...ORIGINE – TERROIR
Vin Rouge sec
Η Misaine Rouge Sec έχει επιλεγεί ειδικά από τους οινολόγους μας για να σας προσφέρει ισορροπημένα, αυθεντικά και γευστικά κρασιά, ιδανικά για να συνοδεύσουν τα καθημερινά γεύματα.
Vin de communauté Européene
VINIFICATION
Παραδοσιακή σε δεξαμενές inox.
CÉPAGES
Tempranillo
DÉGUSTATION
Όμορφο έντονο και λαμπερό κόκκινο ρουμπινί χρώμα.
Μύτη με λεπτά αρώματα φρέσκων και τραγανών κόκκινων φρούτων.
Στόμα απαλό και ισορροπημένο.
ACCORDS METS & VINS
Απολαύστε το με πιάτα σε σάλτσα, με κόκκινες ή λευκές κρέατα, ψητά ή ψημένα.
Σερβίρετε στους 16°C.
...Το σαλάμι με σύκο, μια απόλυτη γλύκα!
Μια γλυκιά και λεπτή γεύση που θα αγκαλιάσει τις γευστικές σας απολήξεις.
Ένα ισορροπημένο και ελαφρύ γλυκό-αλμυρό μείγμα.
Μικρό +:
Το σαλάμι με σύκο ταιριάζει εξίσου καλά με ένα καλό κόκκινοκρασί όσο και με ένα λευκό κρασί που είναι πιο ξηρό και φρουτώδες.
Επιτρέπει μια επιπλέον ανάμειξη γλυκού/αλμυρού, που μπορείτε να προσθέσετε στις όμορφες πιατέλες...
... αμπελώνες μας, όπου η απόδοση 6 έως 7 τόνων ανά εκτάριο διατηρείται προσεκτικά για να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα του καρπού.
Με συνολική παραγωγή 15.000 φιαλών των 0,75 λίτρων, αυτό το ξηρόκόκκινοκρασί του 2015 έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 12,5%. Η διαδικασία οινοποίησης αποδεικνύει τη δέσμευση για ποιότητα και αυθεντικότητα. Τα σταφύλια, που συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται προσεκτικά, υποβλήθηκαν σε ζύμωση σε ανοιχτές δεξαμενές 225 λίτρων, με εκχύλιση 20 ημερών, ακολουθούμενη από παλαίωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 10 μήνες.
...Βρισκόμενος στην καρδιά της Προβηγκίας, το Domaine d'Estoublon παράγει κρασιά και ελαιόλαδο από το 1489.
Το κόκκινο του Château είναι ένα μείγμα Cabernet Sauvignon και Mourvèdre που παράγεται υπό την AOP Baux de Provence.
Το χρώμα του κυμαίνεται από ρουμπινί έως γκρανάζ και είναι συμπυκνωμένο. Η ισχυρή και πολύπλοκη μύτη του αποκαλύπτει αρώματα από δαμάσκηνα, μαρμελάδα βατόμουρου, καβουρδισμένο κακάο, γλυκές μπαχαρικές νότες και κέδρο.
Αυτή η cuvée θα ταιριάξει τέλεια με ένα κομμάτι βοδινού, ένα φιλέτο πάπιας με σάλτσα πιπεριού ή έναν ώμο αρνιού.
...Ο Graves rouge είναι ένα ξηρόκόκκινοκρασί. Ανήκει στην κατηγορία των ήσυχων κρασιών. Ο Graves rouge παράγεται στον αμπελώνα του Μπορντό, στον νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας και πιο συγκεκριμένα στην οινοπαραγωγική περιοχή των Graves. Διοικητικά, ο Graves rouge μπορεί να παραχθεί στο τμήμα της Γκιρόνδης. Ο terroir του επωφελείται από ένα ήπιο ωκεάνιο κλίμα και από εδάφη με πυρηναία χαλίκια...
... d’Elles,
- Ροζέ ξηρό Lune d’Elles,
- Κόκκινο Lune d’Elles,
- Chardonnay λευκό Lune d’Elles,
- Ξηρά και γλυκά Muscat.
Γλυκά φυσικά κρασιά:
- Muscat – Cuvée Prestige,
- Château de Vérargues,
- Château Tour de Farges,
- Muscat AOC λευκό.
Μπορείτε να ανακαλύψετε τα κρασιά μας επιτόπου από Δευτέρα έως Σάββατο, ή να παραγγείλετε απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
... τίποτα! Η ισχυρή, αλμυρή και ιωδιούχα γεύση της μπουτάργκας συνοδεύεται ευχάριστα από αλκοόλ τύπου βότκα, ή αλκοόλ από σύκο (συνιστάται η Μπουχά Μποκομπσά!), ή με ένα ξηρό λευκό κρασί, παστίς, σαμπάνια, αλλά όχι κόκκινοκρασί.
Το ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙΛΑΒΕΛ που βρίσκεται στην πλαγιά του Πομπόρ, στην περιφέρεια της Ντορντόν, παράγει τόσο Μονμπαζιλάκ (γλυκό λευκό κρασί), όσο και λευκό γλυκό Μπερζεράκ, ξηρό Μπερζεράκ, ροζέ Μπερζεράκ, κόκκινο Μπερζεράκ και κόκκινο Κότ ντε Μπερζεράκ.