...Σαλάμι από χοιρινό κρέας, τυπικό της Εμίλια. Το κρέας προέρχεται από τον λαιμό του χοίρου, γεμισμένο με το χέρι σε φυσικά έντερα και ωριμασμένο για τουλάχιστον 90 ημέρες, έχει γλυκιά και ευχάριστη γεύση και είναι πρωταγωνιστής σε ορεκτικά και απεριτίφ.
Είμαστε κατασκευαστές ζαμπόν και αλλαντικών στην επαρχία της Τερουέλ, παράγοντας με παραδοσιακό τρόπο από την αρχή μας το 1898. Ακολουθούμε μια αυστηρή διαδικασία παραγωγής στην οποία προτεραιότητα έχει η τελική ποιότητα, προκειμένου να επιτύχουμε ένα προϊόν υψηλής διαφοροποίησης. Για αυτό βασιζόμαστε σε προσεκτική επιλογή πρώτων υλών και σε μια αυστηρή μέθοδο παραγωγής στην οποία συνδυάζονται οι ...
...Η ρολό παντσέτα προέρχεται από την αδύνατη κοιλιακή περιοχή του χοίρου, η οποία μαλάσσεται προσεκτικά στο χέρι και αρωματίζεται με τα χαρακτηριστικά μπαχαρικά μας από την Καλαβρία. Αφήνεται να ωριμάσει για περισσότερες από 70 ημέρες σε περιβάλλον με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Σε αντίθεση με την τεντωμένη παντσέτα, η ρολό παντσέτα τυλίγεται πάνω της και δένεται στο χέρι. Στο τέλος...
...Σαλάμι που προέρχεται από το ανατομικό μέρος της κοιλιάς του βοδινού, αλατίζεται για μικρό χρονικό διάστημα, στη συνέχεια πλένεται με τρεχούμενο νερό, καρυκεύεται με πιπέρι και φυσικά αρώματα, ωριμάζει και καπνίζεται φυσικά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πιστοποιημένο halal βοδινό κρέας, αλάτι, πιπέρι (γλυκό ή καυτερό). Συντηρητικά E 250, E 252, E 300, μπαχαρικά και φυσικά αρώματα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: χωρίς λακτόζη...
Agrifood Toscana είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των αγροτικών προϊόντων στην Τοσκάνη, μεταξύ των οποίων οι παραγωγές με την επωνυμία Agriqualità του Αμιάντα και της περιοχής της Κοιλάδας του Παγκλία είναι το αποτέλεσμα μιας παραγωγικής αλυσίδας που έχει δημιουργηθεί από το 2005, και προέρχεται από την έγκριση πιστοποίησης από την Περιφέρεια της Τοσκάνης. Ιδιαίτερα, ...
... καθημερινά στο τραπέζι όλη τη γεύση των ιταλικών αλλαντικών. Η εταιρεία ασχολείται με τη σφαγή, την επεξεργασία και το εμπόριο χοιρινού κρέατος, εξασφαλίζοντας πάντα μια φρέσκια και γνήσια ποικιλία. Μεταξύ των προϊόντων: φρέσκο και κατεψυγμένο χοιρινό κρέας, λουκάνικα, προσούτο, σαλάμι, ζαμπόν, κοππά, μορταδέλα, κουλατέλο, παντσέτα και κοτεχίνο.
... και ασφάλειας, για μια απαράμιλλη φρεσκάδα, ενώ τα κρέατά μας επιλέγονται με κριτήριο την ποιότητα. Επιπλέον, όλα μας τα αλλαντικά ξηραίνονται με παραδοσιακό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι εφαρμόζουμε μια αργή ωρίμανση που εγγυάται τη μοναδική γεύση και άρωμα των προϊόντων μας. Η αλλαντοποιία μας είναι πολύ ποικιλόμορφη: διάφοροι τύποι σαλάμι, παντσέτα, κόππα, λόντζα, πορκέτα, ... και για όλα τα γούστα, πρωτότυπα ή μη!
... μορφή τούβλου Γενικά αλλαντικά: σπέκ, μορταδέλα, μπρεζάολα από το μηρό, σαλάμι Μιλάνο, γλυκό και πικάντικο σαλάμι Νάπολης, πικάντικη σπιανάτα ρομάνα, παντσέτα Κρέμες τυριού: με μανιτάρια, με τρούφα, με βαλσάμικο ξύδι, με 4 τυριά, με Παρμεζάνα Ρετζιάνο Ενώ όσον αφορά τα ποτά, εμπορευόμαστε κρασιά από διάφορες ιταλικές περιοχές: Βένετο: Προσέκο και Αμαρόνε Εμίλια-Ρομάνια: Λαμπρούσκο, Σαντζιοβέζε και Πινιολέτο Μάρκε: Πασσερίνα...
Το Σαλουμιντίκο Λομπάρντι είναι εξειδικευμένο από το 1923 στην παραγωγή Τυπικών Σαλαμιών της Τοσκάνης και συγκεκριμένα σε Φρέσκια Λουκάνικα, Σαλάμι Τοσκάνης, Φινόκιονα Τοσκάνης, Πικάντικο Σαλάμι, Τοσκάνικη Παντσέτα. Η εταιρεία αποδεικνύει τις ικανότητές της να προσαρμόζεται στις νέες αγορές, εμπορευόμενη σαλάμια διαφόρων ειδών και διαφορετικών μορφών για να ικανοποιήσει όλες τις τρέχουσες και...
Φτιαγμένη ειδικά για την παραγωγή αλλαντικών, όπως το καποκόλο και η παντσέτα D.O.P., η Madeo Industria Alimentare ασχολείται επίσης με την παραγωγή προσούτο και σαλάμι από μαύρο χοίρο Καλαβρίας. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως παραδοσιακές, όπως η αλάτισμα που γίνεται ακόμα με το χέρι στις τυπικές άλμης, όπως παλιά. Ωστόσο, όπου είναι απαραίτητο, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, τόσο ώστε η ξήρανση να ανατίθεται σε μηχανήματα ενθαλπίας, που εκμεταλλεύονται τις εξωτερικές κλιματικές συνθήκες για να αναπαράγουν στο εσωτερικό την ιδανική αερισμό.
Από το 1965, μια Μεγάλη Πα pasión για την καλοσύνη. Από πάνω από 40 χρόνια, το Σαλομιφίτσιο Μούρρου στην Ιργκόλι συνδυάζει την παραδοσιακή σαρδηνιακή τέχνη της παρασκευής λουκάνικων με σύγχρονες αρχές παραγωγής, τις οποίες ο ιδρυτής Αντίοκο Μούρρου έμαθε στη Γερμανία. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε τις βραβευμένες λουκάνικες και ειδικότητες ζαμπόν του Μούρρου από τη Σαρδηνία σε ευρεία ποικιλία από Σαλσίσσια, Σαλάμι, Προσούτο, Λάρντο μέχρι Παντσέτα. Νέα: Πορκέτα Μούρρου - Σαρδηνιακό γουρουνάκι!