...Φρέσκο τυρί πεκορίνο αρωματισμένο με αχλάδι.
Βάρος: 350 γρ. Προϊόν συσκευασμένο σε κενό αέρος.
Χαρακτηριστικά: Η ζύμη είναι πολύ εύθρυπτη με έντονηγεύση αχλαδιού.
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Ωρίμανση: περίπου 60 ημέρες. Σχήμα: σε μορφή μπολ.
Συστατικά: Παστεριωμένο γάλα αγελάδας, παστεριωμένο γάλα προβάτου, άρωμα αχλαδιού (ελάχιστο 1%), αλάτι, πυτιά, ζυμωτικά. Επεξεργασμένο με κρούστα από ελαιόλαδο. Η κρούστα δεν είναι βρώσιμη.
Τρόπος συντήρησης: Διατηρείτε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Μέση ημερομηνία λήξης: 120 ημέρες.
...BAG IN BOX Το νέο σύστημα συσκευασίας άνετο και οικολογικό - Το λάδι που προέρχεται από ελιές Nocellara del Belìce, με πράσινο χρώμα και χρυσές ανταύγειες, προσφέρει ένα άρωμα από φρέσκες ελιές με νότες από φρέσκο χόρτο και πιπεριά. Πολύ έντονη πράσινη φρουτώδης γεύση. Στη γεύση, μεγάλη συγκέντρωση γεύσης με ευχάριστη συνάντηση πικρού και πικάντικου μέτριας έντασης.
...Χρώμα: Στραγγιστό κίτρινο με αχνές πράσινες ανταύγειες
Άρωμα: Λεπτή επίμονη φυσαλίδα, έχει γλυκές νότες μήλου, αχλαδιού και μια απαλή νότα εσπεριδοειδών.
Γεύση: Χαρακτηρίζεται από ποικιλόμορφες φρουτώδεις και λουλουδάτες νότες συνοδευόμενες από έντονη οξύτητα που εξασφαλίζει μια ευχάριστη και επίμονη επίγευση.
Αποθήκευση και σερβίρισμα: Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό...
...Ένα μείγμα καφέ Canephora και Arabica, με το φρουτώδες άρωμα των πιο εκλεκτών Arabica πλυμένων από τη Νότια και Κεντρική Αμερική, μια πινελιά πλυμένου Canephora από την Ινδία για να εμπλουτίσει τη γεύση της σοκολάτας. Ποιότητα: Η έντονηγεύση και η πυκνότητα επιτυγχάνονται με τον καλύτερο ναπολιτάνικο τρόπο. Οξύτητα: Απουσία Πικράδα: Σχεδόν απουσία, με ελαφρές νότες κακάου Γλυκύτητα:...
...Η επιλογή των κόκκων περνά μέσα από μια προσεκτική επιλογή που, χάρη στους επόμενους 24 μήνες ωρίμανσης, εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή κατά το μαγείρεμα και λιγότερη κολλώδη υφή, έτσι ώστε να αυξάνει την ποιότητα του ριζότου σας με τους κόκκους καλά διαχωρισμένους στο πιάτο και την έντονηγεύση του ρυζιού στον ουρανίσκο.
Ο ωριμασμένος κόκκος όχι μόνο είναι πιο ανθεκτικός στο μαγείρεμα, αλλά...
...Με την ξήρανση, μεταδίδουν ένα διαφορετικό συναίσθημα και μια ακόμη πιο έντονηγεύση, μεταμορφώνοντάς το σε ένα φανταστικό, καθαρά ιταλικό προϊόν. Τέλειο σκέτο, ιδανικό για να ενισχύσει ένα απεριτίφ και πολλές συνταγές.
... Peroni στο Vigevano. Αλλά από εκείνη τη στιγμή η επιτυχία της "ξανθής" της ήταν ασταμάτητη. Η μπύρα Peroni είναι το κλασικό παράδειγμα ελαφριάς lager με εύκολη γεύση, και λόγω της χαμηλής αλκοολικής της περιεκτικότητας (4,7% vol.).
Κωδικός:05225
Κατηγορία:Ξανθές
Χώρα:Ιταλία
Χρώμα:χρυσό χρώμα, με κεχριμπαρένιες ανταύγειες και ένα καπέλο από λεπτό και επίμονο αφρό.
Άρωμα:Η αρωματική γεύση από δημητριακά και καβουρδισμένο κριθάρι ισορροπείται από μια έντονη λυκίσκο.
Γεύση:επίμονη και στο τελείωμα.
...Η μαγιονέζα "Biobontà" είναι εμπλουτισμένη με το σύνθετο άρωμα του κάρυ, μια έντονη και γεμάτη γεύση. Ένα πλούσιο και αρωματικό κάρυ προσθέτει ζωντάνια και αρμονική πολυπλοκότητα σε αυτή τη συναρπαστική σάλτσα.
...Μείγμα καφέ ARABICA και ROBUSTA υψηλής ποιότητας, με ισχυρό σώμα και έντονη, διαρκή γεύση. Συσκευασία 100 καψουλών καφέ από επιπλέον μείγμα με δωρεάν αποστολή εισάγοντας τον προωθητικό κωδικό Chixò2020.
...Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, 100% Σικελικό. Ένα προϊόν για γνώστες σε προσιτή τιμή.
Προτείνεται σε δοχείο 5 lt, περιέχει τα αρώματα και τη έντονηγεύση της Νοτσελάρα Ετνέα. Όπως όλα τα προϊόντα μας, και σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για ένα ελαιόλαδο που παράγεται από ελιές καλλιεργημένες χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων. Ως Εταιρεία Φιλερά εγγυόμαστε το προϊόν από την καλλιέργεια μέχρι τη συσκευασία. Κάθε μπουκάλι κλείνει την ιστορία 4 γενεών και το πάθος που μας χαρακτηρίζει από το 1904.
... μηχανικής διαδικασίας που ωστόσο δεν την απομακρύνει εντελώς (υπόλειμμα περίπου 5%).
Τα ψημένα φουντούκια Baldaiassa καβουρδίζονται καθημερινά με μέτριο βαθμό ψησίματος, που προσδίδει στον καρπό την αναγνωρίσιμη ισορροπημένη και έντονη αρωματική γεύση. Για να διατηρηθεί και να παραμείνει αναλλοίωτο με την πάροδο του χρόνου, συσκευάζονται κενό αέρος εντός 24 ωρών από την επεξεργασία.
Διάρκεια ζωής 12 μήνες.
...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Τενεκεδάκι 1L *ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
100% Ιταλικό ελαιόλαδο ανώτερης κατηγορίας
EVO Μονοποικιλιακό Ελαιόλαδο Cima di Melfi
Έχει έντονη φρουτώδη γεύση, ελαφρώς τσιμπητή και έντονη, προσφέροντας τη μοναδική και αυθεντική γεύση του καθαρότερου ελαιόκαρπου.
Ψυχρής έκθλιψης με μηχανικά μέσα.
Ιδανικό για συνοδεία ψητού ψαριού, αλλά και για χειμωνιάτικες σούπες...
... ενισχυτικά γεύσης, αλάτι, αρώματα ή χημικές ουσίες κατά της συσσωμάτωσης. Η γεύση είναι έντονη και πιο γευστική από τις περισσότερες φρέσκες ντομάτες. Ιδανική για την προσθήκη γεύσης και χρώματος ντομάτας στις συνθέσεις, καθώς και για την πυκνότητα και τη ρύθμιση της απαραίτητης ξηρής ύλης (συγκέντρωση...
... με υψηλό ποσοστό ποικιλιών Robusta από τη Νότια Αμερική και την Αφρική, είναι ο κατάλληλος καφές για απαιτητικούς ουρανίσκους που αγαπούν τις ισχυρές και έντονες γεύσεις. Η απαλότητα της κρέμας αποκαλύπτει ευχάριστες νότες κακάου και μια ελαφριά υπόνοια καπνού, για μια έντονη και επίμονη αλλά όχι πικρή γεύση στο στόμα.
Ένας καφές για όσους θέλουν να αλέσουν τους κόκκους τους μόνοι τους...
... του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου είναι φρουτώδης μέτρια-έντονη με επίγευση από αγκινάρα, αμύγδαλο και φρέσκο χόρτο.
Αυτό το λάδι αφήνει μια βαλσαμική και φρέσκια γεύση και είναι ιδανικό για ωμή χρήση, να συνδυάζεται με θαλασσινά ορεκτικά, σούπες και κόκκινα κρέατα. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χρησιμοποιείται επίσης, αντί για βούτυρο, και για γλυκίσματα σε μπισκότα, γλυκά και τούρτες.
...Η Clizia είναι η λεπτή λαχανική μαγιονέζα μας, φτιαγμένη με Σικελικές αμυγδάλες.
Ο αμυγδαλένιος είναι ο πρωταγωνιστής μιας νόστιμης, μαλακής και λεπτής κρέμας, εναλλακτικής της κλασικής μαγιονέζας. Όλη η αρωματική γεύση των Σικελικών αμυγδάλων μας και η έντονηγεύση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου από τις ελιές μας συναντιούνται στην επανεξέταση της διάσημης σάλτσας με φιλικό προς τους vegan στυλ.
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από προσεκτικά επιλεγμένες ελιές, ψυχρής έκθλιψης, με έντονο πράσινο χρώμα και χρυσές ανταύγειες. Έχει έντονη και διαρκή γεύση, ευχάριστη αρμονία φρουτώδους και βοτανικής νότας, με λεπτή ισορροπία μεταξύ γλυκιάς και πικάντικης επίγευσης. Συνοδεύει πιάτα με λεπτές γεύσεις, καθώς και ωμά λαχανικά ή θαλασσινά.
...Ο κατσαροκάβαλος είναι ένα ημι-ώριμο τυρί με ελαστική ζύμη, που παράγεται αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα και παρασκευάζεται παραδοσιακά στο χέρι. Το όνομά του "κατσαροκάβαλος" προέρχεται από το γεγονός ότι αυτό το προϊόν ωριμάζει σε ζευγάρια "πάνω σε ξύλινες δοκούς" για τουλάχιστον 45 ημέρες.
Παρουσιάζεται σε έντονο κίτρινο χρώμα, έχει παχύρρευστη υφή και γλυκιά, ελαφρώς έντονηγεύση, εξαιρετικό αν καταναλωθεί μόνο του ή με ψωμί, ακόμη και ψημένο στη σχάρα ή συνοδευόμενο από ένα εξαιρετικό ποτήρι κρασί από την Πούλια.
...Αυτή η καινοτόμος λύση επιτρέπει τη χρήση του μπαχαρικού τρίβοντας το λεπτά, σε χοντρή υφή ή σε λεπτές φλούδες, μπροστά στα απίστευτα μάτια των πιο σημαντικών σας καλεσμένων, απευθείας στα πιάτα στο τέλος του μαγειρέματος, είτε είναι πρώτα πιάτα, δεύτερα ή γλυκά: όπου μέχρι σήμερα ήταν δύσκολο να χρησιμοποιηθούν οι καθαροί στίγματα και επομένως αδύνατο να συνδυαστεί η έντονηγεύση του σαφράν...
...Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το ελαιόλαδο DOP μας. Χρησιμοποιούμε την ελιά "Μοραϊόλο", που είναι κοινή στην Ασίζη και το Σπολέτο. Συμβάλλει στην παραγωγή ενός λαδιού με έντονηγεύση, ισχυρή φρουτώδη γεύση και σταθερότητα με την πάροδο του χρόνου.
Τα αγρονομικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του ενισχύονται και συνδυάζονται με τις άλλες ποικιλίες "Λετσίνo", "Φραντόιο" και "Ντόλτσε Αγογκία". Αυτές...
...Μίγμα υψηλής ποιότητας, για επαγγελματική χρήση, προσφέρει μια ευχάριστη στρογγυλότητα γεύσεων, όπου συναντάται η λεπτότητα και ταυτόχρονα η αρωματικότητα ενός γεμάτου καφέ με έντονηγεύση. Η παρουσία μιας μικρής ποσοστιαίας αναλογίας υψηλής ποιότητας Robusta εξασφαλίζει μια διαρκή κρέμα και αύξηση του σώματος χωρίς να θυσιάζεται η ευχάριστη γεύση.
Σχεδιασμένο για μπαρ και καφετέριες που επιθυμούν να προσφέρουν έναν αρωματικό και ταυτόχρονα αποφασιστικό καφέ.
...Πλάκες νουγκατίνης με φιστίκι
Σε σακουλάκια των 120g
Όλη η έντονηγεύση των φιστικιών σε μια τραγανή νουγκατίνα, στη μέση μεταξύ γλυκών και εκλεπτυσμένων σνακ που θα σας αφήσουν άφωνους.
Μόνο με λίγα φυσικά συστατικά και μια παραδοσιακή διαδικασία που χρονολογείται από τον περασμένο αιώνα.
Η γεύση του σπιτιού σας, έτοιμη να απολαύσετε.
Διαθέσιμο επίσης σε άλλες παραλλαγές: αμύγδαλα, φιστίκια, φουντούκια.
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με ένα πλούσιο και περιβάλλον άρωμα από αγκινάρα, πράσινη ντομάτα και λουλούδια του αγρού.
Έντονη, διαρκής και καθαρή γεύση, με αίσθηση πικάντικης και ισορροπημένες αντιλήψεις πικρού.
Κατάλληλο για πιάτα με σημαντική δομή, όπως κόκκινα κρέατα, σούπες οσπρίων ή το κλασικό ψητό χταπόδι από την Πuglia.
Είμαστε από τους λίγους στην Ιταλία που παράγουμε αυτό το Μονοποικιλιακό.
...Η συνάντηση των καλλιεργημένων μανιταριών και της ελιάς με την μαύρη τρούφα έχει δώσει ζωή σε μια εξαιρετική κρέμα με έντονη και αποφασιστική γεύση. Η αίσθηση του δάσους μόλις ανοίξει το βάζο πλημμυρίζει το περιβάλλον γύρω.
Συστατικά: καλλιεργημένα μανιτάρια (agaricus bisporus), ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.).
Συμβουλές: προτείνουμε την Κρέμα Τρούφας μας με κρέατα, τόσο λευκά όσο και κόκκινα, με αυγά, νόστιμη σε φέτες τοστ, σε μπρουσκέτες και κράκερ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γέμιση για τορτελίνια και ραβιόλια.
...Ως ειδικοί σε μεγάλα ωμά προσούτο, έχουμε επιλέξει και αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο Προσούτο Σαν Ντανιέλε.
Παραγωγή σε μια περιορισμένη περιοχή του Φρίουλι, διακρίνεται για την τυπική επιμήκη μορφή και την παρουσία του ζαμπόν.
Ετοιμάζεται μόνο με κρέας χοίρων που γεννήθηκαν και εκτράφηκαν στην Ιταλία και θαλασσινό αλάτι, σε πιο γενναιόδωρη δόση σε σύγκριση με το Πάρμα, που του προσδίδει πιο έντονηγεύση.
Ωρίμανση: 14/18 μήνες
Μέσο βάρος: kg. 9.5/11.5
Τεμάχια ανά λαιμό: 2...
...Η ρόκα έχει φύλλα με έντονηγεύση και αρωματική γεύση. Είναι ένα ιδανικό συνοδευτικό για πιάτα κρέατος και/ή ψαριού. Συνοδεύει επίσης καλά και άλλα λαχανικά, και προσθέτοντας γαρίδες και σολομό μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό κυρίως πιάτο. Την καλλιεργούμε με παραδοσιακές μεθόδους που ακολουθούμε και ενημερώνουμε τον καταναλωτή για όλη την παραγωγική διαδικασία, τηρώντας πλήρως τα πρότυπα ποιότητας της Ιταλίας και της Ευρώπης.