...Η ερυθριτόλη, όπως η ξυλιτόλη και η μαννιτόλη, ανήκει στην ομάδα των σακχαροαλκοολών (γνωστών και ως πολυόλες). Διακρίνεται για την χαμηλή θερμιδική της περιεκτικότητα και τον χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Η ερυθριτόλη βρίσκεται φυσικά σε ορισμένα φρούτα (για παράδειγμα, αχλάδια ή σταφύλια) και σε γύρη, μανιτάρια, θαλασσινά, θαλάσσιες άλγες, λειχήνες και ζυμώσιμα ποτά (για παράδειγμα, κρασί). Η...
... τροφίμων αυξάνοντας την ομαλότητα και την κρεμώδη υφή. Έχει διάρκεια ζωής 12-24 μήνες όταν αποθηκεύεται σωστά. Διατίθεται σε σακούλες 25 κιλών ή σε Big Bags.
Ο φυσικός άμυλος σίτου χρησιμοποιείται σε μια ευρεία γκάμα τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των ζαχαρωτών, των επιδορπίων, των αρτοσκευασμάτων, των σνακ και των έτοιμων γευμάτων, καθώς και σε κρέμες, ξηρές σούπες και μείγματα σάλτσας. Χρησιμοποιείται επίσης σε μείγματα ζύμης και πανάρισμα, τυρί, θαλασσινάπροϊόντα, αλκοολούχα ποτά και στη βιομηχανία χαρτιού.
... κομματιών κρέατος
* Μειώνει τα φωσφορικά άλατα
* Μειώνει την απώλεια νερού κατά τη διάρκεια των διαδικασιών μαγειρέματος
* Ενισχύει την τελική υφή σε προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο
* Βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα
* Αυξάνει τη δύναμη του γέλης, διευκολύνοντας την απώλεια πρωτεΐνης
* Μειώνει την περιεκτικότητα σε γαλακτωματοποιητές και ζελατίνες
κ.λπ.
Η πιο συχνή εφαρμογή είναι για: προϊόντα κρέατος, γαλακτοκομικά προϊόντα, θαλασσινάπροϊόντα, προϊόντα αρτοποιίας, προϊόντα τυριού/τυριού cottage, vegan προϊόντα.
...λαχανικά κονσέρβας και κονσερβοποιημένα λαχανικά. Είμαστε παρόντες στα πιο σημαντικά σημεία διανομής τροφίμων στην Πολωνία. Τα προϊόντα μας είναι παρόντα σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, λιανικά καταστήματα και εξειδικευμένα καταστήματα, χονδρεμπόρους τροφίμων και στην αγορά HORECA. Η γκάμα προϊόντων της εταιρείας CMC βασίζεται σε τρεις κατηγορίες προϊόντων ανάλογα με την τιμή: επώνυμα προϊόντα...
... delicatessen, εκτός από τα γαλλικά γλυκά, διατίθενται επίσης θαλασσινά, μπαχαρικά, τσάγια και πολλά άλλα προϊόντα. Όλα αυτά είναι υγιεινά και ξεχωρίζουν για την εξαιρετική γεύση τους, η οποία προκύπτει από χρόνια πειραματισμού για τον καθορισμό των ιδανικών αναλογιών των επιμέρους συστατικών.