... αποθήκη θρεπτικών συστατικών. Η ζύμη μπύρας είναι ένας δημοφιλής, φυσικός βοηθός για όμορφη, φρέσκια, καθαρή επιδερμίδα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια.
Σήμερα, μετά τη ζύμωση, η ζύμη φιλτράρεται σε μεγάλο βαθμό προκειμένου να γίνει η μπύρα πιο συντηρήσιμη. Για να εξασφαλιστεί μια διαρκής επίδραση, η ζύμη εμπλουτίζεται με νιασίνη και βιταμίνες B1 και B2.
Κάθε δισκίο περιέχει 500mg βιταμίνης-ζύμης!
Αρ. Τ.:158...
...Ο μονομπλόκ COMPACT με 7 βαλβίδες πλήρωσης είναι μια λύση αφιερωμένη σε μικρές κάβες που παράγουν κρασιά υψηλής ποιότητας. Μπορεί να εξοπλιστεί με μια μηχανή κλεισίματος για καπάκια και είναι αφιερωμένο στην εμφιάλωση μπύρας που έχει υποστεί δευτερογενή ζύμωση σε μπουκάλια. Η κεντρική αστερία τοποθετεί 7 μπουκάλια κάτω από τις βρύσες, τα οποία γεμίζονται με την κάθοδο της δεξαμενής. Ενώ αυτά τα...
... μίγματος, καθώς και η φιλτράρισμα της μπύρας, κυρίως όταν γίνεται ζύμωση με υψηλά επίπεδα ακατέργαστων δημητριακών όπως κριθάρι ή σιτάρι.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Επιπτώσεις της προσθήκης GUMINASE σε ένα δείγμα κριθαριού GATINAIS και σε ένα μείγμα 75% κριθαριού και 25% ακατέργαστου σιταριού (συμβατική εκχύλιση EBC).
A = προσθήκη 1 κιλού ανά 10 τόνους κριθαριού
B = προσθήκη 3 κιλών ανά 10 τόνους κριθαριού
C...
... κουταλάκι του γλυκού να αναμειγνύεται με ένα μεγάλο ποτήρι νερό
να λαμβάνεται ως συμπλήρωμα μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής.
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
Μην αφήνετε σε προσβάσιμα μέρη για μικρά παιδιά.
Φυλάσσετε μακριά από το φως, τη θερμότητα και την υγρασία.
Συνιστώμενη ημερήσια δόση 4 γρ σκόνης Ζύμης Μπύρας...
Η PLASTINOX είναι μια εταιρεία κατασκευής και συναρμολόγησης εξοπλισμού για τους τομείς της ελαιοκομίας, της οινοποιίας, των γαλακτοκομικών προϊόντων, της χημικής και της πετροχημικής βιομηχανίας. Παράγει λύσεις προϊόντων και συναρμολογήσεων για τον τομέα της μεταλλομηχανικής, διαθέτοντας αυτή τη στιγμή μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με προτεραιότητα την ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη: Δε...
Οι εγκαταστάσεις FLECKS Brau-Anlagen υπάρχουν εδώ και πάνω από 20 χρόνια, κατασκευάζονται σε μεγέθη 3,5,10,20,30,50 HL: μέχρι στιγμής έχουν κατασκευαστεί περισσότερες από 150 ημι- ή πλήρως αυτόματες ζυθοποιίες σε 37 χώρες.
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση στη 2η γενιά, με έδρα τη Στυρία/Αυστρία και προσφέρουμε τα πάντα από μία πηγή: τεχνολογία ζυθοποίησης, σχεδιασμός, κατασκευή, εγκατάσταση, θ...
... ικανότητα μεταξύ κρύου κατακάθι και μπύρας, καθώς και ζύμης και νέας μπύρας, οι δεξαμενές μας είναι εξοπλισμένες με διπλή έξοδο.
Η προεγκατεστημένη ρύθμιση θερμοκρασίας μας επιτρέπει γρήγορη έναρξη λειτουργίας και δυνατότητα επέκτασης της αποθήκης δεξαμενών χωρίς μεγάλο κόστος εγκατάστασης.
...Βιολογικό ερυθριτόλη; αν και ακούγεται νέο, η ερυθριτόλη (Ορ-ΡΙΘ-ρι-ταλ) υπάρχει όσο και οι σταφίδες, τα ροδάκινα, οι αχλάδες, τα καρπούζια και τα μανιτάρια. Πρόκειται για μια μορφή υδατανθράκων που ονομάζεται ζάχαρη αλκοόλη και χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ζάχαρης. Η ερυθριτόλη περιέχεται φυσικά σε ορισμένα τρόφιμα. Δημιουργείται επίσης κατά τη ζύμωση του κρασιού, της μπύρας και του τυριού.
...με τη μακροχρόνια δομή και την υψηλή ποιότητα που απαιτείται για ευαίσθητες διαδικασίες όπως το γάλα, το πόσιμο νερό, η αποθήκευση χημικών, η ζύμωση και η παστερίωση.
Ειδικός Σχεδιασμός για τη Διαδικασία σας
Οι ανοξείδωτες δεξαμενές αποθήκευσης GEO είναι ειδικά σχεδιασμένες και κατασκευασμένες, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της διαδικασίας σας, εξοπλίζοντάς τις με τις κατάλληλες διαστάσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα modules. Όπως και με όλες τις κατασκευές της GEO, παρέχονται υπηρεσίες συναρμολόγησης, θέσης σε λειτουργία και πιστοποίησης CE, εάν το επιθυμείτε.
... μπύρας σε λιγότερο χρόνο. Φροντίζουμε να ενσωματώνουμε την ίδια τεχνολογία σε όλα τα συστήματά μας—η εγγύησή σας ότι το BRAUBLOCK αποδίδει εξίσου καλά με μεγαλύτερες ζυθοποιίες.
Αυτό είναι που καθιστά το KASPAR SCHULZ "BRAUBLOCK" το κλειδί για οποιαδήποτε νέα ζυθοποιία.
• Βιομηχανικός ανοξείδωτος χάλυβας με γυαλισμένα κεκλιμένα καπάκια
• Όλες οι διαδικασίες ζυθοποίησης είναι δυνατές, ακόμη και ειδικές μπύρες
• Συμβατά δοχεία ζύμωσης, αποθήκευσης και πίεσης στην ποιότητα SCHULZ
• Μικρότερες απαιτήσεις χώρου, χαμηλότεροι κατασκευαστικοί κόστος...
...Ενσωματωμένη παρακολούθηση διαλυμένου CO₂ για τη βιοτεχνολογία, τη φαρμακευτική βιομηχανία καθώς και τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών με αισθητήρες CO₂
Ανεξάρτητα από το αν ελέγχετε τη ζύμωση στην ανάπτυξη φαρμάκων ή παρακολουθείτε την ποιότητα αναψυκτικών ή μπύρας: οι αισθητήρες διαλυμένου CO₂ της METTLER TOLEDO σας επιτρέπουν μια ενσωματωμένη μέτρηση με την απαιτούμενη ακρίβεια για τον έλεγχο των διαδικασιών σας. Οι μοναδικοί ενσωματωμένοι αισθητήρες μας για διαλυμένο CO₂ παρέχουν άμεση ανατροφοδότηση σχετικά με το CO₂ εντός της διαδικασίας σας, χωρίς να απαιτούνται δειγματοληψίες.
...
Μπορούμε να παρέχουμε:
Μπύρες σε μπουκάλι με φυσική ζύμωση και αποστειρωμένες φιλτραρισμένες μπύρες
Βίγκαν μπύρες
Αφιλτράριστες μπύρες
Μπύρες χωρίς φινίρισμα
Χωρίς γλουτένη μπύρες
Βιολογικές μπύρες
Μη αλκοολούχες μπύρες
Μορφές: Κάσκες, Πιν, Μπουκάλι, Κονσέρβα και Κέγκ.
Μπορούμε να παρασκευάσουμε ειδικές μπύρες που έχουν παρασκευαστεί ειδικά για να ταιριάζουν στις ανάγκες της αγοράς σας και στις γεύσεις των πελατών σας.
Μπορούμε να στείλουμε οπουδήποτε στον κόσμο!
... εγκαταστάσεις με άχυρο, απολαμβάνοντας επίσης πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους για την ανάπτυξή τους.
Για εμάς, η εκτροφή χοίρων και η παραγωγή μπύρας είναι σε τέλεια συνεργασία. Τα υπολείμματα από τη διαδικασία ζυθοποίησης χρησιμεύουν ως πηγή τροφής για τα ζώα μας, ενώ οι χοίροι συμβάλλουν στην παροχή ποιοτικού κομπόστ για την εμπλουτισμένη γη μας. Η γεύση του βιολογικού χοιρινού κρέατός μας είναι...
... υγιείς, ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι;
– να είμαστε βιώσιμοι: το κρασί ή η μπύρα είναι η μοναδική πρώτη ύλη; όσο καλύτερη είναι, τόσο καλύτερο θα είναι το αποαλκοολωμένο προϊόν;
– να συμπεριλάβουμε όλες τις κατηγορίες πελατών, χωρίς φραγμούς και εμπόδια κάθε είδους;
– να στοχεύουμε μόνο στην ποιότητα: μόνο αλκοολούχες πρώτες ύλες που έχουν υποστεί ζύμωση όπως κρασί και μπύρα, όχι χυμοί, γλεύκη ή...
... έμφαση έχει δοθεί στην ανάπτυξη των αγορών και νέων προϊόντων που σχετίζονται με τις βιομηχανίες αιθανόλης, μπύρας και καυσίμου, οδηγώντας στην απόκτηση του Ινστιτούτου Siebel στο Σικάγο, της AB Vickers στο Burton-upon-Trent και στη δημιουργία της επιχείρησης τεχνολογίας αιθανόλης με τη διάσημη σχολή αλκοόλ της.
Το 1985, η LALLEMAND άρχισε να εμπορεύεται βακτήρια για τη μαλολακτική ζύμωση των...
... σχεδίαση ολοκληρωμένων οινοποιείων, μηχανημάτων και γραμμών επεξεργασίας, στην κατασκευή και εμπορία εγκαταστάσεων για οινολογία όπως: αποβοστρύχοι, ανυψωτικοί ιμάντες και τραπέζια επιλογής, πιέσεις μεμβράνης, εγκαταστάσεις καθαρισμού των γλεύκων, φίλτρα διαφόρων τύπων, αντίστροφη όσμωση, εγκαταστάσεις σταθεροποίησης κρυόλιθου, συστήματα για την εκχύλιση κόκκινων κρασιών, ανάκτηση CO2 από τη ζύμωση. Δημιουργούμε επίσης εγκαταστάσεις για αφρώδη κρασιά και ανθρακούχα κρασιά, εγκαταστάσεις παραγωγής μπύρας και εγκαταστάσεις εμφιάλωσης.
... τέλειο απεριτίφ!
Η RODENBACH Alexander παρασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1986, προς τιμήν της 200ής επετείου του Alexander Rodenbach, συνιδρυτή της Ζυθοποιίας RODENBACH. Τώρα, 30 χρόνια αργότερα, η RODENBACH Alexander επιστρέφει ως άξιος διάδοχος. Η RODENBACH, ζυθοποιός της αυθεντικής ‘Sour Ale’, παρουσιάζει την επιστροφή της μπύρας RODENBACH Alexander.
Η RODENBACH Vintage είναι το μοναδικό...
... Ζυθοποιίας RODENBACH στο Roeselare: 100% μεικτή ζύμωση. Τοποθεσία Ζυθοποιίας BOON στο Lembeek (50 / 50 JV): 100% αυθόρμητη ζύμωση. Αρχικά, είναι ζυθοποιός μπύρας υψηλής ζύμωσης από το Brabant υπό την επωνυμία PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale και PALM Green) και είναι έτσι η κυρίαρχη δύναμη στην αγορά της Benelux στο τμήμα των αμπελών. Η εξαγορά της Ζυθοποιίας De Gouden Boom στο Brugge το 2001 διεύρυνε την προσφορά μπυρών υψηλής ζύμωσης στο τμήμα των γευστικών μπυρών με τις BRUGGE Tripel και τις αββαϊκές μπύρες από το STEENBRUGGE (Wit – Dubbel Bruin – Blond και Tripel).
... άρωμα φράουλας. Η Wépionnaise® διατηρεί στο στόμα όλη την πικράδα μιας πραγματικής μπύρας. Σερβίρεται ιδανικά στους 5°, η Wépionnaise® είναι απεριτίφ, χωνευτική, πολύ δροσιστική και περιέχει ποσοστό αλκοόλ 6,5%.
Παραδίδουμε καθημερινά εντός λίγων ωρών σε όλη την Ιταλία ψωμί σπιτικό τύπου ανοιχτού ή σκούρου χρώματος, ψημένο σε ξυλόφουρνο, σε μορφή καρβελιών ή φρατζολών. Αυτό το ψωμί, που παράγεται στα Ρωμαϊκά Κάστρα, χαρακτηρίζεται από τη χρήση φυσικής μαγιάς, αλεύρου σίτου ημιολικής και ψησίματος σε ξυλόφουρνο. Η ζύμωση επιτυγχάνεται με προζύμι και λίγο μαγιά μπύρας. Ζυμώνουμε τα υλικά για περίπου 40...
Σχεδίαση, κατασκευή και συμβουλευτική για μικροζυθοποιίες και ζυθοποιίες
Συντήρηση και επέκταση της γκάμας μπύρας
Ανάπτυξη εποχιακών και ειδικών μπυρών
Εκπαίδευση σε συνταγές, ζυθοποίηση και ζύμωση.
Τύπος Μπύρας: PALE ALE AMBAR (Υψηλή ζύμωση), με προσθήκη πορτοκαλιού Βαλένθια. Με καλή ισορροπία μεταξύ βύνης και λυκίσκου, προσθέτοντας πορτοκάλι για να δώσει μια ειδική και διαφοροποιημένη νότα από την περιοχή μας και από τις υπόλοιπες μπύρες της αγοράς. Μπύρα χωρίς παστερίωση ή φιλτράρισμα και ζύμωση σε δεύτερη φιάλη. Αλκοόλ: 5% Vol. Όψη: Χρώμα κεχριμπαρένιο, έντονο και με αφρό. Γεύση: Γεύση...