... χαμηλήθερμοκρασία το πολύ 38°, μια διαδικασία που επιτρέπει τη διατήρηση των οργανοληπτικών ιδιοτήτων του προϊόντος. Εκτός από τα παραδοσιακά ζυμαρικά σιμιγδαλιού σκληρού σίτου, το Pastificio Milazzo παράγει και άλλες ειδικότητες με προσθήκη φυσικών αρωμάτων.
... εντελώς χειροποίητης διαδικασίας, απλώνεται σε ξύλινες βάσεις όπου αφήνεται να ξεκουραστεί και να στεγνώσει αργά σε χαμηλήθερμοκρασία. Η τέχνη της χειροτεχνίας είναι παρούσα σε όλα όσα κάνουμε, και η κοπή των σπαγγέτι, που ακόμη γίνεται με το χέρι, είναι μια σαφής μαρτυρία αυτού. Αφεθείτε να βυθιστείτε στην πολυτέλεια μιας παραδοσιακής τέχνης.
... αργή ξήρανση σε χαμηλήθερμοκρασία.
Τα ζυμαρικά Σαμπατίνο παράγονται σύμφωνα με αυστηρά βιολογικά πρωτόκολλα και τα χαρακτηριστικά τους καθορίζονται από την υψηλή πεπτικότητα, τη δυνατή γεύση, την πλούσια παρουσία μεταλλικών αλάτων και τη χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη.
... αποκτάται μέσω μιας διαδικασίας αργής ξήρανσης σε χαμηλήθερμοκρασία, γεγονός που επιτρέπει την παραγωγή μιας ζυμαρικής τραχιάς, πορώδους και ανθεκτικής που εξασφαλίζει εξαιρετική συγκράτηση κατά το μαγείρεμα και κρατάει καλύτερα τα καρυκεύματα. Τα προϊόντα αρτοποιίας (Taralli και άλλες μορφές) διαθέτουν τη χρήση φυσικών υλικών υψηλής ποιότητας και μια καινοτόμο παραγωγική διαδικασία που προσφέρει στον ταραλλό γεύση και άρωμα. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
... σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα και τις προδιαγραφές των πελατών με: διαφυγές εκπομπών, απόδοση και λειτουργικότητα, αέριο υψηλής πίεσης, υψηλή θερμοκρασία, χαμηλήθερμοκρασία, πυρασφάλεια, επιθεωρήσεις NDE.
... θερμοκρασία και φυσικά κρυωμένη. Όλα πωλούνται σε κλασικές ή καρυκευμένες μπάρες. Μαρμελάδες εποχής με 75/80% φρούτα. Πολλά από τα προϊόντα μας είναι χωρίς γλουτένη και λακτόζη και όλα είναι χωρίς συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα. Η ποιότητα και η φυσικότητα είναι καθοριστικός παράγοντας στη φιλοσοφία παραγωγής μας.
... μονάδες (έως 19 dB) και εξωτερικές. Η επιλογή ήταν απλή, καθώς η Daikin είναι προφανώς ο ηγέτης στην αγορά κλιματιστικών, κλιματιστικών, κλιματιστικών, όπως οι Daikin, LG, Samsung, Sanyo, Mitsubishi. Η διαχείριση των υπηρεσιών είναι πλήρης τόσο για οικιακούς χώρους (διαμερίσματα, σπίτια) όσο και για εμπορικούς χώρους όπως εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία, αίθουσες διακομιστών, υπόγεια όπου η θερμοκρασία και η υγρασία "θα πρέπει πάντα να ελέγχονται", κλιματισμός για κέντρα δεδομένων, ξενοδοχεία, εκκλησίες, δημόσια κτίρια.
... προσφέρουν την τυπική υφή της καλύτερης χειροποίητης ζυμαρικής. Φάση ξήρανσης: πάντα σε χαμηλήθερμοκρασία για να μην "αποδομηθούν" οι πρωτεΐνες και οι υδατάνθρακες και για τουλάχιστον 12 έως 36 ώρες, ανάλογα με τον τύπο της μορφής που πρέπει να επεξεργαστεί.
Η επεξεργασία της Φρέσκιας Ζυμαρικής: κάθε προϊόν κατασκευάζεται μέσω ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ προσεκτικά ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ και απορρίπτει κατηγορηματικά τη...
Η Manucor ειδικεύεται στην παραγωγή ταινιών πολυπροπυλενίου για τη συσκευασία. Η προσφορά προϊόντων περιλαμβάνει: ταινίες για συσκευασία, για ετικέτες, για αυτοκόλλητες ταινίες, λευκές ταινίες κενών, μεταλλικές ταινίες με εξαιρετικά υψηλή φραγή στον ατμό και στα αέρια, ματ ταινίες, ταινίες αποδέσμευσης, ταινίες με χαμηλήθερμοκρασία συγκόλλησης, cold seal και άλλες. Η Manucor είναι μία από τις...
... προϊόντα. Όλα τα τελικά προϊόντα και/ή οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται αναλύονται εκ των προτέρων σε πιστοποιημένα εργαστήρια ανάλυσης. Η παραγωγή των ζυμαρικών γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, μόνο με βιολογικές αλεύρες και εμφιαλωμένο ολιγομεταλλικό νερό, με χάλκινες μήτρες και ξήρανση σε χαμηλήθερμοκρασία.
Ο βιομηχανικός συγκρότημα βρίσκεται εντός της Βιομηχανικής Ζώνης Κατάνια - Μπλοκ Πάλμα Ι, απέχει 4 χλμ. από το Αεροδρόμιο Κατάνια και 2 χλμ. από τις εξόδους της εθνικής οδού προς τη Συρακούσα, τη Μεσσήνη και το Παλέρμο. Εκτείνεται σε επιφάνεια 30.000 τ.μ., εκ των οποίων 7.000 καλυμμένα. Μέσα στην περιοχή υπάρχει ψυκτική αποθήκη με επιφάνεια 2.000 τ.μ. σε χαμηλήθερμοκρασία - 25°, με τις εξής...
...Περισσότερο από 110% φρούτων, που σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε τουλάχιστον 110 γρ. φρούτων για να φτιάξουμε 100 γρ. μαρμελάδας.
Εκτός από τις γλυκές μαρμελάδες προτείνουμε αλμυρές κομπόστες, σχεδιασμένες να συνοδεύουν τέλεια το τυρί ή ως νόστιμες συνοδευτικές επιλογές για κρέας και αλλαντικά. Όλα τα φρούτα και τα λαχανικά μαγειρεύονται σε χαμηλήθερμοκρασία για να διατηρήσουν τη γεύση των φρέσκων προϊόντων. Το τέλειο λουκάνικο είναι νόστιμο και γνήσιο και φτιαγμένο με το χέρι όπως απαιτεί η παράδοση της Εμίλια.
... ΤΕΧΝΙΤΗ και όχι βιομηχανικά, παρασκευάζονται αποκλειστικά με το σιτάρι της εταιρείας μας, όλα ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ, με χάλκινη έλξη, αργή ξήρανση, χαμηλήθερμοκρασία (35°).
Χάρη στην παραγωγή βιολογικού σιταριού, δεν υποκείμεθα στα τρέχοντα προβλήματα προμήθειας σιταριού (άρα εγγυόμαστε παραδόσεις) και τιμών (μη χρησιμοποιώντας λιπάσματα, οι τιμές μας δεν θα αλλάξουν).
Νέα: Σας ενημερώνουμε ότι αυτό το...
ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ
Μέση θερμοκρασία - Χαμηλήθερμοκρασία - Αεριζόμενες - Στατικές - Ελεγχόμενη υγρασία - Ωρίμανση
ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ
Πλήρης γκάμα από modular κελιά, κατά παραγγελία, από εστιατόριο έως κέντρο διανομής.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Εκτός από τις τυπικές εφαρμογές (στατικές και αεριζόμενες), διαθέτουμε εφαρμογές που μπορούν να διαχειριστούν την υγρασία, προγράμματα ωρίμανσης, ζύμωσης...
... αριστεία και τη γνήσια γεύση. Σήμερα τα μηχανήματα είναι δύο: ένα για τα μακριά ζυμαρικά και ένα άλλο για τα κοντά. Οι χάλκινες μήτρες και η μακρά και λεπτή ξήρανση σε χαμηλήθερμοκρασία αφηγούνται την ιστορία της Αρχαίας Μακαρονάδικης.
... καλύτερες σιμιγδάλες σκληρού σίτου, μια αργή ζύμωση με κρύο, βακτηριολογικά καθαρό νερό και μια αργή ξήρανση σε χαμηλήθερμοκρασία. Και για ορισμένα σχήματα, η επεξεργασία γίνεται με τη χρήση χάλκινων καλουπιών.