...Η πιο δημοφιλής χρήση της αλεύρου σίκαλης είναι η παρασκευή ψωμιού από αυτό. Χρησιμοποιείται επίσης συχνά για την παρασκευή πίτας, τηγανίτες, μάφινς, κέικ και άλλων αρτοσκευασμάτων. Το αλεύρι σίκαλης διακρίνεται από το μοναδικό του άρωμα και τις λιγότερες θερμίδες, γι' αυτό και απέκτησε δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων που ακολουθούν δίαιτα απώλειας βάρους. Το αλεύρι σίκαλης περιέχει βιταμίνες B, PP και βιταμίνη E, πηγή νεότητας και ομορφιάς. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 500 γ...
...Φούρνοι ζαχαροπλαστικής Сура τοποθετημένοι στο πάτωμα και σε γραφείο (παρασκευή μπισκότων σε σχήμα καρυδιού ή καρδιάς, βιεννέζικες βάφλες)
Είναι σχεδιασμένοι για το ψήσιμο προϊόντων από διάφορες ζαχαροπλαστικές μάζες:
• μπισκότα βουτύρου (μπισκότα σε σχήμα καρδιάς με βανίλια);
• μπισκότα βουτύρου (μπισκότα σε σχήμα καρδιάς);
• προϊόντα μπισκότου (τρισδιάστατες φιγούρες, βιεννέζικες βάφλες...
... για διατροφή και δίαιτες. Πλούσιο σε πρωτεΐνες, υγιεινούς υδατάνθρακες και διαιτητικές ίνες - ιδανικό για πρωινό ή σνακ. Χωρίς σακχαρόζη, γλυκόζη, φρουκτόζη ή άλλες προστιθέμενες ζάχαρες. Για να ψήσετε ένα μάφιν, θα χρειαστείτε μια μεγάλη κούπα, ένα πιρούνι, φούρνο μικροκυμάτων, ένα αυγό, κεφίρ ή γιαούρτι, και σκόνη Mugcake. Οδηγίες μαγειρέματος: χτυπήστε ένα αυγό με ένα πιρούνι σε μια μεγάλη...
... πολυμερές PET, καθώς διατηρεί την ομαλότητα και τη διαφάνεια υπό διαφορετικές συνθήκες αποθήκευσης.
Συσκευασία για υψηλές θερμοκρασίες (+110°C έως 220°C) κατασκευασμένη από PP και SPET για ζαχαρωτά προϊόντα που απαιτούν ψήσιμο ή θέρμανση σε φούρνο ή μικροκύματα. Ο κατώτερος θερμοκρασιακός φραγμός για πλαστικά δοχεία είναι επίσης σημαντικός, καθώς μπορούν να αποθηκεύουν προϊόντα σε συνθήκες σοκ...
...Ο κόλιανδρος χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό στη μαγειρική και για να προσδώσει μια ευχάριστη αρωματική νότα στη αρωματοποιία, τα καλλυντικά και την παραγωγή σαπουνιών. Το φυτό είναι καλή πηγή μελιού.
Χρησιμοποιείται ευρέως ως μπαχαρικό για την ενίσχυση και την γεύση λουκάνικων, τυριών, κονσερβών κρέατος και ψαριών, τουρσιών, λικέρ, προστίθεται στο ψήσιμο του ψωμιού Borodino, ζαχαρωτών και...
...Ο αξιόπιστος ψησταριάς κάρβουνου είναι σχεδιασμένος για το ψήσιμο κρέατος, πουλερικών, ψαριών ή λαχανικών σε κάρβουνα σε εξωτερικούς χώρους.
Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας χάλυβα, η ψησταριά χαρακτηρίζεται από την μέγιστη σκληρή κατασκευή και τη μακρά διάρκεια ζωής.
Ο απλός σχεδιασμός εξασφαλίζει γρήγορη συναρμολόγηση και ευκολία στη χρήση.
Ο μπάρμπεκιου χωράει δύο σχάρες ψησίματος ή δώδεκα...
...Τα πρότυπα κάρβουνα Pini Kay χρησιμοποιούνται για το ψήσιμο στη σχάρα. Τα μπρικέτες αντικαθιστούν το συνηθισμένο κάρβουνο. Στην παραγωγή των μπρικετών, χρησιμοποιούνται μόνο φυσικές πρώτες ύλες χωρίς τη χρήση χημικών συστατικών. Η συνεχής καύση και η υψηλή μεταφορά θερμότητας σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε πολλά πιάτα με τη βοήθεια μιας σχετικά μικρής ποσότητας μπρικετών κάρβουνου.