...Ξυδάκι κρασιού παλαιωμένο, με οξύτητα και προσωπικότητα, προϊόν 100% φυσικό, προορισμένο να αναδείξει τις γεύσεις νόστιμων πιάτων, αλλά και για χρήση σε σαλάτες ή ως ορεκτικό σε συνδυασμό με τα ελαιόλαδά μας.
Αυτό το κόκκινο ξύδι κρασιού, παλαιωμένο σε ξύλο και παραγόμενο αποκλειστικά από βιολογικά σταφύλια της Αλεντέζου από τις ποικιλίες Touriga Nacional και Tinta Roriz, ξεχωρίζει για το εκλεπτυσμένο του "μπουκέτο".
Πρόκειται για ένα πιστοποιημένο προϊόν ανώτερης κατηγορίας με μέγιστη οξύτητα 6%.
...Κανείς δεν είναι ευτυχισμένος μόνος, πάντα υπάρχει μια αγάπη, ένας φίλος ή ένα ποτήρι κρασί.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΡΑΣΙΟΥ: Papo Seco Vinho Verde Branco
Τύπος Κρασιού: Vinho Verde
Ποικιλίες Σταφυλιών: 80% Loureiro και 20% Arinto
Προέλευση: Περιοχή Μίνιο...
... προσαρμόζονται φυσικά σε καλλιέργειες σε ύψος για καλύτερη ποιότητα του σταφυλιού και κατά συνέπεια του κρασιού. Το κρασί παλαιώνεται στην δική μας κάβα που χρονολογείται από τον 13ο αιώνα. Τα κρασιά μας είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στη Δυτική Ευρώπη και στη Νότια Αμερική. Στόχος μας είναι να δούμε τις φιάλες μας να ξετυλίγονται και να τοποθετούνται στα μεγαλύτερα τραπέζια του κόσμου.
...Η PINTO & RAPOSO είναι μια πορτογαλική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του κρασιού και αφιερώνεται στην παραγωγή και εμπορία κρασιών. Βρίσκεται στην καθορισμένη περιοχή του Δούρου και επικεντρώνεται κυρίως στην εξαγωγή, η οποία αντιπροσωπεύει το 90% της οικονομικής της δραστηριότητας. Οι ποικιλίες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των κρασιών είναι οι εξής: Γκουβέιο, Ραμπιγάτο...
... ποικιλίες. Πάντα σε αναζήτηση ενίσχυσης της ποιότητας των προϊόντων της, η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΜΠΑ έχει σήμερα σε εξέλιξη ένα φιλόδοξο σχέδιο προσέγγισης του αμπελουργού στην Οινοποιία, ενσταλάζοντας σε αυτόν το πάθος για την παραγωγή μεγάλων κρασιών. Μετά τη φάση επιλογής και συντήρησης των καλύτερων ποικιλιών, και της τεχνολογικής υποστήριξης, είναι πεποίθηση της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ...
... με το ISA στην ανάπτυξη τεχνολογίας που μας επιτρέπει να κατανοήσουμε και να γνωρίσουμε τη σύνθετη ζωή του αμπελιού. Οι ποικιλίες με τις οποίες εργαζόμαστε είναι τυπικές της Αλεντέζου, μεταξύ των οποίων στα κόκκινα κρασιά ο Alicante Bouchet, Aragonez, Trincadeira και στα λευκά κρασιά ο Antão Vaz, Arinto και Rabo de Ovelha. Καταφέρνουμε να εξάγουμε το 70% των συγκομιδών μας σε διάφορα μέρη του κόσμου.
... αρχή. Έτσι, με την εισαγωγή νέων ποικιλιών λευκών σταφυλιών, σε συνδυασμό με την ενίσχυση των παραδοσιακών ποικιλιών, που φροντίζονται με λεπτομέρεια από όλους, μας επιτρέπει να δημιουργούμε κρασιά έντονα φρέσκα αλλά πολύ διαφορετικά μεταξύ τους: Το Alvarinho θεωρείται από πολλούς η πιο ευγενής ποικιλία λευκού σταφυλιού της Πορτογαλίας; Το Azal είναι μία από τις σπανιότερες λευκές ποικιλίες στην...
Η QUINTA DO QUETZAL είναι μια αγροτική ιδιοκτησία που ασχολείται με την παραγωγή κρασιού εδώ και πολλές δεκαετίες.
Το 2003, πραγματοποιήθηκε η αναδιάρθρωση ενός μέρους των παλιών αμπελώνων, διατηρώντας ωστόσο ορισμένα τμήματα με υψηλό οινολογικό δυναμικό. Στους νέους αμπελώνες φυτεύτηκαν οι ποικιλίες που είναι πιο κατάλληλες για το Terroir της Quinta do Quetzal.
Αυτή τη στιγμή, η Quinta do...
Η ΟΙΚΙΑ ΜΟΥΡΑΖ είναι πορτογαλικός παραγωγός κρασιού από την καθορισμένη περιοχή προέλευσης του DÃO. Παράγουμε βιολογικά και βιοδυναμικά κρασιά με τις τυπικές ποικιλίες του Dão, όπως η Touriga Nacional και η ποικιλία Jaen.
... άτομα που παραδοσιακά συνδέονται με τη δραστηριότητα της οινοπαραγωγής. Αν και είναι εξοπλισμένη με την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την παραγωγή ποιοτικών κρασιών, αυτή η εταιρεία διαθέτει επίσης μια παλιά και όμορφη κάβα παλαίωσης, με περίπου τρεις χιλιάδες εκατόλιτρα σε ξύλινα βαρέλια. Από τις ερυθρές ποικιλίες Castelão, Trincadeira, Aragonez και Alicante Bouschet, και τις λευκές Roupeiro, Rabo...