... μήλο, σάπια ντομάτα, αφυδάτωση, νέκρωση σαλάτας, φυσιολογική αφυδάτωση του πεπονιού και ράγισμα καρπών) και βελτιώνει την ποιότητα, την υφή και τη διάρκεια ζωής των καρπών. Αντίθετα, το μαγνήσιο διεγείρει τη δημιουργία χλωροφύλλης και βελτιώνει τη φωτοσυνθετική δραστηριότητα, αυξάνει τη συγκέντρωση σακχάρων και βελτιώνει το χρώμα των φύλλων και των καρπών. Το CALMAG είναι εμπλουτισμένο με μολυβδαίνιο, το οποίο μειώνει την αφυδάτωση, μειώνει το άγχος και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Το CALMAG συνιστάται ιδιαίτερα για καλλιέργειες της τέταρτης σειράς.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... Clementina Hernandina είναι πλούσια σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά, που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες που προκαλούνται από ελεύθερες ρίζες. Είναι ιδανικές για φρέσκια κατανάλωση, σε σαλάτες εσπεριδοειδών ή ως υγιεινό σνακ. Η φυσική τους γλυκύτητα τις καθιστά επίσης τέλειες για την παρασκευή γλυκών και μαρμελάδων.
...τοιχοποιίες εσωτερικών χώρων, φράχτες, εργασίες με ορατή επιφάνεια, επενδύσεις, κήπους και πολλά άλλα.
Πρόκειται για ένα πορώδες υλικό που επιτρέπει εξαιρετική πρόσφυση στην κόλλα και είναι το κατάλληλο υλικό για τη βιοκατασκευή.
Με μια οικογενειακή παράδοση που έχει τις ρίζες της στα χρόνια,
αντιπροσωπεύουμε ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς στη νότια Ιταλία χάρη σε ένα κορυφαίο προσωπικό, συνεργασίες υψηλού επιπέδου και αποδεδειγμένη σοβαρότητα και αξιοπιστία.
...Νέες ιδέες τόσο για προϊόντα όσο και για τεχνικές παραγωγής έχουν σημαδέψει την ιστορία της ESCA καθ' όλη τη διάρκεια, εξηγεί ο Giuseppe Patrizi. "Οι ρίζες της επιχείρησης χρονολογούνται από την εποχή μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Όταν ο πατέρας μου, Luigi Patrizi, επέστρεψε το 1946, ξεκίνησε μια επιχείρηση στο Σαν Μπενεντέτο ντελ Τρόντο ως χονδρέμπορος για την τοπική αγορά ψαριών, πανδοχεία και...
...Η διάσκεψη ECLA 2020 θα προσφέρει την ευκαιρία για διαθεματικές ανταλλαγές μεταξύ επιστημόνων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς έρευνας, που κυμαίνονται από την αστρονομία έως τη γεωλογία και από τη χημεία έως την οργάνωση. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις θα προάγουν συνεργασίες που θα οδηγήσουν σε καλύτερη επιστημονική αξιοποίηση των αποστολών / εγκαταστάσεων στην πλανητολογία και την αστρονομία σε σχέση με τα κύρια ερωτήματα σχετικά με τις ρίζες μας.
...Η Ecologia Esposito παρέχει συντήρηση σε δημόσιες και ιδιωτικές εγκαταστάσεις αποχέτευσης, τόσο αστικές όσο και βιομηχανικές. Καθαρισμός βόθρων, καθαρισμός δεξαμενών συλλογής που εξυπηρετούν οποιαδήποτε εγκατάσταση, καθαρισμός φρεατίων συλλογής όμβριων υδάτων, αποφράξεις και καθαρισμός σωληνώσεων οποιασδήποτε διαμέτρου και μεγέθους, με τη χρήση ειδικών ακροφυσίων (π.χ. ρίζες, άμμος, τσιμέντο...
... προσδίδει στο τοσκανέζικο αλλαντικό το μοναδικό και αναγνωρίσιμο άρωμά του.
Οι αρχαίες ρίζες αυτού του αλλαντικού βρίσκονται στην τοσκανέζικη περιοχή, όπου ήδη από τη μεσαιωνική εποχή χρησιμοποιούσαν τον άγριο μάραθο για να αντικαταστήσουν το πιπέρι, το οποίο εκείνη την εποχή ήταν πολύ πιο ακριβό και δύσκολο να βρεθεί.
Ο όρος Finocchiona αναφέρεται επίσης σε διάφορα λεξικά και εγκυκλοπαίδειες στα ιταλικά από το 1875. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και το διάσημο Treccani, το οποίο το συνδέει με τον ορισμό του τυπικού τοσκανέζικου αλλαντικού.
...Η παραγωγή του Cacio di Pienza είναι μια παράδοση που έχει αρχαίες ρίζες και έχει μεταδοθεί από γενιά σε γενιά μέχρι σήμερα. Οι παραγωγοί γάλακτος έχουν συγκεντρωθεί στην Cooperativa di Cotignano, χρησιμοποιώντας και διατηρώντας τις τυπικές μεθόδους επεξεργασίας: την προμήθεια γάλακτος με ιδιαίτερα αρώματα που του προσδίδουν τα τυπικά βότανα των βοσκοτόπων της Val d'Orcia, εκλεπτυσμένες τεχνικές...
...Μετά τον πόλεμο, ο Pasquale Battista ιδρύει στην Cetara ένα μικρό εργαστήριο κονσερβών, κυρίως αντζούγιας, το οποίο διευθύνει με πάθος και περηφάνια μέχρι τη δεκαετία του '90. Ο δεσμός μεταξύ της επεξεργασίας της αντζούγιας και της Cetara έχει ιστορικές ρίζες και σήμερα, όπως και χθες, η παράδοση συνεχίζεται χάρη στα παιδιά του κυρίου Battista. Με την πάροδο του χρόνου, η γεύση του προϊόντος μας...
Η Πίνσα Ρομάνα είναι ένα πιάτο πλούσιο σε ιστορία, οι ρίζες του οποίου χρονολογούνται στην Αρχαία Ρώμη. Η αναθεώρηση της συνταγής έχει κάνει αυτό το προϊόν μοναδικό στο είδος του: η ζύμη αποτελείται από ένα μείγμα αλεύρων, όπως σιτάρι, ρύζι και σόγια, με υψηλό ποσοστό νερού, προζύμι και χωρίς προσθήκη συντηρητικών και πρόσθετων. Οι κύριες χαρακτηριστικές είναι: - το οβάλ σχήμα - η τραγανότητα της κρούστας - η υψηλή πεπτικότητα που επιτυγχάνεται χάρη στη ζύμωση 48-72 ωρών. Το σχέδιο της Πίνσα 2.0 είναι να δημιουργήσει ένα προϊόν της παράδοσης με σύγχρονη προσέγγιση, προσιτό σε όλους!
Η Guidosimplex είναι μια ιστορική εταιρεία που έχει τις ρίζες της στο μακρινό 1960, όταν ο επίμονος ιδρυτής της αποφάσισε να αναλάβει μια προκλητική πρόκληση στον τομέα της κατασκευής συστημάτων τροποποίησης αυτοκινήτων για να τα καταστήσει οδηγούμενα και από άτομα με αναπηρία. Από τότε, έχει διαδραματίσει ρόλο σε μια συνεχή ανάπτυξη, γεμάτη από σημαντικές αναγνωρίσεις και σε διεθνές επίπεδο...
Η εταιρεία Parola, με έδρα το Castel San Giorgio (Sa), ιδρύθηκε το 1981 αλλά έχει μια παράδοση που έχει τις ρίζες της στο μακρινό 1950.
Ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή μεγάλων ομπρελών για εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία και κήπους, εκπροσωπεί μια ηγετική εταιρεία στον τομέα χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της, που είναι σύνθεση πρακτικότητας και κομψότητας.
Ομπρελλίφιο Parola παράγει και εγκαθιστά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας για να απολαμβάνετε τους εξωτερικούς χώρους όλο το χρόνο.
Για πληροφορίες και προσφορές καλέστε στο 3392642230.
Η Coltellerie Paolucci διαθέτει μία από τις πιο αντιπροσωπευτικές παραγωγές της αριστείας του made in Italy. Μια καλλιτεχνική χειροτεχνία, αντιπροσωπευτική μιας χιλιετούς κουλτούρας, της σοφίας των δασκάλων κοπτικών και μαχαιροποιών, την οποία η Coltellerie Paolucci έχει καταφέρει να διασφαλίσει με την πάροδο του χρόνου, πάντα πιστή στην παράδοση, στις ρίζες, στην ιταλική χειροτεχνική αριστεία...
... τις συνταγές της αυστηρής παραδοσιακής ναπολιτάνικης αρτοποιίας, υποστηρίζοντάς τες με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής και υγιεινής. Περήφανοι για τις ρίζες μας, επιδιώκουμε τον ευγενή στόχο να φέρουμε στα τραπέζια σας το καλύτερο της ναπολιτάνικης κουζίνας. Τα κατεψυγμένα και προψημένα προϊόντα μας. Τα κατεψυγμένα προϊόντα αρτοποιίας για τη μεγάλη και μικρή διανομή της Παραδοσιακής...
... του προσωπικού. Η Sintegrum είναι ο μοναδικός αναφοράς για την επιχείρηση που εγγυάται όλα τα πλεονεκτήματα μιας επαγγελματικής και σταθερής διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων. Ένας στρατηγικός, δυναμικός και ευέλικτος αναφοράς. Η Sintegrum είναι μια ομάδα επαγγελματιών που προσφέρει μια καινοτόμο υπηρεσία συμβουλευτικής για τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. Η εμπειρία μας έχει ρίζες στην...
... αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη των αυτόχθονων ποικιλιών της Σαλέντου.
Οι αμπελώνες καλλιεργούνται με τη μέθοδο του κορδονιού. Κάτω από ένα πρώτο στρώμα πηλού περίπου 1 μέτρου, οι ρίζες συναντούν μια ευρεία ζώνη από τούφο, μια τυπική λευκή πορώδη και εύθρυπτη πέτρα. Σε περιόδους μεγάλης ξηρασίας, αυτή λειτουργεί ως υδάτινος πόρος για το αμπέλι, προσφέροντας γεύση και μεταλλικότητα στα κρασιά...
... φουντουκιών μας είναι: φυσικοί ολόκληροι καρποί, ψημένοι καρποί, ψημένο σιτάρι, ψημένη αλεύρι και 100% πάστα φουντουκιού. Το προϊόν μας απευθύνεται κυρίως στη βιομηχανία τροφίμων, τη ζαχαροπλαστική και τις μικρές τεχνίτες επιχειρήσεις για φρέσκια κατανάλωση. Μπορούμε να παρέχουμε ένα προϊόν που είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των πελατών μας. Η δύναμή μας βρίσκει τις ρίζες της στην ιστορία μας, στην εμπειρία που έχει συσσωρευτεί σε έξι δεκαετίες. Μια εμπειρία που εκτείνεται από την καλλιέργεια μέχρι την επεξεργασία ενός κοσμήματος της γης μας, του φουντουκιού.
... απ' όλα η παράδοση, γιατί χωρίς ρίζες η γη δεν προσφέρει τίποτα. Και εδώ ο δεσμός με τη γη και τους κύκλους της; η οικογένεια Verde εδώ και πολλές γενιές απολαμβάνει μια βαθιά γνώση στον τομέα της τοπικής αμπελουργίας. Οι Καμπί Φλέγρεις, μια περιοχή, ένα υπαίθριο αρχαιολογικό μουσείο; βυθισμένο ανάμεσα σε σβησμένα κρατήρες και χωράφια σε ένα γλυκό και ποικιλόμορφο τοπίο, με εκείνο το υποκείμενο...
...Η εταιρεία Forcina έχει τις ρίζες της στις αρχές του 1900, όταν ο Σαλβατόρε Φορτσίνια, σύμφωνα με τις αγροτικές συνήθειες της εποχής, ολοκλήρωνε τις συμφωνίες του με "μια χειραψία", βασίζοντας τη σχέση συναλλαγής των προϊόντων και την παράδοση του προϊόντος στον τελικό καταναλωτή, αποκλειστικά στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Η εταιρεία Forcina ακολουθεί υψηλά ποιοτικά πρότυπα παραγωγής, επεξεργασίας προϊόντων και παροχής υπηρεσιών.
... να επιστρέψουμε στις ρίζες των τυπικά ιταλικών γεύσεων που απολαμβάνονται σε μίγματα που έχουν δημιουργηθεί με επιδεξιότητα από μάστερ καβουρδιστές.
Η δέσμευσή μας είναι να μετατρέψουμε σε πραγματικότητα το πάθος μας για την αναζήτηση πρώτης ύλης, μεθόδων επεξεργασίας και εξαγωγής, αναζητώντας την αρμονία μεταξύ καινοτομίας και παράδοσης.
Η δέσμευσή μας είναι στραμμένη στην αναζήτηση της...
Τα αιθέρια έλαια είναι αρωματικές ενώσεις φυσικής προέλευσης που βρίσκονται στους σπόρους, στην φλούδα, στους μίσχους, στις ρίζες, στα λουλούδια και σε άλλα μέρη των φυτών. Η μυρωδιά τους είναι υπέροχη και ταυτόχρονα ισχυρή. Τα αιθέρια έλαια έχουν τη δυνατότητα να βελτιώνουν τη διάθεση, να ηρεμούν τις αισθήσεις και να προκαλούν σημαντικές συναισθηματικές αντιδράσεις. Τα αιθέρια έλαια προσδίδουν...
... είναι η αρχαιότερη διαδικασία συντήρησης δερμάτων και έχει τις ρίζες της στην προϊστορία. Η παραγωγή μας από δέρματα, που προέρχεται από την πόλη Σολοφρά, είναι εμπιστευμένη σε κληρονόμους με εμπειρία και αιώνια γνώση, οι οποίοι εκτελούν ακόμα με προσοχή και πάθος τη χρονοβόρα διαδικασία επεξεργασίας που μετατρέπει τα ακατέργαστα δέρματα σε δέρμα, με απόλυτο σεβασμό στη φύση. Είναι ακριβώς από τον...
Η F. Caruso γεννιέται στην καρδιά της τεχνικής Νάπολης, χάνοντας τις ρίζες της μέσα στις γενιές της οικογένειας Caruso που δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα εδώ και πάνω από έναν αιώνα. Οι αδελφοί Ευγένιος και Γεννάριος, τελευταίοι αυτής της μακράς παράδοσης, κατάφεραν έτσι να γίνουν ένα από τα κύρια σημεία αναφοράς για το τεχνητό λουλούδι σε όλη τη χώρα, ανοίγοντας επίσης την αγορά στο...
Πίσω από αυτό το όνομα κρύβεται μια ιστορία, μια ιστορία που μιλάει για ένα αγόρι, για το πάθος του για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και για την οικογένειά του, μια οικογένεια ελαιοπαραγωγών που έχει κάνει αυτό το όνομα συνώνυμο της ποιότητας, της επαγγελματικότητας και της αγάπης. Οι ρίζες του ελαιοτριβείου De Gregorio χρονολογούνται από το 1950 και σήμερα παράγει ένα ελαιόλαδο εξαιρετικής...
...Πίστη στις ρίζες και σεβασμός στη μοναδική γεύση των δημιουργιών μας, που είναι χαρακτηριστικά παιδιά της γης της Αμπρούτσο.
Οι αξίες μας είναι οι αξίες της οικογένειάς μας, οι ίδιες με τις οποίες μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Να κοιτάμε το μέλλον αντλώντας από το παρελθόν. Θάρρος, δύναμη, αποφασιστικότητα, προσοχή. Και η υπερηφάνεια να μπορούμε σήμερα να προτείνουμε στον κόσμο τις ειδικότητές μας...
Ο Πούλια Μάρκο είναι ειδικός στην καλλιτεχνική τεχνική της επεξεργασίας φύλλου χρυσού, η οποία έχει κυρίως υψηλομεσαιωνικές ρίζες και χρησιμοποιούνταν για την εκτέλεση της ζωγραφικής σε πίνακες γενικά. Η εξαιρετικά λεπτή φύλλο εφαρμόζεται με μια διαδικασία που έχει παραμείνει αμετάβλητη μέσα στους αιώνες και περιλαμβάνει μια προσεκτική προετοιμασία της επιφάνειας που θα χρυσωθεί. Η επεξεργασία...
...Συστατικά και προϊόντα φωτισμού: COMILUX. Αν και ιδρύθηκε το 1990 από τους Βιτόριο και Σαβέριο Μιλόνε, έχει πολύ παλαιότερες ρίζες.
Στη δεκαετία του '60 του προηγούμενου αιώνα, ο ιδρυτής Γκαετάνο Μιλόνε ίδρυσε την εταιρεία G. Milone για την πώληση αξεσουάρ φωτισμού (ανάμεσα στις πρώτες στην Ιταλία). Οι τεχνίτες του τομέα φωτισμού, καθώς και αυτοί της διακόσμησης, των ιερών αντικειμένων, των...
Αμπελώνας VINCENZO TORTORA
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ…
Η οικογένεια Tortora ασχολείται με την παραγωγή κρασιού εδώ και πάνω από εκατό χρόνια… Η ιστορική επιχείρηση έχει τις ρίζες της σε μια μικρή κάβα όπου έγιναν τα πρώτα βήματα στην παραγωγή χύμα κρασιού και κρασιού σε μπουκάλι. Από τότε, πολλά έχουν αλλάξει, αλλά μετά από σχεδόν εκατό χρόνια ιστορίας στον κόσμο του κρασιού, η Κάβα Tortora...
Μια μακρά παράδοση της οικογένειας Σπιριδιγλιότζι, που έχει τις ρίζες της στο μακρινό 1979, όταν ο ιδρυτής Giovanni και η σύζυγός του Vincenza ίδρυσαν το εργοστάσιο οροφών.
Η μεγάλη πάθος και η αφοσίωση των ιδρυτών οδήγησαν στο γεγονός ότι μέσα σε λίγα χρόνια, το μικρό εργοστάσιο οροφών επεκτάθηκε με δύο εγκαταστάσεις για την κατασκευή οροφών με δοκούς και πλάκες predalles.
Μια μικρή...
Ψάχνω εταιρείες για να εκπροσωπήσω στην Ιταλία. Η πρακτική μου λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια, με πιστούς συνεργάτες, κυρίως στην Καμπανία, αλλά έχει ρίζες σε όλη την χερσόνησο, συμπεριλαμβανομένων των νησιών.