Η Bello Fresco γεννήθηκε από το πάθος για την παραδοσιακή κουζίνα της Νάπολης και η ποιότητα των φρέσκων προϊόντων μας είναι η καρδιά της επιχείρησής μας. Ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας τη δεκαετία του '90, φέρνοντας παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα από τον νότο προς τον βορρά της Ιταλίας, διευρύνοντας συνεχώς την πελατεία μας. Στα γαλακτοκομικά, που παραμένουν μέχρι σήμερα το δυνατό μας σημείο...
...
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ευχάριστο γλυκαντικό για ποτά, γιαούρτι και επιδόρπια, που μπορεί να απολαύσει κανείς με γλυκά τυριά και τυριά με ελαστική υφή όπως η mozzarella, provola, caciocavallo. Συνδυάζεται καλά με ψάρι, είτε ωμό είτε μαγειρεμένο; με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λεμόνι ενισχύει τα καρυκεύματα για σαλάτες και pinzimonio.
...Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του CORDISCO Caciocavallo καπνιστού. Ολόκληρη μορφή 2 κιλών για να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Χειροποίητο προϊόν υψηλής ποιότητας, καπνισμένο με προσοχή, για μια έντονη και περιβάλλουσα γεύση. Ιδανικό για κάθε περίσταση, τέλειο για να συνοδεύει πιάτα ή να απολαμβάνεται μόνο του. Διαθέσιμο τώρα!
...Ο Caciocavallo Baby είναι ένα φρέσκο και λεπτό τυρί, ιδανικό για κάθε περίσταση. Η μαλακή του υφή και η ελαφριά γεύση το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για ορεκτικά, σάντουιτς ή απλά για να το απολαύσετε μόνο του. Αυτό το τυρί παράγεται από γάλα υψηλής ποιότητας και αντιπροσωπεύει μία από τις ειδικότητες της παραδοσιακής γαλακτοκομικής τέχνης της Πούλια. Κάθε μπουκιά είναι μια πρόσκληση να ανακαλύψετε τη φρεσκάδα και την καλή γεύση των τοπικών προϊόντων, καθιστώντας το απαραίτητο για κάθε λάτρη του τυριού.
100% Italia International Trade είναι μια εταιρεία που σκοπό έχει την προώθηση των διεθνών εμπορικών συναλλαγών. Η εταιρεία ασχολείται με την εξαγωγή προϊόντων αγροδιατροφής υψηλής ποιότητας, γνωστοποιώντας στον κόσμο τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής, διαδίδοντας τα προϊόντα της μέσω της εμπορίας. Για τον σκοπό αυτό, εκτός από τις εμπορικές σχέσεις, μπορούν να πραγματοποιηθούν συμφωνίες συνεργασ...
Το τυροκομείο Ignalat είναι μια μεσαία οικογενειακή επιχείρηση από την Πuglia, που δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1948 και ειδικεύεται στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων που παράγονται αποκλειστικά με επιλεγμένο γάλα αγελάδας από την Πuglia.
Η Ignalat παράγει διάφορους τύπους γαλακτοκομικών προϊόντων: φρέσκα, καπνιστά, ωριμασμένα και διάφορες τυπικές ειδικότητες της Πuglia όπως μοτσαρέλα...
...Κρασί που παράγεται από σταφύλια 100% Πριμιτίβο. Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντισι και Λέτσε.
Ερυθρή οινοποίηση με κλιματισμό της διαδικασίας ζύμωσης.
Χαρακτηρίζεται από την απαλότητα των τανινών του και την επίμονη γευστική-οσφρητική του παρουσία.
Στη μύτη αναδεικνύονται αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα όπως φράουλα, σμέουρα και μούρα, ακόμη και σε μορφή ζελέ.
Ιδανικό με ώριμα τυριά όπως το Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, ζυμαρικά με ραγού μπολονέζ, λευκά κρέατα στιφάδο.
... όλων των ειδών τυριών, κυρίως αφιερωμένων στη mozzarella και ricotta di Bufala και ιδιαίτερα σε γαλακτοκομικά εργοστάσια για την παραγωγή οποιουδήποτε τύπου "pasta filata"… τυριού, όπως mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata κ.λπ. Επίσης, είμαστε εξειδικευμένοι στην κατασκευή και αναβάθμιση Mini Dairy γραμμών με διαφορετικές παραγωγικές ικανότητες.
- Όλες οι MINI Dairy μας είναι "tailor – made" σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη.
Στον Νότο μας, υπάρχουν ακόμα πολλές μικρές επιχειρήσεις που επεξεργάζονται τις πρώτες ύλες όπως έκαναν οι παππούδες μας πριν από πολύ καιρό: με πάθος, με προσοχή, με γνησιότητα, με αφοσίωση, με απλότητα για να φέρουν στα τραπέζια μας γεύσεις που σχεδόν έχουν εξαφανιστεί. Ένα παράδειγμα θα μπορούσε να είναι το CACIOCAVALLO LUCANO STAGIONATO IN GROTTA, που παράγεται μόνο και αποκλειστικά με γάλα...