...ORIGINE – TERROIR
Vin Rouge sec
Η Misaine Rouge Sec έχει επιλεγεί ειδικά από τους οινολόγους μας για να σας προσφέρει ισορροπημένα, αυθεντικά και γευστικά κρασιά, ιδανικά για να συνοδεύσουν τα καθημερινά γεύματα.
Vin de communauté Européene
VINIFICATION
Παραδοσιακή σε δεξαμενές inox.
CÉPAGES
Tempranillo
DÉGUSTATION
Όμορφο έντονο και λαμπερό κόκκινο ρουμπινί χρώμα.
Μύτη με λεπτά αρώματα φρέσκων και τραγανών κόκκινων φρούτων.
Στόμα απαλό και ισορροπημένο.
ACCORDS METS & VINS
Απολαύστε το με πιάτα σε σάλτσα, με κόκκινες ή λευκές κρέατα, ψητά ή ψημένα.
Σερβίρετε στους 16°C.
...Το σαλάμι με σύκο, μια απόλυτη γλύκα!
Μια γλυκιά και λεπτή γεύση που θα αγκαλιάσει τις γευστικές σας απολήξεις.
Ένα ισορροπημένο και ελαφρύ γλυκό-αλμυρό μείγμα.
Μικρό +:
Το σαλάμι με σύκο ταιριάζει εξίσου καλά με ένα καλό κόκκινοκρασί όσο και με ένα λευκό κρασί που είναι πιο ξηρό και φρουτώδες.
Επιτρέπει μια επιπλέον ανάμειξη γλυκού/αλμυρού, που μπορείτε να προσθέσετε στις όμορφες πιατέλες...
... αμπελώνες μας, όπου η απόδοση 6 έως 7 τόνων ανά εκτάριο διατηρείται προσεκτικά για να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα του καρπού.
Με συνολική παραγωγή 15.000 φιαλών των 0,75 λίτρων, αυτό το ξηρόκόκκινοκρασί του 2015 έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 12,5%. Η διαδικασία οινοποίησης αποδεικνύει τη δέσμευση για ποιότητα και αυθεντικότητα. Τα σταφύλια, που συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται προσεκτικά, υποβλήθηκαν σε ζύμωση σε ανοιχτές δεξαμενές 225 λίτρων, με εκχύλιση 20 ημερών, ακολουθούμενη από παλαίωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 10 μήνες.
We support importers outside Greece to build a top Greek portfolio of Wines, Beer & Spirits and benefit from huge administration costs. At the same time, we support producers and especially boutique family owned corporates to make the right business decisions. Increase their quality standards and eliminate market access barriers and grow demand & awareness for Greek Wine, Beer & Spirits globally.
...ΚόκκινοΚρασί Merlot 2013 - Kabaj, Γκορίσκα Μπρντά, Σλοβενία.
Ο οινοπαραγωγός: Η οικογένεια Kabaj Morel.
Περιοχή: Γκορίσκα Μπρντά, Σλοβενία.
Αλκοόλ: 13,5% vol.
Γλυκύτητα: Ξηρό.
Εσοδεία: 2013.
Όγκος: 750 ml.
Ποικιλία σταφυλιού: Merlot.
Οινοποίηση:
Η εκχύλιση διαρκεί 30 ημέρες σε επαφή με τις φλούδες σε ανοξείδωτο δοχείο (inox), ξύλο και σκυρόδεμα. Η ωρίμανση γίνεται για 4 χρόνια σε βαρέλια 225 λ...
ARFOC – είμαστε μια πολυδιάστατη εταιρεία που συντονίζει διάφορες υπηρεσίες και προϊόντα σε διαφορετικές χώρες. Οι τομείς που προτιμούμε το 2023 είναι: trading χημικών (δείτε το φυλλάδιο); εμπόριο κρασιών (δείτε το φυλλάδιο); διαχείριση επιχειρήσεων (δείτε το φυλλάδιο).
Όσον αφορά το Trading χημικών, η ομάδα μας μπορεί να εξασφαλίσει την πρόσβαση στις καλύτερες λύσεις για τον τελικό πελάτη όχι μ...
ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την οινοποιία μας, Belagaio. Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και το κρασί που παράγουμε προέρχεται αποκλειστικά από σταφύλια που συλλέγονται στους αμπελώνες μας. Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων μας σε όλα τα στάδια παραγωγής. Οι αμπελώνες μας βρίσκονται στην καρδιά αυτής της υπέροχης περιοχής,...
...Βρισκόμενος στην καρδιά της Προβηγκίας, το Domaine d'Estoublon παράγει κρασιά και ελαιόλαδο από το 1489.
Το κόκκινο του Château είναι ένα μείγμα Cabernet Sauvignon και Mourvèdre που παράγεται υπό την AOP Baux de Provence.
Το χρώμα του κυμαίνεται από ρουμπινί έως γκρανάζ και είναι συμπυκνωμένο. Η ισχυρή και πολύπλοκη μύτη του αποκαλύπτει αρώματα από δαμάσκηνα, μαρμελάδα βατόμουρου, καβουρδισμένο κακάο, γλυκές μπαχαρικές νότες και κέδρο.
Αυτή η cuvée θα ταιριάξει τέλεια με ένα κομμάτι βοδινού, ένα φιλέτο πάπιας με σάλτσα πιπεριού ή έναν ώμο αρνιού.
...Βιτίνιο: 60% Μερλό, 40% Καμπερνέ Σαβινιόν | Χρώμα: κόκκινο ρουμπινί, με βιολετί ανταύγειες και τείνει προς το γρανάτη με την παλαίωση | Οσμή: κρασί μεγάλης κομψότητας. Ανιχνεύονται φρουτώδεις αρώματα όπως το μύρτιλο και η βατόμουρο, με καβουρδισμένες και βανιλιές νότες υψηλής ποιότητας | Γεύση: στο στόμα παρουσιάζεται ξηρό, ζεστό και γεμάτο. Οι τανίνες είναι αισθητές, αλλά με απαλό τρόπο χάρη στη διάρκεια παραμονής σε βαρέλι.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: Εξαιρετικό κρασί με ψητά κρέατα, ιδιαίτερα χοιρινό, αρνί και κατσίκι. Συμπληρώνει καλά την κυνηγετική τροφή. Κρασί και για διαλογισμό.
...Ο Graves rouge είναι ένα ξηρόκόκκινοκρασί. Ανήκει στην κατηγορία των ήσυχων κρασιών. Ο Graves rouge παράγεται στον αμπελώνα του Μπορντό, στον νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας και πιο συγκεκριμένα στην οινοπαραγωγική περιοχή των Graves. Διοικητικά, ο Graves rouge μπορεί να παραχθεί στο τμήμα της Γκιρόνδης. Ο terroir του επωφελείται από ένα ήπιο ωκεάνιο κλίμα και από εδάφη με πυρηναία χαλίκια...
...Αυτό το ξηρόκόκκινοκρασί "Saperavi" παράγεται από την ομώνυμη ποικιλία σταφυλιού Saperavi, που συλλέγεται από τις πλαγιές του ποταμού Chelti, στο χωριό Shilda, στην περιοχή Καχέτι.
Ο σκούρος, ρουμπινί κρασί εντυπωσιάζει με κυρίαρχα αρώματα από βατόμουρο, κεράσι και μαύρη σταφίδα. Σας προτείνουμε αυτό το κρασί με ψητό κρέας και τυρί. Απολαύστε αυτό το κρασί σε θερμοκρασία 16-18° C.
Οινοποιείο με 50 εκτάρια καλλιεργήσιμης γης: άμεση εισαγωγή...
... d’Elles,
- Ροζέ ξηρό Lune d’Elles,
- Κόκκινο Lune d’Elles,
- Chardonnay λευκό Lune d’Elles,
- Ξηρά και γλυκά Muscat.
Γλυκά φυσικά κρασιά:
- Muscat – Cuvée Prestige,
- Château de Vérargues,
- Château Tour de Farges,
- Muscat AOC λευκό.
Μπορείτε να ανακαλύψετε τα κρασιά μας επιτόπου από Δευτέρα έως Σάββατο, ή να παραγγείλετε απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
... σας μέσω ενός επαγγελματικού καθαρισμού χαλιών. Θέλετε να μάθετε περισσότερα ή να ζητήσετε προσφορά; Χαιρόμαστε για την επικοινωνία σας!
Μια μόνιμα καλή εμφάνιση
Πραγματικός καθαρισμός βάθους
Μακροχρόνια καθαριότητα
Καμία υγρή εξαγωγή καθαρισμού!
Καμία αναμονή για στέγνωμα ή μη διαθεσιμότητα! Το χαλί είναι άμεσα προσβάσιμο μετά τον καθαρισμό.
Καμία πρόβλημα αερισμού
Λεκέδες από καφέ, κόκκινοκρασί...
... τίποτα! Η ισχυρή, αλμυρή και ιωδιούχα γεύση της μπουτάργκας συνοδεύεται ευχάριστα από αλκοόλ τύπου βότκα, ή αλκοόλ από σύκο (συνιστάται η Μπουχά Μποκομπσά!), ή με ένα ξηρό λευκό κρασί, παστίς, σαμπάνια, αλλά όχι κόκκινοκρασί.
Το ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙΛΑΒΕΛ που βρίσκεται στην πλαγιά του Πομπόρ, στην περιφέρεια της Ντορντόν, παράγει τόσο Μονμπαζιλάκ (γλυκό λευκό κρασί), όσο και λευκό γλυκό Μπερζεράκ, ξηρό Μπερζεράκ, ροζέ Μπερζεράκ, κόκκινο Μπερζεράκ και κόκκινο Κότ ντε Μπερζεράκ.
... cannonau με έντονο κόκκινο ρουμπινί χρώμα και γρανάτες ανταύγειες, έχει μακρύ μπουκέτο, ιδιαίτερης φινέτσας, με νότες από μαρασκίνο και μούρα, στην γεύση παρουσιάζεται ευρύ, ξηρό, φρέσκο, μακρύ.
- Ο Lakana, που πήρε το όνομά του από την περιοχή όπου βρίσκονται οι αμπελώνες, διαφέρει από τον Mamuthone ως προς τον τύπο επεξεργασίας, καθώς μετά την πρώτη ζύμωση σε ατσάλινα σιλό ακολουθεί μια άλλη σε δρύινες βαρέλες.
- Ο Ilisi, είναι ένα βαρελάτο κρασί, ωριμασμένο σε δρύινες βαρέλες για 12 μήνες.