...Για όσους δεν αγαπούν το κρέας αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τη νοστιμιά του αραντίνου, να μια αναβίωση ενός από τα κλασικά της σικελικής κουζίνας. Ένα χρυσό και τραγανό κέλυφος, μια στρώση ρυζιού με προσεκτικά αρωματισμένα και μια καρδιά από σπανάκι, μοτσαρέλα και ντομάτα.
...Η Σκιανκάτα Καλαβρέζε είναι μια αναβίωση του ωμού προσούτο και προέρχεται από την κοπή του μηρού. Το κρέας μασάρεται προσεκτικά στο χέρι, στη συνέχεια καρυκεύεται σύμφωνα με την αρχαία μας συνταγή. Η περίοδος ξηράνσεως της σκιανκάτας ξεπερνά τους 180 ημέρες, και είναι η πιο ευαίσθητη φάση που θα καθορίσει την ποιότητα του προϊόντος.
Κατηγορία: Καλαβρέζικα αλλαντικά
Βάρος: 500/550g
Βάρος: 0.550 kg
Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252...
Το 1975, η Revival International κατασκευάζει το πρώτο μοντέλο αγωνιστικού αυτοκινήτου, προτείνοντας να διαδώσει και να αφηγηθεί την ιστορία των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών, που εμφανίστηκαν στις πίστες σε όλο τον κόσμο από το 1906, η συλλογή ονομάζεται GRAND PRIX. Τα μοντέλα σε κλίμακα 1:20 αναπαράγουν πιστά τα πρωτότυπα από: Alfa Romeo, Mercedes Benz, Bugatti, Ferrari, Maserati, Fiat, Auto...
... την αυθεντικότητα των προϊόντων μας, όπως η παράδοση μας μεταφέρει. Η σοβαρότητα, η δέσμευση και το πάθος που κινητοποιούν τη δουλειά μας και αυτή των συνεργατών μας, είναι η εγγύηση ότι κάθε μέρα, εδώ και πάνω από 60 χρόνια, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας που αγαπούν τη γεύση και την ποιότητα. Η ιστορία της Eredi De Mario Sartor είναι κυρίως η ιστορία μιας οικογένειας που, μαζί με τους συνεργάτες της, καθημερινά, ενθουσιάζεται με την ποιότητα των προϊόντων της και την αναβίωση της παράδοσης.
Η Amastuola ιδρύθηκε το 2003 με στόχο την αναβίωση και την ανάδειξη της περιοχής για να την προσανατολίσει προς μια βιώσιμη ανάπτυξη. Με αυτόν τον σκοπό, ανακτήθηκε μια γη που δεν ήταν πλέον παραγωγική και έγινε ξανά καλλιεργήσιμη, φυτεύοντας αυτόχθονα αμπέλια. Ο αμπελώνας, με επιφάνεια άνω των 100 εκταρίων, είναι πλήρως βιολογικός και βρίσκεται σε ένα οροπέδιο στα 210 μέτρα πάνω από την...
... καινοτομία, τη διαφάνεια και την επαγγελματικότητα σε προσιτές τιμές που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη: η αναβίωση της διαδικτυακής επιχείρησης, για μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, για ηλεκτρονικά καταστήματα, επαγγελματίες και πολλά άλλα, η επικοινωνία στο διαδίκτυο, κατάλληλη για τα νέα κανάλια, είναι οι κύριοι στόχοι μας.
Ο Σαν Τομάσο είναι μια συλλογή γαστρονομικών χαρακτηριστικών με χαρακτηριστικές γεύσεις της παραδοσιακής κουζίνας της Αμπρούτσο. Δημιουργήθηκε με σκοπό την αναβίωση των αρχαίων περιφερειακών συνταγών, με τη συνεργασία των Σεφ της Βίλας Σάντα Μαρίας, σήμερα η εταιρεία San Tommaso Specialità Alimentari προσφέρει μια ευρεία γκάμα τοπικών προϊόντων όπως φρέσκια και ξηρή ζυμαρικά, σάλτσες και πατέ...
... εγγυήσεις σχετικά με τις εγκαταστάσεις που εγκαθιστούμε. Χάρη στην πολυετή εμπειρία και την τεχνική μας γνώση, η Sora Srl διαθέτει όλες τις απαραίτητες ικανότητες και για την τροποποίηση και την αναβίωση υφιστάμενων εγκαταστάσεων. Είτε είναι παλιές είτε νέες, στο συμφέρον των πελατών μας δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των εγκαταστάσεων.
... πολλές φάσεις που μεσολαβούν μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης. Από εδώ προέρχεται η ιδιαίτερη προσοχή που δίνουμε όχι μόνο στην εξέταση των εδαφών και στις μεθόδους καλλιέργειας, αλλά και στη φροντίδα που δίνουμε στη μεταποίηση, στην οργάνωση ενός σήματος ποιότητας και τέλος στη διάδοση των προϊόντων. Η έρευνα και η αναβίωση παλιών ποικιλιών δημητριακών και οσπρίων, που επιλέγονταν στο παρελθόν κυρίως για την ποιότητα και όχι αποκλειστικά για την ποσότητα, όπως συμβαίνει σήμερα, έχει αποτελέσει και αποτελεί ένα από τα θεμελιώδη σημεία της ποιότητας των μεταποιημένων προϊόντων μας.
Η εταιρεία MangiaPontino ιδρύθηκε με σκοπό την αναβίωση της παράδοσης του καλού φαγητού, ανακαλύπτοντας ξανά τις γεύσεις του παρελθόντος. Απλές και γνήσιες γεύσεις, προϊόντα που παράγονται χειροποίητα και επομένως εξαιρετικής ποιότητας. Τα προϊόντα που διατίθενται από την MangiaPontino προέρχονται κυρίως από την περιοχή του αγροτικού Ποντίνου, που βρίσκεται στο κεντρονότιο τμήμα της περιφέρειας...