Η PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR είναι γαλλικές οικογενειακές επιχειρήσεις που υποστηρίζουν εδώ και πάνω από 45 χρόνια διάφορους βιομηχανικούς τομείς στην οικολογική σχεδίαση και την κατασκευή πλαστικών συσκευασιών μέσω της τεχνολογίας θερμοδιαμόρφωσης.
Ένα γραφείο μελετών και η ενσωματωμένη κατασκευή εργαλείων τους επιτρέπει να προσφέρουν μεγάλη ανταπόκριση και ευελιξία προκειμένου να ανταποκριθούν στ...
...Οι γεύσεις μας διατίθενται σε διάφορες μορφές: υγρά, σκόνες, γαλακτώματα.
Οι συσκευασίες είναι διαθέσιμες σε φιάλες των 30 ml, δοχεία των 250 και 500 ml ή σε χύμα κατόπιν αιτήματος.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή ή να προστεθούν σε διάφορες κατηγορίες τροφίμων: ζαχαροπλαστική, μακαρόν, γκανάς, κρέμες επιδορπίων, μους, γλυκά, μαρμελάδες, κοκτέιλ ή σάλτσες, καθώς και σε σοκολατοποιία, παγωτοποιία, ποτά-σιρόπια, έτοιμα φαγητά, γαλακτοκομικά προϊόντα, μπισκοτοποιία.
...
Απαντούν στις τάσεις του clean label και μπορούν να παρασκευαστούν από βιώσιμα συστατικά.
Με στόχο να καλύψει τις προσδοκίες των καταναλωτών, η Sethness Roquette προσφέρει επίσης μια σειρά από vegan καραμέλες και καραμέλες με μειωμένη ζάχαρη.
Αυτές οι καραμέλες μπορούν να είναι Kosher ή Halal αλλά και βιολογικές.
Οι κύριες εφαρμογές τους είναι:
- Μπισκοτοποιία
- Παγωτό
- Γαλακτοκομικά προϊόντα
- Σοκολάτες
- Ζαχαροπλαστική...
Η Matériel Horeca είναι ο αναντικατάστατος συνεργάτης σας για τον επαγγελματικό εξοπλισμό κουζίνας στο Βέλγιο και στη Γαλλία. Η εταιρεία μας ξεχωρίζει για την ποιότητα και την ποικιλία του εξοπλισμού κουζίνας, προσαρμοσμένου σε όλες τις απαιτήσεις. Οι ανταγωνιστικές τιμές και οι τακτικές προσφορές σας επιτρέπουν να εξοπλίσετε την κουζίνα σας με χαμηλό κόστος χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Η εξα...
Η εταιρεία MARMELO ιδρύθηκε στην πόλη της Καβάλας το 2011. Από τότε μέχρι και σήμερα, τρεις νέοι άνθρωποι με πάθος για τη ζαχαροπλαστική αλλά και για τις παραδόσεις του τόπου τους δημιουργούν, καθημερινά, γλυκά με τα πιο εκλεκτά υλικά. Εδώ, θα δοκιμάσετε τον διάσημο κουραμπιέ Καβάλας που παρασκευάζεται σύμφωνα με την παλιά τοπική συνταγή, αλλά και τη σύγχρονη παραλλαγή με γεύση μαστίχας Χίου, καθώ...
Η Hot baker παράγει μπισκότα με γέμιση μήλο ,σοκολάτα, βανίλια, μέλι, φουντούκι, κανέλα, ταχίνι, λεμόνι ,φράουλα ,μπανάνα, αμύγδαλο. κουραμπιέδες, μελομακάρονα, μίνι και κανονικά απλά και με επικάλυψη σοκολάτας . Ατομικές τάρτες με γέμιση μήλο ταχίνι πορτοκάλι λεμόνι ,φράουλα. cookies with filling , μελομακάρονα κουραμπιέδες ,κριτσίνια με σουσάμι, κριτσίνια με σοκολάτα Η Hot baker παράγει τα προϊό...
Από το 2013, η EBBO FOOD CONSULTANT είναι ο ειδικός στη δρέσουσα πόχευση για μπισκοτοποιία και ζαχαροπλαστική. Οι μόνες δρέσουσες στην αγορά που είναι εξοπλισμένες με την 3D, το διάφραγμα για ζύμες με πολλές ενσωματώσεις, γκιλοτίνα για τα μπισκότα co-extrudés και πολλές άλλες τεχνολογίες. Προμηθευτής μηχανών για τις αλμυρές και γλυκές εφαρμογές σας εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Η ομάδα μας από συμβούλ...
...ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ
Λεμόνι
Βανίλια
Φράουλα
Πορτοκάλι
Καφές…
Αρωματικές νότες πιο πρωτότυπες: ροζ, βιολέτα, λωτός, δέρμα, νουγκατ, κ.λπ.
Συνδυασμοί: βερίκοκο-καλιζόν, μύρτιλο-βιολέτα, μήλο-κανέλα, καραμέλα-αλατισμένο βούτυρο, κ.λπ.
Οι εφαρμογές: ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, μπισκοτοποιία, ζαχαρωτά, σοκολατοποιία, διαιτητική, …
Μπορούμε να σας προσφέρουμε όλα μας τα αρώματα είτε σε υγρή είτε σε σκόνη.
Λίστα προϊόντων ή εφαρμογών μη εξαντλητική.
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΤ' ΑΙΤΗΣΗ >...
...σε 18 επίπεδα, για υποστήριξη μαγειρέματος 600x800mm
ιδανικό για ψωμιά, ζαχαροπλαστική και μπισκοτοποιία
ηλεκτρική ενέργεια 55 kw σε TETRA
φούρνος συναρμολογημένος στο εργοστάσιο, παραδίδεται ολόκληρος απευθείας σε εσάς, στον χώρο σας
ψηφιακός πίνακας ελέγχου
εξωτερικές διαστάσεις, 1700 x 1800 x h 2680 mm
βάρος 1300 kg...
...Σαμπλέ απεριτίφ με μαύρο σκόρδο, φτιαγμένα χειροποίητα. Ιδανικά για να μοιραστείτε κατά τη διάρκεια ενός τραπεζιού με τραγανές και γεμάτες γεύσεις.
Τα σαμπλέ με μαύρο σκόρδο και κομτέ θα κερδίσουν την προτίμηση όλων για να συνοδεύσουν ένα απεριτίφ με την οικογένεια ή τους φίλους. Είναι φτιαγμένα σε μια μπισκοτοποιία στο Μανόσκ (04).
Συστατικά: Αλεύρι ΣΙΚΑΛΗΣ*, Μαύρο σκόρδο*, ΚΟΜΤΕ*, λάδι καρύδας*, γόμα ακακίας*,
Ζάχαρη άχνη* (ζάχαρη από καστανό ζαχαροκάλαμο**, άμυλο πατάτας*), ΟΛΟΚΛΗΡΑ αυγά σε σκόνη*, αλάτι Γκεράντ.
*Συστατικά από βιολογική γεωργία.
**Συστατικά από δίκαιο εμπόριο.
... Χειροτεχνία». Το ζήτημα των περιβαλλοντικών προβλημάτων είναι πρωταρχικής σημασίας για την μπισκοτοποιία Octogôn. Για να έχει περιορισμένο αντίκτυπο στο περιβάλλον, θα βρείτε τα μπισκότα και τις εκλεκτές ζαχαροπλαστικές κυρίως χύμα. Τα μπισκότα είναι διαθέσιμα σε διάφορα σημεία πώλησης (εκλεκτά παντοπωλεία, φάρμες, ...) και επίσης στο εργαστήριο. Βρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα.
... ρισκάρετε να επενδύσετε σε εξοπλισμό και να χάσετε πολύ χρόνο στην ανάπτυξη συνταγών, απευθυνθείτε σε εμάς. Θα είμαστε η μονάδα παραγωγής σας και θα φτιάξουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.
- Έχετε ήδη μια μπισκοτοποιία ή ζαχαροπλαστείο και θέλετε να διευρύνετε τη γκάμα προϊόντων σας, γιατί δεν έχετε τον χρόνο ή τις κατάλληλες μηχανές; Έχουμε μια μεγάλη γκάμα μηχανών με διαφορετικές...
Η Maison Chuques, πρώην Chuques du Nord, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από τον Βόρειο Γαλλία. Είναι χονδρέμπορος που διανέμει μια ευρεία γκάμα περιφερειακών αλλά και εθνικών ειδών. Διανέμουμε σε επαγγελματίες προϊόντα σε ζαχαροπλαστική, μπισκοτοποιία και σοκολατοποιία. Εδρεύουμε κοντά στη Λιλ εδώ και πάνω από 100 χρόνια, προσφέροντας περίπου 2.000 τυπικά προϊόντα για να καλύψουμε στο μέγιστο...
Η μπισκοτοποιία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που συγκεντρώνει όλη της την τεχνογνωσία στην παραγωγή μακαρόν και κελυφών μακαρόν. Οι συσκευασίες μας, χύμα ή ατομικές, μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε σε μια ευρεία ζήτηση: Ανεξάρτητοι επαγγελματίες του τομέα τροφίμων, Χονδρέμποροι, Διανομή, Catering… Έχουμε αναπτύξει μια μοναδική συνταγή για φρέσκα μακαρόν με διάρκεια ζωής 3 μηνών για τα...
Ανακαλύψτε μπισκότα υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν τεχνογνωσία, πάθος και παραγωγικότητα. Κάθε μπισκότο είναι διαφορετικό: είτε είναι τραγανά είτε λιωμένα, με αμύγδαλα ή με 2 σοκολάτες, θα υπάρχει τουλάχιστον ένα για να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Η μπισκοτοποιία Destrée κατασκευάζει επίσης «κατά παραγγελία» μπισκότα: μπισκότα με βάση το τσάι για μεγάλες εταιρείες τσαγιού, αλμυρά μπισκότα, πάντα με υλικά πρώτης ποιότητας.
... προϊόντα πολυτελείας. Για την μπισκοτοποιία: λειτουργικά υψηλής δραστικότητας συμπυκνώματα βοηθητικών ουσιών για την ποιοτική βελτιστοποίηση τηγανίτων, βάφλες, τρυφερά γλυκά και τραγανά μπισκότα. Για τη σοκολάτα: υψηλά φυσικά συστήματα σταθεροποίησης για βελτιστοποίηση της δομής και παράταση της διάρκειας ζωής αυθεντικών ganaches, κρεμών λιπαρών και άλλων γεμίσεων praline. Για έτοιμα γεύματα: λύση για το έτοιμο γεύμα σας. Για το κρέας: σας παρέχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και υποστήριξη για τις ερωτήσεις σας σχετικά με προϊόντα κρέατος, παρασκευασμένα κρέατα και παρασκευές κρέατος.
... μπισκοτοποιία μας είναι επίσης χωρίς χρωστικές και συντηρητικά. Η εστίασή μας: ΝΟΣΤΙΜΟ και ΥΓΙΕΙΝΟ. Έχουμε επιλέξει να εξελιχθούμε χωρίς ποτέ να παραλείπουμε να είμαστε τεχνίτες, οργανώνοντας τη δομή μας σταθερά ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ασφάλεια, υψηλά πρότυπα ποιότητας και παραγωγική ικανότητα. Στοχεύουμε στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων προς μια καθαρή ετικέτα που δεν θα θυσιάσει την...
... μεθοδική διαδικασία που σέβεται τα βήματα που διασφαλίζουν μια ποιότητα απόλυτης αριστείας. Μεταξύ των τελικών προϊόντων περιλαμβάνεται η παραδοσιακή πάστα ρεάλε (φρούτα από μαρζαπάνη), οι κλασικές πάστες αμυγδάλου (με μια ποικιλία άνω των 10 γεύσεων), οι πάστες με φιστίκι, οι διάσημοι μπουτσελάτοι από σύκα, καθώς και η τυπική σικελική μπισκοτοποιία για ορισμένες περιόδους του χρόνου (τα τσιχλάκια...
... βρίσκεται απέναντι από το πολυτελές κάστρο των Rohan στη Saverne της Αλσατίας, επιλέγει το καλύτερο και δημιουργεί λιχουδιές για τους απαιτητικούς πελάτες της. Τα επαγγέλματά μας: Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστική, Σοκολατοποιία, Ζαχαρωτά, Βουτυράτα, Μπισκοτοποιία, Catering, Παγωτό.
MAISON CRAQUELIN, μια παραδοσιακή μπισκοτοποιία που βρίσκεται στην Προβηγκία, παράγει και εμπορεύεται μπισκότα 100% φυσικά με βάση γαλλικό βούτυρο, γαλλικό αλεύρι και αυγά από γαλλικές κότες που εκτρέφονται σε ελεύθερη βοσκή. Τα παραδοσιακά μας μπισκότα είναι χωρίς χρωστικές, χωρίς συντηρητικά και χωρίς πρόσθετα. Από την ζύμωση μέχρι το πλάσιμο και το ψήσιμο, τα μπισκότα μας είναι 100...
Όλοι οι τύποι μηχανών αρτοποιίας και για τον τομέα των τροφίμων, μίξερ-αναδευτήρες, ζυμωτήρες και φούρνοι νέοι ή μεταχειρισμένοι. Από πολλά χρόνια, η Machinery Verhoest είναι η αναφορά στον τομέα του εμπορίου μηχανών αρτοποιίας και φούρνων. Διαθέτουμε σημαντικό απόθεμα από νέες και μεταχειρισμένες μηχανές και φούρνους (ανακαινισμένους ή μη ανακαινισμένους) καθώς και βιομηχανικές μηχανές: για την αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και μπισκοτοποιία και για τους κατασκευαστές βάφλας. Ειδικευόμαστε σε βιομηχανικούς ζυμωτές και μίξερ από 5 έως 5000 λίτρα.
Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΡΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΔΥΣΗΣ (LBO) παρέχει υπηρεσίες μικροβιολογικών, χημικών και υδρολογικών αναλύσεων. Οι αναλύσεις που πραγματοποιούνται αφορούν προϊόντα που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση ή για ζωοτροφή, τα νερά και τα δείγματα περιβάλλοντος του τομέα αγροδιατροφής: Σφαγεία, κοπές, τομέας πουλερικών, αλλαντικά, αλμυρά προϊόντα, κρέατα, ζωοτροφή, θαλασσινά, μπισκοτοποιία...
Η μπισκοτοποιία Védère είναι ο πρεσβευτής των Πυρηναίων. Διατηρεί την πλούσια ζαχαροπλαστική παράδοση αυτών των ψηλών εδαφών και μας επαναφέρει τις συνταγές των γιαγιάδων μας, φτιαγμένες με προϊόντα της περιοχής. Στην Védère, τα σιτάρια έχουν ωριμάσει κάτω από τον ήλιο του Gers, τα αυγά προέρχονται από τις φάρμες της Γασκώνης και το βούτυρο δεν έχει χάσει καθόλου την κρεμώδη υφή του από χθες. Διότι οι τρεις θεμελιώδεις αξίες του οίκου είναι η τοπικότητα, η παράδοση και η αυθεντικότητα. Η Védère εργάζεται για μια βιώσιμη και ηθική ανάπτυξη.
Η μπισκοτοποιία Willems ειδικεύεται στην παραγωγή speculoos και άλλων μπισκότων. Δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές ή τεχνητές γεύσεις. Από το 2011 παρέχουν τα πιο νόστιμα speculoos και τα παράγωγά τους, βασισμένα σε μια μακρά παράδοση τεχνών.
... χώρες στις εξής κατηγορίες: αλκοολούχα ποτά και πνευματώδη, μπύρες, νερά & μη αλκοολούχα ποτά, τρόφιμα, σοκολατοποιία, ζαχαροπλαστική και μπισκοτοποιία, δημητριακά, διαιτητικά & υγειονομικά προϊόντα, καλλυντικά & προϊόντα περιποίησης, καπνικά, διεθνής διαγωνισμός κρασιών που υποστηρίζεται από τον OIV.
Η TAMAIN EMBALLAGES κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα από ταψιά και δοχεία ανθεκτικά σε λιπαρές ουσίες ή αδιάβροχα για τη βιομηχανία τροφίμων. Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή ταψιών από πτυχωμένο χαρτί τροφίμων που σχεδιάζονται κατά παραγγελία ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των βιομηχανιών τροφίμων στους παρακάτω τομείς: Μπισκοτοποιία, Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστική, Σοκολατοποιία, Έτοιμα...
Δημιουργημένη πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, η μπισκοτοποιία μας βρίσκεται λίγα βήματα από το κάστρο του Σαμπόρ. Ακολουθούμε την παραδοσιακή τέχνη της μπισκοτοποιίας, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Μασλίβ (Loir-et-Cher, 41). Το Palet Solognot είναι το κύριο προϊόν μας! Μια παραδοσιακή συνταγή, ένα μπισκότο βουτύρου ελαφρώς τραγανό, γεμισμένο με σταφίδες μαριναρισμένες σε ρούμι.
... και σχεδόν 2250 συνεργάτες.
Πέρα από τις λύσεις και τα τυποποιημένα συστήματα, η ειδικότητά μας είναι το προσαρμοσμένο σε:
• Τη βιομηχανία τροφίμων: συσκευασίες για θαλασσινά, κρέατα, τροφοδοσίες, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαροπλαστική - μπισκοτοποιία.
• Την κατοικία: τεχνικές λύσεις ή θερμική και ηχητική μόνωση.
• Την υγεία: ισοθερμικές συσκευασίες για θερμοευαίσθητα προϊόντα.
• Την...