...Ρεσό 9.200 W μεαέριο βουτάνιο ή προπάνιο.
Τα πόδια και το σώμα είναι από χυτοσίδηρο.
Τα τρία πόδια (αντί για τέσσερα) προσφέρουν μεγάλη σταθερότητα σε αυτό το ρεσό. Έτσι, ακόμη και σε ανώμαλο έδαφος, το ρεσό δεν είναι ασταθές, κάτι που είναι πολύ πιο ασφαλές όταν έχετε μια μεγάλη κατσαρόλα πάνω του, γεμάτη υγρό.
Η σύνδεση με το αέριο γίνεται μέσω ενός σπειρώματος. Παρέχεται επίσης ένα άκρο με...
... παράγοντας λόγω της ελαστικότητάς της και των ιδιοτήτων που ενισχύουν την υφή. Βοηθά τα αρτοσκευάσματα που παρασκευάζονται με αλεύρι ολικής αλέσεως ή χονδροειδή δημητριακά να συγκρατούν αέριο και ατμό, δίνοντάς τους μια ελαφριά, όγκωδη υφή. Γλυκά και αλμυρά πιάτα μπορούν να γίνουν πιο αφράτα με τη Ζωτική Γλουτένη Σίτου. Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί...
... σασί ή αεροκουρτίνα ή ακόμη και να αντικαταστήσουν ένα μέρος της συμβατικής θέρμανσης.
Η CSI αναπτύσσει κατόπιν αιτήματος το IR τόξο που θα προσαρμοστεί στη βελτίωση της γραμμής βαφής μετά από λεπτομερή και πλήρη ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης. Έτσι, ο ορισμός του ντόπινγκ θα είναι εντελώς διαφορετικός μεταξύ μιας διαδικασίας σε προϊόν διαλύτη υγρού, βαφή με νερό ή σκόνη.
...Αέριο
Ατομικά ελεγχόμενοι καυστήρες για πιο ακριβή μαγειρική
Αφαιρούμενη σχάρα από χυτοσίδηρο για ευκολότερο καθαρισμό
Η σχάρα από χυτοσίδηρο, ειδικά σχεδιασμένη και αναπτυγμένη για αυτή τη συσκευή, είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος και αναστρέψιμη. Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλές ποικιλίες ψητών και μενού, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα χρήσης στους μάγειρες.
Αφαιρούμενη και...
...Η συλλογή Rjgel αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη μαγειρική; .και τις σύγχρονες γεύσεις, τη σύγχρονη στάση και το περιπετειώδες στυλ μαγειρέματος - Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι που παρέχει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και είναι ανθεκτικά στη διάβρωση, αυτά τα τηγάνια έχουν μοναδικό σχήμα και προσφέρουν μια ελαφριά επιλογή για τα σκεύη σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους εστιών: επαγωγικές, αέριο, ηλεκτρικές κεραμικές, αλογόνου.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΔΟΥΣ: 92102
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ (CM): 16
ΥΨΟΣ (CM): 9.5...
... επιβλαβείς ακαθαρσίες ή ρύπους που θα μπορούσαν να είναι επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία.
Το διττανθρακικό νάτριο έχει ευρύ φάσμα μαγειρικών και σχετικών με τα τρόφιμα χρήσεων, συμπεριλαμβανομένων:
Ψήσιμο: Χρησιμοποιείται συνήθως ως διογκωτικός παράγοντας σε συνταγές ψησίματος, βοηθώντας τη ζύμη και το μείγμα να φουσκώσουν παράγοντας αέριο διοξείδιο του άνθρακα όταν αναμιγνύεται με όξινες ουσίες όπως ξίδι, βουτυρόγαλα ή κρέμα ταρτάρ.
... επαφή με τα τρόφιμα.
Η κάψουλα καύσης είναι πλήρως από ανοξείδωτο χάλυβα.
Ρύθμιση μέσω βαλβίδας με ασφάλεια από θερμοζεύγος, αυτόματη ανάφλεξη μέσω πιλοτικού φλόγα, ηλεκτρονική συσκευή.
- Κάδος νερού κάτω από ανοξείδωτο χάλυβα με άμεση τροφοδοσία από το δίκτυο, καθώς και υπερχείλιση (διπλής λειτουργίας): 1η συλλογή των χυμών από το μαγείρεμα και μείωση του καπνού που απελευθερώνεται από τα τρόφιμα, 2η απελευθέρωση ατμού που οδηγεί σε εξαιρετική μαγειρική.
Αναφορά: GV1219
Ικανότητα Kcal: 33600
Οικογένεια: 900
Υποοικογένεια: Αέριο...
...Μαρμίτα μαγειρέματος με μίξερ, αναστρέψιμη, ενσωματωμένη σε ανοξείδωτο χάλυβα. Μεαέριο. Μας επιτρέπει να βράζουμε προϊόντα σε χαμηλή θερμοκρασία κάτω από 100º, αυτός ο τύπος μαγειρέματος διατηρεί ανέπαφες τις γεύσεις των τροφίμων και δεν σπάει τις πρωτεϊνικές αλυσίδες, τις βιταμίνες και άλλους μικροθρεπτικούς παράγοντες των τροφίμων.
... και αλουμινένιο πυρήνα μεταφέρει την ενέργεια έως και 10 φορές πιο γρήγορα από τον παραδοσιακό ανοξείδωτο χάλυβα. Είναι ιδανική για θερμοκρασίες από -20 °C έως +220 °C.
Έτσι, συνδυάζει τα θετικά χαρακτηριστικά μιας τέλειας πλάκας ψησίματος με την έννοια του συστήματος της γαστρονομίας. Ταιριάζει σε κάθε κουζίνα και είναι κατάλληλη για προετοιμασία σε κάθε εστία - από αέριο έως επαγωγή, καθώς και σε συνδυαστικό ατμόμαγειρα.
Αριθμός άρθρου: 84 30 01 10
Περιγραφή: thermoplates® 1/1, 20 mm βάθος, με λαβή, νανο-επεξεργασμένη επιφάνεια...
... διαδικασίες που ακολουθούν.
•Η μαγειρική σε καμπάνα από χυτοσίδηρο για κάθε ατομικό προϊόν (στρογγυλό, τετράγωνο, τριγωνικό, …)
•Η μαγειρική σε κύλινδρο ή θερμαινόμενο μεταφορέα για ζύμη που γεμίζεται.
•Όλες οι τεχνικές γέμισης, διπλώματος, τύλιξης, στοίβαξης, ψύξης και μεταφοράς.
The Lab by SDTN, αφιερωμένο στους τεχνίτες που επιθυμούν να συνδυάσουν άνεση χρήσης, ακρίβεια στη θέρμανση (αέριο ή ηλεκτρικό) με πνεύμα παράδοσης. Αυτή η σειρά μπορεί να προσαρμοστεί για το μαγείρεμα κρεπών και γαλέτας, βάφλες και χωνάκια παγωτού με πνεύμα Σπιτικό από 100% χειροκίνητο έως πλήρως αυτόματο.