...Οι απορροφητές καπνού μας επιτρέπουν να επεξεργαζόμαστε όγκους αέρα που προέρχονται από ξυλόφουρνους για το ψήσιμο πίτσας, ψωμιού και άλλων τροφίμων.
Οι απορροφητές καπνού μας χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση των σωματιδίων άνθρακα (καπνός) και των ακατέργαστων που υπάρχουν στους καπνούς που εκπέμπονται από βιομηχανικές κουζίνες, κ.λπ... με εξαιρετική απόδοση, όπως τεκμηριώνεται από δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από πιστοποιημένα εργαστήρια, επιτυγχάνοντας την πλήρη και απόλυτη συμμόρφωση με τις πιο αυστηρές κανονιστικές διατάξεις που ισχύουν στην Ιταλία και την Ευρώπη.
...εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο ψήσιμο του φαγητού. Μέσα στην ψησταριά, το συρτάρι για τα κάρβουνα είναι κινητό και αφαιρούμενο, και μπορεί να τοποθετηθεί σε τρία επίπεδα ύψους ανάλογα με τις ανάγκες. Για την ασφάλεια του ψήστη, υπάρχουν εσωτερικά αφαιρούμενα καλύμματα που περιορίζουν τη διάδοση υψηλών θερμοκρασιών. Οι πλευρικές πόρτες επιτρέπουν την πρόσβαση στο συρτάρι για τα κάρβουνα, στον υποστηρικτή...
... ταψιά για τη συλλογή των υπολειμμάτων, ένα για τον φούρνο και ένα για την πλάκα.
Είναι εξοπλισμένος με δεύτερη σχάρα από χρωμιωμένο ατσάλι που τοποθετείται στη θέση της πλάκας από ατσάλι γιαψήσιμο στη σχάρα αντί για την πλάκα, αυτή η λύση μας επιτρέπει να ψήνουμε και πουλερικά ή πολύ λιπαρά κρέατα.
Μηχανή αερίου γιαψήσιμο χωρίς λάδι ή με λάδι.
Δομή από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304.
Ομαλή...
...Το σύστημα FESSMANN TURBOMAT είναι το πιο αποτελεσματικό καθολικό σύστημα για θέρμανση, ξήρανση, απόψυξη, μαγείρεμα, ψήσιμο, καπνίσμα και ψύξη μιας ευρείας γκάμας προϊόντων με αυτόματο τρόπο. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, αδιάβροχο στον ατμό. Εξοπλισμένο με κεντρικό σύστημα καθαρισμού με ατμό.
... κάνουν το προϊόν μας να παραμένει αυθεντικό, κατάλληλο τόσο για ρουστίκ όσο και για μοντέρνους χώρους. Καθοριστική είναι η ψήσιμο στον ξυλόφουρνο για 85 ώρες και η επακόλουθη αργή ψύξη που διαρκεί 6 ημέρες. Αυτός ο τύπος ψησίματος καθιστά τα τούβλα να έχουν αποχρώσεις από κίτρινο σε ροζ και η αργή ψύξη διασφαλίζει ότι τα προϊόντα παραμένουν τέλεια ακέραια.
Η Tubini Forni, ιδρυμένη το 1970 από τον Tubini Remo, βρίσκεται στη Villafranca di Verona και ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση αφιερωμένη στις επεξεργασίες φούρνων τροφίμων για το ψήσιμο ζαχαροπλαστικής, ψωμιού, γκρασινών και γενικά για όλα τα προϊόντα φούρνου. Με τα χρόνια, έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει ένα δικό της προϊόν που την καθιστά μία από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες του κλάδου: πρόκειται για έναν φούρνο ...
Οι κατεψυγμένες πίτσες της Casa Mariella είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν μοναδική γεύση στο μεσημεριανό ή βραδινό σας γεύμα. Έτοιμες προς ψήσιμο και ιδανικές για ένα γρήγορο γεύμα, χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα.
... όλες τις μορφές και διαστάσεις. Όλοι οι φούρνοι μας είναι εγγυημένοι και κατάλληλοι για το ψήσιμο της ναπολιτάνικης πίτσας. Επιπλέον, χάρη στις ποιότητές τους, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες πιτσαδόροι επιλέγουν τους επαγγελματικούς μας φούρνους.
...
Φούρνος σειράς Professional
Κατασκευασμένοι στο χέρι ακολουθώντας παραδοσιακές μεθόδους, κατασκευάζονται από πυρίμαχα τούβλα (λευκού τύπου) και χυτοσίδηρο αναμειγμένο με ηφαιστειακή άμμο. Το πυρίμαχο υλικό που χρησιμοποιείται χαρακτηρίζεται από υψηλή ικανότητα αποθήκευσης και άμεση απελευθέρωση της θερμότητας, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε αλουμίνα, ιδανικό για γρήγορο και συνεχόμενο ψήσιμο...
... αμύλων καλαμποκιού και πατάτας, καθιστά αυτό το μπιφτέκι κατάλληλο γιαψήσιμο που αναδεικνύει την τραγανότητα του εξωτερικού και την ζουμερότητα του εσωτερικού. Η συνταγή εμπλουτίζεται με ένα μείγμα φυσικών αρωμάτων και αποδίδει ένα υγιεινό προϊόν, με μειωμένη περιεκτικότητα σε αλάτι και λιπαρά. Ο Mr. WOW παρασκευάζεται με συστατικά που προέρχονται από αγροτικές πηγές.
... την ξήρανση ευαίσθητων προϊόντων (παράγωγα γάλακτος, θερμοπλαστικά πολυμερή…). Διατίθεται ειδική έκδοση για ανάκτηση διαλυτών.
Turbo-Concentrator για την επίτευξη του ορίου συγκέντρωσης του προϊόντος. Λειτουργεί υπό κενό για ευαίσθητα προϊόντα (ορός γάλακτος, διηθημένο…).
Turbo-Reactor για προ-ζελατινοποιημένο αλεύρι, τοστάρισμα, ψήσιμο, σε ειδική διαδικασία απο-πικρής γεύσης/απο-γεύσης για...
... καταναλωτή, και γι' αυτό έχουμε αναπτύξει γραμμές φυσικών προϊόντων που παράγονται χειροποίητα. Το σαλουμινάριο παράγει προσούτο, φρέσκια σάλτσα extra, αποξηραμένη σάλτσα, Λουγανέγκα, σαλάμι ζία φερραρέζε, σαλάμι του Γουέλφου γιαψήσιμο, σαλάμι του χωρικού και χοντρό ντοπιο, σαλάμι τύπου Μιλάνο, Ουγγαρία, Φελίνο, Φερραρέζε, Νάπολη, Φαμπριάνο, παλαιωμένο γκουαντσιάλε, κοππά ντε τεστά, τσιτσιόλι, κοτεχίνο και ζαμπόνε, μποντιόλα, καπέλλι του ιερέα και άλλες ειδικότητες για λιανική πώληση, GDO και εστίαση.
... με συνοδεία κρασιού και μπύρας είναι προγραμματισμένα. Το 2022 προστίθενται δύο νέα θέματα, δηλαδή "Χορτοφαγικό ψήσιμο" και ένα μάθημα μόνο για γυναίκες, η "Ladys BBQ Night". Επίσης, έχουν προγραμματιστεί δύο σταθερές ημερομηνίες με τον Βαυαρό ψήστη TOM HEINZLE, οι οποίες είναι η 13η Μαΐου και η 23η Σεπτεμβρίου 2022. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανάψουμε την παθιασμένη αγάπη για το ΨΗΣΙΜΟ σε πολλούς από εσάς.
... και την ακρίβεια στο ψήσιμο: σε μόλις 10 λεπτά θερμαίνονται έως 500° και μπορούν να ψήσουν μια πίτσα σε 1 λεπτό, μειώνοντας τα κόστη και τις αναμονές. Και καθαρίζονται σε 5 λεπτά! Για να σου εξοικονομήσουμε πολύτιμο χρόνο για τη ζωή σου και για το επαγγελματικό σου μέλλον.
... τη μοναδική μας μέθοδο επεξεργασίας, θα φέρουν στον ουρανίσκο σας τη φρεσκάδα και το άρωμα του φρεσκοψημένου καφέ, χαρίζοντάς σας ένα χαμόγελο. Εργαζόμαστε καθημερινά για να διατηρούμε ένα επίπεδο απόλυτης αριστείας και σταθερής ποιότητας με την πάροδο του χρόνου. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι αδιαίρετη αξία. Οι τορρεφάτορές μας φροντίζουν την επιλογή των καλύτερων ποιοτήτων καφέ που προέρχονται...
... χρησιμοποιηθούν τόσο σε παραδοσιακούς φούρνους όσο και σε φούρνους μικροκυμάτων. Τα αλουμινένια δοχεία είναι 100% ανακυκλώσιμα και είναι κατάλληλα γιαψήσιμο, αποθήκευση, κατάψυξη, συσκευασία και μεταφορά τροφίμων. Τομείς χρήσης: Γαστρονομία, take away, συλλογικότητες, εστίαση, Ho.Re.Ca, βιομηχανία τροφίμων και ζαχαροπλαστικής.
Η La Cuppone F.lli srl, που ιδρύθηκε το 1963, ειδικεύεται στην παραγωγή φούρνων και εξοπλισμού για την προετοιμασία και το ψήσιμο της πίτσας. Η συνεχής έρευνα και πειραματισμός νέων συσκευών μας έχουν οδηγήσει στην εφεύρεση και την κατοχύρωση πατεντών για τις μηχανές και τους φούρνους που έχουν επαναστατήσει τον τρόπο παρασκευής της πίτσας.
Για πάνω από 30 χρόνια, κατασκευάζουμε φούρνους για θερμική επεξεργασία μετάλλων και πυρίμαχων υλικών. Οι φούρνοι μας με αέριο προσφέρουν μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση στους ακριβούς φούρνους τύπου φρέατος για την επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, εξασφαλίζοντας μοναδική ομοιομορφία κατά την ψήσιμο κεραμικών υλικών και όχι μόνο.
... λεπτομέρεια και κάθε φάση της επεξεργασίας χωρίς να παραλείπουμε τίποτα.
Οι γλυκές μας παραγωγές, στην πραγματικότητα, είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ αργής προετοιμασίας, μιας συνεχούς δέσμευσης και μιας μεγάλης αφοσίωσης, αλλά κυρίως της ισχυρής και σημαντικής μας πάθους, θεμελιώδη συστατικά για ένα μοναδικό προϊόν με αληθινή και αυθεντική γεύση, όπως επιτάσσει η παράδοση.
... επαγγελματικοί και οικιακοί φούρνοι PEVA έχουν σχεδιαστεί για το ψήσιμο οποιουδήποτε τροφίμου μέσω του συστήματος θέρμανσης με έμμεση φωτιά, δηλαδή η κάμερα ψησίματος είναι χωριστή από αυτή της καύσης. Αυτό το σύστημα αποτρέπει την επαφή του φαγητού με τους καπνούς καύσης και τις στάχτες, αποτρέποντας έτσι τη ρύπανση των τροφίμων και προσφέροντας το πλεονέκτημα σημαντικής εξοικονόμησης κόστους καυσίμου. Οι επαγγελματικές σχάρες PEVA αντιπροσωπεύουν ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η αγορά, με καινοτόμο σχεδιασμό και μοναδικό σύστημα αναρρόφησης στο είδος του.
Η Barberix επιτρέπει το ψήσιμο όπως σε μια αληθινή ψησταριά αερίου ή το μαγείρεμα κρέατος, ψαριού, λαχανικών και ακόμη και πίτσας! Χρησιμοποιεί τεχνολογία υπέρυθρης ακτινοβολίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ζεστάνει οποιοδήποτε ήδη μαγειρεμένο πιάτο και να τοστάρει το ψωμί.
... υποχρεωτικούς ελέγχους που επιβάλλει ο νόμος, δίνουμε τη μέγιστη προσοχή στα συστατικά που χρησιμοποιούνται, στην προετοιμασία, στο ψήσιμο και στην ικανοποίηση του πελάτη.
Παράγοντας πιάντινα για τη Μεγάλη Διανομή, έχουμε φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας του προϊόντος, τόσο για φρέσκες πιάντινες όσο και για πιάντινες μακράς διαρκείας. Η γκάμα προϊόντων είναι πάντα σε εξέλιξη και έχουμε λανσάρει...
... το να είναι ο επίσημος προμηθευτής του Napoli Pizza Village και η συμμετοχή σε διάφορες τηλεοπτικές εκδηλώσεις. Ο τελευταίος σημαντικός στόχος που επιτεύχθηκε από την εταιρεία αφορά το GUINESS των ρεκόρ για την κατασκευή και ψήσιμο της μεγαλύτερης πίτσας στον κόσμο. Για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη, κατασκευάστηκαν 5 ξυλόφουρνοι που επέτρεψαν το ψήσιμο 1853,88 μέτρων πίτσας, εισερχόμενοι επίσημα στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες χάρη στο Napoli Pizza Village.
... έως 120 ημέρες. Παράγουμε αποξηραντές μικροκυμάτων για φρούτα, μπαχαρικά και λαχανικά, οι οποίοι επιτρέπουν τη μείωση έως και 50% στους χρόνους και το κόστος επεξεργασίας. Στον βιομηχανικό τομέα είμαστε ηγέτες στην κατασκευή φούρνων μικροκυμάτων για το ψήσιμο γυάλινων και πετρωμάτων. Όλες οι γραμμές μας πληρούν τις παραμέτρους του Industry4.0 και είναι σύμφωνες με τις κανονιστικές ρυθμίσεις που διέπουν τη μείωση των εκπομπών CO2.
... λεπτά, μετά τα αφήνουμε να φουσκώσουν για μία ώρα. Το ψωμί στη συνέχεια απλώνεται, διαμορφώνεται σε καρβέλια μεγάλα ή φρατζόλες βάρους περίπου 1 ή 2 κιλών, τοποθετείται σε ξύλινες κούτες, πασπαλίζεται με αλεύρι ή τριμμένο ψωμί και καλύπτεται με πανιά από κάνναβη. Μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κατά το οποίο πραγματοποιείται η δεύτερη ζύμωση, προχωρούμε στο ψήσιμο, το οποίο γίνεται αυστηρά σε ξυλόφουρνο από καστανιά για περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά.
Στη Μακελλεία Μπάτσι, θα βρείτε μόνο επιλεγμένα κρέατα που προέρχονται από ιταλικές εκτροφές, επιλεγμένα προσωπικά από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και συνοδευόμενα από πιστοποιήσεις προέλευσης. Μπριζόλα Φιορεντίνα, κρέας από μοσχάρι, ψηλός κόψιμο που περιλαμβάνει το κόκαλο. Ιδανικό γιαψήσιμο στα κάρβουνα ή στη σχάρα. Πιστοποιημένα και επιλεγμένα κρέατα από τις καλύτερες ιταλικές εκτροφές. ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!! Εμπειρία και φιλότιμο μιας οικογένειας που εδώ και πάνω από τέσσερις γενιές είναι γνωστή σε όλη την επαρχία της Φλωρεντίας.
Η Ιταλία είναι παγκοσμίως γνωστή για την ικανότητά της στο φαγητό. Οι γαστρονομικές μας ρίζες μας βοηθούν να προβάλλουμε την ποιότητα των προϊόντων μας τόσο από τεχνολογική όσο και από πλευράς αποδοτικότητας, καθώς και με ένα τέλειο τελικό αποτέλεσμα ως στόχο: εργαζόμαστε για να εγγυηθούμε εξαιρετικό ψήσιμο, ψητό και τραγανό.