... φυσικό έντερο βοδιού. 100% φυσικά συστατικά. Χωρίς τεχνητές Ε.
Βάρος: 0,280 Kg
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Επιλογή, κιμάς, ζύμωση, τοποθέτηση σε έντερο και ωρίμανση.
Συστατικά: Κρέας χοιρινού από ιβηρικό χοίρο, αλάτι, ζάχαρες, φυσικά μπαχαρικά, φυτική πρωτεΐνη
Βάρος: 0,280 Kg...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Μείγμα μπαχαρικών (χωρίς αλάτι) για το καρύκευμα και το μαρινάρισμα κάθε τύπου κρέατος (πουλερικά, χοιρινό, αρνί, βοδινό κ.λπ.) και την επακόλουθη ψήσιμο (ψησταριά, φούρνος ή τηγάνι). Μορφή: Κουτί 4 κιλά, Βάζο 600γρ, Δοχείο 130...
...Για την παρασκευή κρέατος για μπέργκερ από μοσχάρι, χοιρινό, πουλερικά ή μεικτό, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία παρασκευασμάτων, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και διάφορες γεύσεις όπως BBQ, κεμπάπ, αρωματικά βότανα…
Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας έτσι μια εξαιρετική γεύση σε κάθε μπουκιά. Τολμήστε να δοκιμάσετε τις νόστιμες επιλογές μας για κρέας μπέργκερ και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
...Φτιαγμένο από επιλεγμένα άπαχα κομμάτια και μαρμαρωμένο κρέας από ιβηρικό χοιρινό. Καρυκευμένο με επιλεγμένα μπαχαρικά (πάπρικα για το κόκκινο ιβηρικό chorizo) και ωριμασμένο σε φυσικό ξηραντήριο.
Η FONT-SANS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στα καλύτερα ξηρά λουκάνικα. Στις Πυρηναίες από το 1917, χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκο χοιρινό κρέας της καλύτερης ποιότητας από τοπικούς προμηθευτές, αναμειγμένο με επιλεγμένα μπαχαρικά και γαστρονομικά συστατικά.
Το κλίμα των Πυρηναίων επιτρέπει μια φυσική διαδικασία ξηράνσεως, για να προσφέρει μια αυθεντική γεύση, άρωμα και υφή. Ελεγχόμενα χειροκίνητα ένα προς ένα, τα προϊόντα της FONT-SANS εγγυώνται ένα εξαιρετικό τέλειο δώρο, μια εξαιρετική γευστική εμπειρία.
...
- Τέλος, έχουμε κουτιά για την παρασκευή αλλαντικών (χοιρινό, λουκάνικο Αραγόν, σαλάμι και σομπρασάδα) και μια ευρεία ποικιλία σαλτσών, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουμε τη σάλτσα για calçots και τη σάλτσα romesco.