Γαλλία, Trebedan
... μέρος στο κοτέτσι ώστε οι κότες να κυλιούνται φυσικά. Ασβέστης από τέφρα στα φρουτοφόρα δέντρα: Προστατεύει τον φλοιό από τις καιρικές συνθήκες και δρα κατά των εντόμων. Η ξήρανση των λουκάνικων και των ζαμπόν σε ένα κουτί για μεγάλο χρονικό διάστημα δίνει μια ελαφριά καπνιστή γεύση στα αλλαντικά. Οι τέφρες εισέρχονται στη σύνθεση πολλών καλλυντικών. Τα προϊόντα πλυσίματος: η τέφρα...
Χαρτοφυλάκιο (43)
Ισπανία, Guijuelo-Salamanca
... θαλασσινό αλάτι. Προδιαγραφές: Μακρόστενη μορφή και μαλακό λίπος. Χειροποίητη διαδικασία παρασκευής. Ωρίμανση μεταξύ 24 – 30 μηνών. Παρουσίαση: Κάθε κομμάτι είναι τυλιγμένο σε ένα φύλλο ανθεκτικού χαρτιού, καλυμμένο με ύφασμα και σε ατομική συσκευασία. Συστατικά: Χοιρινό ζαμπόν από βελανίδια ιβηρικού τύπου και θαλασσινό αλάτι Προδιαγραφές: Μακρόστενη μορφή και μαλακό λίπος. Χειροποίητη διαδικασία παρασκευής. Ωρίμανση μεταξύ 24 – 30 μηνών...
Χαρτοφυλάκιο (43)
Ιταλία, Annone Di Brianza
...Μηχανή νέας γενιάς υπερσυμπαγής, κατάλληλη για την αποαερίωση ζαμπόν και ώμων σε καλούπι. Μηχανή νέας γενιάς υπερσυμπαγής, κατάλληλη για την αποαερίωση ζαμπόν και ώμων σε καλούπι. Αφαιρεί τα ελαττώματα του καλουπιού, όπως οι τρύπες που μπορούν να περιέχουν ζελέ, ενισχύοντας έτσι την σταθερότητα της φέτας κατά την κοπή. Πλήρης με ηλεκτρικό εξοπλισμό ελέγχου διαχειριζόμενο από PLC, ταινία...
Χαρτοφυλάκιο (23)
Ισπανία, Guardamar Del Segura
...Αλάτι που προορίζεται για την παρασκευή αλμυρών προϊόντων, ψημένων προϊόντων και για την ωρίμανση ζαμπόν. Σακούλες των 25 κιλών.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γερμανία, Bad Aibling
...Πλατό ή δίσκος σε φυσική κοπή, από ελαιόξυλο Διαστάσεις: περίπου. λεπτομέρειες, δείτε την επιλογή Φλοιός παρών σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, αλλά πάντα σε φυσική μορφή 100% χειροποίητο & 100% φυσικό ...και με μια όμορφη, φυσική και μοναδική υφή...
Χαρτοφυλάκιο (1)
Ιταλία, Mesoraca
...Ο ωμός προσούτο είναι ένα τυπικό ιταλικό αλλαντικό που προέρχεται από την ξηρή αλάτιση του μηρού του χοίρου, ειδικότερα από ζώα που έχουν φτάσει σε βάρος περίπου 130 κιλών. Το κρέας μασάρεται προσεκτικά στο χέρι, κόβεται για να αποκτήσει την επιθυμητή μορφή και στη συνέχεια καρυκεύεται σύμφωνα με την αρχαία μας συνταγή. Η περίοδος ξήρανσης του προσούτου ξεπερνά τους 180 ημέρες και είναι η πιο...
Χαρτοφυλάκιο (19)
Ιταλία, Parma
...Για αυτόν απαιτείται να "θυσιάσει" το πιο πολύτιμο μέρος του χοίρου. Στην πραγματικότητα, το Culatello di Zibello DOP, αδιαμφισβήτητος πρίγκιπας όλων των αλλαντικών, "φτιάχνεται" από τους κεντρικούς μύες του μηρού. Φρέσκο κρέας από βαριά ιταλικά χοίρους, επεξεργασμένο με προσοχή και κομμένο στην τυπική αχλαδένια μορφή. Αλάτι και πιπέρι, 15 ημέρες σε δροσερή αποθήκη για ξεκούραση, στη συνέχεια...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ισπανία, Monroyo (teruel)
Ιταλία, Langhirano
...Ως ειδικοί σε μεγάλα ωμά προσούτο, έχουμε επιλέξει και αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο Προσούτο Σαν Ντανιέλε. Παραγωγή σε μια περιορισμένη περιοχή του Φρίουλι, διακρίνεται για την τυπική επιμήκη μορφή και την παρουσία του ζαμπόν. Ετοιμάζεται μόνο με κρέας χοίρων που γεννήθηκαν και εκτράφηκαν στην Ιταλία και θαλασσινό αλάτι, σε πιο γενναιόδωρη δόση σε σύγκριση με το Πάρμα, που του προσδίδει πιο έντονη γεύση. Ωρίμανση: 14/18 μήνες Μέσο βάρος: kg. 9.5/11.5 Τεμάχια ανά λαιμό: 2...
Χαρτοφυλάκιο (3)
Αυστρία, Königsdorf
... λειτουργικότητα, όπως ζελέ, χτύπημα, γαλακτωματοποίηση, κόλλα. Η σκόνη λευκώματος αυγού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων και τη διάρκεια ζωής τους. Εμφάνιση χύμα σκόνη ή ευάλωτη σε μαζική μορφή, ομοιόμορφο κίτρινο, με την κανονική μυρωδιά του αυγού, χωρίς οσμή, χωρίς ακαθαρσίες. Τυπικές εφαρμογές περιλαμβάνουν ζαμπόν, λουκάνικο, σουρίμι, ζυμαρικά, άμεσα ζυμαρικά, καραμέλα...
Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Foča
... στους ποταμούς Δρίνης και Τάρας, πεζοπορίες, σαφάρι με τζιπ, κανιονινγκ κ.λπ. Οι εκδρομές οργανώνονται με τη μορφή ημερήσιων και πολυήμερων πακέτων με πλήρη διατροφή. Το Κέντρο Ράφτινγκ μας διαθέτει ένα μπανγκαλόου-κάμπινγκ για τη φιλοξενία των επισκεπτών στο φαράγγι του ποταμού, χτισμένο σε αλπικό στυλ, προσφέροντας στους επισκέπτες υψηλής ποιότητας άνεση με εστιατόριο που σερβίρει παραδοσιακά...
Πορτογαλία, Valença
Η VICENTE TOURAL ξεκίνησε τις επιχειρήσεις της στην Πορτογαλία και έφερε για πρώτη φορά κάποια προϊόντα εισαγωγής στην Πορτογαλία, όπως: το ιταλικό τυρί mascarpone, το σερράνο ζαμπόν, φρέσκες μοτσαρέλες σε μπάλες, φρέσκες μοτσαρέλες σε μπάρες και τριμμένες για πίτσα, φέτες από μπούτι και φέτες από στήθος χωρίς δέρμα υψηλής απόδοσης, φιλέτα αντσόβας σε ελαιόλαδο, μπέικον σε μορφή, γλυκό και...
Ισπανία, Barbastro
... καλούπι για κοπή, κομμάτια ζαμπόν, ζαμπόντα, κ.λπ. Κατασκευάζουμε επίσης λουκάνικα καθώς και κεφαλή λουκάνικου που είναι ωριμασμένη και καπνιστή, και άλλους τύπους αλλαντικών όπως secallona, σαλάμι pages, ωριμασμένη λουκάνικα, fuet, ωριμασμένο chorizo τύπου sarta, και διάφορους τύπους φρέσκων αλλαντικών (φρέσκια λουκάνικα, λουκάνικες, φρέσκο chorizo). Κάνουμε κοπές σε μορφή 100 γραμμαρίων από ζαμπόν, παλέτα, λουκάνικο, κεφαλή καπνιστού και ωριμασμένου, chorizo και σαλάμι. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα μας www.pjmayoral.com...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης