... ευρέως στην vegan κουζίνα αντί της ζελατίνης.
<strong>Χρήση</strong>
Ο άγαρ χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της ζελατίνης σε κρέμες, ζελέ, μους, μαρμελάδες και σε άλλα προϊόντα. Διαλύεται σε θερμοκρασία 85-95 βαθμών Κελσίου, ενώ πήζει ήδη στους 32-35 βαθμούς. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τον βάλουμε στο ψυγείο. Για να επιτευχθεί μέτρια σκληρότητα ζελέ, χρησιμοποιείται η αναλογία: 1 επίπεδη κουταλιά του...
... κιτρικό οξύ σε σακούλες των 25 κιλών.
Το κιτρικό οξύ χρησιμοποιείται ως συντηρητικό σε κονσέρβες και βάζα και ως πυκνωτικό σε σάλτσες, κρέμες και μαρμελάδες. Βελτιώνει την ανάπτυξη σε αρτοσκευάσματα και είναι βασικό συστατικό στην παραγωγή τυριού και μπύρας. Το κιτρικό οξύ χρησιμοποιείται επίσης σε άλλες βιομηχανίες. Λειτουργεί ως χηλικός παράγοντας και μαλακτικό νερού σε απορρυπαντικά και σαπούνια, ως λιπάσμα στη γεωργία και ως πρόσθετο για ζωοτροφές. Επίσης, βρίσκεται σε διατροφικά συμπληρώματα και φάρμακα στη φαρμακευτική βιομηχανία.
Η AG Feeding από την Γκντύνια είναι Πολωνός προμηθευτής παρασκευασμάτων φυτικών ινών από φυσικές πρώτες ύλες. Στην προσφορά της, η εταιρεία διαθέτει προϊόντα όπως:- φυτικές ίνες και σκόνες φρούτων και λαχανικών- ζαχαρωμένα φρούτα- λυοφιλιωμένα φρούτα- χυμούς και συμπυκνώματα φρούτων και λαχανικών. Η εταιρεία ειδικεύεται επίσης στις προμήθειες βιολογικών προϊόντων. Προσφέρουμε φυτικές ίνες από μήλα...
Η εταιρεία μας υπάρχει από το 1993. Όλα τα προϊόντα μας ανήκουν στην κατηγορία premium χωρίς συντηρητικά, μεταξύ των πιο σημαντικών μπορούμε να αναφέρουμε λαχανικά, φρούτα, σιρόπια και μαρμελάδες. Όλα είναι υψηλής ποιότητας γεύσεις κλεισμένες σε όμορφα βάζα και αγροτικές συσκευασίες που παραπέμπουν στη γεύση και την ποιότητά τους. Είμαστε μια εταιρεία που συνεχώς αναπτύσσεται και συνεχώς αποκτά νέες περιοχές του κόσμου. Σας ενθαρρύνουμε να συνεργαστείτε.
Η Επεξεργασία Φρούτων και Λαχανικών στη Ρατζίτσα Ντούζα ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1962. Από την ίδρυσή της, η επιχείρηση ειδικεύεται στην επεξεργασία φρούτων και λαχανικών. Η Επεξεργασία Ρατζίτσα παράγει, μεταξύ άλλων, μαρμελάδες και μαρμελάδες με μια ευρεία γκάμα γεύσεων (κεράσι, φράουλα, μύρτιλο, βερίκοκο, τριαντάφυλλο κ.λπ.) καθώς και ψημένα μήλα και δαμάσκηνα. Επιπλέον, διάφορους τύπους...