... θαλασσινό αλάτι.
Προδιαγραφές: Μακρόστενη μορφή και μαλακό λίπος. Χειροποίητη διαδικασία παρασκευής. Ωρίμανση μεταξύ 24 – 30 μηνών.
Παρουσίαση: Κάθε κομμάτι είναι τυλιγμένο σε ένα φύλλο ανθεκτικού χαρτιού, καλυμμένο με ύφασμα και σε ατομική συσκευασία.
Συστατικά: Χοιρινό ζαμπόν από βελανίδια ιβηρικού τύπου και θαλασσινό αλάτι
Προδιαγραφές: Μακρόστενη μορφή και μαλακό λίπος. Χειροποίητη διαδικασία παρασκευής. Ωρίμανση μεταξύ 24 – 30 μηνών...
... κόκκινο, με απαλό άρωμα και υψηλή διείσδυση λίπους. Οι κομμάτια συνήθως έχουν μέσο/υψηλό βάρος και υψηλό ποσοστό λίπους. Σε αυτή τη μορφή το παρουσιάζουμε χωρίς κόκαλα και πλήρως γυαλισμένο για μεγαλύτερη εκμετάλλευση.
... καλούπι για κοπή, κομμάτια ζαμπόν, ζαμπόντα, κ.λπ. Κατασκευάζουμε επίσης λουκάνικα καθώς και κεφαλή λουκάνικου που είναι ωριμασμένη και καπνιστή, και άλλους τύπους αλλαντικών όπως secallona, σαλάμι pages, ωριμασμένη λουκάνικα, fuet, ωριμασμένο chorizo τύπου sarta, και διάφορους τύπους φρέσκων αλλαντικών (φρέσκια λουκάνικα, λουκάνικες, φρέσκο chorizo). Κάνουμε κοπές σε μορφή 100 γραμμαρίων από ζαμπόν, παλέτα, λουκάνικο, κεφαλή καπνιστού και ωριμασμένου, chorizo και σαλάμι. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα μας www.pjmayoral.com...