... παράγονταν μόνο τρεις ποικιλίεςκρασιού. Με την πάροδο των χρόνων προστέθηκαν νέοι αμπελώνες και παράγονταν διάφορες ποικιλίεςκρασιού. Σήμερα η γκάμα μας περιλαμβάνει έξι λευκά κρασιά, ένα φρουτώδες ροζέ και τέσσερα κόκκινα κρασιά. Οι ποικιλίες μας περιλαμβάνουν τον Weißburgunder, τον Kerner, τον Sauvignon και τον Chardonnay, καθώς και τον απαιτητικό Blauburgunder, των οποίων οι σταφίδες ωριμάζουν...
... με ελάχιστη παρέμβαση. Γι' αυτό βασιζόμαστε σε μια ομάδα ικανών ανθρώπων, που δίνουν τη μέγιστη προσοχή σε κάθε διαδικασία. Μπορείτε να ενωθείτε μαζί μας στην ιστορική μας έπαυλη για να δοκιμάσετε τις ποικιλίες κρασιών μας και να δείτε πού επεξεργάζονται, περνώντας από τους αμπελώνες μας μέχρι τις τελευταίες επεξεργασίες στην κάβα.
... επιτρέπει στην κάβα, υπό την καθοδήγηση του ενθουσιασμού και του πάθους του νεαρού Antonio Iannella (ανιψιός του ιδρυτή), να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα. Δίπλα στο Aglianico, προστίθεται η εξαιρετική Falanghina, ακολουθούμενη από άλλες ποικιλίες κρασιών. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις οδηγούν τον Antonio να επεκτείνει αυτή την "μικρή κάβα" σε μια ευρύχωρη και...
... των προϊόντων της Αγροτικής Επιχείρησης, που είναι αυστηρά βιολογικά, περιλαμβάνονται οι εκλεκτοί ακτινίδιο με κίτρινη και πράσινη σάρκα, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται από τρεις διαφορετικές ποικιλίες: ιτράνα, λεκίνο και φραντόιο, μαρμελάδες από ακτινίδιο και λεμόνια, καθώς και μια βιολογική παραγωγή κρασιού από αμπελώνες αυτόχθονων και διεθνών ποικιλιών. Οι ποικιλίες που...
... επιρροή της λίμνης Γκάρντα. Οι ιστορικές αμπελουργικές περιοχές της Βερόνας είναι η Valpolicella Classica, η Bardolino Classico και η Soave Classico. Εδώ, το κλίμα και το έδαφος, που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, επηρεάζουν μοναδικές αυτόχθονες ποικιλίες στον παγκόσμιο αμπελώνα: Corvina, Rondinella, Molinara, Garganega, Trebbiano di Soave και Oseleta.
Είμαστε ηγέτες στην περιοχή του Φριούλι και του κρασιού Prosecco για την καλλιέργεια, παραγωγή και εμφιάλωση premium ποιοτικών κρασιών. Η ευρεία γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει αφρώδη, λευκά και κόκκινα κρασιά που παρασκευάζονται με τοπικές ποικιλίες και διεθνείς σταφύλια, συμπεριλαμβανομένων των Prosecco και Pinot Grigio. Με έναν αιώνα ιστορίας, το οινοποιείο μας αποτελεί αναφορά για premium...
... διεθνείς, όπως το Merlot, το Pinot Grigio, το Chardonnay ή το Cabernet, από τα οποία παράγουμε αρωματικά κρασιά με αναγνωρίσιμο γεύση. Είμαστε επίσης μεταξύ των μεγαλύτερων παραγωγών και εμφιαλωτών κρασιού Prosecco DOC Spumante του Friuli-Venezia Giulia. Η επιχείρηση διαθέτει επίσης ένα Αγροτουριστικό κατάλυμα, βυθισμένο σε έναν κήπο περιτριγυρισμένο από αμπελώνες. Το αγροτουριστικό Là Di Anselmi...
...Το κρασί από την περιοχή Le Marche έχει έναν μοναδικό χαρακτήρα, τόσο το Verdicchio dei Castelli di Jesi, όσο και το Passerina και το Rosso Piceno, αυτόχθονες ποικιλίες σταφυλιών της Le Marche, είναι απολύτως αναγνωρίσιμα ανάμεσα σε εκατό λευκά και εκατό κόκκινα. Σήμερα, η προστιθέμενη αξία ενός κρασιού είναι ακριβώς αυτή: να παρασκευάζει καλά κρασιά, αναγνωρίσιμα και αναντικατάστατα ταυτόχρονα...
... στη Fossalta, αυτός και ο πατέρας του ξεκίνησαν μια μικρή παραγωγή κρασιών που ήταν αποτέλεσμα σχολαστικής έρευνας για τις ποικιλίες σταφυλιών που καλλιεργούνται στην περιοχή Triveneto, ακόμη και τις λιγότερο γνωστές, όπως Grappariol, Rabosino Bianco, Perera, Verdisa, κ.ά.
Το 1987, για να εκμεταλλευτούν την εμπειρία τους, ίδρυσαν τη δική τους οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής κρασιού, με έδρα το...
Ο Ιταλός Τσέσκον βρίσκεται στην Ιταλία, δίπλα στην πόλη της Βενετίας, και καυχιέται για 55 χρόνια οικογενειακής ιστορίας στην παραγωγή κρασιού. Ο Ιταλός, ιδρυτής του οινοποιείου, παρέδωσε σοφά την παραδοσιακή τέχνη στις κόρες του Γκλόρια και Γκρατσιέλα και στον γιο του Ντομένικο, οι οποίοι τώρα ηγούνται του κτήματος. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους εστιάζεται στις ντόπιες ποικιλίες όπως το Μαντζόνι...
Η εταιρεία Terre del Mongibello ιδρύθηκε στο Μπελπάσο το 2004 από την επιθυμία να εκπληρώσει ένα δεκαετές πάθος: να αφιερωθεί στην παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας, βασισμένη σε μια εις βάθος γνώση της καλλιέργειας της σταφίδας και των ιδιαίτερων χρόνων της. Κόρη μιας γης που καυχιέται για διάσημες ποικιλίες σταφυλιών, η εταιρεία επέλεξε να επικεντρωθεί στην παραγωγή κόκκινου κρασιού, ποικιλίας...
... αντικατοπτρίζουν κυρίως την ψυχή και τον πολιτισμό της Πούλια, από το Tavoliere μέχρι το Salento και το Taranto, αλλά δεν λείπουν και οι ποικιλίες από το Benevento, την Αμπρούτσο και τη Σικελία. Διάφορες σειρές για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της πελατείας, από το κρασί τραπέζι μέχρι πιο εκλεκτά κρασιά, όπως η σειρά μας "Tenute villa dei pini".
... αποκλειστικά με οργανικά και ανόργανα λιπάσματα και προστατεύεται με τη συνεχή εκρίζωση των ζιζανίων και τη βιολογική καταπολέμηση παρασίτων όπως η τσιμπούρι, ενώ τα υπολείμματα της κλάδευσης απομακρύνονται για να αποφευχθούν εστίες μολύνσεων. Η πρακτική αρχαίων τεχνικών και η υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών επιτρέπουν έτσι την παραγωγή ενός κρασιού που σε πολλούς τομείς είναι βιολογικό, το οποίο...
Η Τενουτά Λα Νοβέλλα είναι μια όμορφη φάρμα που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου της Κιάντι, με θέα στην αρχαία πόλη του Σαν Πόλο στην Κιάντι, στην καρδιά της τοσκάνικης υπαίθρου. Από την αρχή της δραστηριότητάς της, η παραγωγή έχει επικεντρωθεί σε γνήσια και βιολογικά προϊόντα. Σήμερα, η Τενουτά Λα Νοβέλλα παράγει ένα από τα πιο διάσημα βιολογικά έξτρα παρθένα ελαιόλαδα της Τοσκάνης και τρεις ετικέτες κόκκινου κρασιού που προέρχονται από τις τυπικές ποικιλίες σταφυλιών που καλλιεργούνται σε αυτές τις γαίες εδώ και αιώνες.
Πολλοί Ιταλοί ωριμάζουν τις ζωές τους στην αυλή τους σε μια πιο ιδανική ατμόσφαιρα ήλιου της Μεσογείου, που μετριάζεται από απαλές ροές δροσερού και γλυκού αέρα, απαραίτητες για την παραγωγή ποιοτικού κρασιού. Η σκηνή με τους λόφους και τους αμπελώνες είναι μαγευτικά όμορφη για να τη δει κανείς. Η Ιταλία κατατάσσεται τρίτη, μόνο πίσω από τη Γαλλία και την Ισπανία, όσον αφορά τις ποικιλίες...
... ποιότητας και μέγιστης πεπτικότητας. Το αγροτουριστικό μας κτήμα εκτείνεται σε 20 εκτάρια, όπου υπάρχουν φρουτόδεντρα από τα οποία παράγουμε τις μαρμελάδες μας: ρόδια, μουριές, κάκτους, κυδώνια, λευκά σύκα και φρέσκα σύκα. Έχουμε φυτά βατόμουρων και χωράφια όπου καλλιεργούμε ραπανάκια, διάφορες ποικιλίες ντομάτας, κονσέρβες πιπεριών, αγκινάρες, αποξηραμένες ντομάτες, μελιτζάνες και παρασκευές όπως...
... υγιεινότητα αυτών των περιοχών, απομονωμένων και ορεινών του Γκενναρτζέντου, το ανέγγιχτο και καθαρό οικοσύστημα της περιοχής, επιτρέπει την ανάπτυξη του κύκλου παραγωγής κρασιού με εντελώς φυσικό τρόπο. Αυτό ευνοεί την επίτευξη του στόχου της Επιχείρησης να εξαλείψει σχεδόν πλήρως κάθε φυτοϋγειονομική παρέμβαση, προκειμένου να διατηρήσει ανέπαφη όλη τη φυσικότητα, τη φρεσκάδα και τα αρώματα των...
... μας Lastagnano, περιτριγυρισμένο από τους αμπελώνες μας.
Υπηρεσίες
Δωρεάν παράδοση κρασιού στο σπίτι σε ιδιώτες και επιχειρήσεις στις περιοχές της Τσεζένα και γύρω περιοχές, Φορλί, Τσεζενάτικο και Σερβία εντός 4 εργάσιμων ημερών. Προσωποποιημένες ετικέτες για επιχειρήσεις και ιδιώτες χωρίς επιπλέον κόστος. Μπομπονιέρες σε μπουκάλι και χριστουγεννιάτικες συσκευασίες δώρων φτιαγμένες χειροποίητα. Αποστολές στην Ιταλία κατόπιν αιτήματος. Δωρεάν προσφορές μέσω email: info@cantinanerilelli.it ή τηλεφωνικά στο 347 9745040 ή στο 335 6666598.
... προβλέπεται από τον κανονισμό. Αυτή η προσέγγιση δικαιολογείται από την επιθυμία του Leonardo Montà να βελτιστοποιήσει το επίπεδο ωρίμανσης του κρασιού του, σε μια επιχειρηματική λογική που βασίζεται αποκλειστικά στην επίτευξη της μέγιστης δυνατής ποιότητας.
... οινοπαραγωγική παράδοση που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Ακόμα και σήμερα, η επιχείρηση Fratelli Ferrari διατηρεί αναλλοίωτη τη δέσμευση και το πάθος του παρελθόντος στην καλλιέργεια της αμπέλου και στην παραγωγή διαφόρων ποικιλιών κρασιού υψηλής ποιότητας. Η παρουσία των ιδιοκτητών στην επιχείρηση επιτρέπει, από την άποψη των διαπροσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, μια άμεση και φιλική σχέση με...