητίνης ξύλου)
Συνθήκες συντήρησης:
Να καταναλώνεται κατά προτίμηση πριν από: δείτε στο καπάκι ή στο λαιμό της φιάλης. Να φυλάσσεται μακριά από τον ήλιο σε ξηρό...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Παραγωγή
Διανομή
... βοηθήσουμε τους γονείς να αντιμετωπίσουν διάφορες προκλητικές καταστάσεις για παιδιά όλων των ηλικιών.
Τρόπος χρήσης: Συνιστώμενη ημερήσια δόση 20ml. Παιδιά 3 έως 5 ετών: Λαμβάνετε 1 δόση 5ml, 2 φορές την ημέρα. Παιδιά άνω των 5 ετών: Λαμβάνετε 2 δόσεις 5ml, 2 φορές την ημέρα.
Συστατικά: Νερό, φρουκτόζη, γλυκερινώδες εκχύλισμα τζίντζερ (Zingiber officinale L.), γλυκερινώδες εκχύλισμα κάρδαμου (Elettaria cardamomum L.), συντηρητικό (ποτασικό σορβικό), γλυκερινώδες εκχύλισμα μέντας (Mentha piperita L.)...
... να πλύνετε 25 πιάτα.
Το άρωμά του από λάιμ και γκρέιπφρουτ καθιστά τη χρήση του ευχάριστη.
Όψη: κίτρινο υγρό
pH καθαρού: 5,50 ± 0,5.
Πυκνότητα: > 1.
Χημική σύνθεση:
Ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες: 5 % ή περισσότερο αλλά λιγότερο από 15 %.
Κατιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες: λιγότερο από 5 %.
Αμφωτερό επιφανειοδραστικές ουσίες: λιγότερο από 5 %.
Συντηρητικό: σορβικό κάλιο
Άρωμα.
Δοχείο 5 λίτρων, χωρίς φωσφορικά άλατα ή αμμωνία και 100% ανακυκλώσιμο.
...Οι Feuilles de Brick x 10 είναι ένα πολυλειτουργικό μαγειρικό προϊόν, ιδανικό για την προετοιμασία μιας ποικιλίας νόστιμων πιάτων. Παρασκευασμένες στη Γαλλία, αυτές οι feuilles de brick αποτελούνται από αλεύρι σίτου, νερό, αλάτι και ηλιέλαιο, με συντηρητικά όπως το προπιονικό ασβέστιο και το σορβικό οξύ για να εξασφαλίσουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι τέλειες για τους λάτρεις της μαγειρικής που...
... και εξανθήματα.
• Καταπραΰνει και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης της επιδερμίδας μετά από θεραπείες με λέιζερ, peeling και αποτριχώσεις.
• Φέρνει λάμψη και απαλότητα σε θαμπά, βαμμένα μαλλιά.
• Το Aloe Vera Hautgel είναι χωρίς λιπαρά και έλαια.
• Ιδανικό και για ευαίσθητο και ξηρό δέρμα.
Συστατικά:
99 % Aloe Vera Barbadensis, το υπόλοιπο 1% αποτελείται από: κιτρικό οξύ, καλιούχο σορβικό, νατριούχο βενζοϊκό, ξανθάνη και νερό.
Βάρος: 200 ml...
...Το καλιούχο σορβικό (E202) χρησιμοποιείται ως συντηρητικό.
Το καλιούχο σορβικό (E202) χρησιμοποιείται ως συντηρητικό για τρόφιμα όπως μαργαρίνη, ρεμούλα, μαγιονέζα, σάλτσα σόγιας, μαρμελάδα, ελιές, χουρμάδες, κρασί, σιρόπι, παγωμένο τσάι ή χυμό. Το καλιούχο σορβικό χρησιμοποιείται επίσης για τη συντήρηση καλλυντικών προϊόντων ή καπνού. Για υγιείς ανθρώπους θεωρείται ασφαλές, καθώς μεταβολίζεται από το σώμα όπως ένα λιπαρό οξύ. Το προϊόν είναι καλά διαλυτό στο νερό και έχει ανασταλτική δράση στην ανάπτυξη ζυμών και μούχλας.
Ιδρύθηκε το 1918, ειδικός στο κλείσιμο μπύρας, κρασιού και σιδηρού. Κατασκευάζουμε συμπιεστούς φελλούς, φυσικούς φελλούς, φελλούς κρασιού, φελλούς μπύρας, φελλούς σιδηρού και τεχνικούς φελλούς. Ο φυσικός ή κολλημένος φελλός μας είναι 100% φυσικός και ιδανικός για το κρασί. Ο συμπιεσμένος φελλός είναι ιδανικός για το κλείσιμο του σιδηρού. Σας προσφέρουμε επίσης όλο τον εξοπλισμό παραγωγής φρούτων κ...
Από το 1985, η ACT προμηθεύει με επιτυχία μια συνεχώς αυξανόμενη γκάμα πρώτων υλών κορυφαίας, πιστοποιημένης ποιότητας.
Ιδρυθείσα το 1985 στο Αμβούργο από τον Δρ. Ραμίν Γκαφαρί, η ACT είναι σήμερα μια αναπτυσσόμενη εταιρεία με περισσότερους από 60 υπαλλήλους διεθνώς. Τα γραφεία μας βρίσκονται στην πόλη-λιμάνι του Αμβούργου καθώς και σε 12 ακόμη τοποθεσίες παγκοσμίως. Οι επιτυχίες επιτυγχάνονται π...
...Οι σορβικοί οξείς είναι οργανικές ενώσεις που εμφανίζονται φυσικά και χρησιμοποιούνται ως συντηρητικά τροφίμων. Το κάλιο άλας ενός σορβικού οξέος ονομάζεται σορβικό κάλιο. Χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων για τη συντήρηση τροφίμων και κρασιού. Χρησιμοποιείται επίσης για τη συντήρηση προϊόντων προσωπικής φροντίδας και καλλυντικών. Το σορβικό κάλιο βρίσκεται φυσικά σε μούρα. Εν τω μεταξύ, το εμπορικό σορβικό κάλιο παράγεται συνθετικά. Παράγεται από την επεξεργασία σορβικού οξέος με υδροξείδιο καλίου. Η χημική φόρμουλα του σορβικού καλίου είναι C6H7KO2.
...Συντίθεται, για τρόφιμα (E202) και τη φαρμακευτική βιομηχανία, από σορβικό οξύ. Και τα δύο προϊόντα βρίσκονται στη φύση στους καρπούς της ροβινιάς, γνωστής και ως πουρνάρι. Διαθέτει πολύ υψηλή διαλυτότητα σε λίπη και νερό. Σίγουρα, το σορβικό κάλιο είναι κακώς διαλυτό σε αιθανόλη. Για πολλές περιοχές, το σορβικό κάλιο είναι μια εναλλακτική λύση για τα παραμπέν.
Ποιότητες: Κόκκοι, σκόνη...
...Κεράσι σε σοκολάτα.
Εκτός από το βούτυρο κακάου, η σοκολάτα περιέχει φυτικά λίπη. Συστατικά: γλυκό κεράσι 55% (κεράσια, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, άρωμα, συντηρητικό: σορβικό κάλιο), σοκολάτα 45% - ελάχιστη περιεκτικότητα σε κακάο 43% (ζάχαρη, μάζα κακάου, βούτυρο κακάου, φυτικό λίπος - φοινικέλαιο, σιτέλαιο, σάλ, πυρήνας μάνγκο - σε διάφορες αναλογίες, γαλακτωματοποιητές: λεκιθίνες (από σόγια) και E476, άρωμα). Το προϊόν μπορεί να περιέχει γλουτένη (σιτάρι).
Σετ: Πόλεις
Πόλη: Κρακοβία...
...Σχήμα: Διαθέσιμο ολόκληρο με κοτσάνι ή χωρίς.
Χρώμα: Κόκκινο.
Προετοιμασία: Κανονική με άλμη: Διατηρημένο σε διάλυμα άλμης.
Με ζάχαρη: Διατηρημένο σε διάλυμα ζάχαρης.
Μέγεθος: Μετριέται κατά διάμετρο, χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες:
Μικρό: 25 έως 30 mm σε διάμετρο.
Μεσαίο: 30 έως 35 mm σε διάμετρο.
Μεγάλο: 35 έως 40 mm σε διάμετρο.
Οι μέθοδοι επεξεργασίας κερασιών διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο τους και την προοριζόμενη χρήση.
Συστατικά: Κεράσι, Νερό + Αλάτι, Οξέα (Οξικό Οξύ, Κιτρικό Οξύ, Ασκορβικό Οξύ, Γαλακτικό Οξύ) σε pH 4/7, Συντηρητικά (Χλωριούχο Ασβέστιο, Σορβικό Κάλιο)...
...Schweppes Lemon, με τις ακαταμάχητες γεύσεις λεμονιού και λάιμ, χωρίς χρωστικές και χωρίς τεχνητές γεύσεις*. * με φυσικά αρώματα
Συστατικά
νερό με ανθρακικό, ζάχαρη, εκχυλίσματα λεμονιού, οξυντικά οξύ κιτρικό, φυσικά αρώματα λεμονιού και λάιμ με άλλα φυσικά αρώματα, συντηρητικό σορβικό κάλιο, γλυκαντικά ακεσουλφάμη Κ και σουκραλόζη, τροποποιημένο άμυλο, σταθεροποιητές (E445, E444).
... (γάλα, αλάτι, πυτιά, συντηρητικό λυσοζύμη αυγού), αλάτι, λάδι σπόρων ηλιόσπορου, αρωματικές μπαχαρικές, σκόρδο και συντηρητικό οξύ σορβικό. Μπορεί να περιέχει ξηρούς καρπούς και σόγια.
Οι τορτελίνι είναι ζυμαρικά σε σχήμα δακτυλίου παρόμοια με τα ραβιόλια, που προέρχονται από την περιοχή μεταξύ Μπολόνια και Μόντενα. Η λέξη «τορτελίνι» είναι ο πληθυντικός του τορτελίνου, που προέρχεται από τα ιταλικά για «μικρή πίτα».
... εξάπλωση βακτηρίων, μούχλας και ζυμών. Δεν σκοτώνει τα μικρόβια, αλλά απλώς παρατείνει τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Είναι εντελώς ουδέτερη ως προς τη γεύση και την οσμή. Το σορβικό οξύ ανακαλύφθηκε αρχικά στη φύση, στους καρπούς της σορβιάς. Έτσι, το πουλί-φρούτο Sorbus aucuparia ήταν και ονοματοποιός του αντιοξειδωτικού.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη, Vegan
Επισήμανση τροφίμων: E 200
Παραγωγή: Το σορβικό είναι το προϊόν μιας πολυδιάστατης σύνθεσης.