Η Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. είναι μια εταιρεία με περισσότερα από 58 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εμπορίας και διανομής φρέσκων και κατεψυγμένων κρεάτων από ιβηρικό χοίρο. Από την ίδρυσή της το 1952, διατηρεί μια σταθερή δέσμευση στην καινοτομία και την ποιότητα, προσαρμόζοντας τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της. Η εξέλιξή μας μας έχει επιτρέψει να βελτιστοποιήσουμε τις ε...
... 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Μαρινάρισμα, μαρινάρισμα, γέμισμα, ξήρανση και ωρίμανση
Συστατικά: Λαχταριστό χοιρινό κρέας ιβηρικού χοίρου, αλάτι, φυσικό άρωμα, πάπρικα, φυσικά μπαχαρικά και συνθετικό έντερο
Βάρος: 0,7-1,2 Kg...
...Τα κρέατα Ιβηρικού μας παρουσιάζουν υφές και γεύσεις που μαρτυρούν τον προσεκτικά εποπτευόμενο κύκλο παραγωγής μας. Είτε για τη βιομηχανία ξενοδοχείων είτε για τον καταναλωτή, γιατί να μην απολαύσετε το χοιρινό Ιβηρικού σε όλες του τις μορφές;
Βάρος: 1,2 κιλά...
... ζαμπόν είναι ένα πάντα πολύ εκτιμημένο γκουρμέ προϊόν στη διεθνή γαστρονομία. Έχουμε τρεις δυνατές μορφές παράδοσης: ολόκληρο, χωρίς κόκαλο ή σε φέτες. Λόγω της ευρωπαϊκής μας πελατείας, έχουμε εμπλουτίσει τον κατάλογό μας με επιπλέον προϊόντα: προϊόντα όπως: ισπανικά τυριά, κρασί ή Jamon Serrano. Έχουμε επίσης μια νέα προσφορά: το εξαιρετικό ιβηρικό κρέας μας (φιλέτο, κρυφό φιλέτο, λαιμός, ράχη..). Είμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε όλους τους τύπους παραγγελιών: εστιατόρια, καταστήματα, διανομείς..