...όπως αλεύρια πρώτης ποιότητας, φυσική μαγιά "criscito" και αλάτι, σε συνδυασμό με την χειροποίητη επεξεργασία που ακολουθείται από μια ζύμωση τουλάχιστον τεσσάρων ωρών και ψήσιμο σε ξυλόφουρνο, παράγεται ψωμί μοναδικό και γνήσιο. Αφιερώσουμε κάθε ενέργεια και προσοχή στις διατροφικές ανάγκες για μια υγιεινή, ισορροπημένη και έξυπνη διατροφή. Τα προϊόντα μας ανακαλύπτουν με τρόπο νόστιμο και ελκυστικό...
...Συμβουλές για την εγκατάσταση, ψήσιμο παραδοσιακών νόστιμων πίτσων, ψωμιού και πολλά άλλα με τους ξυλόφουρνους Zio Ciro, 100% made in Italy και καταχωρημένοι με το κοινοτικό σήμα του Zio Ciro! Μην το χάσετε :-) http://www.facebook.com/pages/Zio-Ciro-i-veri-forni-a-legna-allitaliana/329579521219?ref=hl...
... επεξεργασίας μέχρι το ψήσιμο του ψωμιού, και σήμερα μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, η αξία των οποίων έγκειται κυρίως στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας που απαιτούνται για τη βιολογική επεξεργασία. Τα προϊόντα του "Forno di Campagna" ψήνονται καθημερινά με φρεσκάδα και ελκυστικότητα, χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την χειροποίητη εκτέλεση της παραγωγικής διαδικασίας. Το "Forno...
IDEAFERRO: παραγωγή χειροποίητων ψησταριών αερίου, ψησταριών ξύλου, σχαρών από ανοξείδωτο χάλυβα για ψησταριές, πέτρα ολλάρ, ηλεκτρικών γυριστών και σουβλιστών. Με επεξεργασία σιδήρου από το 1968, έχει εξειδικευτεί στον τομέα της παραγωγής ψησταριών και στοιχείων για το ψήσιμο στη σχάρα, με ξύλο και αέριο. Η IdeaFerro παράγει επίσης αξεσουάρ για τζάκια (αλάρι για τζάκια, ξυλόσομπες, μπραιέρες, τσιμπίδες), γλάστρες και ειδικές βάσεις για γλάστρες και διακοσμητικά στοιχεία για το σπίτι. Από το 2008, κατάστημα και πώληση online ψησταριών και σχαρών για ειδικές παραγγελίες.
Μέσα στην εταιρεία, ο παραγωγικός κύκλος της Fotolito Villa SNC περιλαμβάνει:
- Γραφείο γραφικών: επεξεργασία γραφικών αρχείων; χάραξη σε μεταξοτυπικά πλαίσια.
- Τμήμα εκτύπωσης: ψηφιακή εκτύπωση και κοπή για πλαστικά υλικά; εκτύπωση με ψήσιμο σε φούρνο για αλουμίνιο, ορείχαλκο, ατσάλι.
- Τμήμα βαφής σε χρώματα RAL.
- Εξοπλισμένο μηχανικό τμήμα: κοπτικό, πτυχωτήρας, παντογράφος, συγκολλητές...
... επιθυμία να κάνεις μπάρμπεκιου στο σπίτι ή με παρέα. Αλλά το ψήσιμο δεν είναι εύκολο. Ορίστε μερικές πρακτικές συμβουλές για να κάνεις ένα εξαιρετικό μπάρμπεκιου. Η πρώτη ερώτηση που θα πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, αλλά μην ανησυχείς αν δεν γνωρίζεις την απάντηση, γιατί η σύγχυση τους είναι ένα πολύ κοινό λάθος. Η διαφορά μεταξύ μιας ψησταριάς και ενός μπάρμπεκιου είναι στο καπάκι: το μπάρμπεκιου έχει καπάκι, η ψησταριά όχι. Θα συζητήσουμε συνταγές, συστάσεις και τύπους μπάρμπεκιου που θα σε βοηθήσουν να γίνεις ειδικός στο μπάρμπεκιου.
κρεατοπωλείο χονδρικής και διανομής, κομμάτια από 5 κιλά, 7, 10, 15, 20, 25, 30, έως 60 κιλά κοτόπουλου, κοτόπουλο και γαλοπούλα, μοσχάρι και γαλοπούλα και ελληνικό γύρο χοιρινού, αραβικό ψωμί, ελληνική πίτα, τορτίγιες, puccia panpizza, σάλτσες για κεμπάπ, χαρτοπετσέτες για σάντουιτς. εξοπλισμός για το ψήσιμο και το κόψιμο του κεμπάπ. διακόσμηση kebabpoint. ενοικίαση με δυνατότητα αγοράς...
... την παραγωγή της Panform, σίγουρα περιλαμβάνονται η νοστιμιά και η γνησιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, οι έλεγχοι σε κάθε φάση της παραγωγής (από την ανάμειξη μέχρι τη φυσική ζύμωση) μέχρι το ψήσιμο των προϊόντων και τη διανομή τους. Θεμελιώδεις κανόνες για να διασφαλιστούν στους καταναλωτές και τους πελάτες προϊόντα υψηλής ποιότητας και άψογες υπηρεσίες. Παρά το γεγονός ότι είναι...
...μέχρι τη διακόσμηση, για να φτάσουμε στην τελική ψήσιμο στον φούρνο. Έτσι αποκτούμε ένα τυπικό, μοναδικό και πολύτιμο προϊόν τέχνης. Η χειροποίητη και τεχνική εργασία δίνει τη δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο αντικείμενο ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, όσον αφορά τις διαστάσεις, τις μορφές και τα χρώματα.